Találatok a következő kifejezésre: Ha az menstruáció után 5 (6 db)

Ha az elmaradt menstruáció után 5 nappal negatív lett a tesztem akkor az biztos eredmény?

24-én voltunk együtt és el?váldék volt és hátrahajló méhem van.A mensinek 26-án kellett volna megjönnie.

Legjobb válasz: szia én most 28hetes terhes vagyok, elõváladékkal, hátrahajló méhhel. kb. én is 5nappal az elmaradt mensi után teszteltem, reggel ,elsõ vizelettel.negatív volt.majd egy hét után mikor még mindig nem jött a mensi, újra teszt.délután.pozítiv :D sok sikert

szia én most 28hetes terhes vagyok, elõváladékkal, hátrahajló méhhel. kb. én is 5nappal az elmaradt mensi után teszteltem, reggel , elsõ vizelettel.negatív volt.majd egy hét után mikor még mindig nem jött a mensi, újra teszt.délután.pozítiv :D sok sikert
Attól függ, hogy mennyire érzékeny teszttel csináltad. Bizonyos tesztek csak késõbb mutatják ki.
A kérdező hozzászólása: clearblue-val csináltam

Fejlődhet normálisan a baba, ha nem látszik petezsák még az ultrahangon a menstruáció kimaradása után 5-6 nappal?

Túl vagyok 4 nagyon halványan ( azóta sem er?söd?:( )pozitív teszten és több, mint egy hetes vérzéskimaradáson. Tünetem semmi nincsen és borzalmasan félek a következ? ultrahangtól.

Legjobb válasz: Ne aggódj! Az idegeskedés csak árt. Ilyenkor még nagyon picikék! Ha nem elég alapos a doki és nem jó az uh sem, akkor tuti nem fog látni semmit (persze nem vagyunk egyformák!). Én is kb 5-6 nappal voltam uh-n mert hasmenésem volt és lázam és megijedtem, és a SOTE II-n a doki legalább negyed órán át vizsgált uh-n, még pisilni is elküldött, és nagy nehezen talált egy 3mm-es pontot. De a nyálkahártyámból azt mondta valószínû a terhesség de hogy ebbõl még bármi lehet.(volt vagy 6 szép pozi tesztem) Tehát ne aggódj, ott lesz a baba a következõ uh-n!!! Ja, és kb 5 nap múlva tesztelj, akkor erõsebb lesz már. Gratulálok és vigyázz magatokra!

Ne aggódj! Az idegeskedés csak árt. Ilyenkor még nagyon picikék! Ha nem elég alapos a doki és nem jó az uh sem, akkor tuti nem fog látni semmit (persze nem vagyunk egyformák!). Én is kb 5-6 nappal voltam uh-n mert hasmenésem volt és lázam és megijedtem, és a SOTE II-n a doki legalább negyed órán át vizsgált uh-n, még pisilni is elküldött, és nagy nehezen talált egy 3mm-es pontot. De a nyálkahártyámból azt mondta valószínû a terhesség de hogy ebbõl még bármi lehet.(volt vagy 6 szép pozi tesztem) Tehát ne aggódj, ott lesz a baba a következõ uh-n!!! Ja, és kb 5 nap múlva tesztelj, akkor erõsebb lesz már. Gratulálok és vigyázz magatokra!
Szia, Még nagyon picike a terhességed. Nyugodj meg. A következõn ott lesz az a pontocska.
A kérdező hozzászólása: Szia! Tegnap én is megnyugodtam egy kicsit a válaszoktól úgyhogy az estém már sokkal kellemesebb volt, mint a hétvége. Pénteken délelõtt kell mennem ultrahangra, addig csak eltelik az idõ valahogyan. Köszönöm a drukkot, szorítok én is Neked!
Köszönöm. A higgadtság és a türelem nekem is csak pár napja jelentkezett. Amióta tudom, hogy újra babát várok, minden nap rettegtem, görcsben állt a gyomrom, még tettem is fel errõl itt egy kérdést. Viszont tényleg csak 2-3 napja megszállt a nyugalom. Nem tudom, hogy vihar elõtti csend-e ez vagy pedig a tudatalatti bizonyosság, megérzés, hogy minden rendben. Lehet, hogy az elfogadás, bármi is történjen. Szerintem te is túl fogsz jutni egy holtponton, amikor már jobb lesz. Még múlt héten én sem gondoltam volna, hogy eljön ez a pillanat. Mikor mész legközelebb uh-ra? Írd meg, hogy mi volt! Szorítani fogok! utolsó v.
A kérdező hozzászólása: Csodálom a türelmedet és a higgadtságodat, próbálok tanulni belõle. Tudom én is, hogy ahány terhesség annyi féle és az elkerülhetetlen ellen sem tehetek semmit, de mégis ott motoszkál folyamatosan, hogy baj lehet és nem tudok lazítani a görcsön:( Az elõzõ terhességnél soha eszembe sem jutott, hogy valami nem OK. Kívánok Neked nagyon szép babavárást és köszönöm a válaszodat!
Én is túl vagyok egy vetélésen, tavaly õsszel történt, 9 hetes pocilakóm volt. Most ismét babát várok, a 7. hétben járok. Én is nagyon aggódom, nagyon félek, direkt az elõzmények miatt, csak egy hét múlva megyek dokihoz, hogy nehogy túl hamar legyen az uh, mert akkor tudom rettegni fogok, hogy nincs szívhang. Én eddig csak egy db tesztet csináltam, a nem várt utáni 3. napon. A sok tesztelgetéssel csak bestresszeled magad. Bárhogy hozza most az élet, ellene és mellette tenni úgysem tudsz, ez egy türelemjáték egészen a szülésig. Hagyd a teszteket és magad figyelgetését. Nekem a rosszullétek, hányinger csak a 6. hét betöltése után kezdõdött. Nagyon korán voltál dokinál és az igazi tünetek is csak ezután fognak jönni! Az elõzõ terhességedhez pedig ne viszonyítsál, ahány terhesség annyi féle tapasztalat. Tudom mirõl beszélek, ez a 4. terhességem!
A kérdező hozzászólása: Jaj, nagyon remélem én is, hogy így lesz, csak aggaszt, hogy nem erõsödik a csík azon a fránya teszten és nem érzek semmit, ami terhességre utalna. Talán néhány napig fájt egy ici picit a mellem, de már ennyi sem. Fura, hogy elmúlt ez a tünet is.Tavaly elvesztettem a 12. héten a babámat és most talán túl is pörgöm néha a témát sajnos. Szörnyû volt a múlt heti "eredménytelen" uh, még akkor is, ha sejtem, hogy korai volt. Köszönöm a megnyugatást!
Szia! Ne aggódj én is elõször 4+5 hetesen voltam és a doki semmit sem látott. A következõ 6+1 hetesen volt és akkor már ott volt a petezsák, de még szívmûködés semmi.
Szerintem is nagyon korán voltál uh-on!Én két hét késés után mentem és akkor már szépen látszott a baba is és a szívmûködése is!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ma voltam uh-n és 5mm-es petezsákot látott az orvos:) Azt mondta minden rendben 2 hét múlva kell mennem újra. Köszönöm a bíztatást, nagyon sokat jelentett! Mindenkinek szép babavárást/ babázást kívánok!

