Találatok a következő kifejezésre: Ha az menstruál és (43 db)

Ha például menstruálok és ugy voltam együtt a párommal akkor lehetek terhes vagy véletlenül nem nagyobb az esélye annak hogy az leszek?

jó lenne! :-)

Legjobb válasz: Nem, akkor egyáltalán nincs esélye a teherbeesésnek. Próbálkozzatok ovulációs napokon!

Nem, akkor egyáltalán nincs esélye a teherbeesésnek. Próbálkozzatok ovulációs napokon!
Ha terhes akarsz lenni, akkor az nem igazán jöhet össze ilyenkor (bár gondolom mindenre van ellenpélda), de egyáltalán nem nagy az esélye. Félidõ környékén próbáljátok...
Szia! Annak , hogy terhes lehetsz igen kicsi az esélye, de nem nulla. Egyik osztálytársam így lett terhes.
sziaén 27hetes kismama vagyok és én akkor estem teherbe ugyhogy mindig van rá esély
Menstruáció utáni héten próbálkozz. Elõtte a legkevesebb az esélyed és így nõ.

Hogy lehet az, ha valaki menstruál és mégis terhes? A barátnőmnél visszaszámoltunk a szüléstől, volt egy rendes menszesze, de már a baba ott volt.

Tavaly dec 23-án szült,de április 5-én még meg volt neki rendesen a vérzése.

Legjobb válasz: minden további nélkul lehetett mensie nekem még a második honapban is meg volt.

minden további nélkul lehetett mensie nekem még a második honapban is meg volt.
Vannak olyan nõk, akiknél az elsõ hónapokban (akár még tovább is) még "emlékszik" a szervezet és emiatt a terhesség alatt is megvan a vérzésük.
Hajat... bocs
Vagy ha még mindig fenntartásid vannak, jelezd a dokinak, hogy megvan (nem fog hülyének nézni, nyugi, mivel orvos, meg fogja érteni. amúgy is, ennél sokkal cifrábbakat szoktak tõlük kérdezni a betegek) és nem lesz így gond. sok sikert!
Hajam nem érdemes festeni menszesz alatt, mert sokkal kevésbé hatnak a színezõanyagok.
Nem igaz, miért ne szabadna? attól hogy menstruálsz? nekem is akkor gyökérkezelték a fogam, amikor menstruáltam. annyi, hogy itt is, ott is vérzel egy kicsit. nem akkora a vérveszteség sem a foghúzás sem menstruáció során, hogy veszélyes volna.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!!!Csak azért kérdeztem meg mert egyik ismerõsöm ezt mondta de akk megnyugottam
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!!!
Jaj Istenem. Csak egy pici logika kellene. Azt nem hiszem, hogy abszolut kizárt lenne, legfeljebb csak nem ajánlják. Mert ha mestruálsz, közben vért vesztesz, és a foghúzás után is vérzel egy ideig, nem? Na most, azt nem tudhatod elõre, mennyi ideig fog vérezni húzás után. Van akiknek akár órákig. És vannak olyan emberek, akiket a menstruációs vérzés és a foghúzás utáni vérzés bizony ledönthet a lábáról, és esetleg elájul vagy valami. Gondolom ezért nem ajánlott. Ez egyénfüggõ. Van aki bírja, van aki nem. Saját tapasztalat, hogy mikor menstruáltam, a vége fele jártam már, és sajnos aranyerem lett, és ugye amiatt is véreztem egy kicsit még pluszba. Nekem a kettõ együtt elég volt ahhoz, hogy elájuljak.

Lehet valami bajom, ha hónapok óta nem menstruálok, és nem vagyok terhes? A nőgyógyász szerint a túlsúly az oka, elküldött endokrinologushoz, ahova szeptemberre kaptam időpontot.

Nem kellett volna valami gyógyszert felírnia vagy ilyesmi? A hüvelyi uh után azt mondta kb 1 hónapja,hogy meg fog jönni. De azóta sem jött meg.

Legjobb válasz: valószínûleg írt volna gyógyszert, ha tudná, hogy mi a bajod még szerencse, hogy hasra csapva nem írt fel valamit majd ha meglesz az endokrinológiai vizsgálat, akkor kiderül, hogy honnan ered a probléma, milyen hormonokkal van bibi, és kapsz gyógyszert is a túlsúlyodra meg tessél szépen odafigyelni

