Találatok a következő kifejezésre: Ha az menstruációm első napja (42 db)

elsõ nap után már megvan. ez milyen hülye kérdés?
beveszed amikor megjött, és szeded szeded...a vérzés nem múlik el, hanem tart, amíg tart. kiszeded a 21 bogyót, majd tartasz 7 nap szünetet. amikor már a második levélben jársz, ne várd meg, míg megjön. 7 nap után vedd be. természetesen a betegtájékoztatót is olvasd el

Ha az utolsó menstruációm első napja 04.21. , és január 26-ra vagyok kiírva, akkor mikor fogant meg a babánk?

Ha az ultrahang eredményeim alapján 25 hetes és 3 napos vagyok, akkor is le kell számítani 2 hetet, és 2 héttel hamarabb fogant meg?

Legjobb válasz: Hát erre é is ´kíváncsi lennék.Nekem majdnem ugyan az a dátumom.Mensi elsö napja 04.07.Èn január 24.-ére vagyok kiírva.Elvileg 14 napot lekell számolni,mert kb.akkor volt a peteére´s.Csak a petee´res nem mindi´g a 14.napon van.Van akinél a 20.napon,vagy környéke´n van,mert hosszabb a ciklus.Nekem is így volt.

Hát erre é is ´kíváncsi lennék.Nekem majdnem ugyan az a dátumom.Mensi elsö napja 04.07.Èn január 24.-ére vagyok kiírva.Elvileg 14 napot lekell számolni, mert kb.akkor volt a peteére´s.Csak a petee´res nem mindi´g a 14.napon van.Van akinél a 20.napon, vagy környéke´n van, mert hosszabb a ciklus.Nekem is így volt.
A január 26.-a teljesen jó mert az pont 40 hét. Általában két héttel a menzeszed elmultával van peteérés de ez is változó ezért számolják a szülés idõpontját a vérzésed utolsó napjától. Amit megadtak az a pontos!
szerintem majus 5 korul v az utan.az en utolsom 2006.0609en volt, kiirtak 2007, 03, 15re es 03, 29en meginditottak a szulest.3720 gr 53 cm fiu, a 42.het vegen.o junius 28an fogant, mivel naplot vezettem az egyuttletrol mert en is tudni akartam.gondolj bele.te tudod mikor volt aktus.

Ha március 15-én volt az utolsó menstruációm első napja, és december 19-e körül fogok szülni, akkor mikor foganhatott kb. a babám?

marc 19e heten volt egy hetes

Legjobb válasz: Szerintem március 30. körül foganhatott (+-2 nap), ha ciklusod 28 napos és szabályos, valamint ha jól értettem, hogy március 15.-én volt meg ténylegesen utoljára a vérzésed, mert a vérzés elsõ napjától számított 14. nap körül lehet teherbe esni, ha szabályos a ciklusod! Egyébként pl. a www.babazo.hu-n, vagy a babanet.hu-n van szüléskalkulátor.

Szerintem március 30. körül foganhatott (+-2 nap), ha ciklusod 28 napos és szabályos, valamint ha jól értettem, hogy március 15.-én volt meg ténylegesen utoljára a vérzésed, mert a vérzés elsõ napjától számított 14. nap körül lehet teherbe esni, ha szabályos a ciklusod! Egyébként pl. a http://www.babazo.hu-n, vagy a babanet.hu-n van szüléskalkulátor.
hát nem vagyok egy nagy matekos, bocs! a lényeg, hogy csak akkor foganhatott, mikor együtt volt a párjával..áldatlan állapotban c. film rémlik :DDD az elõzõ válaszoló
akkor kb márc 12., persze csak abban az esetben, ha aznap a párod is otthon volt...:DDD
Elõzõ válasz szerintem nem jó, mert ha márc.15-én volt az utolsó mensid akkor ápr.28.-a körül foganhatott a baba(28 napos ciklust vettem alapul).A terhességet az utolsó mensi elsõ napjától számoljuk.Igy pont dec 19.-re jön ki a szülés várható idõpontja!
A második válaszoló vagyok:elirtram a hónapot, nem ápr. hanem márc.28.A többi stim.

