Találatok a következő kifejezésre: Ha az nem jutott be, de (2 db)

Ha az előváladék nem jutott be, de a nemi szervemhez ért, akkor az teherbe ejthet?

Legjobb válasz: Ha biztos nem jutott be semmi a hüvelybe akkor nem.

Ha biztos nem jutott be semmi a hüvelybe akkor nem.
Ha csak a nemi szervedhez ért, akkor nem lehetsz terhes.
Ha a füledbe megy akkor sem leszel terhes. a nemi szerved nem itatóspapír, ha nem ment be semmi, akkor nyugodj meg. Hol volt a gumi? hol a tabletta?Te tudod!!
attól függ h hol ért oda.. ha pl. a hüvelynél, akkor van rá esély.

Ha álmodtam valamit, de reggel egyáltalán nem volt eszembe, de megláttam azt a dologt tv-be amivel álmodtam és hirtelen teljesen eszembe jutott az egész álmom EZ TUDATOS ÁLMODÁS VOLT?

Mikor felkeltem egyáltalán nem tudtam/nem volt eszembe hogy álmodtam valamit de hirtelen megláttama discovery-n ezt

Legjobb válasz: Kicsit el vagy tájolva. Tudatos álmodás az, ha mikor álmodsz rájössz, hogy álmodsz és álmod közben tudod az eseményeket befolyásolni és késõbb erre emlékszel is, ez esetben egy dolog, emlékeztetett az álmodra. Ilyen velem is gyakran van, néha megálmodom elõre a dolgokat. kb. ez ilyen szintû.

Kicsit el vagy tájolva. Tudatos álmodás az, ha mikor álmodsz rájössz, hogy álmodsz és álmod közben tudod az eseményeket befolyásolni és késõbb erre emlékszel is, ez esetben egy dolog, emlékeztetett az álmodra. Ilyen velem is gyakran van, néha megálmodom elõre a dolgokat. kb. ez ilyen szintû.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!