Találatok a következő kifejezésre: Ha az nem (33629 db)

Hogy hívjak úgy el lányokat randizni, hogyha ha az nem érdekel, hogy elküld, akkor az sem, ha eljön, ha viszont érdekel, akkor érzelmileg kimerít, ha elküld?

Már csak 2-3 lány elhívására maradt elég Érzelmi Energiám.

Legjobb válasz: Kezdd fb-n. Ott letudod szûrni h ki érdekel téged és ki nem. Aki csak egyszavas válaszokat ír (igen/nem/nemtom), és nem kérdez vissza azt nem érdekled. Aki pedig vissza kérdez, talán jobban kifejti a gondolatait, azt érdekled, ennyi. És még mindig nem vagy rámenõs, se pedig semminek beállítva, mert 1x ráírtál vkire. Mi van akkor? Semmi. Csak leszûrted h mégis mennyire érdeklõdnek utánad. Onnantól pedig ha találtál olyat, aki érdemes erre, akkor azzal már beszélgethetsz, akár többször is ráírhatsz. Lényegében ennyi, de késõbb is kérdezhetsz ha alakul majd vmi! ;D Sok sikert! ;dd

Kezdd fb-n. Ott letudod szûrni h ki érdekel téged és ki nem. Aki csak egyszavas válaszokat ír (igen/nem/nemtom), és nem kérdez vissza azt nem érdekled. Aki pedig vissza kérdez, talán jobban kifejti a gondolatait, azt érdekled, ennyi. És még mindig nem vagy rámenõs, se pedig semminek beállítva, mert 1x ráírtál vkire. Mi van akkor? Semmi. Csak leszûrted h mégis mennyire érdeklõdnek utánad. Onnantól pedig ha találtál olyat, aki érdemes erre, akkor azzal már beszélgethetsz, akár többször is ráírhatsz. Lényegében ennyi, de késõbb is kérdezhetsz ha alakul majd vmi! ;D Sok sikert! ;dd

Utána tudok-e valahogyan nézni, hogy tényleg van-e a nevemen egy bankban egy számla nyitva, amire folyamatosan fizettek be, ha azt nem én, hanem apám nyitotta nekem?

Magyarul,apám azt mondta,hogy nyitott nekem az OTP-ben egy számlát,s mikor ünnepek voltak mindíg fizetett be erre a számlaszámra egy bizonyos összeget nekem-mivel nem tartjuk a kapcsolatot.Honnan tudhatnám meg,hogy ez valóban igaz-e-hiszen nem az én nevemen van?

Legjobb válasz: na akkor kezdjük... Létezhet igen, de akkor szüksége volt a te adataidra is. Csak úgy uk muk fuk nem tudok számlát nyitni. Ha kiskorú voltál akkor is. Most csak akkor tudsz utána nézni, ha már nagykorú vagy. És ténylegesen a te neveden van a számla. Ha nem a te neveden van, csak esetlegesen kedvezményezett vagy, azt nem fogja neked megmondani senki :(

na akkor kezdjük... Létezhet igen, de akkor szüksége volt a te adataidra is. Csak úgy uk muk fuk nem tudok számlát nyitni. Ha kiskorú voltál akkor is. Most csak akkor tudsz utána nézni, ha már nagykorú vagy. És ténylegesen a te neveden van a számla. Ha nem a te neveden van, csak esetlegesen kedvezményezett vagy, azt nem fogja neked megmondani senki :(
A kérdező hozzászólása: IGEN, NAGYKORÚ VAGYOK-PERSZE, DE MIKOR BEMENTEM AZ otp-BE, A NÕ NEM NÉZTE MEG, MERT AZT MONTA, HOGY EZT ÍGY NEM NÉZHETI MEG, MIVEL HA VAN IUS NEM ÉN NYITOTTAM.AZ ADATAIMAT NEM TUDTA, MIKOR NYITOTTA, MERT A LAKCÍMEMET SEM TUDTA AKKOR...
Ha nem a te neveden van, akkor a bank nem mondhatja meg.Valószínûleg apád a saját nevére nyitotta, azzal a szándékkal, hogy a tied lesz a pénz. Apádat kéne megkérdezni valahogyan.
Ha nem tudta az adataidat akkor szerintem sem a te nevedre nyitotta. A saját nevére szerintem és te leszel a kedvezményezett. Apukáddal menjetek be a bankba és vigye a papírokat és akkor megmondják. Vagy kérd el tõle az iratokat valamilyen indokkal és talán úgy. De ha az õ nevére szól akkor sem fognak adatatot adni. Ha az apukád tényleg neked akarja adni a pénzt és tényleg van ilyen számla, akkor bemegy veled a bankba, még ha nem is tartjátok a kapcsolatot. Találj ki valamit, hogy szeretnél valami komolyabb dolgot és találj hozzá egy jó indokot, alkalmat és teszteld. Hátha. Majd írd meg mi lett!

A nagykorú gyermek akkor is köteles gondoskodni rászoruló szüleiröl, ha azok nem érdemlik meg?

Gondolok itt arra, hogy isznak, cigiznek, nem akarnak dolgozni, elherdálják a pénzt? Egyáltalán mit értenek gondoskodás alatt?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem ugyanaz. Csak akkor köteles, ha az az adott szülõ felnevelte, vagy ha nem nevelte akkor gyerektartást fizetett neki, továbbá, ha a jövedelmi viszonyai olyan rosszak, hogy a gyereke támogatása nélkül nem tudná fenntartani magát.

