Találatok a következő kifejezésre: Ha az mellem (1140 db)

Tornával lehet-e kis szimmetriakorrekciót végezni női mellen, ha az egyik nagyobb, mint a másik?

Legjobb válasz: nemigazán. a mellben nincs izomszövet, csak a mirigyek és zsírszövet, bármilyen edzés, torna csak a mell tartóizmait erõsítheti. Ha a két mell nem egyforma, akkor nem is fognak ugyanúgy állni. egyébként az emberi test nem szimetrikus, úgyhogy senkinek nem egyforma a két melle, mármint senkinek akinek nem sebész formázta.

nemigazán. a mellben nincs izomszövet, csak a mirigyek és zsírszövet, bármilyen edzés, torna csak a mell tartóizmait erõsítheti. Ha a két mell nem egyforma, akkor nem is fognak ugyanúgy állni. egyébként az emberi test nem szimetrikus, úgyhogy senkinek nem egyforma a két melle, mármint senkinek akinek nem sebész formázta.
Nem, a mell nem izomból van. A legtöbb embernek pedig nem is szimmetrikus a teste: nagyobb az egyik melle, egyik füle jobban eláll, stb. Nincs ezzel semmi probléma!

Szerintetek hogyan tudnam elerni azt hogy nojenek a melleim? Egy 19 eves lanynak ciki ha lapos. Mell plasztika sajnos kizarva.

Legjobb válasz: Hiába 19 éves az ember és hiába okos, akkor is lehet elégedetlen a külsejével. És igen, nem túl jó érzés, mikor mindenkinek van melle, akármilyen felsõt vesz fel, jól áll neki. Sajnos erre nincs megoldás, bár én is ebben a cipõben járok, megkeseríti az életemet, h kb akkora mellem van, mint egy 12 éves lánynak. És szörnyû, mikor hallom, h a strandon a fiúk összesúgnak, h "ennek meg melle sincs.." Szóval sajnálom, hogy te is így jártál :/

Hiába 19 éves az ember és hiába okos, akkor is lehet elégedetlen a külsejével. És igen, nem túl jó érzés, mikor mindenkinek van melle, akármilyen felsõt vesz fel, jól áll neki. Sajnos erre nincs megoldás, bár én is ebben a cipõben járok, megkeseríti az életemet, h kb akkora mellem van, mint egy 12 éves lánynak. És szörnyû, mikor hallom, h a strandon a fiúk összesúgnak, h "ennek meg melle sincs.." Szóval sajnálom, hogy te is így jártál :/
Na jó, törlöm ezt a témát, mert sík ideg leszek tõle. Nem értem kinek akartok megfelelni, p*cs kisfiúknak akik a hátatok mögött röhögnek, vagy férfiaknak. Az utóbbiak nem mellméret alapján választják ki, hogy ki a nõ és ki nem és fõleg nem lelik örömüket abban, hogy egy nõ háta mögött kiröhögjék. A "legtöbb férfi és nõ" meg hogy mit szeret abszurd és nem igaz, akármennyire is így gondoljátok. Én meg majd keresek magamnak egy nõt akinek kicsi a melle és büszke rá, egész nap mutogatni fogja nekem és majd azt csókolgatom éjjak-nappal, amíg ti azon sírok, hogy lehetne megnövelni.
19 évesen felérhetnéd ésszel, hogy a mellméret annyira mindegy...
Senki nem mondta, h valaha lesz szilikon mellem. Ha pedig egyszer véletlen odajutnék, hogy lenne, egy B kosár nagyságú mellet szeretnék. Igen, nem ettõl függ, hogy valaki milyen ember. Nem is ezzel van a gond. És igen, elég sokban megnehezíti az életemet. 19 évesen nem tudok a felnõtt osztályon felsõt vásárolni, mert nem mindenhol van XS méret, A kosaras melltartó. Nekem meg sajnos arra nem telik, hogy a fehérnemûboltban 10 000 Ft-ért vegyek 1 db-t. Akkor beszéljünk a bikinivásárlásról, muszáj megvennem az agyonszivacsozott B kosarat, vagy vásárolhatok gyerek bikinit. A következõ pedig igen az önbizalom. A férfiak és a nõk nagy többsége szerint a formás, kicsi mell szép. Igen ám, de ha nekem még ez sem adatott meg? Ne érezzem magam rosszul, azért mert teljesen lapos vagyok? Szerintem ezt nehéz feldolgozni, megérteni. Hiába lát mindenki szép lánynak, azt sajnos nem én irányítom, hogy jól érzem-e magam a bõrömben. Hiába szeretnék tetszeni magamnak, amikor felpróbálok egy felsõt és meglátom, hogy olyan vagyok benne, mint egy deszka... De ezt csak az érti, aki ebbe a helyzetbe született. Ez ugyanúgy rossz, mint annak akit hatalmas, dinnyeméretû mellekkel áldottak meg. Ez pedig az én véleményem volt, bocsi, ha picit zavaros... :S
(tudom béna vagyok :D) szóval a férfiaknak nem számít, a pasiknak akik egyébként csak hímnek nevezhetõek, és egy percig sem férfinak, azok véleménye meg úgysem számít. Rám még az A-s melltartó is nagy, de nincs az a pénz amiért megcsináltatnám a melleimet. Tudjátok, tökéletlenségünkben vagyunk tökéletesek :)
(folytatom véletlen elküldtem) szóval a FÉRFIAKNAK
Ti nagyobb mellekkel sem éreznétek jól magatokat csak egy darabig. Higgyétek el, ha elfogadnátok magatokat és szeretnétek a melleteket, hirtelen a pasiknak is tetszenétek. És igaz amit az egyik válaszoló írt, a
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy szepnek tartanak, de azert ha telleg en is el megyek srtandra akkor latom hogy nem tudnak noken tekinteni ram, csak kislanynak a melleim miatt. Nagyon zavar es nem tudom hogy mit tudjak tenni.:(
Nem volt zavaros, megértettem, de nem értek vele egyet, de innentõl kezdve parttalan a vita, így nem folytatom.
Elõre szólok, hogy nem azért írom, mert én ezzel annyira egyetértek, csak egyszerûen a kérdésre válaszolok: nagyon sokan vannak, akiknek a fog.gátlótól nõtt meg.
Maximálisan egyetértek az elsõ hozzászólóval! F
ja, 21/L :D

