Találatok a következő kifejezésre: Ha az mikroszkóp nem (10 db)

Ha a hőm nem ment fel, se le, a mikroszkóp csupa páfrány, az ovuteszt negatív, mert a tesztcsík halványabb, és mostanában kellene, hogy pé-em legyen, akkor most szerintetek mi lehet?

Ne higgyek a páfrányoknak? Olyan érzésem van, h mindjárt megjön! És szúrkál néha a bal petefészkem.

Legjobb válasz: a teszt sokkal megbiszhatobb mint a mikroszkop. még nemigen volt peteérésed majd lessz. figyelj szerintem figyeld a nyálkád . az a legbisztosabb. sok orvos szerint a mikroszkop nemér semmit. sok sikert

a teszt sokkal megbiszhatobb mint a mikroszkop. még nemigen volt peteérésed majd lessz. figyelj szerintem figyeld a nyálkád . az a legbisztosabb. sok orvos szerint a mikroszkop nemér semmit. sok sikert
Szia! Szerintem a hõdben és a tesztben bízz. Nekem ugyanez volt, csak fordítva: teszt pozitív, hõ megugrott, mikroszkóp semmi páfrány. A teszt 99%-os elvileg. A mikroszkóp meg mutathat mástól is páfrányt, fõleg ha nem vártál elég idõt evés, ivás után. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Reggel rögtön néztem a mikroszkópot, elõtte nem ettem-ittam semmit. De várok türelemmel. És a tesztnek hiszek. Sajnos.
próbáld meg cervixbõl megcsinálni a mikroszkópot.

Ha a mikroszkópom páfrányos, akkor ez azt jelenti, h az érett peték ki is lökődtek vagy csak azt, hogy megértek a peték viszont nem biztos, hogy megvolt a tüszőrepedés?

Legjobb válasz: Nagyon jó kérdés. Elméletileg a megemelkedett hormont mutatja a mikroszkóp ami a kilökõdésért felelõs, de nekem össze-vissza mutatja a páfrányokat

Nagyon jó kérdés. Elméletileg a megemelkedett hormont mutatja a mikroszkóp ami a kilökõdésért felelõs, de nekem össze-vissza mutatja a páfrányokat

Ha az ovu mikroszkóp nem páfrányos, akkor már biztos hogy nincs baba?

1-je körül kellene mgjönnie,de még tudom hogy tesztet korai csinálni! azt olvastam itt,hogy aki terhes,nekik páfrányos volt a mikroszkóp! nekem nem az! akkor nincs baba?

Legjobb válasz: nem mindenkinek marad páfrányos akkor sem ha baba van..ha peteérést mutatott és jókor voltatok együtt megvan rá az esély. Nekem is sokáig páfrányos volt, de a kolleganõmnélnem ,pedig neki is ott volt a baba.Ez csak egy gyenge lehetõség, mert hátha kimutatná, várd ki a mensi idejét.

