Találatok a következő kifejezésre: Ha az mutat két pozitív (2 db)

Ha az ovuteszt mutat két pozitív napot a hónapban, akor tuti, hogy van peteérésem?

Legjobb válasz: Szia! Akkor tuti, hogy van peteérésed.

Szia! Akkor tuti, hogy van peteérésed.
sajnos az elõzõ válasz hülyeség. az ovuteszt azt mutatja, hogy készül a szervezeted a peteérésre, de az nem biztos, hogy be is következik. ha nézed a hõdet, az visszaigazolhat azzal, hogy megemelkedik.
Szia! Elõttem közvetlen válaszolónak van igaza, ha poz.az még nem PÉ-t jelent.A 100% az, ha ezt egy orvos is igazolja UH-val, sajna még a hõre sem lehet hagyatkozni.Ovutesztem poz.volt, PÉ-m volt, de a hõm nem ment fel, terhes lettem, de elvetéltem.A doki által végzett UH-s vizsgálat a 100%.Egy öreg róka
A kérdező hozzászólása: ahõm is szépen mutatja az ovulációt csak hosszú a ciklusom és megijedtem, hogy nincs mégsem pé-m

Elmondjam szüleimnek, hogy terhes vagyok ha 5. héten az UH még nem mutat semmit, de két teszt is pozitív lett?

Barátommal együtt élünk több mint féléve, már el is vagyok jegyezve. Érettségim van, most kisgyermeknevelőnek tanulok az egyetemen van még egy évem. Egyéni tanrenden gondolkoztam, akkor csak a vizsgákra kell bemennem. Hogyan mondjam el nekik?

Legjobb válasz: Saját életét élsz, nem 15 éves vagy, szerintem ne aggódj. Vagy gondolod hogy nem fognak neki örülni? Ti örültök neki? Azért még várhatsz a következõ uh-ig, és a képpel a kezdetben elmondhatod nekik.

Saját életét élsz, nem 15 éves vagy, szerintem ne aggódj. Vagy gondolod hogy nem fognak neki örülni? Ti örültök neki? Azért még várhatsz a következõ uh-ig, és a képpel a kezdetben elmondhatod nekik.
Szia! Elöször is gratulálok! Másodszor szerintem akkor mondd el a családodnak ha az orvos az ultrahangos vizsgálat alkalmával már egyértelmûen látja a petezsákot, mûködõ szivet, stb.Addig még nem kell beharangozni:) Tapasztalatból írom hidd el, én mindhárom gyerkõcömnél pl a 12 hétig vártam a beszámolómmal:) Valahogy babonából.Most 7 hetes kismama vagyok a negyedik babával de még nem tudja senki a családból, csak a férjem.Még a többi gyerkõcnek se mondtuk el. Vigyázz magadra szép napot!
Még annyit hogy én is 23 évesen lettem terhes, mi akkor már 8 éve együtt voltunk. Az én szüleim nagyon örültek neki.
Szerintem még ne mondd el, majd 2-3 hét múlva.
Mi a kilencedik héten mentünk a párommal orvoshoz.Kaptunk uh-képet, és mi már ezzel mentünk megmondani az örömhírt a nagyszülõknek! 34 éves vagyok..és hidd el én is aggódva mentem eléjük, hogy vajon mit fognak szólni! Persze örültek!!! Ne aggódj!A te szüleid is odalesznek a boldogságtól!
Szia! 11+3 hetes kismama vagyok, van egy évem a fõiskolán. Másfél éve lakok együtt a võlegényemmel, mikor megcsináltam a tesztet meg is mutattam anyának. Elõször nagyon féltett mi lesz velem, aztán persze rájött, hogy nem vagyok gyerek, és el tudom dönteni mit szeretnék. A fõsulin a tanárok nagyon pozitívan álltam hozzám, csak vizsgázni kell mennem. Nem aggódj, nem para! Én konkrétan nem mondtam semmit csak elé raktam a tesztet és azt mondtam: Miatta vagyok olyan aluszékony mostanában :)
Én 7 hetesen mondtam el, amikor már biztos volt. A félév végén lettem terhes, vizsgaidõszak volt hátra, meg a következõ félév+államvizsga. 7hónaposan államvizsgáztam.(Jeles lett!) :D Gratulálok és ne félj! Apukám is ezt kérdezte elöszõr, hogy mi lesz az egyetemmel, de mindenki örült, és nagyon várta a picit, aki most 1, 5 éves lesz és egy kis tünemény! :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!