Elliptikus trénerről mi a véleményetek? Ha azzal sportolok, és fogyok lógni fog a mellem?

Legjobb válasz: azér lóg a mell, mert a benne található zsírszövet elveszti a zsírtartalmát. Ha fogysz és zsírt vesztesz, a melled kissebb lesz. lógni csak akkor fog, ha sokat hízol, vagy ha öreg vagy, mert a bõr rugalmas, követi a lassú változást. fekvõtámaszozz, az erõsíti a mellizmokat, így megfeszül a mell és kevésbé fog lógni.

azér lóg a mell, mert a benne található zsírszövet elveszti a zsírtartalmát. Ha fogysz és zsírt vesztesz, a melled kissebb lesz. lógni csak akkor fog, ha sokat hízol, vagy ha öreg vagy, mert a bõr rugalmas, követi a lassú változást. fekvõtámaszozz, az erõsíti a mellizmokat, így megfeszül a mell és kevésbé fog lógni.

Mit csináljak, ha a "melleim" szinte teljesen tönkreteszik az életem?

16 éves lány vagyok.

Legjobb válasz: Én is így voltam nagyon sokáig. Akkor szûnt meg, mikor lett egy szerelmem, aki imádta a kis "szúnyog csípéseimet", sõt strandon is csak a kis mellû nõkön felejtette rajta a szemét. Innentõl kezdve megnõtt az önbizalmam és kimondottan megszerettem a kis melleimet. Nem vagyok már éppen fiatal (inkább nagymama korú) de a melleim egyáltalán nem öregszenek, most is olyan feszesek mint lány koromban.

