Találatok a következő kifejezésre: Ha az nem jutott be, (5 db)

Ha az előváladék nem jutott be, de a nemi szervemhez ért, akkor az teherbe ejthet?

Legjobb válasz: Ha biztos nem jutott be semmi a hüvelybe akkor nem.

Ha biztos nem jutott be semmi a hüvelybe akkor nem.
Ha csak a nemi szervedhez ért, akkor nem lehetsz terhes.
Ha a füledbe megy akkor sem leszel terhes. a nemi szerved nem itatóspapír, ha nem ment be semmi, akkor nyugodj meg. Hol volt a gumi? hol a tabletta?Te tudod!!
attól függ h hol ért oda.. ha pl. a hüvelynél, akkor van rá esély.

Ha valaki egy tudomására jutott (állítólagos) bűncselekményt nem jelent be, azzal ő maga követ el bűncselekményt?

Tehát indirekt módon van egy olyan gyanúm (csak más elmondásából), hogy nagy összeg? csalás történt, és én ezt nem jelentem a rend?rségre, akkor elmulasztom ezzel a bejelentési kötelezettségemet, és még engem csesznek meg?

Legjobb válasz: A feljelentési kötelezettség a tudomásodra jutott bûncselekményre vonatkozik, nem az "indirekt módon hallottam valakitõl, hogy van egy olyan gyanúm"-ra... Egyébként természetesen te is felmerülsz tanúként (mivel te jelented be az egészet), azt is el kell mondanod, hogy honnan tudod, és mi támasztja alá szerinted, hogy történt valami... ("a szomszéd kiskutyája hallotta a zöldségesnél" nem jó válasz)

A feljelentési kötelezettség a tudomásodra jutott bûncselekményre vonatkozik, nem az "indirekt módon hallottam valakitõl, hogy van egy olyan gyanúm"-ra... Egyébként természetesen te is felmerülsz tanúként (mivel te jelented be az egészet), azt is el kell mondanod, hogy honnan tudod, és mi támasztja alá szerinted, hogy történt valami... ("a szomszéd kiskutyája hallotta a zöldségesnél" nem jó válasz)
A kérdező hozzászólása: hát nézd, magát az ügyet nyilván nem akarom leírni, de ennél azért jóval konkrétabb a dolog, mint a sarki zöldséges Na az nyugtat meg, hogy eddig 2 jogász se tudott erre válaszolni, van amelyik szerint kellene jelenteni, van amelyik szerint pedig csak egyes bûncselekményeknél van ez meghatározva. Na legyek okos ...
Vannak olyan bûncselekmények, amelyeknél a feljelentés elmulasztása is külön bûncselekmény (pl. állam elleni, terror). A sarki zöldségest példának írtam arra, hogyha "csak úgy" hallottad valakitõl... Szerintem menj, és bejelentést (ne feljelentést) tegyél róla, (be szeretném jelenteni, hogy azt hallottam, hogy...) és majd utánanéznek.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi utolsó, na ez így akkor megnyugtató.

Lesz, akkor gyerekem, ha bent maradt az óvszer és és nem is biztos hogy jutott belém sperma? és alulról rendesen megmosakodtam, és még esemény utánit is vettem be? (az esemény utánit a 72 órás határon belül vettem be. ) 16/l

Legjobb válasz: Nem. 1, ha benned maradt az óvszer és nem lyukadt ki nagyon nagyon kicsi az esélye h terhes legyél. 2) a mosakodás egyáltalán nem segít...ha beléd élvez és utána megmosakszol az sem segít....és 72 órás tbi után van kérdés???? komolyan???? felvilágosítottak téged???

Nem. 1, ha benned maradt az óvszer és nem lyukadt ki nagyon nagyon kicsi az esélye h terhes legyél. 2) a mosakodás egyáltalán nem segít...ha beléd élvez és utána megmosakszol az sem segít....és 72 órás tbi után van kérdés???? komolyan???? felvilágosítottak téged???
terhes vagy, és olyan idióta gyerekeid lesznek mint TE.
Nyugi, nem vagy. :)

Az jutott eszembe ha majd a párom jön be értünk a kórházba, akkor nem csak a babának hanem magatoknak is hozattok be hazamenős ruhát? Azt is előre kikészítitek a babaruha mellé a hordozóba?

Tudom nem ez a legfontosabb dolog,de ma ahogy pakolásztam a pakkot,eszembe jutott ez is.:-)Amibe bementek azt pedig hazakülditek?Ti hogy fogjátok csinálni?

Legjobb válasz: En ugyan abban jottem haza. Januárban szultem, a kismama nadrág volt rajtam megy egy pulóver na meg persze a téli kabát.