nem mindenkinek marad páfrányos akkor sem ha baba van..ha peteérést mutatott és jókor voltatok együtt megvan rá az esély. Nekem is sokáig páfrányos volt, de a kolleganõmnélnem , pedig neki is ott volt a baba.Ez csak egy gyenge lehetõség, mert hátha kimutatná, várd ki a mensi idejét.
látod, bevált a taktika!örülök hogy sikerült!hogy baba e nem tudom, de remélem az!!!puszi
A kérdező hozzászólása: szia! mostmár végképp nem tudom mi van! ma délután kétszer is megcsináltam, és úgy ahogy mondtad! elõször is látszottak páfrányok! egy fél óra múlva mégegyet csináltam, és akkor már tök erõteljesen, és csak az látszott! most akkor mi van?
A kérdező hozzászólása: igen nem sok nyálat teszek rá, és azon is még végi húzom az ujjam! köszönöm a válaszokat! puszi
Szia, így volt, ahogy Te is írtad, mindig ugyanazt láttam rajta. Pedig nagyon szerettem volna már páfrányt látni, ne tudd meg hányszor próbáltam. Ha valamihez hasonlítani kell, akkor inkább amõba, de az sem olyan sûrûn, mint ahogy az ábra mutatja.
szióka, akkor nem jó mennyiségben teszed rá a nyálat!vagy pedig mikor ráteszed még egyszer végig húzod rajta az újjad!7-8 percet ír száradásnak, de az is jóval több kell hogy legyen!tapasztalatból írom! puszi
A kérdező hozzászólása: a második válaszolótól kérdezem, hogy te is mindig csak kis deformált amõba szerû alakzatokat láttá? nekem egyáltalán nem olyan sûrû, mint a képen, csak itt-ott van elrjtev 1-2!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! én múlt héten vettem, de akkor már elméletileg túl voltam a pé-en! azért vettem, mert nekem sose volt olyan nyúlós nyákom, pedig már voltam terhes! kíváncsi vok, hogy mikor fogja mutatni! akkoe hátha bejön!
Én az elsõ gyerekemnél csináltam ezt a módszert. De én páfrányos mintát soha nem láttam, pedig majd kigúvadt a szemem... És akkor már javában ott volt a kis drágám.
Sok nyál a titka és a legjobb a reggeli. Nekem a peteéréstõl páfrányos maradt, egészen a poztív teszitg (persze nem az egész területen, hanem csak helyenként. :)

Ha nem látok páfrányokat az ovu mikroszkópon (reggeli nyálból), akkor tuti, hogy nincs baba? Mensi előtt vagyok 1 héttel.

Már többször megfogadtam, hogy nem használom a mikroszkópom, most is csak a 20 napon néztem el?ször. Eddigi tapasztalataim alapján ha nem volt páfrány, baba sem volt. Ezek szerint jósként jó. Volt már vki, akinek nem volt páfrány és mégis volt baba?

Legjobb válasz: Én úgy tudtam, hogy az ovu mikroszkóp a peteérést mutatja ki. És az a 14. nap környékén szokott lenni. Ha a 20. napon nézted, akkor nem is kellene, hogy páfrányos legyen, mert már rég elmúlt a peteérés. Egyébként én nem hiszek ezeknek a kütyüknek és a hõmérsékletnek sem. Én is használtam egy ovu tesztet és mindig negativot mutatott. Be is paráztam rendesen, hogy nincs peteérésem és elmentem egy orvoshoz. Az rendeen megvizsgált, vért vett, ultrahang, stb. És az derült ki, hogy a 14. nap után a maximális szinten van a termékenységem. És érdekes, a hõmérsékletem sem ingadozik se le, se föl. Nekem állandóan 36,6 a ciklus mindengyik napján. Úgyhogy ezek a házi módszerek nem jók semmire. Ha biztosra akarsz menni, menj orvoshoz és majd õ megmondja mikor van a peteérésed.

