Találatok a következő kifejezésre: Ha az mellem nagyon (144 db)

Az baj ha a mellem nagy?

Meg csak 12ket eves leszek de mar a tini lenyoktol is nagyobb akebleim!-de vekony magas vagyok

Legjobb válasz: Sanszos a gyakori hátfájás vagy a késõbb lógó mell. De az is lehet, hogy hamarabb megáll a melled a fejlõdésben a többiek meg szépen lehagynak mellméretben mire vége a giminek.

Sanszos a gyakori hátfájás vagy a késõbb lógó mell. De az is lehet, hogy hamarabb megáll a melled a fejlõdésben a többiek meg szépen lehagynak mellméretben mire vége a giminek.
Ne viccelj! Örülj neki :)
Majd ha fáj a hátad tõle, akkor menj el orvoshoz, és a TB állja a mellkisebbítõ mûtétet. De lehet, hogy csak gyorsabban átesel ezen a gyors fejlõdési szakaszon, míg mások lassabban. De amíg nem szülsz, nehogy megcsináltasd a melled.
A kérdező hozzászólása: Miert?
A kérdező hozzászólása: De nem log!!!
Nem baj, hiszen senki nem tehet arról, hogy mekkora a melle. Van aki elõbb fejlõdik és nagyobb, mint ahogy Neked is, és van aki késõbb érik és kisebb a melle.

13/L, sovány vagyok. Hogyan tudnám elérni, azt hogy a melleim nagyok legyenek? Ha sokat eszek, mind hasra hízok, úgyhogy az nem jó . Hogyan lehetnének nagy melleim?

Legjobb válasz: Hogyan tudnád elérni?? Türelemmel,hisz még csak most kezdesz fejlõdni.Ne vággy túl nagy mellekre.Mert minek ???

Hogyan tudnád elérni?? Türelemmel, hisz még csak most kezdesz fejlõdni.Ne vággy túl nagy mellekre.Mert minek ???
Olyannak fogadd el a melleid, amilyenek, mert egy kis mellû lány is lehet nagyon szép!
Miért kellene hogy a "melleid" nagyok legyenek????
Köménymagos leves, illetve fûszerként, ételekbe. De nem garantált a hatása.
Nem nõ semmitõl. Ez genetika és kész. Amúgy sem értem 13 évesen miért kellenének neked nagy mellek...
A kérdező hozzászólása: De csak igy, simán a magot egyem?
Elvileg szoptatós anyáknak szokták javasolni, de mellnövesztõ hatása is lehet hosszútávon. Ártani nem árt.
A kérdező hozzászólása: Olga néni! A köménymag leves az jó erre?
A kérdező hozzászólása: Örökölhetem???? :O
A kérdező hozzászólása: De édesanyámnak, is kicsik a mellei. Én félek hogy nekem is olyan kicsik lesznek :-O :((
Még ki sem fejlõdtek a melleid.Majd 10 év múlva izgulj ezen ha még mindig nem fejlõdtek ki.pff.
kitömöd bugyival.
Köménymag!
Magaddal ragadott a kamaszkor, mi? :) Lehet, hogy nem vagy fejlett vagy az élet hozott neked kis melleket. 16 éves korodig még nõni fognak, rengeteget. Különben is, 13 évesen még nem kellenek nagy mellek, hagyd meg a nagykorúknak.
Nézd meg anyukádat. Nagy valószínûséggel kb 20 éves korodra olyan melleid lesznek, mint neki. 13 évesen egyébként még korai kétségbe esni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen Olganéni :)
Ha tejlázad van, ha lázas vagy is szoptathatsz.Sõt, elöbb gyógyulsz , a babának nem lesz baja.
Nem lesz baja, sõt, a szoptatás a legjobb gyógymód! Ha nem szoptatsz, legalább fejni muszáj! Borogasd is a melled, éjszakára vizes törölközõt tegyél rá (nem baj, ha nem cserélgeted hidegre). Nagyon oda kell figyelni, elmehetnél dokihoz is, hogy megnézze. (Nekem is volt, én elmentem).
Nekem ugyanez volt, 3 hetes ma a babám. Szoptatni kell minél többet és alaposan fejni, ez a lényeg! Amilyen meleg zuhanyt bírsz azzal zuhanyozd a melledet és masszírozgasd közben, akkor könnyebben oszlanak a csomók. Ezután fejd ki amennyire tudod és minél többször szoptass, nekem majd egy hétig tartott mire helyre jöttem, ja és kaptam semicilint is nehogy jobban begyulladjon.