Egyáltalán nem ugyanaz. Csak akkor köteles, ha az az adott szülõ felnevelte, vagy ha nem nevelte akkor gyerektartást fizetett neki, továbbá, ha a jövedelmi viszonyai olyan rosszak, hogy a gyereke támogatása nélkül nem tudná fenntartani magát.
Sajnos igen, nem hivatkozhat érdemtelenségre. Akkor nem köteles, ha ez saját maga veszélyeztetésével jár. Pl. gyesen van, akkor nyílván abból a kevéske pénzbõl nem fog még x ezret a szülõjére költeni; vagy munkanélküli, nyílván ilyenkor sem... De szvsz pedig igenis kellene különbséget tenni, hiszen egy alkoholista szülõ, vagy aki végig verte a gyereket, milyen jogon követel bármit is? Ez kész röhej!
Nem. Akkor köteles szülõtartást fizetni, ha a szülõ betegsége, rokkantsága miatt nem képes dolgozni, illetve jövedelme nem elég a megélhetéshez. És csak akkor, ha az saját (illetve családjának) a megélhetését nem veszélyezteti. Csak az a szülõ kérhet szülõtartást, aki a gyereket nevelte. Válhat a szülõ érdemtelenné a tartásra, ha életvitele azt indokolja, ha a gyereket nem nevelte, ill. gyerektartást nem fizetett pl.
IGen, minden esetben kötelezhetö az eltartásra, ugyanúgy, ahogy a szülö köteles a kiskorú gyereket eltartani, akkor is, ha nem érdemli meg, pl. nem hallgat a szülökre, nem adja meg nekik a tiszteletet, elherdálja a pénzt.
OFF, és ha nem is beszél velem az apám? Akkor is el kéne tartanom?
A kérdező hozzászólása: Hát, nem is tudom mit mondjak. Párom szülei semmirekellök. Tizenéves kora óta segiti öket. Még a bútorokat meg konyhai eszközöket, gépeket is ö vette. Közel három éve nem dolgoznak, azóta ruhákat is ö vesz nekik és sokszor kaját is visz. Közel harminc éves, de emiatt semmi megtakarítása nincs. Ez még így mehet 30évig is. Nyugdíjuk sem lesz. Elszomorító és felháborító, hogy a törvény olyan helyzetbe kényszerít embereket, hogy akár egy életet úgy kell leélnie, hogy nem lesz semmije. 60 évesen már nem sok esélye lesz saját lakásra.
Ebben az esetben egyszerûen költözzön el. Még mindig jobban jár, ha most vesz egy lakást, amikor padlón vannak az árak, vagy keres egy albérletet. A szülõk meg ha el akarják magukat tartatni, akkor pereskedjenek érte! Csak gyõzzék fizetni.
Azt mondod, nem dolgoznak. Ha nem munkaképtelenek, akkor nem köteles õket a párod eltartani. A törvény arról szól, hogy azt a szülõt, aki önhibáján kívül nem tud megélni, köteles a gyereke támogatni.

Ha valaki börtönre ítélnek, akkor mennyi idő szokott a tárgyalás és a tényleges elzárás között eltelni? Ha mondjuk bevonulásról van szó, és erről adhatnak e hozzátartozónak vagy bárkinek felvilágosítást a személyről, hogy hol van, ha az nem akarja.

Legjobb válasz: Ez kiszámíthatatlan. a bíróüsági ítélet után ártkerül a BVOP-hez, aztán azok a telítettségtõl függõen majd kijelölik a helyet és idõpontot és kapod a behívódat, ha addig el nem szöksz :-) Rosszabb esetben persze azonnal az ítélethirdetés után õrizetbe vesznek. Másik kérdésed: ha külön nem nyilvánítják zárt tárgyalássá, akkor tudnod kell, hogy a büntetõperek nyilvánosak (ez amolyan áldemokratikus népetetés tudod).

Ez kiszámíthatatlan. a bíróüsági ítélet után ártkerül a BVOP-hez, aztán azok a telítettségtõl függõen majd kijelölik a helyet és idõpontot és kapod a behívódat, ha addig el nem szöksz :-) Rosszabb esetben persze azonnal az ítélethirdetés után õrizetbe vesznek. Másik kérdésed: ha külön nem nyilvánítják zárt tárgyalássá, akkor tudnod kell, hogy a büntetõperek nyilvánosak (ez amolyan áldemokratikus népetetés tudod).

Mit kezdjek a pasimmal egy óráig az ágyban, ha azt nem akarom, hogy belém jöjjön?

Legjobb válasz: Azért van egy pár dolog! Elõször csak csókolgassátok egymást aztán lassan vetkõzzetek le! A pasik imádják ha a nyakukat puszilgatják, harapdálják, nyalogatják! És persze a hasat és a mellkast se hagyd figyelmen kívül! Lassan nyalogasd végig és ha az orális szexet nem zárod ki az életedbõl, akkor jöhet az is! vagy ha nem akarod, hogy a szádba legyen, akkor ingerelheted kézzel is! Hagyd magad te is egy kicsit kényeztetni és hidd el, hogy elrepül az idõ! Esteleg erotikus masszázst is bevethettek masszázsolajjal vagy ha nincs akkor valamilyen finom illatú(nem túl erõs) testápolóval!

Azért van egy pár dolog! Elõször csak csókolgassátok egymást aztán lassan vetkõzzetek le! A pasik imádják ha a nyakukat puszilgatják, harapdálják, nyalogatják! És persze a hasat és a mellkast se hagyd figyelmen kívül! Lassan nyalogasd végig és ha az orális szexet nem zárod ki az életedbõl, akkor jöhet az is! vagy ha nem akarod, hogy a szádba legyen, akkor ingerelheted kézzel is! Hagyd magad te is egy kicsit kényeztetni és hidd el, hogy elrepül az idõ! Esteleg erotikus masszázst is bevethettek masszázsolajjal vagy ha nincs akkor valamilyen finom illatú(nem túl erõs) testápolóval!
Én inkább azt javaslom, hogy ha még nem vagy kész a közösülésre, akkor kerülj el minden olyan helyzetet, ahol adott lenne a lehetõség. Tudod a pasik nagyon könnyen elvesztik a fejüket és nem tudnak megálljt parancsolni maguknak, és akkor olyan történhet, amit te még nem szeretnél BEszéljétek meg, ha értelems pasid van, megérti. Ha értelems, akkor játszani is lehet, ahogy az elõttem szóló írta. Én is fél évig voltam a barátommal annó, mielõtt szeretkeztünk volna. Megbeszltük, hogy sokat gondolunk rá, vagyáunk rá, de még nem vagyunk érettek hozzá. Addig összebújtunk, csókolóztunk, együtt fürödtünk, simogattuk egymást, kézzel és szájjal kényeztettük egymást, de a behatolás csak akkor történt meg, mikor már mindkeetten biztosak voltunk abban, hogy már készek vagyunk rá. De ehhez az kell, hogy a pasi is ezt akarja, és tudatosan legyen veled, ne hagyja az ösztöneit elhatalmasodni és ne "erõszakoljon" meg.
69!69!69!69!!!!!:D imádják a pasik és még neked isnagyon jó lehet:D Csak persze elõtte tisztázd vele a szándékaid:P

Özvegyi nyugdíj igényléséhez szükséges munkaviszonyt igazoló papírokat honnan tudom beszerezni, ha azokat nem találom?

