Találatok a következő kifejezésre: Ha az mikroszkóp (46 db)

Mit jelent, ha az lh tesztem csak halvány, de a mini mikrószkóp már 3 napja páfrányos? (A tegnapi volt a teljes)

Legjobb válasz: Szia! Hogy pontosan mit jelent, nem tudom, csak a tapasztalatomat tudom leírni. Én azon nõk közé tartozom, akiknek nem vált be a mikroszkóp. A használati utasítás szerint használtam olyan 4 hónapig. Ezalatt összesen kb. 10 napig mutatott negatív eredményt, máskor mindig páfrányos volt. Aztán késõbb vettem lh tesztet, ami szépen mutatta a peteérést. Úgyhogy szerintem az lh teszt a megbízhatóbb. Sok sikert és kitartást!!!

Szia! Hogy pontosan mit jelent, nem tudom, csak a tapasztalatomat tudom leírni. Én azon nõk közé tartozom, akiknek nem vált be a mikroszkóp. A használati utasítás szerint használtam olyan 4 hónapig. Ezalatt összesen kb. 10 napig mutatott negatív eredményt, máskor mindig páfrányos volt. Aztán késõbb vettem lh tesztet, ami szépen mutatta a peteérést. Úgyhogy szerintem az lh teszt a megbízhatóbb. Sok sikert és kitartást!!!
Az én dokim is mondta, hogy a mikroszkóp "kuka". Bár hozzátenném, hogy a sógornõm ennek segítségével lett terhes.

Ha a mikroszkópom páfrányos, akkor ez azt jelenti, h az érett peték ki is lökődtek vagy csak azt, hogy megértek a peték viszont nem biztos, hogy megvolt a tüszőrepedés?

Legjobb válasz: Nagyon jó kérdés. Elméletileg a megemelkedett hormont mutatja a mikroszkóp ami a kilökõdésért felelõs, de nekem össze-vissza mutatja a páfrányokat

Nagyon jó kérdés. Elméletileg a megemelkedett hormont mutatja a mikroszkóp ami a kilökõdésért felelõs, de nekem össze-vissza mutatja a páfrányokat

Ha az ovu mikroszkóp nem páfrányos, akkor már biztos hogy nincs baba?

1-je körül kellene mgjönnie,de még tudom hogy tesztet korai csinálni! azt olvastam itt,hogy aki terhes,nekik páfrányos volt a mikroszkóp! nekem nem az! akkor nincs baba?

Legjobb válasz: nem mindenkinek marad páfrányos akkor sem ha baba van..ha peteérést mutatott és jókor voltatok együtt megvan rá az esély. Nekem is sokáig páfrányos volt, de a kolleganõmnélnem ,pedig neki is ott volt a baba.Ez csak egy gyenge lehetõség, mert hátha kimutatná, várd ki a mensi idejét.