Én úgy tudtam, hogy az ovu mikroszkóp a peteérést mutatja ki. És az a 14. nap környékén szokott lenni. Ha a 20. napon nézted, akkor nem is kellene, hogy páfrányos legyen, mert már rég elmúlt a peteérés. Egyébként én nem hiszek ezeknek a kütyüknek és a hõmérsékletnek sem. Én is használtam egy ovu tesztet és mindig negativot mutatott. Be is paráztam rendesen, hogy nincs peteérésem és elmentem egy orvoshoz. Az rendeen megvizsgált, vért vett, ultrahang, stb. És az derült ki, hogy a 14. nap után a maximális szinten van a termékenységem. És érdekes, a hõmérsékletem sem ingadozik se le, se föl. Nekem állandóan 36, 6 a ciklus mindengyik napján. Úgyhogy ezek a házi módszerek nem jók semmire. Ha biztosra akarsz menni, menj orvoshoz és majd õ megmondja mikor van a peteérésed.
Szia, Nem használtam sose ovu mikroszkópot, de nagyon sokat hallottam róla. Az nem arra való, hogy jelezze terhes vagy. Sokan "dobták" ki, mert "jelzett" a semmire, volt akinek "nem jelzett" és lett volna mit. Lehet te bepáfrányosodsz, ha babát vársz, de erre ne vegyél mérget. Pár nap múlva tesztelhetsz TERHESSÉGI teszttel, ami spec a HCGre érzékeny... Tény, van akinek jelezte... de nem biztos, hogy te is szerencsés vagy...
A kérdező hozzászólása: Megvárom a mensim napját inkább. Mint minden babára váró nõ, ha valami praktika van, amivel elõtt szerezne bizonyosságot, azt kipróbálja :)
Ne agódj, nekem tiszta páfrányos volt peteéréstõl, és nem volt baba. A dokim nem javasolta hogy használjam.
A kérdező hozzászólása: Lehet, h tényleg félreteszem..

Ha nem jött meg, csak barnás, pecsételésem volt 5 napig, és az ovulációs mikroszkópom folyamatosan páfrányos 12 napja, lehetek azért terhes?

Legjobb válasz: Csináltam tesztet, negativ lett. De olvastam hogy a HCG csak a fogantatás utáni 14 naptól kezd el termelõdni, tehát a teszt is utána mutatja ki. A peteérésem kb. nov. 1-2-án volt, tehát a fogantatás is. Ugyhogy a teszt még lehet hogy korai, azért nem mutatja ki. Remélem. :) Ha egyfolytában páfrányokat mutat a mikroszkópom, akkor lehetek azért terhes, mivel volt ez a kis barnás folyásom?

A kérdező hozzászólása: Csináltam tesztet, negativ lett. De olvastam hogy a HCG csak a fogantatás utáni 14 naptól kezd el termelõdni, tehát a teszt is utána mutatja ki. A peteérésem kb. nov. 1-2-án volt, tehát a fogantatás is. Ugyhogy a teszt még lehet hogy korai, azért nem mutatja ki. Remélem. :) Ha egyfolytában páfrányokat mutat a mikroszkópom, akkor lehetek azért terhes, mivel volt ez a kis barnás folyásom?
A kérdező hozzászólása: Köszi a hasznos választ. Nekem is kb. nov. 1-jén volt a peteérésem, azt hiszem legalábbis. Tehát a teszt csak a 14. nap után mutatja ki, azt olvastam, ugyhogy 15-16-a után kell hogy kimutassa. A menstruációmnak nov. 8-án kellett volna megjönnie, de nem volt igazi menstruáció, hanem barnás-nyálkás folyás, de nem sok. A mikroszkópomon 12 napja páfrányok láthatók. Nem merem magam nagyon beleélni, de szeretném ha terhes lennék. Csak bizonytalan vagyok, amig nincs egy pozitiv tesztem.
Lehetsz, de más oka is lehet. Csinálj egy tesztet!
Szia! Persze hogy lehetsz.Nem mkinek egyforma mennyiségben kezd el a hcg termelõdni.Az is elõfordulhat, hogy a teszt nem éppen a legérzékenyebb volt.Menstruáció mikorra várható?
A pecsételés állítólag a beágyazódás miatt is lehet.A páfrányosság is mérvadó.....nekem is az, de mellette halványan pozitív(?).nov. 1-én volt pé-m tehát hasonló cipõben járunk :) )
már megint elfelejtettem aláírni hogy elõzõ válaszoló :) )szóval az utolsó hármat én pötyögtem :) )
A kérdező hozzászólása: Ma megkaptam a választ a nõgyógyászomtól. Nem vagyok terhes, azért nem jött meg rendesen, illetve mutatott a teszt páfrányokat, mert iszonyú húgyúti és hüvelyi gyulladásom, felfázásom van. Sajnos. 10 napos antibiotikum kúra, aztán lehet újra próbálkozni.
Te jó ég!!! Nagyon sajnálom! De kúráld ki magad aztán HAJRÁ! :D

Már öt hónapja próbálkozunk, de semmi eredmény. Mi lehet az oka? Mikroszkópot használok a páfrányok ott vannak ha kell ha nem. Vegyek ovolációs tesztet?