Több tíz évre visszamenõleg kellene igazolni elhunyt édesanyám munkahelyeit, de valószínûleg már nincsenek is meg. Ezek nélkül viszont nem tudunk édesapámnak özvegyi nyugdíjat igényelni. Be lehet valahonnan máshonnan szerezni ezeket a hivatalos igazolásokat? Munkaügyi Központ esetleg? Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Ezeket az igazolásokat kizárólag a volt munkahelyrõl tudod utólag beszerezni, ha még vannak. Ha nincsenek, akkor onnan, ahova a végelszámolás, felszámolás után a munkaügyi iratok kerültek, valamilyen levéltárba. Mivel ezeket a köröket nagyon nehéz lefutni, ezért írd be az Édesanyád általad tudott munkahelyeinek nevét, címét, mindent, amit tudsz róla, hogy kb. mettõl meddig dolgozott ott, és a nyugdíjbiztosítási igazgatóság (vagy már más a neve?) hivatalból kikéri õket a levéltárból. Abban az esetben, ha ott sem találják, szoktak kérni felkutatható tanúkat, akik igazolni tudják a jogviszonyát. Ha ilyen sincs már, akkor bezárult a kör...:)

Ezeket az igazolásokat kizárólag a volt munkahelyrõl tudod utólag beszerezni, ha még vannak. Ha nincsenek, akkor onnan, ahova a végelszámolás, felszámolás után a munkaügyi iratok kerültek, valamilyen levéltárba. Mivel ezeket a köröket nagyon nehéz lefutni, ezért írd be az Édesanyád általad tudott munkahelyeinek nevét, címét, mindent, amit tudsz róla, hogy kb. mettõl meddig dolgozott ott, és a nyugdíjbiztosítási igazgatóság (vagy már más a neve?) hivatalból kikéri õket a levéltárból. Abban az esetben, ha ott sem találják, szoktak kérni felkutatható tanúkat, akik igazolni tudják a jogviszonyát. Ha ilyen sincs már, akkor bezárult a kör...:)
A kérdező hozzászólása: Uram atyám, ez elég lehetetlen küldetésnek hangzik így. Köszönöm a választ!
A Nyugdíjfolyósító vagy a TB nem segít ebben?
A kérdező hozzászólása: A nyugdíjfolyósító kérte be jó régre visszamenõleg a munkáltatói papírokat, emiatt vagyunk gondban, mivel ennyire régieket a lakásában nem találtam, de emlékezetbõl sem tudnám megmondani. TB-re nem is gondoltam.
Még hozzátenném. 1992. óta biztosan van NYENYI nyilvántartás a nyugdíjbiztosítási szerveknél, tehát ott tutira meg kell lennie minden nyugdíjjal kapcsolatos jogviszony igazolásnak. Ezt a munkáltatók minden évben egyszer kötelesek voltak jelenteni nekik. Az elõtte években is volt nyilvántartás, de hogy milyen jellegû, arra már nem emlékszem. Elméletileg a munkakönyv megszûnése utáni idõszak nyilván van tartva náluk. Az elõtte lévõt pedig a munkakönyvvel tudod igazolni, vagy más módon. Az a korosztály, amelyik még abban az idõben élt, hogy nem voltunk "papírország", igazából már mind nyugdíjas kor körül van. Kevés, aki nem. Egészségbiztosítási Pénztár ebben nem hiszem, hogy tud segíteni, nem sok köze volt/van a dologhoz, valamint olyan jogviszonyt nem igazol le senki, amelyik nem nála volt letöltve. Milyen alapon is tenné? Gondolom, ez egyértelmû...
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Ilyenkor évközben átlehet menni másik iskolába, ha az nem tetszik amibe jelenleg járok?

nem lenne rossz az az iskola ahova járok, csak ahhoz messze van hogy napi szinten bejárjak oda, ezért kollégiumosnak kell lennem, de nekem nem tetszik a kollégium, inkább átmennék egy közelebbi iskolába és bejárós lennék, ha van még üres hely az iskolában ahová mennék, akkor ilyenkor évközben is átvesznek vagy csak félévkor? ja és középiskola most vagyok 9. osztályos

Legjobb válasz: Év közben is megy, de szerintem a félévet azért még várd ki. "ha tanév közben van az iskolaváltás, akkor az éves naplóoldal fénymásolata is kell egy hitelesítõ pecséttel." http://www.hotdog.hu/suli/diakelet/iskolat-szeretnek-valtani..

Év közben is megy, de szerintem a félévet azért még várd ki. "ha tanév közben van az iskolaváltás, akkor az éves naplóoldal fénymásolata is kell egy hitelesítõ pecséttel." http://www.hotdog.hu/suli/diakelet/iskolat-szeretnek-valtani..

Férfiak! Elköltöznél az édesanyádtól 28 évesen, ha az nem dolgozna és nem tudná magát és a lakást eltartani?

Az a helyzet,hogy van a párom 28 éves.Az édesanyjával lakik aki házsártosabb,mint bárki ezen a világon. 28 éves és nem akar elköltözni,mert nem akarja az anyját magára hagyni.Most jelenleg dolgozik az édesanyja( ott lakom félig-meddig én is) de már nem nagyon bírja és ott kell hagynia. 1 szobás a lakás+galéria,ahol mi alszunk. Megszabja az életünket,hova menjünk és mikor,mit csináljunk,mennyi pénzt költsünk...mindenbe bele köt,addig vagyok jó neki amíg kiszolgálom és mindent megcsinálok helyette,holott csak este vagyok ott,míg a párommal alszok. Folyamatosan össze veszünk brutális módon párom tudja,hogy nekem van igazam ezt nekem és az édesanyjának is megmondja,de még sem akarja otthagyni és elköltözni albérlet. Mielőtt megkérdeznétek én tanulok és 7végén dolgozok rendesen,így van némi keresetem+ kapom a családimat és az árvaságimat. Azt még hozzá kell tennem,hogy anyós jelöltnek van egy pasija,akit évekig a párom tartott el,mert a férfi szenvedély beteg volt és eljátszotta a pénzét.A férfi hol ott van,hol nem, anyós jelöltnek egy forintot nem fizet,semmit...ha egy kenyér nincs 100 forintot nem adna neki,bármit megtehet,de ha én nem főzök egy nap,vagy 2 tányér nincs elmosogatva akkor napokig fújog... Úgy érzem,hogy ennek a kapcsolatnak abszolút nincs jövője és feleslegesen pazarlom a fiatal éveimet,mert soha nem lesz saját életünk :( Mi a véleményetek? Önző lennék,mert a saját életemet akarom élni a szerelmemmel?? Pazarlom az időmet ugye?

Legjobb válasz: Én a helyetekben költöznék. Bár az albérlet se olyan olcsó de talán jobb lenne nektek minden téren. Ha meg a párod nem akar menni akkor maradjon és keresni kell mást aki komolyabb kapcsolatot szeretne.

