Találatok a következő kifejezésre: Ha az mikroszkóp nem páfrányos, (5 db)

Ha az ovu mikroszkóp nem páfrányos, akkor már biztos hogy nincs baba?

1-je körül kellene mgjönnie,de még tudom hogy tesztet korai csinálni! azt olvastam itt,hogy aki terhes,nekik páfrányos volt a mikroszkóp! nekem nem az! akkor nincs baba?

Legjobb válasz: nem mindenkinek marad páfrányos akkor sem ha baba van..ha peteérést mutatott és jókor voltatok együtt megvan rá az esély. Nekem is sokáig páfrányos volt, de a kolleganõmnélnem ,pedig neki is ott volt a baba.Ez csak egy gyenge lehetõség, mert hátha kimutatná, várd ki a mensi idejét.

nem mindenkinek marad páfrányos akkor sem ha baba van..ha peteérést mutatott és jókor voltatok együtt megvan rá az esély. Nekem is sokáig páfrányos volt, de a kolleganõmnélnem , pedig neki is ott volt a baba.Ez csak egy gyenge lehetõség, mert hátha kimutatná, várd ki a mensi idejét.
látod, bevált a taktika!örülök hogy sikerült!hogy baba e nem tudom, de remélem az!!!puszi
A kérdező hozzászólása: szia! mostmár végképp nem tudom mi van! ma délután kétszer is megcsináltam, és úgy ahogy mondtad! elõször is látszottak páfrányok! egy fél óra múlva mégegyet csináltam, és akkor már tök erõteljesen, és csak az látszott! most akkor mi van?
A kérdező hozzászólása: igen nem sok nyálat teszek rá, és azon is még végi húzom az ujjam! köszönöm a válaszokat! puszi
Szia, így volt, ahogy Te is írtad, mindig ugyanazt láttam rajta. Pedig nagyon szerettem volna már páfrányt látni, ne tudd meg hányszor próbáltam. Ha valamihez hasonlítani kell, akkor inkább amõba, de az sem olyan sûrûn, mint ahogy az ábra mutatja.
szióka, akkor nem jó mennyiségben teszed rá a nyálat!vagy pedig mikor ráteszed még egyszer végig húzod rajta az újjad!7-8 percet ír száradásnak, de az is jóval több kell hogy legyen!tapasztalatból írom! puszi
A kérdező hozzászólása: a második válaszolótól kérdezem, hogy te is mindig csak kis deformált amõba szerû alakzatokat láttá? nekem egyáltalán nem olyan sûrû, mint a képen, csak itt-ott van elrjtev 1-2!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! én múlt héten vettem, de akkor már elméletileg túl voltam a pé-en! azért vettem, mert nekem sose volt olyan nyúlós nyákom, pedig már voltam terhes! kíváncsi vok, hogy mikor fogja mutatni! akkoe hátha bejön!
Én az elsõ gyerekemnél csináltam ezt a módszert. De én páfrányos mintát soha nem láttam, pedig majd kigúvadt a szemem... És akkor már javában ott volt a kis drágám.
Sok nyál a titka és a legjobb a reggeli. Nekem a peteéréstõl páfrányos maradt, egészen a poztív teszitg (persze nem az egész területen, hanem csak helyenként. :)

Ha nem jött meg, csak barnás, pecsételésem volt 5 napig, és az ovulációs mikroszkópom folyamatosan páfrányos 12 napja, lehetek azért terhes?

Legjobb válasz: Csináltam tesztet, negativ lett. De olvastam hogy a HCG csak a fogantatás utáni 14 naptól kezd el termelõdni, tehát a teszt is utána mutatja ki. A peteérésem kb. nov. 1-2-án volt, tehát a fogantatás is. Ugyhogy a teszt még lehet hogy korai, azért nem mutatja ki. Remélem. :) Ha egyfolytában páfrányokat mutat a mikroszkópom, akkor lehetek azért terhes, mivel volt ez a kis barnás folyásom?

