Találatok a következő kifejezésre: Ha az mutat két (10 db)

A kérdező hozzászólása: Magyarázzátok el mi történik bennük?
A kérdező hozzászólása: Rájöttem egyik a konstruktor másik a másoló konstruktor?
Igen, ciklikus fejelemes láncolt listának szokták nevezni, és igen, általában még azokat szokták implementálni benne, amit írtál, továbbá egy értékadás operátort.
Bár, most, hogy jobban megnézem, elég érdekesen van megoldva. Ezt úgy szoktuk volt csinálni, hogy egy tf. List osztályt készítesz, aminek az adattagjai Node-ok. A Node-ban összesen annyi van, hogy milyen típusú elemeket tárol. A List osztály implementálja azt, hogy tárolja ezeket a Node*-okat. Továbbá itt veszel fel egy Node* head, Node* next, Node* prev adattagot. A List konstruktora beállít minden pointert nullra default, majd Add és Remove metódusok megírásával tudsz beszúrni ill. kivenni. És itt szoktak Listek közötti megfeleltetésre csinálni még copy konstruktort, értékadás operátort. Továbbá, még amit akarsz. Tehát inkább keress egy másik példát, mert ez szerintem nagyon nem szép.
4 dl bor :DDDDD, persze, még 1 üveg whisky is kimegy, nem? dehogy megy ki...
szerintem nem, 4dl elég sok. ne kockáztass!
Hát szerintem sem. Bár volt régebben egy ilyen táblázatom ami leírta magasság / súly / életkor szerint, hogy az adott embernek mennyi idõ kell x alkohol lebontásához. Okos kis táblázat, csak most nem találom sehol :S De ha meglesz belinkelem!
Kimegy.2deci bor után 2, 5órával már semmit nem mutatot ki a szonda. 4deci bor kb:4-5óra.
Pedig 7 óra alatt elvileg ki kell, hogy menjen belõled ennyi alkohol. De ez függ a testsúlyodtól, zsírszázaléktól, lebontási képességtõl, evett kajától, stb... szóval ne kockáztass, mert bevihetnek vérvételre, a mostani szondák nagyon érzékenyek.
Itt van egy alkoholszint kalkulátor. Máskor is jól jöhet. http://www.hazipatika.com/topics/alkohol/calc
Itt 3órát irnak egy sörnek, nekem 2óra.

Ha az ovuteszt mutat két pozitív napot a hónapban, akor tuti, hogy van peteérésem?

Legjobb válasz: Szia! Akkor tuti, hogy van peteérésed.

Szia! Akkor tuti, hogy van peteérésed.
sajnos az elõzõ válasz hülyeség. az ovuteszt azt mutatja, hogy készül a szervezeted a peteérésre, de az nem biztos, hogy be is következik. ha nézed a hõdet, az visszaigazolhat azzal, hogy megemelkedik.
Szia! Elõttem közvetlen válaszolónak van igaza, ha poz.az még nem PÉ-t jelent.A 100% az, ha ezt egy orvos is igazolja UH-val, sajna még a hõre sem lehet hagyatkozni.Ovutesztem poz.volt, PÉ-m volt, de a hõm nem ment fel, terhes lettem, de elvetéltem.A doki által végzett UH-s vizsgálat a 100%.Egy öreg róka
A kérdező hozzászólása: ahõm is szépen mutatja az ovulációt csak hosszú a ciklusom és megijedtem, hogy nincs mégsem pé-m

Baj ha a két éves lányomnak nem kenem a popoját már 4 hónapja? Kb? még pelenkás a lurko és sajnos az is marad mert hajlandóságot nem mutat a szobatisztaság felé ti még krémezitek?