Én a helyetekben költöznék. Bár az albérlet se olyan olcsó de talán jobb lenne nektek minden téren. Ha meg a párod nem akar menni akkor maradjon és keresni kell mást aki komolyabb kapcsolatot szeretne.
Nem olvaslak végig, húzzatok el onnan, anyósod meg a hapsija is felnõtt emberek, boldoguljanak! A barátnõdtõl szép gesztus, hogy segíteni akarja, de ettõl még élnie kell az életét, normális szülõ nem azért nevel gyereket, hogy öregkorára az tartsa el, ez nem lehet kéretlen kötelesség, sem elvárás, de erõszakos igény még inkább nem. Ez úgy mûködik jól, ha egészséges mértékben nyújtja a gyerek a saját életének élése mellett, a szülõ pedig hálás érte, de nem követelõzik még többért.
A kérdező hozzászólása: Azt még hozzá kell tennem, hogy van egy másik fia is több 100 kilométerre tõle, de nem foglalkozik vele, és nagyon sokszor volt olyan megjegyzése, hogy a párom csak azért kell neki, hogy eltartsa. Nem sokáig bírom már ezt... ezt csinálom 3 éve, de kezdek bele fásulni...soha nem vagyunk ketten, a szexuális életünk úgy van megoldva, hogy halkan kell megoldani, mert az ajtót nem zárja be soha és mindent hall... soha nem megy el egy éjszakára sem, pedig az összes testvére és rokona hívja, de már csak azért sem.Gondolhatna arra, hogy fiatalok vagyunk és kellene egy este mikor ketten vagyunk. Nálunk ugyan ez a helyzet, 1 szoba galéria a szobában :( Olyan tehetetlennek érzem magamat :(
A kérdező hozzászólása: Mindegy... Köszönöm a választ mindenkinek. Tudom már régóta mit kellene lépnem, de szeretem a fiút és gyenge vagyok :( Puszi nektek.
A kérdező hozzászólása: és nem csak lakbér tartozás, hanem villany tartozás is. Nagyon meg van kötve a kezem :( De igazatok van ki kellene lépnem a kapcsolatból, mert abszolút semmi értelme nincs.
A kérdező hozzászólása: Bocsi Válaszolok csak nem figyeltem a kérdéseidre. Szüleimnél nem messze tõlük.Itt egy szoba van és a szobában van a galéria. Szóval értitek...ott jobban együtt tudunk lenni este mert ott a konyhában van a galcsi.. Az anyám alkoholista és ezért nem vagyunk itt. A másik meg, hogy van több száz ezer lakbér tartozás ami miatt lassan elveszik a lakást, és nem lesz hova mennem :(
Kedves 21-es, úgy tûnik erre a kérdésedre nem akar választ adni.
"Itthon vagyok nappal, reggeltõl-délutánig míg a párom haza nem ér. " Hol van az az itthon? Szüleidnél? Kollégiumban? Nem válaszoltál a kérdésemre. Azt írtad, félig meddig laksz csak náluk, tehát neked is van egy helyed, ahol laksz. Miért nem õ alszik nálad? Miért kell ebben a kellemetlen szituációban élnetek? Ne menj akkor oda többet. Ha a fiúnak fontos vagy, megy hozzád. De azt látom, nálad is inkább csak a kifogások élnek, hogy miért nem lehet...így tényleg nincs értelme, be kell látni.
Lépj ki és lép tovább, õ meg majd 50 évesen is anyucival fog lakni!
Miért nem próbálsz beszélni errõl a barátoddal? Amilyen helyzetben vagy szerintem minden erõdre szükséged lesz, hogy szakítani tudj, legalábbis a mostani második otthonod az õ lakásuk. Én a lakástól távol valahol leülnék vele beszélni, hogy valahogyan próbáljátok már meg leválasztani magatokat az anyjáról, mert nem akarod õt elveszíteni, de ez így neked nem élet. Próbáld nyomatékosabban éreztetni vele, hogy lassan betelik nálad a pohár, értékeled, hogy ennyire önfeláldozó és segít a saját szülõanyjának, de ha rövid idõn belül nem keres másik megoldást, akkor élhet így élete (vagy az anyja élete) végéig. Az sem biztos, hogy utánad könnyen találna olyan nõt, aki szívesen alszik vele egy légtérben mindig az anyukával. Szép dolog amit csinál, de nem kamasz már, jobban kellene a saját életével és a párkapcsolatával törõdnie.
Ultimátum ahogy már írták. Költöztök vagy vége.
Elõször is, nem mennék többet oda anyósjelölthöz, a lábamat nem tenném be többet. 22 évesen még pazarolhatod az éveidet, várhatsz, hogy változik-e a dolog, de max. egy évet várnék és a pasit is otthagynám, ha nem, mert OK, hogy most nagy a szerelem, de ez lassan de biztosan meg fog szûnni, ha anyós 100 km-es körzetében maradtok.
A kérdező hozzászólása: Kedves 26-os és mindenki. Ezt megtettem már szépen és csúnyán is. A válasz annyi, hogy nem tud mit csinálni nem hagyhatja az anyját.Kb ennyiben merül ki az egész... és pofázok tovább de nem mond rá semmit. Annyit ígért, hogy ha jövõre meg lesz a szakmám, akkor el fogunk költözni, mert 2 fizuból könnyebb megélni.
Háát, ha ezt mondjuk megígérte, akkor lehet, csak addig kellene kitartanod. Szerintem õ ha elköltöztök is pénzelni fogja az anyját és ha te még nem dolgozol úgy költöztök el, akkor egy fillérje nem marad, ha téged is meg az anyját is õ finanszírozza. A kérdés most az, hogy tényleg költözik, ha lesz szakmád és el tudsz kezdeni dolgozni vagy ez csak ígérgetés és ha ott lesztek jövõre, akkor egy újabb kifogást fog találni, hogy miért nem tud költözni.
szerintem csak keresi a kifogásokat hogy miért nem akar elköltözni...ha lesz szakmád jövõre még az is benne van a pakliba hogy lehet csak plusz egy év múlva találsz munkát..akkor ha meg lesz a meló..jön azzal a szöveggel hogy jaj várjunk még egy fél évet hát ha kirúgnak..utána jaj most erre kell a pénz..utána jaj arra kell a pénz...nem akarlak megbántani de õ nem valószínû hogy el fog veled költözni...lehet utánad nem is találna másik csajt aki elnézné ezeket :D
Igen, csak te kérdezõ nem ragaszkodsz anyukádhoz, mert nem szereted, a barátod meg kötõdik a sajátjához. Ezt is vedd figyelembe. A nõk könnyen lemondanak bármilyen kapcsoaltukról (kivéve gyerek).
A kérdező hozzászólása: De ragaszkodom a családomhoz, de felnõttem és élném a saját életemet. Nem tudom már melyik válaszoló írta, de abban biztos vagyok, hogy utána egyetlen egy nõ sem tûrne ezeket el. A volt barátnõi fel sem jártak az anyjához, és jó ha 2 hónapba egyszer beszéltek vele. Azon gondolkozom, hogy még kivárom ezt az 1 évet, olyan szakmát tanulok amit sokan keresnek, valamennyit csak tudok majd vele keresni egy hónapba.DE az anyuka kijelentette, hogy õ biztos abban, hogy a fia nem fog vele elköltözni soha. pazaroljak el az életembõl még 1 évet?? Igaz a kapcsolatunk sem stabil... talán az lenne ha külön élnénk.... reménykedek benne h lassan bele fásulok és lesz erõm lépni.
Értsd meg, itt nincs más alternatíva. Vagy tûrsz tovább, vagy ultimátumot adsz és lesz ami lesz.
A kérdező hozzászólása: Ne haragudj, nem téged és a válaszodat nevettem ki, hanem azt, hogy már mondtam neki és az anyjának is ezt egy párszor, és még én voltam a [email protected] alak :(
A kérdező hozzászólása: Megértem, hogy az anyukája és felnevelte, de 28 éves nem 15...és õ el bírja õt viselni, de én már nem.. Gyûlölök ott lenni, mert mindig csak a pénz..pénz.. mennyit kaptál, mennyi pénzetek van, mennyit kell befizetni, de az õ fizetésébõl soha nincs befizetve semmi, és az állítólagos párja sem fizetett és fizet soha semmit :(
A kérdező hozzászólása: Én vagyok a nõ, és a párom a férfi! Én elhúznék, de a párom nem akar sem most, és szerintem késõbb sem.
Hát, azért egy 1 szobásba nem beköltöznék be.. ma költözz el, ha a párod nem csak pótszernek akar, hanem szeret - utánad megy. Ha nem, akkor jobb elõbb túllesni ezen.. Sajnos, ezt tenném, nehéz, de ezt így 1 napig sem tartanám tovább..
A kérdező hozzászólása: Nézd én 22 éves vagyok, komoly kapcsolatban vagyunk, így szeretnék csak vele közös életet élni, tervekkel.... Nem az anyukája életét akarom élni már...elég volt...
túl lenni
Nem szép, de ultimátum: költöztök vagy vége. Ez nem állapot!!
te amúgy hol laksz, ha nem ott vagy? Miért nem õ alszik nálad? Anyóst is meg lehet érteni h házsártos, ha ketten laktok a nyakán 1 szogában. A párodnak könnyebb kijelenteni h anyukát tartja el, ezért nem költözik, mmint végre saját életet kezdeni. Hidd el, anyós megoldaná, ha egyedül maradna, felnõtt nõ, felnevelt 2 gyereket. Ezek csak kifogások. Támogatni meg akkor is lehet, ha nem laktok ott.
A kérdező hozzászólása: Itthon vagyok nappal, reggeltõl-délutánig míg a párom haza nem ér. A szobában õ van, a konyhában van a galéria ott alszunk mi. Ultimátum?? :D Az a baj ezzel, hogy tudom mi lenne a válasz, és úgy költözzek el, hogy én harcolom ki?? áhh ha az is lenne a válasz h elköltözik, akkor várni kellene míg össze jön az albira legalább 150-200 ezer, addig ott lennénk, és mire oda érnénk úgy sem mennénk... nincs értelme ennek a kapcsolatnak be kell látni...
Dehogy vagy önzõ, a párodnak sajnos döntenie kellene, kit választ. Nincs könnyû helyzetben az biztos. Beszélnie kellene az anyjával, hogy változzon meg, a senkiházi barátját meg küldje el a francba játékgépezni. Sajnos abban a családban az alapvetõ dolgokkal nincsenek tisztában, szerencsétlen párod meg issza a levét Veled együtt. Biztosan jó ember a párod, csak hát ragaszkodik az anyjához. Mond el neki, hogy ezt már nem bírod.
A kérdező hozzászólása: Nem fog megváltozni az anyja, mert mindig is ilyen volt.És nem is kell, mert a saját életemet akarom élni, szerintem te tudod mit jelent ez... nem függeni az anyjától minden egyes percben. Tudom, hogy neki sem könnyû, de nekem még nehezebb....
És ha nem mész hozzájuk addig? Mindenki otthon van és kész?
Hol laktál, mielõtt a párodhoz költöztél?
hát ha most nem lépsz akkor majd 3-4év múlva fogsz..és akkor majd fogod a fejed..hogy mire vártál eddig..igenis ultimátum..és hiába neveted ki azt aki elõttem írta neked..teljesen igaza van...a párod nem fog változtatni..az már biztos..vagy elfogadod így és nem panaszkodsz..vagy bizony ha nehéz is..de bejelented neki hogy menjetek külön..ha azt mindja hogy nem megy akkor felesleges még évekig elhúzni a dolgot...fiatal vagy még...már egy szobát amúgy lehet bérelni 30ezerért..ami biztos jobb lenne a mostani helyzeteteknél
Nevess ki , hogy azt írtam adj ultimátumot nyugodtan és szenvedj tovább :)
Ha van idõd, nyugodtan pazarold!
én úgy tudom megszakított érettségi, szóval nem kapsz jegyet, és nem számít.