Ha a menstruációm első napján veszem be az első szem fogamzásgátlót (Cypromix), akkor azonnali védelmet nyújt? Vagy hány nap után ajánlott együttlenni a pározokkal más védekezési módszer nélkül?

Legjobb válasz: Minden fogamzásgátló tájékoztatójában benne van. Van olyan, ami már egy hét után védettséget nyújt. De az elsõ tabletta beszedése még nem elég.

Minden fogamzásgátló tájékoztatójában benne van. Van olyan, ami már egy hét után védettséget nyújt. De az elsõ tabletta beszedése még nem elég.
Én is azt szedek. Nekem a dokim azt mondta, hogy bármit is szed az ember 1 levél után lesz igazán jó a védettség, addig kiegészítõ védekezés kell (pl gumi). Tehát 1 hónap az ajánlott, ebben bízok, ami elõtte van szex más nélkül számomra kicsit orosz ruletthez hasonló.

Szerintetek mennyi az esélye, hogy teherbe estem? Ha március 24-én volt a menstruációm első napja, és április 1-én volt az aktus? !

Legjobb válasz: Kicsi a valószínûsége, de fenn áll a lehetõsége. Viszont azóta eltelt 10 nap, egy érzékenyebb teszt már akár ki is tudja mutatni.

Kicsi a valószínûsége, de fenn áll a lehetõsége. Viszont azóta eltelt 10 nap, egy érzékenyebb teszt már akár ki is tudja mutatni.
Nem valószínû, hogy teherbe estél. kb 14 nap kell a peteérésig a menzesz elsõ napjától, ha 28 napos ciklussal számolunk az április 7 körül volt.
A kérdező hozzászólása: Tudom jól, hogy 7-e körül lett volna, de akkor nem tudtunk együtt lenni sajna. hát köszii azért
Attól is függ, milyenek a ciklusaid, pl 26 napos esetében a 12. napon van a peteérés... ti a 9. napon voltatok együtt, és 3 napig várhattak odabent a petédre a kis legények... szóval esélye van, de ez tényleg a ciklushossztól, és a peteéréstõl függ.
A kérdező hozzászólása: Hát nem mindig 28 napos a ciklus, változó. van hogy 2-3 nappal hamarabb is megjön.
akkor van esélye, és április 24.-én tesztelj, ha nem jön meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Úgy lesz!

Kb6 napja szedek fogamzasatlot. Azt irja h ha a menstruacio elso napjan beveszem akkor mar vedett vagyok de en azert vartam meg egy kicsit. A 6. este egyutt voltam a baratommal es bennem ment el. Szeintetek keveset vartam es akar teherbe is eshettem?

Legjobb válasz: Ha a betegtájékoztatónak nem hiszel, akkor az itt kapott anonim válaszokban meg fogsz bízni? Egyébként a szex lényege a szaporodás, így ha van szex, akkor a te szóhasználatoddal élve, akár teherbe is eshetsz.

Ha a betegtájékoztatónak nem hiszel, akkor az itt kapott anonim válaszokban meg fogsz bízni? Egyébként a szex lényege a szaporodás, így ha van szex, akkor a te szóhasználatoddal élve, akár teherbe is eshetsz.
Basszus le van írva. Mit akarsz még? -.- Mi mit tudunk még mondani? "Persze, biztonságok, 5 hónapon át végeztem rajta emberkísérleteket és senki nem esett teherbe"?.....
5. hétben vagy.
4 hetes és 2 napos vagy egész pontosan. És valóban az 5. hétben jársz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Én itt számoltam és napra pontosan találtam el... Itt a tied... http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nagyon hasznos ez a naptár.

Mit jelent ha az ovulációs mikroszkóp a menstruáció első napjához közeledve fele-fele arányban mutat "páfrányt" és "buborékot"?

Legjobb válasz: Nekem a sima páfrány után mikor terhes lettem,még egy hónapig ezt mutatta amit leírtál, tehát akár sikerülhetett is a baba, de az is lehet, hogy a ciklusaidban elõfordul több peteérés, lehetpróbálkozni!