valószínûleg írt volna gyógyszert, ha tudná, hogy mi a bajod még szerencse, hogy hasra csapva nem írt fel valamit majd ha meglesz az endokrinológiai vizsgálat, akkor kiderül, hogy honnan ered a probléma, milyen hormonokkal van bibi, és kapsz gyógyszert is a túlsúlyodra meg tessél szépen odafigyelni
Röhej, hogy ennyit kell várni!!! Amúgy igen, lehet a túlsúlytól, ha azt hormonális probléma okozza.
Hány éves vagy? Gondolom már több mint 2 éve megjött az elsõ menstruációd.
A kérdező hozzászólása: Igen, 24 vagyok. Csakhogy kb 4 éve járkálok emiatt nõgyógyászhoz, egyszer írt vmi gyógyszert, amitõl megjött, egyszer meg fogamzásgátlót írt fel... Sosem küldött tovább endokrinologushoz. Most is csak azért javasolta, mert gyereket akarunk... Ja, és nálam sokkal kövérebbek is vannak, akiknek semmi bajuk.
...igen, meg soványabbak is, akik betegek...
Valószínûleg nem szimplán a kövérségtõl nincs rendben a menzeszed, hanem mindkét dolog (a kövérség és a rendetlen menzesz) is egy okra vezethetõ vissza. Már 4 éve is el kellett volna küldeni endokrinológushoz ahelyett, hogy látatlanul fogamzásgátlót meg gyógyszert írt fel...De hát jobb késõn, mint soha. Jó eséllyel PCOS-ed van, szerintem nyugodtan kezdhetsz utánaolvasni.
4éve? Nem lenne egyszerûbb lefogynod?
Hasonló problémákkal küzdök. A menstruációm rendszertelen, mióta menstruálok. Beállítani nem tudják. Van, hogy hónapokra kimarad. Már orvost is váltottam, mert csak gyógyszerezett, de semmi javulás nem volt éveken keresztül. Elküldött terheléses cukorvizsgálatra. Alig eszem, és akkora vagyok, mint egy bálna. Már nagyon elegem van. Babát szeretnénk, de így hogyan? A héten megyek endokrinológushoz. (3 hónapja jelentkeztem be, mostanra kaptam idõpontot! Az eredmény is ilyen gyors lesz?)Kíváncsian várom az eredményt! Találgatnak, hogy PCO vagy sem? Ez a magyar orvostudomány! Véleményetek??????

Az nem gond ha csak 3napig menstruálok, és most nem volt olyan nagy a vérzésem. Ez mitől lehet? Elég volt tisztasági betétet használnom, nem volt nagy vérzés és sötétebb színe is volt, de nem fáj semmim, csak ez most, olyan furcsa.

Legjobb válasz: Ha mindig ilyen, mióta szültél, nem gond, bár érdemes lenne megnézetni. Ha most változott meg, akkor doki. Figyelem! Ha csak egyszer, ebben a hónapban ilyen, az nem gond. Ha megismétlõdik, akkor igen, mert a változás nagy baj jele is lehet.

Ha mindig ilyen, mióta szültél, nem gond, bár érdemes lenne megnézetni. Ha most változott meg, akkor doki. Figyelem! Ha csak egyszer, ebben a hónapban ilyen, az nem gond. Ha megismétlõdik, akkor igen, mert a változás nagy baj jele is lehet.
1 ha tini vagy és csak pár éve menstuálasz, akkor elõfordul az ilyen 2 ha szexuális életet élsz, akkor tesztelj ;) 3 ha egyik sem, akkor doki
Ha nincs esélyed arra, hogy terhes vagy, akkor nem gond. Én 31 éves vagyok minden nehézség nélkül teherbe estem és világ életemben 2 napig volt csak meg, és amíg nem kezdtem rendszeresen nemi életet élni és gyógyszert szedni volt olyan, hogy 2 hónapban meg volt, aztán nem majd megint megvolt, majd egy kicsike pecsételés.
A kérdező hozzászólása: Nem nem vagyok tini már rég:) Van egy 6éves fiam.Csak ilyen még nemvolt , szokásosan fáj a derekam a méhem görcsölgetek, a szokásos havi jelek, csak most valahogy nagyon gyenge a vérzésem, sötétebb és alig van.Mondjuk nekem mindig is összevissza jött meg volt amikor meg se jött.Amúgy 25 éves vagyok.A válaszokat köszönöm szépen .
A kérdező hozzászólása: oké . köszönöm szépen:)

Ha beutaltak hasi és vese ultrahangra hogy kivizsgálják a visszatérő felfázást baj az, ha menstruálok a vizsgálat alatt?

Kimutatja amugy az ultrahang? Nem zavarja a leletet?

Legjobb válasz: Szerintem az lenne a legjobb, ha felhívnád õket, hogy mit csinálj.

Szerintem az lenne a legjobb, ha felhívnád õket, hogy mit csinálj.
Nem befolyasolja!
Abszolút nem befolyásolja.

Aki kómában van és nő az menstruál, nő a haja, szőrzete, és egyéb általános dolgok?

Engem ez érdekelne, de lehet h hülyeség. :S:S Ne szidjatok, csak írjátok le!

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy ilyenkor kap a beteg olyan gyógyszert, amitõl nincs peteérése. A haja, szõrzete szerintem ugyan úgy nõ.