Legjobb válasz: nekem is 2 éves, már csak ha piros, meg éjjelre kenem neki. nekem se akar még pelusmentes lenni..:-) de még ráérnek...

nekem is 2 éves, már csak ha piros, meg éjjelre kenem neki. nekem se akar még pelusmentes lenni..:-) de még ráérnek...
Én igazából sose krémeztem "rendesen" mert nem hajlamos a piros popsira.Napi 1-2 kaki volt azt is látványosan nyomja, hamar kiveszem és akkor kap egy kis krémet.Meg éjszakára kap.
Nekünk csak éjjel van már pelusunk, és igen kenek neki krémet, mert ha nem kenek azonnal pöttyös lesz.
szia én hintõporozom neki
nembaj, de mér nem szoktatod szobatisztaságra.mi az hogy 2 éves gyerek még ráér szobatiszta lenni?ha a gyerek nem mutat hajlandoságot akkor te mutass.sajnos én azt tapasztalom, h sokszor az anyuka lustasága miatt pelenkás 1 gyerek 3-4 évesen is.mert az anyának kényelmesebb pelenkázni, minthogy levegye rola megmutassa a bilit, és ha baleset van akkor mosni kell, ez van de elkell kezdeni valamikor.
de jó, hogy feletted a kérdést :) én fél éves korától csak éjjelre kenem a fenekét, viszont mióta szobatiszta, azóta nem is kenem, pedig éjjelre még kap pelust. ezentúl kenni fogom a popóját este :) 2, 5 éves :)
Szia! Én soha nem krémeztem a feneküket rendszeresen, csak az elsõ pár hétben és ha piros volt. 3.5 éves és 1.5 évesek

Mind ket szulo bele kell egyezzen az abortuszba ha 18 ev alatt van az illeto? . Az abortusznal mit csinalnak felvagjak az embert mennyi ideig tart az egesz mutet?

Legjobb válasz: Én úgy gondolom, hogy egy szülõ beleegyezése elegendõ. És nem vágnak fel, hanem a hüvelyeden keresztül szétvagdalva távolítják el a babát. De ez attól is függ, hogy hol tartasz a terhességgel, ha csak az elején vagy akkor gyógyszert kapsz amitõl kijön. Én ilyeneket hallottam, tanultam. Sajnálom, hogy ez történt veled. A nõgyógyász egyébként minden ilyen kérdésedre választ fog adni.

