Találatok a következő kifejezésre: Ha az mensim 1 (37 db)

Mikortól mutatja ki a terhességi teszt az eredményt? Azt tudom, hogy 10-12 nap a beágyazódás, de nektek nálatok mikor mutatta ki, mert azt halottam, , hogy van amikor mensi után (ha elmarad akkor 1-2 hét után mutatja ki biztonságosan. )

nekem dec. 10 jött meg és utána a 6. naptól egészen a végéig probálkoztunk a 15. napon is ami 25.e volt

Legjobb válasz: Most már lehet olyan érzékeny teszteket kapni, hogy a nem várt mensi után 2-3 nappal is kimutatja, de elõfordulnak kivételek. Ha továbbra sem jön meg, akkor 1 hét után nyugodtan tesztelj még egyet. Sok sikert, drukkolok, hogy baba legyen

Most már lehet olyan érzékeny teszteket kapni, hogy a nem várt mensi után 2-3 nappal is kimutatja, de elõfordulnak kivételek. Ha továbbra sem jön meg, akkor 1 hét után nyugodtan tesztelj még egyet. Sok sikert, drukkolok, hogy baba legyen
Szió! A legtöbb terhes teszt, már 3 napos terhességet kimutat. Holt bisztos, hogy nem kell 10-12 napot várni. Higyj nekem, a 38. hétben vagyok!
A kérdező hozzászólása: sziasztok én vagyok az tudom, de a múlt hónapban 30 napra jött meg és ma van 30 napja De régen mindig 28 npos volt a ciklusom. azt nem tudom mikor lehetett a peteérésem. de az jó jel hogy nem jött meg nem??
A kérdező hozzászólása: így még nincs meg a 2-3 nap se csak olvastam hogy van akinek a nem várt mensi elött is jelzi már!! ezért nem bírtam ki várni:) És melyik terhességi tesztet ajánlanátok??? és mikor csináljam meg??
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a gyors válszokat!!! Mindenkinek boldog babavárást kívánok!!!
Szerintem korán teszteltél. Milyen tüneteid vannak?
Szia! Nekem 32 naposak a ciklusaim, három nap késéssel olyan pozitívat teszteltem, hogy egy pillanat alatt már ott volt a 2. csík.:D
Szia! Nekem 12 nappal a peteérés után már + lett a tesztem, reggeli pisibõl, Clearblue tesztet használtam. De a dokim azt mondta, hogy csak kb. 5 napos késés után teszteljek, mert addig simán megjöhet, és így megkímélem magam egy csalódástól. Hát, igaza volt, még nincs babám, hiába teszteltem már kétszer is pozitívat... Inkább várj egy kicsit, mint hogy csalódj!

Mikor nem kéne megjönnie, ha az átlagos ciklusom 32-35 nap, peteérésem kb.17-18-án és mindent beleadtunk az utolsó mensim pedig május 1-4-ig volt?

Legjobb válasz: Szia! www.ciklus.hu.MI is 30 hónapja beleadunk apait-anyait,mégiscsak elvetélek folyamatosan.Szerény számításaim szerint június 1-tõl 5-ig várhatod a mensid.De vezesd a portálon az adataidat,mert ahogy látom,az alapvetõ dolgokkal sem vagy tisztában.Egy öreg róka

Szia! http://www.ciklus.hu.MI is 30 hónapja beleadunk apait-anyait, mégiscsak elvetélek folyamatosan.Szerény számításaim szerint június 1-tõl 5-ig várhatod a mensid.De vezesd a portálon az adataidat, mert ahogy látom, az alapvetõ dolgokkal sem vagy tisztában.Egy öreg róka
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!

Ha az előző hónapban csak 1 napos volt a mensim, akkor onnan számoljam a köv. Ciklusom? A doki szerint ez nem biztos hogy mensi volt.