Az csúnya ha egy lánynak nagy a mellbimbóudvara és egy picit/de tényleg csak picit és gyenge/ szörös a melle?

Légyszi válaszoljatok, egyébként ha leborotválnám akkor megerösödne a ször ott?

Legjobb válasz: Hát a nagy mellbimbóudvar nem gáz. Mármint kinek hogy. Valakinek az tetszik van akinek nem. Viszont ha van szõr körülötte,hát az eléggé elveheti a kedvét a fiúknak. Én fiú vagyok,és én is borotválom a mellem,és abszolutte nem erõsödik. 20/F

Hát a nagy mellbimbóudvar nem gáz. Mármint kinek hogy. Valakinek az tetszik van akinek nem. Viszont ha van szõr körülötte, hát az eléggé elveheti a kedvét a fiúknak. Én fiú vagyok, és én is borotválom a mellem, és abszolutte nem erõsödik. 20/F
Ha csak egy kicsit szõrös, az nem baj. Kicsi szõr majdnem mindenhol van az ember testén. Ha erõs, az már gáz, az lehet valami hormonzavar is.
A nagy mellbimbóudvar nem gáz, de a szõr igen. Sose felejtem el :D Buli után hazavittem egy csajt, levetkõzünk, be az ágyba elkezdtem puszilgatni és amikor a melléhez értem látom hogy szõrös :D Volt ott egy pár nagy szõrszál. Nem is kell mondanom, hogy egybõl lekonyultam és hagytuk az egészet, mondtam neki hogy ma ez nem fog menni :D De nem vágta le, hogy miért... 21/F
Az emberek testén mindenhol van szõr kivéve a tenyeret és a talpat... Normális ha a melleden is van, bár általában nem látszik... Ha van pár erõsebb szál, ami zavar, akkor szemöldökcsipesszel húzogasd ki, a borotvát pedig felejtsd el!
Ne borotváld, tényleg megerõsödik! Szemöldökcsipesz a megoldás! :)
Én lány vagyok... de nem tudom elképzelni, hogy borotváljam.... Milyen rossz lehet a srácnak, ha szopogatni akarná a mellem és szúrná a száját... :S áhh... kiábrándító...
Hát a nagy mellbimbóudvar nekem nemteccik :S és a szõr se.. de ha kevés akkor nemgáz 18/F
Borotva, epillátor.
nekem teszik a nagy mellbimbóudvar, de a szõr :S, azzal csinálj vmi

Szerintetek okozhat az bármiféle problémát egy kapcsolatban, ha a lánynak (nagyon) kicsi melle van, a fiú meg a jó nagy melleket szereti?

A fiú szereti a lányt,de..lehet ebből gond?

Legjobb válasz: Hát akkora baj tuti nem, mintha a fiúnak lenne kicsi répája... Az sokkal nagyobb baj.