Én úgy tudom, hogy ilyenkor kap a beteg olyan gyógyszert, amitõl nincs peteérése. A haja, szõrzete szerintem ugyan úgy nõ.
A kérdező hozzászólása: Aha, értem. Köszi! :) Még jöhetnek, a fejtágítások! :D:D

Ha menstruálok és benntvan a tisztasági betét az nem látszik picit se a nacimnn hogy kidudorodik? Se szabadidőn se farmeron sesemmi?

Kommenteket!

Legjobb válasz: Nem,annyi hogy azért világos nyári vékony gatyákat ne hordj,mert azoknál még a bugyi vonal is látszik.Én is mindig betétet hordok,pedig már 28 éves vagyok,nekem az a kényelmes.Semmi nem dudorodik ki,ha csak nem vékony anyagú,mert van olyan naci csajoknál is ami kihangúlyozza a nemiszerveket,nekem is volt ilyen,nem is vettem fel egyszer se,mert tökre látszott. De a válaszom nem és nyugodtan tükörnél is le tudod ellenõrizni.

Nem, annyi hogy azért világos nyári vékony gatyákat ne hordj, mert azoknál még a bugyi vonal is látszik.Én is mindig betétet hordok, pedig már 28 éves vagyok, nekem az a kényelmes.Semmi nem dudorodik ki, ha csak nem vékony anyagú, mert van olyan naci csajoknál is ami kihangúlyozza a nemiszerveket, nekem is volt ilyen, nem is vettem fel egyszer se, mert tökre látszott. De a válaszom nem és nyugodtan tükörnél is le tudod ellenõrizni.
Pl farmeron abszolút nem látszik át. A világos nadrágokat én betéttel amúgy is kerültem, sosem éreztem magamat annyira biztonságban. Amúgy érdemes olyan bugyit is felvenni, ami kicsit jobb minõségû, így ha az nem adja ki a formáját, akkor a nadrág sem fogja.
Hát nadrágon kvára nem látszik át. De ha zavar, hordj tampont.
A kérdező hozzászólása: Köszi
A kérdező hozzászólása: köszi
Tampon!
menstruációkor nem szoktam az emberek tisztasági betétet használni, csak egézszégügyit. de sztem ezt csak elirtad. de am ha nagyon zavar akkor használj nyugodtan tampont, nagyon kényelmes, ne félj tõle szép napot sziasztok :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, igen elírtam, bocsi!
ha szeretnél beszélgetni, akkor írj privát üzenetet nekem, és akkor megadom az msnem:)
Itt nyugodtan kérdezhetsz név nélkül és mi ismeretlenül válaszolunk, így nem leszel zavarban.
Mondd nyugodtan, mi a kérdésed? Mi válaszolunk. Elõször is: hány éves vagy? Én 24/L.
A kérdező hozzászólása: Nincs kérdésem csak szeretnék beszélgetni valakivel errõl, 12 éves vagyok.
A kérdező hozzászólása: hogyan tok küldeni neked (utolsónak) privát üzenetet küldeni?
Nekem is küldhetsz nyugodtan. A válaszom mellett van egy link: "Pirvát e-mail a válasz írójának." Kérdezz bátran!
a tegnapi 16:44-es vagyok...jól mondja az elõzõ a kommentem jobb alsó sarkában menj rá a Pirvát e-mail a válasz írójának részre

Normális az, ha fogamzásgátlót szedek, és pecsételően vérezgetek, akkor is, ha már nem menstruálok? Mikortól leszek védett? (8 napja szedem)

Milligestet szedek, ez az els? tabletta, amit kaptam, már 8-at bevettem, nemrég múlt el a mensim. (az els? napjától szedtem a tabit). Mégis azt vettem észre, hogy pecsétel?, gyenge vérzéseim vannak. Normális ez? Mikor fog elmúlni?

Legjobb válasz: Ne aggódj nekem is így volt a mensturációs idõszakomat beleszámítva 2 hétig,várd meg hogy teljesen elmúljon a vérzés és akkor már bõven védett leszel!Én is milligestet szedek!Légy türelmes,és elégedett leszel vele!nekem bevált!

Ne aggódj nekem is így volt a mensturációs idõszakomat beleszámítva 2 hétig, várd meg hogy teljesen elmúljon a vérzés és akkor már bõven védett leszel!Én is milligestet szedek!Légy türelmes, és elégedett leszel vele!nekem bevált!
Pont egy elõzõ kérdezõnek is leírtam:) Nekem a dokim azt javasolta, az elsõ hónapban-azaz levélnél-védekezzünk másodlagosan is. Az elsõ 3 levélnél elõfordulhatnak vérzések. Utána viszont már nem normális, akkor szólni kell a dokinak, hogy mást írjon fel.
Énis most kezdtem el szedni 1hete amikor te, bár én nem Milligestet szedek és még most is a mensim után 4napja is vannak ilyen vérzéseim...anyut megkérdtem de azt mondta h ez ilyenkor még természetes:) ...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!