Lányok, miért kell folyton ítélkeznetek a másik fölött, ha az nem a Ti értékrendetek szerint éli a nemi életét/veszíti el a szüzességét?

Nézegetem itt az oldalon az írásokat és el vagyok képedve... Mindenkinek meg van a véleménynyilvánításhoz való joga, mindenki más és más, ez csak természetes. De egyeseknek komolyan mondom, totál frusztrált a hozzáállása a szex és szüzesség témához. Miért kell beskatulyázni másokat? Az, aki fiatalon elveszíti a szüzességét és már fiatalon vagy éppen "túl" rendszeresen él nemi életet, rögtön k*rva. Az pedig, aki későn kezdi a nemi életet, rögtön fura és gáz. Vagy ez utóbbinál éppen fordítva, mindenki elkezdi hangoztatni, hogy ez a normális és aki nem így csinálja az rögtön ribanc. Emberek! Ti miért nem tudjátok felfogni, hogy mindenki más és más? Hogy nem feltétlenül a Ti értékrendetek a "normális"?! Attól még, hogy valaki élvezi a szexet és sűrűbben váltogatja a partnereit, mint mondjuk Ti, még nem lesz k*rva, egyszerűen csak szereti nagy kanállal habzsolni az élvezeteket! És attól még, hogy valaki húsz éves kora felett még szűz, nem feltétlenül jelenti azt, hogy nincs vele valami rendben, könnyen lehet, hogy csak arra vár, hogy egy olyan partnerre találjon, aki TÉNYLEG megbecsüli őt! Vagy a másik verziója ennek: nem kell szentté avatni valakit, csak mert vár... Miért kell mindig ítélkezni a másik felett, ha az nem úgy éli a nemi életét, ahogy Ti? Kérdésem főleg lányoknak szól. 28/L

Legjobb válasz: Elnézést, de ha nem jönnek ide a kérdéssel, hogy fiatal volt-e hozzá, vagy már túl idõs-e, stb.... akkor senkit nem fog érdekelni.