En ugyan abban jottem haza. Januárban szultem, a kismama nadrág volt rajtam megy egy pulóver na meg persze a téli kabát.
Az elsõvel hazaküldtem a bemenõst, de hazajövõst nem csomagoltam, párom rakott össze valamit:) (cipõt pl elfelejtett hozni, papucsban jöttem haza, még jó hogy nyár volt) A másodiknál szépen összeraktam a hazajövõs ruhámat is, és a kicsinek kikészített overál-hordozó csomaghoz tettem, biztos ami biztos. Jah én minden nap hazaküldtem a szennyesemet amúgy is
Én is úgy terveztem, hogy abban jövök haza, amiben bemegyek, de valamilyen úton módon a férjem hazavitte a ruháimat, cipõstõl. Úgyhogy megkértem hogy hozza vissza mikor hazamegyek, de valahogy a cipõrõl megfeledkezett, úgyhogy papucsban mentem hagytam el a kórházat...márciusban :) Szerencsére kocsival mentünk haza :) Sógornõm is hasonlóan járt, neki is hazakerültek a ruhái, mert több, mint egy hétig benn voltak szülés után. A drága apuka pedig semmi hordható ruhát nem talált a szekrényben, egy régi rövidgatyót vitt be, amit már régen festéshez, és házimunkához használt anyuci :) Majd elsüllyedt szégyenében szegénykém :) Pedig hozzáteszem egyikük sem egy élhetetlen, link alak! De ebbõl mégis azt kellett leszûrnöm, hogy jobb mindent készen eléjük rakni, hogy ezt majd hozd be, és kész :)
A kérdező hozzászólása: Köszönjük szépen!Biztos ami biztos, inkább kikészítem mindkettõnkét.Belehajtom egy szatyorba, és belerakom a hordozóba, úgy biztosan nem felejtõdik itthon.:-)
Nekem mindkét szülésnél elfolyt a magzatvizem, szóval mindent haza kellett küldenem. Az elsõ alkalommal a férjem addig rámolt otthon ("rendet csinált"), míg a kikészített ruháimat is elrakta a szekrénybe, és csak a babának hozott hazamenõs ruhát. Mivel hétköznap volt, óriási dugó a városban és 40 fok, nem akart hazamenni a ruhámért, így abban voltam kénytelen hazamenni, amiben a kórházban voltam. Másodszor már nem felejtette otthon, igaz kb. fél óránként hívtam, hogy biztosan berakta e gyerekholmi mellé. Szóval jól teszed, ha elõre kikészíted magadnak. Sok boldogságot!
Én is augusztusban szültem tavaly. Volt egy csinos, térd alá erõ nyári ruhám, ami nem kismama ruha volt, a terhesség vége felé hordtam utcára. Ebben jöttem haza is, igaz akkor már nem ért le térd alá, és kicsit ki is nyúlt:) De kényelmes volt nagyon, és végül is csinos is, ha ez számít:) De én egy ágyas szobában voltam, a férjem bejött minden nap, így meg tudtam mondani, ha kellett valami. Így is végül nem azt a ruhát hozta be a babának, amit kértem, de nem volt baj:)
Én a baba és a saját hazamenõs ruhámat is bevittem már szüléskor. Mindig két csomaggal mentem szülni, egy szülõszobással (csak ami a szüléshez kell, meg közvetlenül utána), és egy másikkal, amit a kórházi tartózkodás alatt használtam. Utóbbiba tettem a haza menõs cuccot is. De évszaktól erõsen függ, én mindhármat meleg idõben szültem (pedig egy tavaszi egy nyári és egy õszi :) , úgyhogy csak tiszta pólót tettem be, a nadrág megfelelõ volt, kicsit szûkebbre állítva.
A kérdező hozzászólása: Igen, ezért is gondoltam h elõre készülök, ha netán magzatvizes lenne a kocsiban, vagy leizzadnék odafele úton.
A kérdező hozzászólása: Augusztusban szülök, így olyan nagy hideg csak nem lesz tán, max esõs idõ.Azt hiszem inkább készítek ki ruhát, a párom ki tudja mit adna rám.:-)
Ên tèlen szültem hazavitte a fèrjem a ruhàt egyrèszt magaztvizes lett a nacim màsrészt kicsi volt a szekrény.. behozta mikor mentünk haza.volt idõm felvenni mert 2 oràt vàrtunk a zàròjelentèsre ...... :-)
Én úgy terveztem anno, hogy majd amiben bemegyek, abban jövök haza. Aztán így is lett, de majdnem leesett rólam a nadrág, annyit fogytam 5 nap alatt... :-D Egyébként függ az idõjárástól is, kánikulában bemész szülni nyári ruhába, de mikor jösztök haza, akkor hideg is lehet, és nem elég a nyári ruha. Majd a férjed bevisz megfelelõ öltözéket.
A kérdező hozzászólása: Attól tartok én is.:-)Bár ha elmagyarázom a páromnak mit hozzon, biztosan megtalálná, kis ügyeske õ azért, de fõ a biztonság!:-)

Ha álmodtam valamit, de reggel egyáltalán nem volt eszembe, de megláttam azt a dologt tv-be amivel álmodtam és hirtelen teljesen eszembe jutott az egész álmom EZ TUDATOS ÁLMODÁS VOLT?

Mikor felkeltem egyáltalán nem tudtam/nem volt eszembe hogy álmodtam valamit de hirtelen megláttama discovery-n ezt

Legjobb válasz: Kicsit el vagy tájolva. Tudatos álmodás az, ha mikor álmodsz rájössz, hogy álmodsz és álmod közben tudod az eseményeket befolyásolni és késõbb erre emlékszel is, ez esetben egy dolog, emlékeztetett az álmodra. Ilyen velem is gyakran van, néha megálmodom elõre a dolgokat. kb. ez ilyen szintû.

Kicsit el vagy tájolva. Tudatos álmodás az, ha mikor álmodsz rájössz, hogy álmodsz és álmod közben tudod az eseményeket befolyásolni és késõbb erre emlékszel is, ez esetben egy dolog, emlékeztetett az álmodra. Ilyen velem is gyakran van, néha megálmodom elõre a dolgokat. kb. ez ilyen szintû.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!