Találatok a következő kifejezésre: Ha az menstruál és akkor (17 db)

Ha az ember menstruál és akkor beleélveznek, akkor is lehet, h teherbe esik?

Legjobb válasz: Elméletileg nagyon kicsi az esély rá, de lehetséges! Én bizos nem kockáztatnék!

Elméletileg nagyon kicsi az esély rá, de lehetséges! Én bizos nem kockáztatnék!
Elõfordulhat, de inkább nem jellemzõ.
Van rá esély, ha épp akkor van egy peteérés, de általában kiürül..inkább az utolsó napokon fordul elõ, de a férfinak nem túl higiénikus így arra is kellene gondolni.
Igen van rá esély, de kicsi. Annak viszont sokkal nagyobb, hogy valamilyen fertõzést kapj el. Inkább hanyagold a szexet arra a pár napra.
Spontán peteérés bármikor bekövetkezhet, fõleg, ha te is élvezted az együttlétet.Tény, hogy nem túl gyakori, de azért minimális esély van rá.
ez nem is egészséges mert olyankor a méhnyász nyitva van és bele is mehet valami baci és attol még meddõ is lehetsz
Igen van rá esély én is úgy tudom, de a legvalószínûbb idõszak a fogantatásra a peteérés utáni 2 napban van.A peteérés pedig, mint tudjuk a menstruáció kezdete elõtt 14 nappal van, tehát az egy tévhit, hogy a menstruáció után 14 nappal, ez csak akkor van, ha pontosan 28 napos a ciklusod.

Ha például menstruálok és ugy voltam együtt a párommal akkor lehetek terhes vagy véletlenül nem nagyobb az esélye annak hogy az leszek?

jó lenne! :-)

Legjobb válasz: Nem, akkor egyáltalán nincs esélye a teherbeesésnek. Próbálkozzatok ovulációs napokon!

Nem, akkor egyáltalán nincs esélye a teherbeesésnek. Próbálkozzatok ovulációs napokon!
Ha terhes akarsz lenni, akkor az nem igazán jöhet össze ilyenkor (bár gondolom mindenre van ellenpélda), de egyáltalán nem nagy az esélye. Félidõ környékén próbáljátok...
Szia! Annak , hogy terhes lehetsz igen kicsi az esélye, de nem nulla. Egyik osztálytársam így lett terhes.
sziaén 27hetes kismama vagyok és én akkor estem teherbe ugyhogy mindig van rá esély
Menstruáció utáni héten próbálkozz. Elõtte a legkevesebb az esélyed és így nõ.
Hajat... bocs
Vagy ha még mindig fenntartásid vannak, jelezd a dokinak, hogy megvan (nem fog hülyének nézni, nyugi, mivel orvos, meg fogja érteni. amúgy is, ennél sokkal cifrábbakat szoktak tõlük kérdezni a betegek) és nem lesz így gond. sok sikert!
Hajam nem érdemes festeni menszesz alatt, mert sokkal kevésbé hatnak a színezõanyagok.
Nem igaz, miért ne szabadna? attól hogy menstruálsz? nekem is akkor gyökérkezelték a fogam, amikor menstruáltam. annyi, hogy itt is, ott is vérzel egy kicsit. nem akkora a vérveszteség sem a foghúzás sem menstruáció során, hogy veszélyes volna.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!!!Csak azért kérdeztem meg mert egyik ismerõsöm ezt mondta de akk megnyugottam
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!!!
Jaj Istenem. Csak egy pici logika kellene. Azt nem hiszem, hogy abszolut kizárt lenne, legfeljebb csak nem ajánlják. Mert ha mestruálsz, közben vért vesztesz, és a foghúzás után is vérzel egy ideig, nem? Na most, azt nem tudhatod elõre, mennyi ideig fog vérezni húzás után. Van akiknek akár órákig. És vannak olyan emberek, akiket a menstruációs vérzés és a foghúzás utáni vérzés bizony ledönthet a lábáról, és esetleg elájul vagy valami. Gondolom ezért nem ajánlott. Ez egyénfüggõ. Van aki bírja, van aki nem. Saját tapasztalat, hogy mikor menstruáltam, a vége fele jártam már, és sajnos aranyerem lett, és ugye amiatt is véreztem egy kicsit még pluszba. Nekem a kettõ együtt elég volt ahhoz, hogy elájuljak.
ha szeretnél beszélgetni, akkor írj privát üzenetet nekem, és akkor megadom az msnem:)
Itt nyugodtan kérdezhetsz név nélkül és mi ismeretlenül válaszolunk, így nem leszel zavarban.
Mondd nyugodtan, mi a kérdésed? Mi válaszolunk. Elõször is: hány éves vagy? Én 24/L.
A kérdező hozzászólása: Nincs kérdésem csak szeretnék beszélgetni valakivel errõl, 12 éves vagyok.
A kérdező hozzászólása: hogyan tok küldeni neked (utolsónak) privát üzenetet küldeni?
Nekem is küldhetsz nyugodtan. A válaszom mellett van egy link: "Pirvát e-mail a válasz írójának." Kérdezz bátran!
a tegnapi 16:44-es vagyok...jól mondja az elõzõ a kommentem jobb alsó sarkában menj rá a Pirvát e-mail a válasz írójának részre