Hát akkora baj tuti nem, mintha a fiúnak lenne kicsi répája... Az sokkal nagyobb baj.
Nekem is kicsi a mellem.Engem jobban zavar, mint a páromat.Nagyon szereti és tetszik neki.Természetesen a nagyobb, szebb mell attól még nagyobb és szebb lesz.Ahogy a jobb testû pasi is jobb.Attól, hogy ezt belátjuk még szerethetjük azt amije van a párunknak. Én is örülnék ha izmosabb lenne és biztos õ se szabatná kisebbre a cicim, ha nagyobb lenne.Attól, hogy mi is beszélünk ilyeneket, nem jelenti azt hogy negatívan kritizálnánk egymást.Egyikünk se vak és látjuk a párunk és saját paramétereit. Páromat idézem a kérdésemre (Örülnél ha nagyobb, szebb mellem lenne?) Válasz:Hát hogy az ördögbe ne örülne.Amelyik férfi azt mondja nem, az hazudik, de nekem te vagy a párom és téged szeretlek és így tetszel ahogy vagy.Évek óta vagyunk együtt.
Én nem szeretem ha a csaj deszka, szóval eleve bele sem megyek egy kapcsolatba vele.
Ha szereti elfogadja úgy ahogy van.
Nem. Nekünk nem olyan fontos a mellméret, mint nektek lányoknak a farokméret.
Gond bármibõl lehet, az egyéneken múlik, de a problémák azért vannak, hogy megoldják.
A kérdező hozzászólása: Ûgy tûnik, ma én vagyok, bocsi.:P Igaz, de mindig elõjön ez a nagy mell-kis mell téma köztünk... És sokszor elhangzik az is, hogy a nagyok milyen jók, ezzel nem nagyon tudok mit kezdeni. Meg az is, hogy de nem az a lényeg stb.. És nem én vagyok az, aki folyton elõhozza ezt.
Akkor egy gyökér. Esetleg piszkáld meg az egóját a "hát nõhetett volna a farkad még 5-6 centit"-tel...
Szerintem ha gyakran elõjön ez a téma akkor elõbb utóbb megunod, felkapod a vizet és kicsit leordítod a fejét. Szerintem okozhat problémát. Ha nem a melled mérete számítana, akkor elõ sem jönne a téma. De ezeket beleírhattad volna egy kérdésbe is :D
Te vagy ma az aktuális kismellû csaj aki ontja az újabb kérdéseket a témában? Ha már kapcsolatban vagytok akkor nem fogja zavarni, tudja mit vállalt amikor összejött veled

Fiuk! Titeket zavar hogy ha egy lány nagyon vékony, feneke és melle is alig van de az arca nagyon szép?

Legjobb válasz: Engem és a normális férfitársaimat zavarja az, hogy a 15+ lányoknak nincs melle és feneke. Tehát elõl deszka, hátul léc. A lányok arcáról meg ne beszéljünk. Azt csak reggelente lehet elönteni amikor mellette kelsz fel, hogy szép e vagy sem. Az interneten elterjedt már a photoshop. A photoshop meg már az utcán is megjelent. (smink) Szóval az arc témát inkább hagyjuk.

Engem és a normális férfitársaimat zavarja az, hogy a 15+ lányoknak nincs melle és feneke. Tehát elõl deszka, hátul léc. A lányok arcáról meg ne beszéljünk. Azt csak reggelente lehet elönteni amikor mellette kelsz fel, hogy szép e vagy sem. Az interneten elterjedt már a photoshop. A photoshop meg már az utcán is megjelent. (smink) Szóval az arc témát inkább hagyjuk.
igen zavar az arca.
ha jól tudd szopni akkor nem
Engem egyáltalán nem zavar, sõõõt :) Munkahelyemen is van egy ilyen tök alacsony, kis vékony csaj... kb 16-nak alig néz ki, közben 25 éves.. :) Annyira aranyos... Már-már úgy kell levenni a szemem róla, hogy ne legyen kínos a bámulás :D Én nagyon bírom az ilyen csajokat... :) 21F
Engem az zavar, hogy nem akar a barátnöm lenni egy ilyen csodaszép lány!
jogos!
Imádom, az ilyen lányok a gyengéim! *-*
kép és mondom :D
Akiket zavar, azok nem fognak veled kezdeni.
az arc a legfontosabb, szal nem zavar! f18
attól függ milyen vékony.
Képet kérünk!
Nem zavar :)
Engem igen.
Mindenkinek más tetszik, ezért ne szomorkodj. Ha tini vagy, pár év, és úgyis felmegy rád néhány kiló. 16-17 évesen én is deszka voltam, most már nem nézek ki etiópnak. 24/N

Az bajt jelent, ha pár napja nagyon fáj a mellem?

Nemrég balesetem volt,zúzódott,bevérzett a mellem. Voltam azóta uh-n,nem találtak kóros elváltozást. Most azonban pár hónap után nagyon elkezdett fájni a mellem,mint ha be lenne gyulladva,szúr,éget...és mint ha lenne benne egy kitapintható csomó... Ja,nem menstruálok,ovulációm se lesz.