Én is így voltam nagyon sokáig. Akkor szûnt meg, mikor lett egy szerelmem, aki imádta a kis "szúnyog csípéseimet", sõt strandon is csak a kis mellû nõkön felejtette rajta a szemét. Innentõl kezdve megnõtt az önbizalmam és kimondottan megszerettem a kis melleimet. Nem vagyok már éppen fiatal (inkább nagymama korú) de a melleim egyáltalán nem öregszenek, most is olyan feszesek mint lány koromban.
Tudod vannak férfiak akik a kis mellért rajonganak és a nagy taszítja õket. Valószínûleg a barátod is ilyen. (Van olyan barátnõm aki teljesen lapos -nem kap melltartót, gyerek fürdõruha felsõ kell neki- mégis megvesznek érte a férfiak) Szóval fel a fejjel!
Én sem értem, hogy miért fogod fel annak, el sem tudom képzelni. Szerintem a barátodnak pont az tetszik, beszéld meg vele, ne akarj hízni.
Nekem eddig mindhárom barátnõm ugyanilyen körte alkat volt, kis mellel, nagyobb, szélesebb fenékkel. Nekem például ez a típus jön be, semmi baj veled és a hozzád hasonlókkal. Sokunknak az ilyen típusú csajok tetszenek. :)
pedig tényleg szép a kis mell is.éa ne lógósosdik meg , mint a nagy szoptatás után.De különben változni fog szülés után.
Van egy barátnõm, aki szinte teljesen lapos, mindig mondja, hogy sehol nem tud magának melltartót venni. A pasik viszont bomlanak utána! Lehet azért, mert cserébe nagyon jó feneke van, viszont azért meg is dolgozott, nagyon izmos és kerek.
nekem meg marha nagy van! 80/F-es. és utálom!! nem találok normális felsõket..fáj a hátam is.. én szeretnék sokkal kisebbet.. egyébként a kis mell idõsebb korban pl "fiatalít" :D szóval nyugi, és örülj! nem a dekoltázs a lényeg.. ..és pl egy jó fenék többet ér vmelyik fiúnak:P
Ha nem állnál órákig a tükör elõtt bõgve és hajtogatva, hogy "szép a kis mell", akkor talán lenne alkalmad olyan élményeket gyûjteni, hogy megtanulnád élvezni az életet. Ezzel ugyanis, amit csinálsz, egyáltalán nem azt üzened magadnak, hogy TE szép vagy, a kis melleiddel együtt. Nem a melled vagy, hanem egy emberi lény. És a barátodat nem a kismellû barátnõje, hanem a lelkibeteg hisztérika barátnõje miatt kell sajnálni. Egyébként ne csodálkozz, ha nem fejlõdött ki rendesen a melled, ha 13-14 éves korod óta étkezési zavaraid vannak. Vedd komolyan a pszichológust, mert a barátodnak nem mellekre, ahnem épeszû barátnõre van szüksége. Lassan felnõtt nõ leszel, és úgy sírsz, mint egy hatéves kislány, akinek elvették a játékát.
Szerintem fölösleges ennyire a szívedre venned ezt a dolgot. Hiszen még csak 16 éves vagy, még változhat a tested :) Nekem nem volt ilyen jellegû problémám, bár nincsen túl nagy mellem, csak olyan B kosaras. Azért bevallom volt, már többször olyan alkalom, hogy melltartó vásárláskor direkt 2 számmal nagyobb melltartót próbáltatott velem az eladó, hogy utána elmondhassa nekem, hogy milyen kicsik a melleim. Dehát ha valaki jobban érzi magát. Szóval lényeg, ami lényeg, még nõhet a melled egyrészrõl, másrészrõl pedig szerintem nem is a méret a fontos, hanem, hogy ne lógjon, ne legyen nagyon aszimmetrikus ilyesmik. És ne takargasd a melledet, hiszen van olyan fazonú felsõ, ami kifejezetten jól áll kis melleken is, például a pánt nélküliek tök jók, vagy a csík bikinik. Amúgy lehet még az is a probléma, hogy bár nem tudom milyen magas vagy, de 46 kiló nagyon kevésnek tûnik, lehet, hogy a hízással együtt is még eléggé vékony vagy. Volt a gimiben egy nagyon vékony barátnõm, õ a fogamzásgátlótól lett picit nõiesebb, bár én személy szerint nem javaslom a szedését. És végsõ sorban, nézd meg, hogy mennyi szexi nõ van kis mellel. Az én osztályomban is amikor gimis voltam, a legszebb lány körte alakú volt, vastag combbal, vádlival, és persze nem volt neki semmi melle, és mégis minden fiúnak tetszett :)
Van egy kedves fiatal lány ismerõsöm, na õ, pont a másik véglet. Azt mondja, hogy túl nagy és nehéz, és fáj a háta, meg fáj a gerince és azon gondolkodik, hogy korrigáltatnia kéne plasztikai sebésszel. Õt meg tudom érteni...
Eloszor is igenis hizzal mert a 44kg iszonyuan keves hacsak nem vagy 150 cm. A melleidet meg probald elfogadni ... a ferfiak tobbsege nem a tehentogyeket szeretik sot a mell nagysaga 20-ad rangu kerdes. Ismerek olyan not akinek gorogdinnye meretei vannak es gerincproblemaja van a pokolba kivanja. Hidd el csak Te csinalsz ebbol akkora ugyet a ferfiak nem. Csak megsugom nehogy azt hidd a baratod nem latja saccra a mereteid ruhan keresztul tehat nyugodtan vetkozhetsz o pontosan tudja es igy szeret!