nem mindenkinek marad páfrányos akkor sem ha baba van..ha peteérést mutatott és jókor voltatok együtt megvan rá az esély. Nekem is sokáig páfrányos volt, de a kolleganõmnélnem , pedig neki is ott volt a baba.Ez csak egy gyenge lehetõség, mert hátha kimutatná, várd ki a mensi idejét.
látod, bevált a taktika!örülök hogy sikerült!hogy baba e nem tudom, de remélem az!!!puszi
A kérdező hozzászólása: szia! mostmár végképp nem tudom mi van! ma délután kétszer is megcsináltam, és úgy ahogy mondtad! elõször is látszottak páfrányok! egy fél óra múlva mégegyet csináltam, és akkor már tök erõteljesen, és csak az látszott! most akkor mi van?
A kérdező hozzászólása: igen nem sok nyálat teszek rá, és azon is még végi húzom az ujjam! köszönöm a válaszokat! puszi
Szia, így volt, ahogy Te is írtad, mindig ugyanazt láttam rajta. Pedig nagyon szerettem volna már páfrányt látni, ne tudd meg hányszor próbáltam. Ha valamihez hasonlítani kell, akkor inkább amõba, de az sem olyan sûrûn, mint ahogy az ábra mutatja.
szióka, akkor nem jó mennyiségben teszed rá a nyálat!vagy pedig mikor ráteszed még egyszer végig húzod rajta az újjad!7-8 percet ír száradásnak, de az is jóval több kell hogy legyen!tapasztalatból írom! puszi
A kérdező hozzászólása: a második válaszolótól kérdezem, hogy te is mindig csak kis deformált amõba szerû alakzatokat láttá? nekem egyáltalán nem olyan sûrû, mint a képen, csak itt-ott van elrjtev 1-2!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! én múlt héten vettem, de akkor már elméletileg túl voltam a pé-en! azért vettem, mert nekem sose volt olyan nyúlós nyákom, pedig már voltam terhes! kíváncsi vok, hogy mikor fogja mutatni! akkoe hátha bejön!
Én az elsõ gyerekemnél csináltam ezt a módszert. De én páfrányos mintát soha nem láttam, pedig majd kigúvadt a szemem... És akkor már javában ott volt a kis drágám.
Sok nyál a titka és a legjobb a reggeli. Nekem a peteéréstõl páfrányos maradt, egészen a poztív teszitg (persze nem az egész területen, hanem csak helyenként. :)


Ha az ovulációs mikrószkóp azt mutatja, hogy termékeny akkor mennyi időn belül kell együtt lenni? Illetve mivel célszerű utána letörölni?

Legjobb válasz: Ha már vegyesen van páfrány és amorf akkor lehet. Nekem is van mi a pozitív napokon (2nap), és az utána vegyes napon szexeltünk, de még lehet, hogy a negatív napon is kellett volna..Nem tudom. Hétfõre nem várom, de semmi tünet eddig :((((

Ha már vegyesen van páfrány és amorf akkor lehet. Nekem is van mi a pozitív napokon (2nap), és az utána vegyes napon szexeltünk, de még lehet, hogy a negatív napon is kellett volna..Nem tudom. Hétfõre nem várom, de semmi tünet eddig :((((
A kérdező hozzászólása: Nem jelent semmit ha nincsen tüneted, viszont nagyon drukkolok. :-D

Ha a mikroszkópom fele páfrányos, fele meg másmilyen, akkor ez azt jelenti, hogy még nincs peteérésem? Csak akkor van peteérés ha már teljesen páfrányos? Vagy hogy van ez most?

Még csak a ciklusom 7 napján tartoik.Létezik, hogy ilyen korán van peteérésem ,ha clostit szedtem?Akkor nem a 14. nap körül kéne lennie?

Legjobb válasz: Hõmet nem mérem, a nyákom viszont szinte mindig krémes, mióta clostit szedek, szóval nem tudom megállapítani:-(