Ma vettem ovutesztet, és nem tudom, honnan számoljam?! Ma csináltam egyet, de nem láttam rajat 2. csíkot, pedig néhány számításom mára írta a PÉ-t. Az ovuteszt biztosan kimutatja, hogy mikor van???

Legjobb válasz: szerintem az ovu teszt biztosabb bármilyen számitástol

szerintem az ovu teszt biztosabb bármilyen számitástol

Ha menstruáció előtt 1 héttel esik teherbe vki akkor megjön neki a mensije vagy az már kimarad?

Legjobb válasz: Nekem nem jött meg, 21. napon fogant a lányunk (pont egy héttel a mensi elõtt)

Nekem nem jött meg, 21. napon fogant a lányunk (pont egy héttel a mensi elõtt)
Nem kellene megjönnie.

Ha naptárt vezetek mensi napnak számít az utoló 1-2 is amikor már csak inkább wcpapíron van barnás folyás?

Nem tudom eldönteni, hogy 5 vagy 7 nap?

Legjobb válasz: számold csak bele, én is ezt teszem, ezt mondta az orvos :) mert ekkor ez még a tisztulási folyamat része.. ha már csak 2 csepp van, azt nem kell, de ha törléskor olyan a papír, számold nyugodtan... :) http://fru.szimpatikus.hu/category/serduloknek-a-nemisegrol

számold csak bele, én is ezt teszem, ezt mondta az orvos :) mert ekkor ez még a tisztulási folyamat része.. ha már csak 2 csepp van, azt nem kell, de ha törléskor olyan a papír, számold nyugodtan... :) http://fru.szimpatikus.hu/category/serduloknek-a-nemisegrol
Szerintem is számold csak bele!:) Én is mindig ezt teszem.:) Az még a mensihez tartozik.

Hány hetes terhes vagyok? A doki szerint 7 (pzs: 35 mm, CRL: 13 mm), viszont ha az utolsó mensi 1. napjától számítom (nov. 19), akkor a 8. végén vagyok.

A véd?n? nem akar még felvenni, azt mondta várjam meg a 10. hetet...

Legjobb válasz: A doki a méretek szerint állapítja meg a terhességet, mivel lehet a pé-d késõbb volt. Hallgass rá, még ha mást is mond mint amit te hiszel, van elég tapasztalata a témában. Amúgy én is pont ebben a cipõben járok, de hidd el, tényleg fölösleges külön elméleteket gyártani, csak feszült leszel miatta. A védõnõdet nem értem, ha van már szívhang és orvosi diagnózis a terhességrõl, akkor minek akar várni a 10. hétig? amúgy ennek sincs olyan nagy jelentõsége, ha ez a heppje... ne hagyd, hogy az ilyen számunkra fontos, de ha összességében nézed nem túl nagy jelentõséggel bíró dolgok felidegesítsenek. Hajrá :)