Legjobb válasz: menj orvoshoz minél hamarabb a mellgyulladás elég durva dolog lázad van? bekeményedett a melled? csak az egyik fáj? ezek is fontos tünetei a melli gyulladásnak, de ezek nélkül is lehet, szóval mindenképpen orvos

menj orvoshoz minél hamarabb a mellgyulladás elég durva dolog lázad van? bekeményedett a melled? csak az egyik fáj? ezek is fontos tünetei a melli gyulladásnak, de ezek nélkül is lehet, szóval mindenképpen orvos
bocs, még annyit hozzáteszek, hogy azért is menj orvoshoz, mert égetõ érzéssel fáj, és az nagyon nem normális nekem is fájt már a mellem, pl hormonális probléma miatt, vagy növés miatt, de égetõ érzés sose volt benne

Ha az utcán jön veletek szembe két lány az egyiknek szép formás mellei vannak de kisebb feneke ami nem olyan formás, a másiknak sokkal kisebb a melle nem feltünő, de nagyon szép formás feneke van. (? ) (lent)

Melyikhez mennétek oda inkább beszélgetni?(mind kett? szép,n?ies stilusu lány)

Legjobb válasz: Ahhoz, amelyiknek formás feneke van. Ami a külsõt illeti, nálam a következõ a sorrend: 1. arc 2. láb 3. fenék 4. mell

Ahhoz, amelyiknek formás feneke van. Ami a külsõt illeti, nálam a következõ a sorrend: 1. arc 2. láb 3. fenék 4. mell
ha együtt vannak, jó esetben mind a kettõvel beszélgetek. Bár az is igaz, hogy utcán nem szoktam leszólítani a lányokat... :) 25/F
lááááb?
A jofenekuhoz. Nekem a mell nagysag egyeltalan nincs kihatassal, sot a kis labda alaku mellek sokkal szebbek mint a nagyobb, enyhen logosak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) meglepõdtem mert én pont forditva vettem észre eddig a nagy mellühöz mentek oda vagy tettek megjegyzést a kinézetére, de ez lehet hogy a kicsit kihivó kisugárzása miatt is van...:/
Ennyibõl azt mondanám, hogy a formás mellûre hajtanék. 21F
Ha barátnõk, akkor miért kéne õket szex közben szétválasztani?

Az jelent vmit ha egy csaj (osztálytársam nem nagyon beszélünk) szeretné ha ödaülnék mellé?

Legjobb válasz: Igen. Véleményem szerint azt jelenti, hogy szeretné, ha odaülnél mellé.

Igen. Véleményem szerint azt jelenti, hogy szeretné, ha odaülnél mellé.
ebbõl annyi lehet h semmi majd ha azt mondja h nincs senki otthon bassz meg abbol már LEHET vmi
A kérdező hozzászólása: vágom.
A kérdező hozzászólása: tehát olyant nem ami érdekelne
hány éves vagy ? mellém például azért akartam a fiú osztálytársam ülni, hogy elkezdjen simogatni stb. lehet, hogy meg akar ismerni.!

Van egy nagyon trehány csincsillám. Hogyan szoktassam tisztaságra? Az jó megoldás volna ha vennék mellé egy párt?

Egy fiú csinim van. Minden hova oda kakál, és pisil, még az ágyába is. Én először nagyon meglepődtem, mert úgy hallottam, hogy tiszta állatok.

Legjobb válasz: A csincsillák ilyenek, oda ürítenek, ahol éppen rájuk jön. Attól nem fog megváltozni, ha veszel neki egy párt, de attól függetlenül jó lenne, ha hoznál mellé egy másikat, mert társas állatok. Vehetsz fiút is, lehet azonos nemûeket is együtt tartani.

A csincsillák ilyenek, oda ürítenek, ahol éppen rájuk jön. Attól nem fog megváltozni, ha veszel neki egy párt, de attól függetlenül jó lenne, ha hoznál mellé egy másikat, mert társas állatok. Vehetsz fiút is, lehet azonos nemûeket is együtt tartani.
Hmm.... a csincsillák mindig éppen odavégzik a dolgukat, ahová kedvük támad. Ha éppen az öledben van, és zizit szórni támad kedve, akkor oda fogja tenni. A tiszta egy csincsilla esetében nem arra vonatkozik, h nem összevissza teszi a dolgát, hanem arra, hogy pl. homokfürdõzik, ezzel is tisztítva a szõrét. És egy pár nem fogja megoldani a problémát, bár a csinik alapvetõen társas lények, így ha te nem tudsz eleget foglalkozni vele, akkor ajánlott.
Sehogy. A csincsillák ilyenek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!