A kérdező hozzászólása: Csináltam tesztet, negativ lett. De olvastam hogy a HCG csak a fogantatás utáni 14 naptól kezd el termelõdni, tehát a teszt is utána mutatja ki. A peteérésem kb. nov. 1-2-án volt, tehát a fogantatás is. Ugyhogy a teszt még lehet hogy korai, azért nem mutatja ki. Remélem. :) Ha egyfolytában páfrányokat mutat a mikroszkópom, akkor lehetek azért terhes, mivel volt ez a kis barnás folyásom?
A kérdező hozzászólása: Köszi a hasznos választ. Nekem is kb. nov. 1-jén volt a peteérésem, azt hiszem legalábbis. Tehát a teszt csak a 14. nap után mutatja ki, azt olvastam, ugyhogy 15-16-a után kell hogy kimutassa. A menstruációmnak nov. 8-án kellett volna megjönnie, de nem volt igazi menstruáció, hanem barnás-nyálkás folyás, de nem sok. A mikroszkópomon 12 napja páfrányok láthatók. Nem merem magam nagyon beleélni, de szeretném ha terhes lennék. Csak bizonytalan vagyok, amig nincs egy pozitiv tesztem.
Lehetsz, de más oka is lehet. Csinálj egy tesztet!
Szia! Persze hogy lehetsz.Nem mkinek egyforma mennyiségben kezd el a hcg termelõdni.Az is elõfordulhat, hogy a teszt nem éppen a legérzékenyebb volt.Menstruáció mikorra várható?
A pecsételés állítólag a beágyazódás miatt is lehet.A páfrányosság is mérvadó.....nekem is az, de mellette halványan pozitív(?).nov. 1-én volt pé-m tehát hasonló cipõben járunk :) )
már megint elfelejtettem aláírni hogy elõzõ válaszoló :) )szóval az utolsó hármat én pötyögtem :) )
A kérdező hozzászólása: Ma megkaptam a választ a nõgyógyászomtól. Nem vagyok terhes, azért nem jött meg rendesen, illetve mutatott a teszt páfrányokat, mert iszonyú húgyúti és hüvelyi gyulladásom, felfázásom van. Sajnos. 10 napos antibiotikum kúra, aztán lehet újra próbálkozni.
Te jó ég!!! Nagyon sajnálom! De kúráld ki magad aztán HAJRÁ! :D

Ha a mikroszkópom páfrányos, akkor ez azt jelenti, h az érett peték ki is lökődtek vagy csak azt, hogy megértek a peték viszont nem biztos, hogy megvolt a tüszőrepedés?

Legjobb válasz: Nagyon jó kérdés. Elméletileg a megemelkedett hormont mutatja a mikroszkóp ami a kilökõdésért felelõs, de nekem össze-vissza mutatja a páfrányokat

Nagyon jó kérdés. Elméletileg a megemelkedett hormont mutatja a mikroszkóp ami a kilökõdésért felelõs, de nekem össze-vissza mutatja a páfrányokat
A kérdező hozzászólása: Még nem késik, hétfõn nem kéne megjönnie!
Inkább terhességi tesztet vegyél! Ez a mikroszkópos jósda nem mindenkinek válik be. Van akinek kimutatta a babát és van akinek meg nem. Késik?

Lehetséges az, hogy ha terhes vagyok, akkor a nem várt előtt 4 nappal semmi tünet? Vagyis csak annyi, hogy érzékeny a bimbó, néha-néha hasszurka, és a mikroszkópom páfrányos! De semmi hányinger!

Legjobb válasz: Van akinek a hányinger a terhesség 9. hetétõl kezdõdik! A testvérem a második babáját várja és mindkét terhességnél a hányinger a 9-10. hétben kezdõdött! Egyébként neki semmi tünete nem volt! Várj addig amíg kimarad a mensid, és ha nem jön meg, másnap tesztelj! Szorítok, hogy sikerüljön! :)

Van akinek a hányinger a terhesség 9. hetétõl kezdõdik! A testvérem a második babáját várja és mindkét terhességnél a hányinger a 9-10. hétben kezdõdött! Egyébként neki semmi tünete nem volt! Várj addig amíg kimarad a mensid, és ha nem jön meg, másnap tesztelj! Szorítok, hogy sikerüljön! :)
A kérdező hozzászólása: lehetséges az, hogy a mikroszkóppal baj van? mindig páfrányosat mutat, pedig 4 nap múlva nem kellene megjönni! peteérés nem valószínû! ma reggel felkelés után csináltam rögtön, tehát semmi nem volt a számba legalább 8 órája, és így is páfrányos!
Lehetséges, hogy terhes vagy, a tünetek általában a menstruáció után jelentkeznek. Ha a (nem) várt menstruáció késik (nem jön meg), akkor tesztej reggeli elsõ vizeletbõl. Érdemes a teszteléssel várni a kimaradt menstruáció után pár napot (kb. 1 hetet), hogy a teszt biztos eredményt mutason. Szerintem most ne foglalkozz a mikroszkóppal! Pár nap és kiderül sikerült-e a baba! Szurkolok!
nekem semelyik terhességkor sem volt semmiféle hányingerem. de mi az, hogy páfrányos mikroszkóp?
A kérdező hozzászólása: az akkor szokott páfrányos lenni, ha peteérés van! arra való! de mensi elõtt 4 nappal nem hiszem, hogy lenne peteérés! és sokan írták itt, hogy nekik akkor maradt páfrányos, amikor terhesek voltak!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!