A doki a méretek szerint állapítja meg a terhességet, mivel lehet a pé-d késõbb volt. Hallgass rá, még ha mást is mond mint amit te hiszel, van elég tapasztalata a témában. Amúgy én is pont ebben a cipõben járok, de hidd el, tényleg fölösleges külön elméleteket gyártani, csak feszült leszel miatta. A védõnõdet nem értem, ha van már szívhang és orvosi diagnózis a terhességrõl, akkor minek akar várni a 10. hétig? amúgy ennek sincs olyan nagy jelentõsége, ha ez a heppje... ne hagyd, hogy az ilyen számunkra fontos, de ha összességében nézed nem túl nagy jelentõséggel bíró dolgok felidegesítsenek. Hajrá :)
Az én manóm CRL-je 7+1-nél volt 13mm, mint neked.
Szia! Elõször is: gratula. Aztán: A védõnõnek attól az idõponttól, amikor megállapították a terhességet kutya kötelessége felvenni! A terhességed a 8. héten tart, de a dokinak is igaza van, mert a mért adatok alapján a baba mérete a 7. hétnek felel meg. Aggodalomra semmi ok, a 12. heti és a 18. heti eredmények szoktak a pontosak (pontosabbak) lenni.
A terhesség idõtartamát hivatalosan az utolsó menstruációtól számolják. A babák az elsõ 12 hétben (függetlenül attól, hogy a terhesség végére mekkora baba lesz belõlük) egyformán fejlõdnek. A dokiknál van egy táblázat amivel alapján az UH-n mért adatokat összehasonlítják. Ha a baba nagyjából középidõben fogant akkor nagyjából megfelel a mérete a terhesség korának. Annak, hogy a baba mérete kisebb mint a terhesség kora, annak nagy valószínûséggel az az oka, hogy a középidõhöz viszonyítva késõbb fogant.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, szép napot nektek és jó babavárást!
Táblázatból megnéztem az elõbb, az alapján 7.4 hetes terhes vagy:)
Az én mazsolám 7.1hetesen volt 10mm.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, aranyosak vagytok!
A beágyazódás 10-12 nap!!!
A kérdező hozzászólása: jujj köszi szépeeeen:)
Én ezzel a kalkulátorral számolok, és az orvos, védõnõ is teljesen ugyanilyen adatokat mondott teherbeesés napjára és szülés dátumára is. :) Szerintem ez egyszerû, csak utolsó mens. napja és a ciklus hossza kell. :) http://www.kiskegyed.hu/kalkulator/terhessegi-kalkulator
A kérdező hozzászólása: értem tehát pl 24 csináljuk de 1 jött meg akkor 1 tõl számoljuk a terhességet ugye?
A terhesseget mindig az utolso menstruacio elso napjatol szamoljak!Azert mert nem mindig felidoben van ovulacio, sokszor kitolodik.
A kérdező hozzászólása: De ezt nemértem:S 1 megjött...5 elmult...14 cscináltuk...akkor hogy jön ide 1-je? Mikor akkor nem is voltunk együtt csak 14-töl:S Akkor tökmind1 h mikor állunk neki pl 29 akkor is 1 tõl kell számolni a terhességem mert akkor jött meg..de ez fura:S nemértem:D
Igen 26.án már tesztelhetsz :) Ha sikerült akkor olyan(ha jól számoltam) 5 hét 6 napos leszel Febr. 14.én. (Elsõ voltam)
A kérdező hozzászólása: értem köszii! akkor 14 plussz durván 12 nap tehát 26.-a akkor már lehet tesztelni?
utolsó mensi elsõ napjától számoljuk. jan. 1. lesz neked ha sikerül! jövõ hónapban már 1, 5 hónapos "leszel"
Azért számolják az utolsó mensi elsõ napjától, mert a szülés nem pont a kiírt napon történik, ezért +/- 2 hét a szülés. Na most tuti, hogy mégjobban össze zavartalak.Na mind1, a lényeg, hogy az utcsó mensi elsõ napja a mérvadó!!

Ha az utolsó mensi szerint ma 6+1 hetes kismami vagyok, akkor ha 7+3 hetesen tudok menni orvoshoz, akkor már lesz szívhang?

3 napja teszteltem, egy teljesen pozitívat, de semmi tünet, csak annyi hogy érzékeny a cicim, és kicsit talán fáradtabb vagyok. Szerintetek érdemes menni, vagy várjak még 1-2 hetet? Egyébként jól számolok? Febr.8. volt az utolsó mensi els? napja.19 hónapot vártunk rá, és még olyan hihetetlen. :)

Legjobb válasz: Jól számoltál. Az idõpont teljesen jónak tûnik. Valószínûleg már ma is lenne szívhang, de a jövõ hét biztosabb. Gratulálok. Vigyázzatok rá és magadra! :)