Normális az, ha fogamzásgátlót szedek, és pecsételően vérezgetek, akkor is, ha már nem menstruálok? Mikortól leszek védett? (8 napja szedem)

Milligestet szedek, ez az els? tabletta, amit kaptam, már 8-at bevettem, nemrég múlt el a mensim. (az els? napjától szedtem a tabit). Mégis azt vettem észre, hogy pecsétel?, gyenge vérzéseim vannak. Normális ez? Mikor fog elmúlni?

Legjobb válasz: Ne aggódj nekem is így volt a mensturációs idõszakomat beleszámítva 2 hétig,várd meg hogy teljesen elmúljon a vérzés és akkor már bõven védett leszel!Én is milligestet szedek!Légy türelmes,és elégedett leszel vele!nekem bevált!

Ne aggódj nekem is így volt a mensturációs idõszakomat beleszámítva 2 hétig, várd meg hogy teljesen elmúljon a vérzés és akkor már bõven védett leszel!Én is milligestet szedek!Légy türelmes, és elégedett leszel vele!nekem bevált!
Pont egy elõzõ kérdezõnek is leírtam:) Nekem a dokim azt javasolta, az elsõ hónapban-azaz levélnél-védekezzünk másodlagosan is. Az elsõ 3 levélnél elõfordulhatnak vérzések. Utána viszont már nem normális, akkor szólni kell a dokinak, hogy mást írjon fel.
Énis most kezdtem el szedni 1hete amikor te, bár én nem Milligestet szedek és még most is a mensim után 4napja is vannak ilyen vérzéseim...anyut megkérdtem de azt mondta h ez ilyenkor még természetes:) ...

Igaz az, h ha menstruál a nő, és akkor ha szexel, nem eshet teherbe? Azért benne van a rizikó, én úgy gondolom.

Legjobb válasz: Már nagyon sok ilyen kérdést feltettek...nézz egy kicsit vissza a kérdések közt, vagy ord be a keresésbe! Külömben meg nagy hülyeség az,hogy akkor nem lehetsz terhes, igen is lehetsz!