Nekem a sima páfrány után mikor terhes lettem, még egy hónapig ezt mutatta amit leírtál, tehát akár sikerülhetett is a baba, de az is lehet, hogy a ciklusaidban elõfordul több peteérés, lehetpróbálkozni!
Én itt az interneten olvastam, hogy a pé elõtt fele-fele arányban kell lennie páfránynak és buboréknak, aztán a pé napján erõsen csak páfrányosnak, majd utána 3 napig ismét fele-fele. Nekem tegnap kellett volna megjönnie és én már 9 napja páfrányos vagyok.
Nekem egyetlen egy nap volt páfrány, a tabletta abbahagyása utáni 2. hónapban. Elõtte mindig csak buborék, és utána is. De utána már csak két hétig kellett nézegetnem, lett egy pozitív tesztem, ami eredményeként 32 hetes kismama vagyok. A menstruáció várt idõpontjának napján ha csinálsz egy tesztet az már elvileg kimutatja. Én a nem megjövés 3. napján csináltam. Szerintem tesztelj és kiderül!
Terhességre utalhat. Nálam legalábbis így volt.
A kérdező hozzászólása: Remélem nálam is így lesz! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors válaszokat! Egy ideje már próbálkozunk és nagyon várjuk már, hogy sikerüljön a baba! :)

Mennyire megbízható az, hogy a yasminelle betegtájékoztatója 1 nap után védelmet ígér, ha a menstruáció első napján kezdtem el szedni?

Nem bízom meg benne, így szeretnék visszajelzéseket, hogy tényleg megbízható e. Vagy várjam ki az egy hónapot mint a többi gyógyszernél kell, mert úgy biztosabb?

Legjobb válasz: Én is azt szedtem, nekem bevált. Egy heti szedés után már biztosan véd, nekem így mondta a doki, és védett is :)

Én is azt szedtem, nekem bevált. Egy heti szedés után már biztosan véd, nekem így mondta a doki, és védett is :)
szia, én sem vártam többet, a menzeszem elsõ napjától szedem, és annyit vártunk, amíg megvolt.nekem nem lett bajom, pedig én is féltem:)
én is azt szedek és nem lett bajom:) meg a tájékoztató nem hiába írja le.ha nem úgy lenne akkor nem lenne benne:P
A kérdező hozzászólása: Sokan kérdezik, hogy egy félóra csúszás a gyógyszer bevételének idejében nem okozhat e gondot. Én csak ugyanabban a napszakban szedem kb. este 7 és 9 között. Így sem lesz baj?
Szeritem tutibb, ha nemcsak ugyanabban a napszakban, hanem ugyanabban az idõpontban veszed be a gyógyszert minden nap! Biztos ami tuti!

Ha január 6-án volt az utolsó menstruációm első napja, megfoganhatott 11-én a babó?

Mert logikusan 20-a körül "kellett" volna, de a 12. heti és a 18. heti genetikai UH-on is ugyanarra a napra datálták a napot. (Két különbör? helyen csinálták a vizsgálatokat.) Hihetek a 11-ében? Csak tudni szeretném pontosan hány hetes is most Õ!? Igaz, kicsit hosszabbak a ciklusaim, mint 28 nap...

Legjobb válasz: arra vagy kiváncsi mikor fogsz akkor szülni. hát igazad van. mivel a peteérésed 20-a körül volt és plussz majdnem egy hét míg beágyazódik és terheségnek lehet nevezni. (igaz az osztódás még a beágyazódás elött kezdödik) vedd figyelembe mind két idöpontot. egy héten nem múlik semmi.

arra vagy kiváncsi mikor fogsz akkor szülni. hát igazad van. mivel a peteérésed 20-a körül volt és plussz majdnem egy hét míg beágyazódik és terheségnek lehet nevezni. (igaz az osztódás még a beágyazódás elött kezdödik) vedd figyelembe mind két idöpontot. egy héten nem múlik semmi.
http://www.kismama.hu, vagy http://www.naptarak.hu. Ez a két oldal nagyon hasznos, és szerintem "alapozhatsz" rá! Sok sikert! Jó számolgatást!
Bocsi! Naptarak.com

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!