Jól számoltál. Az idõpont teljesen jónak tûnik. Valószínûleg már ma is lenne szívhang, de a jövõ hét biztosabb. Gratulálok. Vigyázzatok rá és magadra! :)
Gratulálok!!!!!! Tudom milyen hihetetlen. Mi is sokat vártunk rá! Akkor már biztos lesz szívhang. Mi a 6. héten voltunk elõször és akkor már volt. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm Nektek!!! Olyan izgatott vagyok, és a férjem is. Úgy érezzük sosem jön el a jövõhét. :)
Második vagyok! Elhiszem, el fog jönni, és nagyon boldogok lesztek. Addig is vigyázz magadra!
Gratula és kitartás :) Nekünk 3 év után jött össze spontán. Szerdai napon hívtam fel a dokit, akkor csináltam a tesztet. Azt mondta, hogy jövõ héten menjek be ultrahangra. Jövõ héten?????? :) )) Jó, mostmár tudom, hogy felesleges lett volna elõbb, de akkor azt hittem, hogy addig megõrülök :) A jövõ hét persze hétfõ reggel 7 órát jelentett nálam :) Egyébként azóta már nem izgulok, kellett a megerõsítés a sok csalódás után. Gratulálok és sok sikert nektek!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! És én is gratulálok!
Én 6 hetesen és 2 naposan voltam dokinál és már volt szívmûködés! Szóval nálatok is lesz, gratula! :)
A kérdező hozzászólása: Neked is köszönöm! Már annyira várom! Csak most meg úgy érzem kezd kijönni rajtam egy kis nátha....remélem nem lesz igazam és elkerül nehogy bármi baj legyen.

Hányhetes vagyok, ha az utolsó mensim első napja márc 1-e volt? Szerintem 24.

Legjobb válasz: mindig betöltött hetet kell nézni. tehát ha 24+2 vagy akkor azt 24 hetesnek mondják.

mindig betöltött hetet kell nézni. tehát ha 24+2 vagy akkor azt 24 hetesnek mondják.
24+2, miért?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. csak azért kérdeztem , mert van ahol 25 hetet írja , és ugye mostanában kell menni pár vizsgálatra.24-26 hét között kell cukorterhelésre menni, meg kenetvizsgálatra is kell mennem a 26 .héten , és most akarok idõpontot kérni.
Én kicsit meginogtam a 20.heti genetikai uhn. Nekem elõre adtak beutalót és ráírta az asszisztens mikorra kérjem. Na néztem egy kalkulátort, arra a napra csak 19+2napot írt, kérdeztem a dokit, ugye nem baj, hogy mostanra jöttem. Értetlenül nézett rám, és mosolyogva kérdezte, hogy szerintem akkor nem a 20.hétben vagyok? Ez a kis bevezetõ azért, mert ha a 24+2nézzük, akkor a 25.hétben vagy. Jó babázást, 21hetes km.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek.
Igen, 24 hetes vagy, és a 25. hétben jársz.
Nekem márc. 5. volt az utolsó mensi 1. napja, és ma vagyok 23+6 hetes.

Ha az utolsó mensim 1 napja március 2-a volt akkor most hány hetes vagyok?

Én úgy számolom 5+6 hetes, és holnpa töltöm a 6. hetet, tehát belépek a 7. hétbe? Csak azért kérdezem , mert a Pampers.hu elvileg így számol, és leírja hogy mi történik egy egy héten a pociban. Ez így van szerintetek?

Legjobb válasz: Orvosilag mindig a betöltött hét számít. ahogy elõszõr írtad. Az hogy a babás oldalk hogy írják, az más kérdés. holnap leszel 6 hetes.

Orvosilag mindig a betöltött hét számít. ahogy elõszõr írtad. Az hogy a babás oldalk hogy írják, az más kérdés. holnap leszel 6 hetes.
Igen, 5 hét és 6 napos vagy! Gratulálok! Itt is utána tudsz nézni:http://babafalva.hu/kalkulatorok/terhessegi-szulesi-kalkulat..
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!