Már nagyon sok ilyen kérdést feltettek...nézz egy kicsit vissza a kérdések közt, vagy ord be a keresésbe! Külömben meg nagy hülyeség az, hogy akkor nem lehetsz terhes, igen is lehetsz!
Lehetsz. És könnyen össze is szedhetsz egy fertõzést mellette.
én akkor még sosem estem teherbe, de mondjuk én fogamzásgátlót szedek, sztem ez is nagyban hozzájárul ahhoz h ki lehet az meg ki nem. ha semmivel nem védekeztek akkor lehet, de ha pl a párod már régóta szed f.gátlót akkor nincs rá esély h teherbe essen vagy legalábbis nagyon kevés.
az elsõ válazolónak üzenem, hogy mielõtt válaszol nézzen utánna...menstruáció idõszakán is lehetsz terhes...
Elméletileg nem eshetsz teherbe menzesz alatt, gyakorlatilag meg igen, mivel akkor is elõfordulhat peteérés. Ritkán ugyan, de van rá esély. Egy értelmes, érett nõ ilyenkor is védekezik, gumit is használ, mivel nagyobb a fertõzésveszély.
Akkor nem eshet teherbe, mivel nincs petesejt, ami megtermékenyülhetne!
elvileg orgazmus hatására is klökõdhet még több petesejt is, szal nem csak havonta, és nem csak peteérés idõszakában (középidõ) és vérzés közben is megeshet a teherbeesés, bár kisebb a valószínûsége

Az normális ha a bnőmnek a múlt hónapban késett négy napot és akkor is csak három napig menstruált? Most meg második napja késik. Lehet h terhes?

Legjobb válasz: Hátha vannak jelentõsebb tünetei akkor lehet, bár én nem hinném ha fiatalkorú a barátnõd akkor még nem állt be neki a menstruációja ezzel én is így vagyok!! Nyugi szerintem semmi gond !!!

Hátha vannak jelentõsebb tünetei akkor lehet, bár én nem hinném ha fiatalkorú a barátnõd akkor még nem állt be neki a menstruációja ezzel én is így vagyok!! Nyugi szerintem semmi gond !!!
elsö válaszoló vagyok:) ) vagyis igy VOLTAM fiatalabb koromban:) )))
Tesztelned kéne.

Aki kómában van és nő az menstruál, nő a haja, szőrzete, és egyéb általános dolgok?

Engem ez érdekelne, de lehet h hülyeség. :S:S Ne szidjatok, csak írjátok le!

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy ilyenkor kap a beteg olyan gyógyszert, amitõl nincs peteérése. A haja, szõrzete szerintem ugyan úgy nõ.

Én úgy tudom, hogy ilyenkor kap a beteg olyan gyógyszert, amitõl nincs peteérése. A haja, szõrzete szerintem ugyan úgy nõ.
A kérdező hozzászólása: Aha, értem. Köszi! :) Még jöhetnek, a fejtágítások! :D:D
Mond a barátodnak hogy használja a mûvészbejárót.
Mûvészbejáróóóó!!!! :-DDDDDD

Ha valaki rendesen menstruál, de mégis terhes akkor mik lehetnek a tünetek? És, ha nincsenek mikor veszi az ember észre, hogy állapotos?

Legjobb válasz: Nem biztos,hogy vannak tünetek. Bár az,hogy valaki ugyanúgy menstruál, mint elõtte, nagyon ritka.