Elnézést, de ha nem jönnek ide a kérdéssel, hogy fiatal volt-e hozzá, vagy már túl idõs-e, stb.... akkor senkit nem fog érdekelni.
Keblemre Nõtársam! :) Én is írtam már ki egy nagyon hasonló kérdést pár hónapja, ugyanez volt a lényege. Minden szavaddal egyetértek! Több ilyen ember kellene, mert borzasztó, hogy ennyire elõítéletes világban élünk...én nem sokat foglalkozok azzal, mások miként élnek. Csak nekem ne ártsanak, én sem ártok nekik. Ennyi az egész. 24L
A kérdező hozzászólása: Kedves The Other! Köszönöm a válaszod! :-) S lõn világosság! :-) Belegondolva: nálad az igazság...
28 évesen biztosan valami nem stimmel, hogy ez a legnagyobb problémád, a saját lelkedet akarod megnyugtatni, csak nem egy fél falu meg volt már? Tudod aki nem teríti ki az életét annak nem szólnak be, most jönnek itt gyerekek 13-16 évesek, már ne is haragudj 99, 9%uk még 16 évesen is éretlen a szexuális élethez, most kiírja a kérdést biztassam, hogy dugjál csak, miközben szerintem szégyen, és szánalom, hogy a tojáshéj ott a fenekén, aztán már szexel. Az meg, hogy hány pasija volt, ha valakinek fontos az önbecsülése nem fog 20-30 emberrel, sõt szerintem még a 8-10 is nagyon sok, lefeküdni, normális esetben azzal fekszel le akit szeretsz, persze vannak olyan lányok akik pl pénzért már szívesen csinálják de hát ez a hivatásuk.Ha meg te olyan fajta vagy aki a legyet is is röptiben akkor meg tartsd meg magadnak és ne legyél felháborodva, hogy más nem díjazza a könnyûvérûségedet. Elég nagy baj, ha valakinek csak az az élvezet ha sûrûn váltogatja a partnereket, és minél több emberrel lefekszik. Nekem ne mond, hogy az a normális értékrend, hogy végig próbálom a fél várost, meg már 15 évesen óvszerre költöm a zsebpénzem, mert milyen nagy lány vagyok. Tudod az a baj, hogy 28 éves vagy és a kérdés alapján 15-16 éves tinilányként gondolkodsz. A szexuális élet mindenki magánügye ha megtartod magadnak akkor nem tud róla senki, de ha kiteregeted, meg itt kérdezgetsz, mint hogy sokan akkor már bárki beleszólhat. Ha valaki elégedett az életével nem ide jön kérdezgetni, na vajon jól csináltam, hogy 13 évesen már szexuális életet élek, na vajon nem baj, hogy 16 éves létemre már 8 fiúval hemperegtem? Ha biztosak lennének magukba és igazán tudnák mit akarnak nem kérdeznék meg. nem támogatom azt, hogy éretlen gyerekek szexeljenek, a barátnõm 14 évesen veszítette el a szüzességét, 10 éve van együtt a párjával, sosem bizonygatta mennyire jól csinálta, sosem kérdezte, vajon lehet-e vagy nem, egyszerûen megtörtént, nem is volt téma a dolog, ebbõl is látszik, Õ tudta mit csinál, tudta magánügye, és nem idegeneket kell megkérdezni róla, biztos volt magában, nem is volt köztünk vita ezzel kapcsolatban sosem, mert elfogadtuk egymás hozzáállását, gondolkodásmódját.De ne is haragudj aki ide irkálnak általában azért jönnek, mert tudják, hogy nem kellett volna, tudják ostobaságot csinálnak, illetve azért kérdezik lehet-e mert még képtelenek eldönteni.Mellesleg nem hiszem, hogy probléma ha valaki 19-20 vagy efelett is szûz.
A kérdező hozzászólása: Kedves 15-ös! Te aztán nem vagy semmi. Úgy kötekedsz, mint akinek ez a hivatása. Mondod a magadét és neked kell igazadnak lennie, mert úgy látszik Te itt mindenkinél okosabb vagy. Egyetlen kérdésbõl simán megítélsz engem is. Szánalmas vagy, már bocsánat. Ettõl függetlenül vagy igazságod. Csak éppen az értelmi felfogásoddal lehet gond. Ha nem lenne, akkor leesett volna, hogy azzal kapcsolatban, amivel érvelsz, nagyjából egyetértek, ahogyan már írtam is. De hát látom lételemed, hogy tiéd legyen az utolsó szó és még, még, még egyszer elmondhasd ugyanazt. Sebaj, legyen meg a véleményed rólam is, ahogy mindenki másról -gondolom- azonnal. Én most abba hagyom ezt a csevejt, mert fárasztasz. Utoljára még leírom: Csak egy nyamvadt kérdést tettem fel, hogy miért is kell azonnal ítélkezni mások nemi élete felett? Én csak megkérdeztem, ennyi, mert nem tetszik egyes emberek hozzáállása a témához, de nem kell pánikba esni, nem fogom hurokba hajtani a fejem, ha rajtam kívül csak egy-két embert zavar mások kegyetlenkedõ hülyesége... Szép napot! :-)
Nem tudom hogy ez az öregasszony aki itt oltogatja a kérdezõt miért hiszi hogy néppszichológusra van itt szükség? :D Pont az ilyen károgó basz*tlan vénasszonyok folyamatos picsogás és rinyálása miatt írták ide ezt a kérdést szerintem. Vagy hogy pont ezeket hergeljék. Ez a "rossz a lelkiismereted" pl valami hatalmas :D Szerintem magának (mert feltételezem hogy 60-70 közötti vénasszony) rossz a lelkiismerete mert nem mosdott meg soha annyira hogy bármelyik részeg a megpiszkálja valami bottal :D Tudom hogy a lányok válasza érdekli a kérdezõt de azé én is válaszolok: a lányoknak csak nagyon kevés része érzi magát sikeresnek a pasizásban mert egy részük túl prûd ahhoz hogy kielégítse a számára tökéletes párt ezért egy nyominger mellett köt ki, egy másik részük csak simán rossz természetû vagy egy bányarém vagy nem fürdik eleget, és ezeket a lányokat rohadtul zavarja hogy van olyan lány akinek meg sikere van és õ maga dönti el hogy melyik pasit kapja meg... ezeknek a rinyálósoknak meg mindig csak a legrészegebb jut mert talán az rájuk néz. Ennyi az oka a folyamatos kur*ázásnak. Valójában szánni kell õket mert míg õk másokkal foglalkoznak addig az olyanok mint Te (a kérdezõ) vagy mint én (a válaszoló) teljes boldogságban azt csináljuk amit éppen akarunk. Na szívesen :D ilyen korrekt választ csajtól nem kaptál volna... :D