A kérdező hozzászólása: Hõmet nem mérem, a nyákom viszont szinte mindig krémes, mióta clostit szedek, szóval nem tudom megállapítani:-(
A mikroszóp úgy kezdi el mutatni, hogy elöszõr csak egy része páfárnyos (kb. 2 nap is lehet), aztán fele-fele és végül nagyon erõteljesen. Min 6-8 napig tart ez. Viszont arra még én sem jöttem rá, hogy ezek a napok közül pontosan mikor van peteérésem... Nekem 29 naposak a ciklusaim és a 10. napon kezdte el a kicsit páfrányosodást.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!Egyébként most is megnéztem, de egyáltalán nem páfrányos. Szóval nem tudom, hogy mi van.
Én hagytam a mkroszkópot a francba! Mindig mást mutatott. Vettem tesztcsíkot sokkal egyértelmûbb és a papírcsíkot ketté is lehet vágni, öt van egy csomagban tíz lesz belõle!
miért már késik? mert, ha igen, akkor a hõd az bíztató.
Sziasztok! Számításom szerint 27-én tesztelhetek a valós eredményhez. Olvasva a mikroszkópos hozzászólásaitokat én is gyorsan nyálaztam egyet és nekem is páfrányos lett, pedig közel se kéne lennem a peteéréshez. Remélem mindhármunknak azt jelzi a páfrány amire várunk.
A kérdező hozzászólása: Én ma (ápr.2-án) vagyok még csak a 27.napon...kb 29-30 naposak a ciklusaim. Ma reggel nagyon kevés páfrányt láttam, de azt sem igazán tudom mikor érdemes "nyalogatni" a mikroszkópot. Azt tudom, hogy nem szabad étkezés vagy ivás után...mindig szoktam várni vagy 1-2 órát. Remélem a pisilõs teszt egyértelmûbb lesz...jövõ hónapban azzal is próbálkozom.
te hányadik napnál tartasz?neked is párfányos még mindig?
A kérdező hozzászólása: Nekem is késeget mostanában. A Nõgyógyászom fel írt most progeszteron hüvelykapszulát (Utrogestan-t), mert valószínûleg nem tapadnak meg a babák. Sajna már volt 2 + tesztem is és utána megjött. (és ezeken kívül még 3 alkalom, amikor 4-5 napot is késett-persze korábban soha nem volt ilyen). Én is eléggé kikészültem ezek miatt. Jó lenne, ha a páfrányaink tényleg a baba miatt lennének! Légyszi, majd írd meg nálad mi lett...persze majd ha felbátorodtál a tesztre.:D
30-31 naposak általában, de legutóbb 37 napra jött meg, sose késett ennyit, már azt hittem hogy sikerült, sajna túlságosan beleéltem magam aztán nagyot csalódtam.Ezért még nem merek tesztelni, viszont az elõbb megnéztem az ovusmikroszkót és akkora páfrány volt benne mint még soha!nem tudom ez mit jelent, egy kicsit reménykedek
A kérdező hozzászólása: Háát...remélem:D Amúgy neked hány naposak a ciklusaid? Nem kellene már tesztelned? ;)
Én most vagyok a 35.napomon tegnap megnéztem az ovusmikrószkópot csak úgy kíváncsiságból és páfrányos volt elég nagy részen, de nem értettem a dolgot, hiszen elvileg már "meg kellene" jönnie.Vagy gondolod esetleg nekem is azért páfrányos mert lehet hogy sikerült?
A kérdező hozzászólása: Még van 3 napom. A magas hõt nem értettem. Inkább láz volt, de hallottam olyat, hogy van aki így reagál a beágyazódáskor.
miért függ attól, hogy pé után mikor mérte? ezt elárulnád nekem is?
Ezt pé után hány nappal mérted? Mert attól függ, de amiket írtál igazán bíztató jelek!! Sok sikert! :o)
én a tesztet jobban szeretem, nekem az vált be.
Sziasztok! Egyikõtök sem írta meg, hogy tényleg babát jelzett e a mikroszkóp. Én is hasonló helyzetben vagyok, és érdekelne. Köszi.

Ha az ovu mikroszkóp és a teszt is a ciklusom 9. napján volt pozitív, de alul a hasamban a 11. napon éreztem erős mensi szerű fájást, akkor mikor volt a peteérés?

Lehet, hogy a 11, napon volt a tüsz? repedés az fájt? A mikroszkóp és a teszt akkor most melyiket mutatja? Segítenétek?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy a pozi ovu teszt után 24-36 óra múlva reped meg a tüszõ.

Én úgy tudom, hogy a pozi ovu teszt után 24-36 óra múlva reped meg a tüszõ.
A kérdező hozzászólása: Köszi, szerintem nekem volt az 40-48 is, de hát a szervezet nem a nagy könyv, de akkor elviekben lehet hogy azt éreztem.

Ha megnézem mikroszkóppal az akvárium vizét kéne valamit látnom?

a suliban biosz-kémia tagozatra járok és mindig mikroszkopizálunk. és most gondoltam hogy beviszek egy kis akváriumvizet hogy hátha látunk papucsállatkát esetleg valami vizibolha fajt. Szerintetek?