Nem biztos, hogy vannak tünetek. Bár az, hogy valaki ugyanúgy menstruál, mint elõtte, nagyon ritka.
akkor kicsi a terhesség esélye!!én is jártam már így!!más volt kevesebb volt kevesebb napot volt meg!ja és a menszi még nem jött meg elõtte (egy napon)teszteltem negatívot!!te teszteltél már??hol tartasz a ciklusban??
"Ha valaki rendesen menstruál, de mégis terhes " Na már ez a mondat nem helyes. Ha valaki terhes, akkor nem menstruál rendesen! Lehet, hogy jelentkezik mensihez hasonló dolog, de nem ugyanolyan, tehát nem rendes. Mert ha rendes menstruáció jelentkezik, akkor leválik a méhnyálkahártya, és azzal a baba is. Szóval van olyan, hogy nagyjából abban az idõben jelentkezik "vérzés", de az ilyen esetben általában rövidebb ideig tart, sokkal gyengébb, esetleg csak barnázgatás. Gyanakodni már ez alapján is lehet, plus jelentkezhetnek terhes tünetek, amiket nem sorolok fel, mert elég közismertek. De ha ilyenek nincsenek, és a menstruáció másságával sem foglalkozik az illetõ, akkor lehet, hogy csak abból jön rá, hogy nõ a hasa.
ez most kíváncsiság vagy terhességre gyanakszol??
Ha nem haragszol leírom az én történetem: Nagyon vágytunk egy babára már fél éve nem védekeztünk 2003 Novemberben 23-ára nem vártam reménykedtem benne, hogy nem jön meg 22-én megvettem a tesztet , de "sajnos" még aznap este megjött nem volt erõs vérzés de azért volt: felváltva vérzés és barnázás 8 napig. Totál elkeseredtem , hogy megint csak nem sikerült nem is reménykedtem benne hogy terhes lehetek következõ hónapban kimaradt a vérzésem csak 1 napig barnáztam gyorsan elõttem a tesztet ami pozitív lett (december22-én) nagyon boldog voltam januárba mentem orvoshoz ahol kiderült 8 hetes terhes vagyok csak lestem hisz nekem megvolt novemberben Úgyhogy létezik ilyen de azért ez nem átlagos
Igen, azért az általában nem olyan. Egy ismerõs mondta, hogy neki két hónapig megjött. Na aztán azért kiderült, hogy ez a megjött, mindössze két napig tartott a szokásos 5 helyett és jóval kevesebb volt.
az a (menszesz)vérzés nem ugyan olyan mint a rendes meenszi!!se állagába se mennyiségébe se a napok száma nem annyi!!
A kérdező hozzászólása: Elég erõs vérzésem volt most is, csak nem voltak olyan erõs görcsök, de általában, ha meg is jön gyenge a mensi. Párom szerint várjunk ki még 1 ciklust.
Azért egy tesztet nem árt ha csinálsz és akkor kizárhatod a babát, vagy ellenkezõleg. Ismerõsömnek is volt az elején vérzése, neki családban öröklödhetett, ugyanis az anyja az õ várása idején állitólag végig menses szerü vérzésekkel volt. ha pozitív menj dokihoz aki megvizsgál és pontosat tud neked mondani.
Nekem elsõ hónapban csak pár csepp barna folt volt, de másodikban 5 napos vérzés, bõséges, élénk, alvadékos, harmadikban pedig 1 napig tartó erõs, alvadékos. Menetrend szerûen. Az orvos azt mondta, hogy sajnos elképzelhetõ, hogy 10 év fogamzásgátló szedés után a testem természetesnek veszi a vérzést a terhességi hormonok jelenléte ellenére. (a tabletta is ezt tartalmaz)
se menszi se teszt eredmény??hát még én se tudok semmit!!majd reggel!!írj ha van új fejlemény!!
A kérdező hozzászólása: Eddig semmi.
kedves kérdezõ!!van valami fejlemény??teszt eredmény??netti!!
Ez a pseudo-menstruáció a legritkább esetben ugyanolyan, mint a rendes menstruáció. Nyálkahártya darabok pl. nem jellemzõek, görcsök lehetnek, de erõs vérzés sem igazán van.
Ebben az esetben nem valószínû, hogy terhes vagy, de csinálj tesztet, hogy biztos légy benne.
A kérdező hozzászólása: Én két esetet is ismerek.
A kérdező hozzászólása: Ugyanaddig tartott, nagyjából ugyanolyan erõs volt csak a görcsök voltak gyengébbek.
A kérdező hozzászólása: Is-is. :-)
hány napja van meg??hát nem tudom!!szerintem is csak jövõ hónap lesz belõle!!de ne add fel!!majd csak össze jön nektek is!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!