A kérdező hozzászólása: Kedves Indomitus! Köszönöm a velõs választ! :-) Nem ítélem el az "erkölcsösen" élõ nõket, ahogyan az "erkölcstelenül" élõket sem. Tisztelem mindenki választását, hiszen ahhoz, hogy olyan életet éljen amilyet akar, mindenkinek joga van. Gondoltam ezt gyorsan leszögezem. :-) Örülök, hogy konkrétan a kérdésemre feleltél, vagyis, hogy szerinted miért ítélkeznek a nõk mások felett! Tehát szerinted azért k*rváznak egyesek, mert irigyek. Ez egy teljesen logikus gondolat nekem! Nyilván nagy benne az igazság. Bár arra nem tértél ki, hogy azokat véleményed szerint miért ítélik el, akik még "idõsebb" korukban is szüzek, de gondolom inkább a "k*rvázós rész" volt a provokatívabb a kérdésemben. :-) Bárhogy is, az érvelésed megállja a helyét... :-)
Úgy hittem, hogy lezártam ezt a témát, de ezt a magas labdát nem tudom nem lecsapni: Kérdezõ, hogy a közmondásoknál maradjak, Te most beleestél a saját magad által ásott verembe. Miért is? Olvasd csak el még egyszer Indomitus (#17) válaszát! De most próbálj meg objektív maradni! Mit látsz? Van benne "öregasszonyomozás", "[email protected]ás", csak részeg piszkálná meg bottal stb. Vagyis ÍTÉLKEZÉS ÉS SZEMÉLYESKEDÉS! Ez ugyanaz a viselkedés, mint ami miatt kiírtad a kérdésed, csak a spektrum másik széle: viszketõ p*nájú k*rva helyett ronda, [email protected] vénasszony. Vagy csak lek*rvázni csúnya dolog másokat, b.szatlan vénasszonyozni már lehet? És Te ahelyett, hogy kiálltál volna az eredeti koncepciód mellett (és felvilágosítod a #17-est, hogy nem szép dolog, amit csinál), helyeseltél arra az ítélkezõ magatartásra, amit elvileg nem bírsz (idézlek: "Engem csak az zavar, hogy sokan, egy idõ után, már nem is a kérdéshez kapcsolódóan ítélkeznek és bántják egymást"). Csak azért, mert a válasz tartalma egyezett a te álláspontoddal, máris elfogult lettél. Ugye, hogy nem is olyan könnyû mindig objektívnek maradni? :)
A kérdező hozzászólása: Kedves The Other! Ám legyen, igazad van... De nem azért, amire gondolsz... Az a típus vagyok, aki mindig annak az oldalára áll, akit éppen "piszkálnak"... És mivel most éppen arról próbáltak engem meggyõzni, ha ugyan burkoltan is, hogy tök jogos, ha valakit lek*rváznak, csak mert könnyûvérû, erre az oldalra álltam és kicsit kiélveztem Indomitus "támadását" a másik fél ellen. Nem érzem úgy, hogy szándékosan bántotta volna azokat, akik "erkölcsösebbek", szerintem inkább azokat "támadta" akik a saját erkölcseikbe vetett hit miatt, úgy érzik máris "k*rvázhatnak" másokat...
Szerintem most zárd le a témát, mindenkinek lehet véleménye, neked is van, ha meg valakit valami idegesít, azt kimondja, néha. oszt csõ.
Látod Kérdezõ, aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók... ... A disznókat pedig az emberek, akikben tovább él a disznó karmája, emiatt itt a GYK-n elkezdenek disznóul viselkedni. Íme, egy logikus magyarázat :D De szerintem azért ítélkeznek itt, mert így szokták levezetni a gõzt. Nincs is jobb, mint névtelenül elküldeni valakit a jó édesanyjába, de elõtte lek.rvázni :) Valahogy helyreáll a belsõ egyensúly. Na lépek is, mert úgyis a csajok véleményére vagy kíváncsi.
A kérdező hozzászólása: Hát én ezt komolyan nem értem... :-) Kedves The Other! Nem, nem az én képem lenne ott... Igaz, prûd sem vagyok, de most éppen nem rólam van szó... Sõt, igyekeznék elkerülni, hogy ez az egész "beszélgetés" bárkinek is a nemi életérõl szóljon, pusztán csak arra lettem volna kíváncsi, hogy miért is ítélkeznek az emberek. Ennyi... Lassan bánom, hogy megkérdeztem, mert itt a válaszolók nagy többsége maga is csak kötekedni akar... Kedves 11-es válaszoló! Kérlek ne gúnyolódj! Engem igenis zavar, ahogy a többi ember az embertársaihoz hozzááll. Éppen azért, mert már bõven két életre is eleget tapasztaltam a világból és legyek bármennyire is cinikus mostanra, néha sikerül kiakadnom mások rosszindulatán, ezért is tettem fel a kérdést... Nem tudom honnan szedted, hogy rám, bárki is mérges... Nem amiatt kérdeztem, mert személyesen érintett voltam bármilyen "elítélésben". Gõzöm sincs miért jössz elõ másodszorra a nõies magabiztossággal és kisugárzással. :-) Fogalmam sincs hogy jön ez most ide. Nõ vagyok, ez világos, de egy inkább sportos nõ. Nem vágyom "igazi nõies kisugárzásra"... Jézusom... Hadd legyek már úgy jó magamnak, amilyen vagyok! :-)
Rendben, akkor most megmagyarázzuk: azért ítélkeznek a másik fölött, mert besavanyodottak, és irigyek rád, hiszen õk ezt nem tehetik meg, csak te. Ez agressziót vált ki belõlük. Most, hogy megmagyaráztuk, már nyugodtabban alszol el? :) Ideges, indulatos ember szavait ne akard megmagyarázni. 28 évesen lehetne ennyi bölcsességed. Amit józanul mond az ember, azt meg is tudja magyarázni. Amit mérgesen, azt nem is akarja, csak bebizonyítani. Hiába is kérdezed, hogy miért mérges rád valaki. Ezt jobb, ha ráhagyod. Erre a kérdésre nem hiszem, hogy kielégítõ választ kaphatsz. Persze biztos páran kifejtik majd a véleményüket, de mit számít ez? Persze, mivel a hangulat, indíttatás, emóció alapján értékeled mások véleményét, és nem azok igazságtartalma alapján, könnyen abba a hibába esel, hogy ha valaki itt most szépen kedvesen leírja, hogy miért vagy te rongy ember, akkor el is hiszed, hogy az vagy. Egy hajszálnyira lennél attól, hogy igazi nõies kisugárzásod legyen. Csak egy csipetnyi bölcsesség hiányozna még hozzá.