Teljesen magam alatt vagyok.Eddig nem görcsöltem de most már elegem van.Van már gyerekem tehát olyan nagy gond nem lehet.

Legjobb válasz: Ne görcsölj, ez a legrosszabb amit tehetsz.Én két évig nem estem teherbe.Ez változó mindenkinél.A mikroszkópos megoldást megmondom neked õszintén nem ismerem,de az ovulációs teszt jó megoldás lehet, illetve ha szex után nem rohansz a fürdõbe.Van aki szerint ez hülyeség, de hidd el beválik,meg az ha szex után alápárnázod a csípõd, vagy a lábaidat egy kicsit" felrakod a falra", .Próbáld meg napközben elterelni a figyelmedet, más célokat is kitûzni, és hidd el ha nem rágod magad összejön.

Ne görcsölj, ez a legrosszabb amit tehetsz.Én két évig nem estem teherbe.Ez változó mindenkinél.A mikroszkópos megoldást megmondom neked õszintén nem ismerem, de az ovulációs teszt jó megoldás lehet, illetve ha szex után nem rohansz a fürdõbe.Van aki szerint ez hülyeség, de hidd el beválik, meg az ha szex után alápárnázod a csípõd, vagy a lábaidat egy kicsit" felrakod a falra", .Próbáld meg napközben elterelni a figyelmedet, más célokat is kitûzni, és hidd el ha nem rágod magad összejön.
szia.én 7. hónapja próbálkozom.mikroszkópot én is most vettem, a jelek nem eggyértelmüek.én már nem vagyok fiatal, talán ezért is van ez a hosszú idõ, de nem görcsölök rajta.tedd ezt te is.tudom, h nem könnyû, de hidd el megéri lazítani.ha egy év után se lesz semmi, akkor érdemes komolyabb kivizsgálásra menni, de addig elég ez sok kis apró trükk, és kétnapi szeretkezés.sok sikert, és kitartást neked is.
Sajna az hogy van már gyereked, nem biztosítja azt hogy gyorsan terhes maradj. Ez saját tapasztalat. Az elsõ babám a 7. ciklusban fogant, a második a 18. ciklusban. Akkor már én is a nõgyógyászom nyakára járogattam. Szerintem vezess az ébredési hõmérsékletedbõl görbét, az mutatja legjobban a töszõrepedés napját. Mindig ébredés után de még felkelés elõtt mérj, szájban, hüvelyben vagy végbélben. Hónaljban nem az igazi. Itt találsz sok jó tippet: http://babatervezok.otthona.net/ Csinálhatsz önvizsgálatot is. A peteérés napján a méhszáj tapintása puhává válik (elõtte olyan mint az orrod, aznap meg mint az ajkad), a hüvelyváladék pedig hígabbá, olyan tojásfehérje-szerûvé válik.

Létezik, hogy terhes vagyok? Az ovu mikroszkópom 2 hete páfrányt mutat, de most megvolt a mensim. Vagy ha nem ez mitöl lehet?

Egy hónapja elkezdtem szedni az elevitet.