Igaz-e, hogy ha 5 évig szedtem Diane-t, akkor már az első menstruáció után összejöhet a baba?

,hogy ha 5 évig szedtem Diane-t (ami köztudottan nem fogamzásgátló,hanem b?rgyógyszer,csak szinte mindenkinek ezt írják fel akinek van 3 pattanás az arcodon)ugyan már az els? menstruáció után összejöhet a baba?

Legjobb válasz: Igazából bármikor összejöhet a baba, csak az az egy hónap pont az az idõszak, ahol nagyobb az esélyed iker babákra, tehát, ha nem akarsz ikreket.... Utána pedig teherbe eshetsz, csak vigyáznod kell. Ezalatt azt értem élj egészségesen. NO cigi, No alkohol. Nekem az orvos, rengeteg gyümölcsöt, zöldséget, illetve vörös húst javasolt, de ha nem tartózkodsz a tablettától, akkor ajánlom az Elevitet, még a baba elõtt kezd el szedni, ebbe minden vitamin, ami kell benne va. Sok sikert!

Igazából bármikor összejöhet a baba, csak az az egy hónap pont az az idõszak, ahol nagyobb az esélyed iker babákra, tehát, ha nem akarsz ikreket.... Utána pedig teherbe eshetsz, csak vigyáznod kell. Ezalatt azt értem élj egészségesen. NO cigi, No alkohol. Nekem az orvos, rengeteg gyümölcsöt, zöldséget, illetve vörös húst javasolt, de ha nem tartózkodsz a tablettától, akkor ajánlom az Elevitet, még a baba elõtt kezd el szedni, ebbe minden vitamin, ami kell benne va. Sok sikert!
Igen

Ha az a menstruáció 5. napjától szedem a gyógyszert akkor elméletileg 7 nap után véd, de ez tényleg így van?

Legjobb válasz: Szerintem csak akor véd tökéletesen ha az elsö naptól szeded. Én ajánlanám a kiegészítõ védekezést még ebben a hónapban, mert így szerintem nem 100% a hatása

Szerintem csak akor véd tökéletesen ha az elsö naptól szeded. Én ajánlanám a kiegészítõ védekezést még ebben a hónapban, mert így szerintem nem 100% a hatása
Igaza van az elõttem kommentelõnek! Csak akkor véd az elsõ hét után, ha a mensi 1. napjától kezded el szedni, ha a 2. és 5. nap közötti idõszakaszban kezded el szedni, akkor kell a kiegészítõ védekezés az elsõ hónapban!
Manapság sokféle gyógyszer van, mindegyik másképp mûködik, de a tájékoztatójában le van írva, mit kell tudni. Én még mindig azt mondom biztosnak, hogy egy egész levelet szedj be, menstruálj, és a második levéltõl vagy védve. Biztos ami biztos:-)
Az utolsó hozzászólónak higyj!!!Az a biztos.Az elsõ levél után vagy védett, ha a mensi elsõ napjától szeded be.Ha nem az elsõ naptól szeded, akkor csak a második levél után véd!!!Ez a tuti!
Nem! Ha az elsõ napjától szeded, akkor véd!!!Védekezzetek, amíg meg nem jön!
igen véd' kb 10 szemet ha bevettél már tuti véd, lehet 7 után is de én mindig biztonságosabbra megyek:)

Ha szülés után 5 hétig véreztem és nem szoptatok, elvileg mikorra várható az első menstruáció?

Legjobb válasz: tök egyéni hogy kinek mikor áll vissza a hormonháztartása, általában aki nem szoptat, annak hamarabb. 1-2 hónapon belül esélyes.

tök egyéni hogy kinek mikor áll vissza a hormonháztartása, általában aki nem szoptat, annak hamarabb. 1-2 hónapon belül esélyes.
Ha jól tudom, "természetes kiürülés" esetén normális a 3 hét, mûtéti befejezés esetén szokott a 4-6.héten megjönni.
Nekem sajnos mindkettõben volt részem, és rendesen egy hónap múlva jött meg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!