Legjobb válasz: Valamit biztos fogsz látni.

Valamit biztos fogsz látni.
vizet, fogsz látni... meg esetleg algát...
Ha jó a vízminõséged akkor nem hiszem, hogy sok mindent látnátok :) Bár a hasznosbaktériumok bizonyos nagyítási százalék után biztos látszanak már.
http://kepfeltoltes.hu/view/101209/IMGP4904_www.kepfeltoltes.. Viszont ha mikroszkópot használtál már akkor tudod hogy a nagyon világos állatkákat csak kontraszszûrõvel lehet látni. Az én mikroszpókomban van beépített szûrõkészlet. Mit szólsz a Bresseremhez?
Rendszeresen nézegettem egy idõben mikroszkóppal az akváriumaim vizét. Ha csak úgy a közepébõl veszel vizet, akkor nincs nagy esély, hogy bármilyen élõlényt is látsz benne. Ha az algából vagy az aljzati trutyiból szippantasz ki pár cseppnyi mintát, abban már jobbak az esélyeid. Aztán lehet a berendezési tárgyakról vagy a növényekrõl is kapargatni. A legizgalmasabb, amit találtam, az a kerekesféreg volt, bár abban az akváriumban pocsolyákból vett vízmintát "nevelgettem". Volt még vízibolha, kandicsrák, kagylósrák, különbözõ zöldmoszatok, kékbaktériumok és kovamoszat is a zsákmányom. Ha garantáltan valami izgalmasat akarsz nézegetni, akkor vegyél a halasnál élõ vízibolhát, abban aztán minden van.

Ha az ovulációs mikroszkóp tegnap estére mutatott peteérést, akkor ma este még sikerrel próbálkozhatunk?

Legjobb válasz: Tudod, én mit tapasztaltam ezzel kapcsolatban? A használati utasítás ugyan azt írja, hogy a páfrányos napon van pé, de én meg azt vettem észre, hogy az utolsó páfrányos napon, vagy az azt követõ napon. Úgyhogy én ezt a logikát követve az utána következõ napon vetettem be a "nehéztüzérséget" és most 8 hetes terhes vagyok :-)

Tudod, én mit tapasztaltam ezzel kapcsolatban? A használati utasítás ugyan azt írja, hogy a páfrányos napon van pé, de én meg azt vettem észre, hogy az utolsó páfrányos napon, vagy az azt követõ napon. Úgyhogy én ezt a logikát követve az utána következõ napon vetettem be a "nehéztüzérséget" és most 8 hetes terhes vagyok :-)
Igen, ez igy igaz! Vagyis ha babát akartok, akkor nagyon is ajánlatos peteérés elõtt 2 nappal, és aztuán 2 nappal mindennap akciózni! Nagyobb az esély! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Én azt hallottam, h a petesejt a tüszõrepedést követõen csak 24 óráig él.Ezért vagyok beijedve, h van e még esély egyáltalán.

Mikor érdemes terhességi tesztet csinálni reggel vagy este? Melyik a legjobb? és ha az ovu. Mikroszkopon csak sürü vizszintes vonalak vannak az is jelenthet terhességet?

Legjobb válasz: Tesztet a reggeli elsõ vizeletbõl célszerû csinálni, mert akkor van a legtöbb hcg a szervezetedben.

Tesztet a reggeli elsõ vizeletbõl célszerû csinálni, mert akkor van a legtöbb hcg a szervezetedben.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors válszt!
Szia!Mindenképpen reggeli vizeletbõl csináld!Akkor a legtöbb a HCG!
mindenképp reggeli vizeletbõl csináld! szerintem páfrányosnak kell lennie a mikroszkópnak, ha sikerült. de nem jelent semmit, csinálj tesztet, de nem érdemes sokkal a mensi elõtt, max 1-2 nap!és érzékeny teszttel!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!