Találatok a következő kifejezésre: Ha az mindkét csíkja (5 db)

Akkor pozitív, ha a teszt csík legalább olyan erõs, vagy erõsebb mint a kontroll csík. Igen, lehet 2 napig pozitív. Sok sikert!

Ha az ovutesztem mindkét csíkja egyformán látszódik, az jó?

Legjobb válasz: azt hiszem rajta van vagy a tájékoztatón, vagy a dobozán a magyarázat. Azt nézd meg és megkapod a választ a kérdésedre.

azt hiszem rajta van vagy a tájékoztatón, vagy a dobozán a magyarázat. Azt nézd meg és megkapod a választ a kérdésedre.
Úgy tudom igen. Lehet akciózni!
Igen, ha ugyanolyan erõs az már pozitív. Lehet aznap este újra tesztelsz, akkor meg még erõsebb lesz. De ha ugyanolyan, az már pozitív, onnan számolva 12-36 órán belül lesz az ovuláció kb. Nekem 12. nap ugyanolyan erõs volt, másnap a tesztvonalam még erõsebb lett, mint a kontrol vonal. És aznap éjszaka már negatív, és akkor volt az ovuláció, aznap éjszaka kb.


Lehet buta kérdés, de miért van az, hogyha a 2 szememmel egyszerre néztem a leolvasó táblát, tökéletesen láttam, viszont ha külön-külön, akkor a piros csík alatt már minden homályos volt mindkét szememnél?

Legjobb válasz: Nem egyforma erös a két szemed.GOndolom külön külön próbáltak rá dioptriát és ugy jo lett.Nekem tompalátásom van,skokáig észre se vettem,csak egy szemorvosi vizsgálaton jottem rá,ha az egyik szemem letakarják a másikkal nem látom a betuket,csak homályosan.Viszont a két szem egyutt gyonyoruen mukodik.Kérdezd meg a szemorovst,elmagyarázza neked mi a gond.Gondolom ha szemuvegre lesz szukség,akkor két kulonbozo erosségu uveget kapsz.

Nem egyforma erös a két szemed.GOndolom külön külön próbáltak rá dioptriát és ugy jo lett.Nekem tompalátásom van, skokáig észre se vettem, csak egy szemorvosi vizsgálaton jottem rá, ha az egyik szemem letakarják a másikkal nem látom a betuket, csak homályosan.Viszont a két szem egyutt gyonyoruen mukodik.Kérdezd meg a szemorovst, elmagyarázza neked mi a gond.Gondolom ha szemuvegre lesz szukség, akkor két kulonbozo erosségu uveget kapsz.
A kérdező hozzászólása: Sajnos szemüvegre lesz szükségem, de mindkét szememnél egyforma dioptriával (-0, 75). Szóval ezért nem értem a dolgot. Köszönöm a választ! :)
Binoc látásnak hívják. Ez normál jelenség. Külön-külön is meg kell nézni a látást szemészeti vizsgálatoknál, külön-külön kell korrigálni olyankor. Szemüveg felírásánál szintén azt nézik, hogy két szemmel, dioptriával mennyire látsz jól, mennyi dioptriát fogadnak el a szemeid.
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm a választ! :)
Nekem ennél érdekesebb is szokott lenni. Egyik percben látok valamit a másikban ugyanazt már nem látom tisztán. Bár nekem ez a szürke hályog miatt van. Néha olyan éles kép villan be mintha soha nem lett volna baja a szememnek:)

Ha a szemem mellet mindkét oldalon középen van egy piros csík az miért van?

Már vagy egy hónapja van, ott ahol a csajok mindig kihúzzák szemfestékkel, hogy nagyobbnak látszon a szeműk, remélem értitek hol mondom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!