Legjobb válasz: Én a pg 53-at használtam,s majd 1hónapig volt páfrányos,de aztán kiderült,hogy ciszta((((((Persze ez nem azt jelenti,hogy nem lehetsz terhes))))))Reggel szoktad nézni???Az a tuti biztos!!!!Ha gyengébb volt a vérzésed,s inkább barnás,akkor csinálj tesztet,mert nem kizárt ,hogy ott a pici pocaklakó)))))) Szorítok érted!!! AY

Én a pg 53-at használtam, s majd 1hónapig volt páfrányos, de aztán kiderült, hogy ciszta((((((Persze ez nem azt jelenti, hogy nem lehetsz terhes))))))Reggel szoktad nézni???Az a tuti biztos!!!!Ha gyengébb volt a vérzésed, s inkább barnás, akkor csinálj tesztet, mert nem kizárt , hogy ott a pici pocaklakó)))))) Szorítok érted!!! AY

Lehetséges az, hogy ha terhes vagyok, akkor a nem várt előtt 4 nappal semmi tünet? Vagyis csak annyi, hogy érzékeny a bimbó, néha-néha hasszurka, és a mikroszkópom páfrányos! De semmi hányinger!

Legjobb válasz: Van akinek a hányinger a terhesség 9. hetétõl kezdõdik! A testvérem a második babáját várja és mindkét terhességnél a hányinger a 9-10. hétben kezdõdött! Egyébként neki semmi tünete nem volt! Várj addig amíg kimarad a mensid, és ha nem jön meg, másnap tesztelj! Szorítok, hogy sikerüljön! :)

Van akinek a hányinger a terhesség 9. hetétõl kezdõdik! A testvérem a második babáját várja és mindkét terhességnél a hányinger a 9-10. hétben kezdõdött! Egyébként neki semmi tünete nem volt! Várj addig amíg kimarad a mensid, és ha nem jön meg, másnap tesztelj! Szorítok, hogy sikerüljön! :)
A kérdező hozzászólása: lehetséges az, hogy a mikroszkóppal baj van? mindig páfrányosat mutat, pedig 4 nap múlva nem kellene megjönni! peteérés nem valószínû! ma reggel felkelés után csináltam rögtön, tehát semmi nem volt a számba legalább 8 órája, és így is páfrányos!
Lehetséges, hogy terhes vagy, a tünetek általában a menstruáció után jelentkeznek. Ha a (nem) várt menstruáció késik (nem jön meg), akkor tesztej reggeli elsõ vizeletbõl. Érdemes a teszteléssel várni a kimaradt menstruáció után pár napot (kb. 1 hetet), hogy a teszt biztos eredményt mutason. Szerintem most ne foglalkozz a mikroszkóppal! Pár nap és kiderül sikerült-e a baba! Szurkolok!
nekem semelyik terhességkor sem volt semmiféle hányingerem. de mi az, hogy páfrányos mikroszkóp?
A kérdező hozzászólása: az akkor szokott páfrányos lenni, ha peteérés van! arra való! de mensi elõtt 4 nappal nem hiszem, hogy lenne peteérés! és sokan írták itt, hogy nekik akkor maradt páfrányos, amikor terhesek voltak!

Ha nem jön be az ovulációs mikroszkóp nekem, mert nem mutat páfrányt, érdemes ovutesztet vegyek?

Megváltozott nyálka, cicifájás és feszülés, hasszurka van, de páfrány nincs.

Legjobb válasz: Nekem bejött, jól mûködött. Pedig a legolcsóbb, vaterás 100 Ft-os tesztet vettem. 20h

Nekem bejött, jól mûködött. Pedig a legolcsóbb, vaterás 100 Ft-os tesztet vettem. 20h
Szia! Én sosem láttam páfrányt az enyémen... ezért vettem ovu tesztet ami már mûködött rendesen.
Nekem se jött be a mikroszkóp. Mindig ugyanazt a képet mutatta. Már nem is használom egy ideje. Én is vaterásat vettem fillérekért, és ennek legalább van értelme.
A kérdező hozzászólása: Még nem késik, hétfõn nem kéne megjönnie!
Inkább terhességi tesztet vegyél! Ez a mikroszkópos jósda nem mindenkinek válik be. Van akinek kimutatta a babát és van akinek meg nem. Késik?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!