Én úgy gondolom, hogy egy szülõ beleegyezése elegendõ. És nem vágnak fel, hanem a hüvelyeden keresztül szétvagdalva távolítják el a babát. De ez attól is függ, hogy hol tartasz a terhességgel, ha csak az elején vagy akkor gyógyszert kapsz amitõl kijön. Én ilyeneket hallottam, tanultam. Sajnálom, hogy ez történt veled. A nõgyógyász egyébként minden ilyen kérdésedre választ fog adni.
Én úgy tudom, hogy elég csak az egyik szülõ engedélye. Az abortuszról meg annyit, hogy az elsõ nap, mikor befektetnek, felrakják a tágítót, ami tényleg nagy görcsöket okoz, (ez az elsõ éjszaka). A második napon, megcsinálják a mûtétet, (gyógyszert még Mao.-n nem használnak, csak külföldön, ez igaz), aznap még bent tartanak a kórházba megfigyelésen, aztán majd a következõ délelõtt engednek haza. De az is lehet, hogy már mûtét után pár órával hazaengednek a szülõ saját felelõsségére. Viszont, ha hazamész saját felelõsségre és esetleg estére belázasodnál, akkor vissza kell menni a kórházba, mert akkor valami gáz van, akkor elég szemetek tudnak lenni az emberrel. Remélem segítettem.
Ja, amúgy maga az egész mûtét csk 10-15 perces. Az utolsó válaszadó voltam.
Szegényt ne ijesztgessétek már azzal, hogy annyira fog fájni! Nekem sajnos 3-szor volt vetélés, missed ab. miatt mûtét, de egyrészt egyáltalán nem görcsöltem egyszer sem, másrészt nem elõzõ nap kellett befeküdni, hanem aznap reggel és délben már meg volt a mûtét. Én nem lamináriát kaptam, hanem gyógyszeres tágítást. harmadik, de igenis van gyógyszeres magzatelhajtás Magyarországon. 3 hete voltam szintén mûtéten a Szent Imrében és ott egy lány azt kapott. Na az tényleg fájdalmas állítólag.
Magyarországon nem adnak olyan gyógyszert, csak külföldön!!! Itt mûtéttel távolítják el a babát, ahogy leírta az elsõ, de a gyógyszer az nem igaz! Kapsz egy tágítót, ami erõs fájdalmakat okoz, és ha eléggé kitágultál, akkor elkezdik a mûtétet.
Egy szülõ elég. Kapsz tágítót ami eléggé fájdalmas utána mûtenek. Kikaparják a babát onnan. Hány éves vagy amúgy? Gondolom milyen rossz most neked? Nem sajnálod a picit? Írj nyugodtan. Nekem missedem volt. Az is nagyon rossz. Nem akarok beleszólni de biztos hogy ezt akarod?
Ha nem vagy 18 ne tarsd meg eleg egyik szulo engedelye a mutet nem egy leanyalom de hat ez van ha felelotlen az ember en is voltam hasonlo helyzetben tanacsom ne tarsd meg mert elrontja az egesz eleted M
Megmutatnád nekem is?
nem megcsalás, de hûtlenség, so vhol mégis az. Persze ha az énpicipónim lutraalbumra gondolsz az kevésbé.
mert egy paraszt vagy.
Végül is úgy is megkérdezhetted volna, az megcsalásnak számít-e ha le szopok valakit.
A kérdező hozzászólása: jó igazad van egy bunkó paraszt vagyok h ezt tettem, szerintetek mivel engesztelhetném ki a párom?
nem azért kellene bánni, mert itt bki azt írja... ezt belülrõl kellene érezni...
Én is kidobnálak ezért.... Nekem anno a párom nem nagyon akart hozzám érni, pedig egy csomót kezdeményeztem, aztán gyanakvásomban beletúrtam a gépébe, és tele volt pornóval... Elég sz*rul esett, hogy inkább a masztit választja ahelyett, hogy velem foglalkozna... Szóval ha neked még a pornó sem elég, hanem hús-vér csajokkal kamozol így, akkor inkább állj odébb, ne pazarold a párod idejét.
A kérdező hozzászólása: lány vagyok nem fiú
Pláne.
A kérdező hozzászólása: Mire írtad, hogy pláne?
Sajnálom a srácot, hogy együtt van veled! Ez nem megcsalás, csak egyszerûen semmibe veszed a kapcsolatotokat!
Szerintem az...
A kérdező hozzászólása: Valahogy meg kellene bánnom, de én ezt nem érzem olyan túl komoly véteknek.
amikor jobban izgat, hogy mással milyen élményeid lesznek, mint a barátoddal, akkor a kapcsolatodnak gyakorlatilag vége.
mit mutattál meg kislány? eléggé.
inkább csak gáznak, hogy ennyit ér neked a párod.
nem kimondottan megcsalás de én dobnálak a francba...
nem de attol még egy nagy rib_anc vagy :)
Hagyjuk már ezt a "mennyire számít megcsalásnak" kérdéseket. Te örülnél neki, ha a barátnõd (akit mondjuk szeretsz) a kamerában mutogatja magát másoknak? Ez nem egy bíróság, nem jog, hogy arra hivatkozz, hogy "hátde ez nem megcsalás, miért vagy kiakadva?!".
Megmutatom az érmegyûjteményem, te meg a puncidat, jó? ;)
Gondolj bele, hogy fordított helyzetben te mit gondolnál, éreznél, és ennek függvényében megkapod a kérdésedre a választ!
utállak
Nem csak a megcsalás lehet szakító ok.
A kérdező hozzászólása: Miért utálsz?
Ha nem nyúltál magadhoz akkor határeset.

Kimaradt a mensim kb2hete. Két napja fájdogál a hasam, feszül a mellem. Ma csináltam tesztet az a neve hogy first test. Egy csíkot mutat. A 'REF' írásnál. Valaki használta már ezt? Ha csak ez az egy csík van akkor most nem vagyok terhes, igaz?