Most kinek akarsz bizonyítani, és mit? Szerintem rossz a lelkiismereted. Pedig semmi nem derült ki abból, hogy te hogyan éled a nemi életed. Lehet, hogy nem magadról beszélsz, csak úgy általánosságban. (Bár az áradó egoizmus miatt kétlem, hogy rajtad kívül más az eszedbe jutna). Az egyértelmûen kiderül a szövegedbõl, hogy valamiért rossz a lelkiismereted. Meg, egyébként ez egy hiszti. Pedig alapvetõen van igazságod, de nehogy már azt várd, hogy a világ a te kedvedért megváltozzon. Ne akard az élet bírósága elé vinni az ügyed! Nem vagy már 6 éves.
"Nem k*rva, egyszerûen csak szereti nagy kanállal habzsolni az élvezeteket!" Hatalmas! :D Ezt lopom is, és beteszem az aranyköpés gyûjteményembe. Kb a "nem kövér, csak a súlyához képest alacsony" és a Gyurcsány-féle "nem hazudtam, csak nem bontottam ki az igazság rózsáját" szólások közé.
A kérdező hozzászólása: Kedves 1-es válaszoló! Igazad van, végül is, mindenki maga hozza elõ a problémáit kérdés formájában és ha nem érdekelné õket mások véleménye, nem kérdeznének... Ámen. Engem csak az zavar, hogy sokan, egy idõ után, már nem is a kérdéshez kapcsolódóan ítélkeznek és bántják egymást. Kedves 2-es válaszoló! Örülök, hogy nem csak engem zavar mások hozzáállása ebben a témában!! Jó tudni, hogy Te is itt vagy! :-) Hajrá!! :-) Kedves 3-as válaszoló! Senkinek nem szeretnék bizonyítani. A lelkiismeretem sem rossz. Egoista sem vagyok. Nem is hisztizem. Azt sem várom, hogy az én kedvemért megváltozzon a világ. És 6 éves sem vagyok. DE. Az, ahogy rögtön "támadni" kezdtél, holott én csak megkérdeztem, hogy miért kell ítélkezni stb, azt mutatja, hogy rossz a lelkiismereted. Kinek szeretnél bizonyítani és mit, ezzel a válasszal? Nem gondolod, hogy Te vagy az egoista, amiért ilyen könnyen meg tudsz engem ítélni? Kérlek ne hisztizz, nem vagy már 6 éves! Szép napot! :-)
De kérdezõ, megmondom neked halál õszintén, nagy ívben ... nem érdekelne, ha nem hallanám utána a rinyát, hogy mit tett rosszul a kis korán kezdõ! Ezért szólunk be, mert érezzük hogy nem jó, õ teríti ki, hogy nem jó! De akkor nem így kellene csinálnia. Ha tökéletesen elégedettek lennének a kis életükkel, és ezzel minket se idegesítenének, nem érdekelne.
A kérdező hozzászólása: 4-es válaszoló! Éppen errõl beszélek... :-P Ha nem is mondod ki, de rögtön k*rvázod, aki nagy kanállal habzsolja az élvezeteket... Pedig ez csak könnyûvérûség, kérlek lapozd fel az értelmezõ szótárt és nézd meg mit jelent benne a k*rva szó! Mert nem ezt. Csak azért használja mindenki ezt a kifejezést a szabadosabb erkölcsû lányokkal kapcsolatban, mert sértésnek szánják, amiért az adott hölgy, nem a sértegetõ értékrendje szerint él... 6-os válaszoló! Igazad van, de én nem is erre céloztam. Azért maradjunk a józan ész keretein belül, vagyis, ha valaki TÉNYLEG fiatal, azt nyugodt szívvel le kell beszélni a dologról. Oké, a fiatalság relatív, de mivel a saját példámon tudom, hogy nem jó korán kezdeni... Szóval támogatom, hogy elõbb agyban is nõjön fel mindenki, mielõtt szexelni kezd... A fiatalságot azért hoztam fel, mert sokan rögtön el is ítélik azt, aki korán kezdi, pedig az õ dolga. De mondom, részemrõl igazad van.
""Kedves 3-as válaszoló! Senkinek nem szeretnék bizonyítani. A lelkiismeretem sem rossz. Egoista sem vagyok. Nem is hisztizem. Azt sem várom, hogy az én kedvemért megváltozzon a világ. És 6 éves sem vagyok. DE. Az, ahogy rögtön "támadni" kezdtél, holott én csak megkérdeztem, hogy miért kell ítélkezni stb, azt mutatja, hogy rossz a lelkiismereted. Kinek szeretnél bizonyítani és mit, ezzel a válasszal? Nem gondolod, hogy Te vagy az egoista, amiért ilyen könnyen meg tudsz engem ítélni? Kérlek ne hisztizz, nem vagy már 6 éves! Szép napot! :-) "" Ad hominem. Egyetlen "érved" az állításaim cáfolata mellett az, hogy én vagyok ilyen. Mint az oviban. "Te vagy a szerelemes, bibiíbii :) ". Szíved joga, hogy mit teszel, mit gondolsz, mit érzel. De attól nem leszel erkölcsileg felsõbbrendû, hogy nem kötsz bele mások szexuális életébe. Te írtad: ""Emberek! Ti miért nem tudjátok felfogni, hogy mindenki más és más? Hogy nem feltétlenül a Ti értékrendetek a "normális"?!"" Ha ezt valóban így gondolod, akkor ne zavarjon már az, hogy más mit gondol. Azt írtad, hogy élvezetes számodra ez, de akkor mi a baj? Ha neked nincs ezzel semmi erkölcsi problémád, akkor minek foglalkozol vele? Más baja, hogy mit gondol, legalábbis nem látom, hogy írtad volna, hogy bárki is bántana. Nekem úgy tûnik, hogy hiányzik az állításaid mögül a nõies magabiztosság, kisugárzás.
A kérdező hozzászólása: Kedves 8-as válaszoló! Akár hiszed, akár nem, direkt írtam ilyen (ahogy Te fogalmazol) ovis stílusban, pont azért, hogy tompítsam a dolog élét. Nem védekeztem, nem ellenérveltem, mivel nem áll szándékomban vitatkozni, egyszerûen csak visszaadtam, amit kaptam... És persze, hogy zavar, amikor valaki olyan felett ítélkeznek, aki csak egy szimpla kérdést tett fel, fõleg, ha magaménak érzem a problémáját... Támogatom, hogy mindenki mondja el a véleményét és próbáljon meg segíteni tudásához mérten a másiknak, de az nem tetszik, ha valaki direkt beleköt a kérdezõbe és bántja... Nem tartom erkölcsileg felsõbb rendûnek magamat másoknál, elõfordul, hogy én is furán nézek valakire, de ilyenkor a "bántó" véleményemet megtartom magamnak és nem törekszem arra, hogy ártsak a másik embernek...
És ha fellapoznám a szótárat a "szabadosabb erkölcsû lány"-nál, akkor a te képed lenne ott, Kérdezõ? :) Nem g*cizni akarok, csak kíváncsi vagyok, hogy mi miatt tetted fel ezt a kérdést, illetve mi bajod van a csípõbõl ítélkezõ GYK-zós népekkel. :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló, Ámen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!