Legjobb válasz: Valószínû,hogy nem vagy terhes.2 hetes késésnél már kimutatná.Egy csík az sajnos nega.De sztem ez a használati útmutatóban is le van írva.

Valószínû, hogy nem vagy terhes.2 hetes késésnél már kimutatná.Egy csík az sajnos nega.De sztem ez a használati útmutatóban is le van írva.
A kérdező hozzászólása: Sajna nincs leírva.Csak az hogy 2-5 percet kell várni.Aztán kiderül hogy mi a helyzet.Csak nem tudtam értelmezni a tesztkazettán az írást.Köszi h kaptam választ.Most csináltam elõször ilyen tesztet.
hogy mennyire van leterhelve, az adott pillanatban a gép mennyire használja az adott hardvert...

Elmondjam szüleimnek, hogy terhes vagyok ha 5. héten az UH még nem mutat semmit, de két teszt is pozitív lett?

Barátommal együtt élünk több mint féléve, már el is vagyok jegyezve. Érettségim van, most kisgyermeknevelőnek tanulok az egyetemen van még egy évem. Egyéni tanrenden gondolkoztam, akkor csak a vizsgákra kell bemennem. Hogyan mondjam el nekik?

Legjobb válasz: Saját életét élsz, nem 15 éves vagy, szerintem ne aggódj. Vagy gondolod hogy nem fognak neki örülni? Ti örültök neki? Azért még várhatsz a következõ uh-ig, és a képpel a kezdetben elmondhatod nekik.

Saját életét élsz, nem 15 éves vagy, szerintem ne aggódj. Vagy gondolod hogy nem fognak neki örülni? Ti örültök neki? Azért még várhatsz a következõ uh-ig, és a képpel a kezdetben elmondhatod nekik.
Szia! Elöször is gratulálok! Másodszor szerintem akkor mondd el a családodnak ha az orvos az ultrahangos vizsgálat alkalmával már egyértelmûen látja a petezsákot, mûködõ szivet, stb.Addig még nem kell beharangozni:) Tapasztalatból írom hidd el, én mindhárom gyerkõcömnél pl a 12 hétig vártam a beszámolómmal:) Valahogy babonából.Most 7 hetes kismama vagyok a negyedik babával de még nem tudja senki a családból, csak a férjem.Még a többi gyerkõcnek se mondtuk el. Vigyázz magadra szép napot!
Még annyit hogy én is 23 évesen lettem terhes, mi akkor már 8 éve együtt voltunk. Az én szüleim nagyon örültek neki.
Szerintem még ne mondd el, majd 2-3 hét múlva.
Mi a kilencedik héten mentünk a párommal orvoshoz.Kaptunk uh-képet, és mi már ezzel mentünk megmondani az örömhírt a nagyszülõknek! 34 éves vagyok..és hidd el én is aggódva mentem eléjük, hogy vajon mit fognak szólni! Persze örültek!!! Ne aggódj!A te szüleid is odalesznek a boldogságtól!
Szia! 11+3 hetes kismama vagyok, van egy évem a fõiskolán. Másfél éve lakok együtt a võlegényemmel, mikor megcsináltam a tesztet meg is mutattam anyának. Elõször nagyon féltett mi lesz velem, aztán persze rájött, hogy nem vagyok gyerek, és el tudom dönteni mit szeretnék. A fõsulin a tanárok nagyon pozitívan álltam hozzám, csak vizsgázni kell mennem. Nem aggódj, nem para! Én konkrétan nem mondtam semmit csak elé raktam a tesztet és azt mondtam: Miatta vagyok olyan aluszékony mostanában :)
Én 7 hetesen mondtam el, amikor már biztos volt. A félév végén lettem terhes, vizsgaidõszak volt hátra, meg a következõ félév+államvizsga. 7hónaposan államvizsgáztam.(Jeles lett!) :D Gratulálok és ne félj! Apukám is ezt kérdezte elöszõr, hogy mi lesz az egyetemmel, de mindenki örült, és nagyon várta a picit, aki most 1, 5 éves lesz és egy kis tünemény! :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!