Ja és még annyit, hogy te ha mégis úgy döntesz, korrigáltathatod a problémát szilikonnal, de én mit tegyek? Nincs szívem beleavatkozni abba, amit a természet adott nekem. Egyébként nem átkozom õket, mert ilyeneket akartam és örülök, hogy ha már ezt kaptam, van, de zavarni azért zavarhat! Ja és neked legalább nem kell attól félned, hogy megnyúlik és olyan lesz tényleg majd, mint egy tehén tõgye. :/
Nah kislány, akkor most figyelj! 18 vagyok, homokóra alkatom van, sokáig kifejezetten zavart, hogy túl nõies voltam/vagyok már nagyon fiatalon, állandóan csesztettek az osztálytársaim. A melleim B kosarasak voltak, pár hónapja "növésbe indultak" úgymond és a környezetem is észrevette, megjegyezték. A kedvenc kabátom már nem vehetem fel, mert nem megy fel a cipzár, úgy képzeld el! Ezen belül nem tudok hason feküdni, ha alszok, mindig még a nõk is a csárdáimat bámulják, férfiak azt hiszik szilikon, vagy csak a szex miatt akaszkodnak össze velem, mert kihívó a külsõm, pedig igyekszem leplezni! Bár, a nõvérem melleit mindig is irigyeltem, mert nagyon voltak, most egyszerûen nem tudom miért, de "leköröztem" pár hónap alatt, a 8 évvel idõsebb!!! tesómat, és most állandóan dühöngök miattuk, mert zavarnak. Én próbálom elfogadni magam, mert tényleg sokan mondják, nincs okom panaszra, a férfiak megbámulnak, mégis egy!! komoly, 2 napnál tovább tartó kapcsolatom nem volt még! Egyszerûen nem tudom az okát. És folyton nyígok, hogy engem senki nem szeret, már fiú. Úgyhogy szedd össze magadat apám, mert neked a "kis melleiddel" van egy párod, aki elvisel mindeneddel együtt (hiszti, mellméret, stb...) én meg összetenném ezért a két kezem, ha lenne valakim! Szóval? Ki is sírjon, panaszkodjon? Remélem nem haragszol, csak úgy gondoltam tudok ezzel segíteni, ha leírom a tapasztalatomat a "nagy mellel" kapcsolatban! :)
Valahol megértem mert én is gyûlölöm a melleimet amiért kicsit, de tegyük hozzá az ex-pasimnak akit nagyon szerettem , egyáltalán nem tetszettek a melleim. De valahol pedig sajnálom a barátodat, amiért imádja a kis mellû barátnõjét, de levetkõzni sem mersz elõtte. Ha lenne egy barátom aki szereti a kis melleket, én biztos nem idegesíteném ezzel. Tudom hogy nem direkt csinálod, de gondolj már bele, ezzel az egész mell dologgal mennyit ártasz elsõsorban a magad, másodszor pedig a barátod önbizalmán...
Ne aggódj ennyit a melled miatt, semmit nem számít. Nekem is nagyon kicsi, jóformán melltartót sem kellene hordanom hiszen nincsen. De már elfogadtam. Jól érzem magam benne. A fenekem sem túl jó, azok is kicsik MOndjuk az igaz, hogy én is vékony alkat vagyok 40 kg körül. Eleinte inkább én is csak a férfiak miatt szerettem volna nagyobb mellett. De rájöttem arra, hogy nem a mellmérete számít egyáltalán. Úgy is lehet valaki csinos ha csak kicsi mellekkel áldotta meg a sors. Foglald le magad valami mással, hasznosabbal. Fogadd el végre magad!:)
Nem rossz ötlet a hízás, mert akkor nõ a mell is, de nem 47kilósan, mert ez nagyon kevés.55-56 kilónál lehet történne valami.Amint látom sehogy sem tudsz megbékélni ezzel.Nem vagyok híve a plasztikai mûtéteknek, de ha pár év múlva se tudod ezt elfogadni, akkor lehet ez lesz a megoldás, mielõtt tönkre vágod magad lelkileg.
Nekem se volt soha nagy mellem mindig mondogattam barátnõimnek és az egyik meg is jegyezte hogy mindig sírok hogy kicsi a mellem de mindig "kirakatba teszem" xD Én szerettem a mélyen kivágott felsõket még ha nem is igazán volt mit belerakni. Egyébként neked legalább van feneked nekem még az is lapos. Olyan semmilyen alkatom van. Nem alma nincs nagy mell nem körte nincs nagy fenék nincs homokóra nincs keskeny csípõ és ráadásul te vékony is vagy, nekem kéne siránkoznom :D
Nekem még huszonévesen is elég kicsi melleim voltak, de egyik partneremet sem zavarta, sõt, engem sem. Már 45 éves vagyok, egy méretet nõttek a melleim és elég formásak, nem lógnak. Úgyhogy nyugi, nincs ezzel semmi gond. Az étkezési zavarokkal viszont igen, azt próbáld kezeltetni.
Van egy haverom, (inkább egyetlen fiúbarátom :) ) aki annyira fenék párti, hogy az se érdekelné, hogy semmi nem lenne ott nemhogy kis mell. Sõt szerintem az ami már az õ tenyerén kívül esik, nem is igazán tetszik neki. Viszont az én pasimat hidegen hagyja a fenék, imádja a cicit, DE elõttem olyan lánnyal járt aki elég kis mellû, mégis szerette! A szerelem nem a mellméreten múlik, és a párod csak eltaszítod azzal, hogy nem tudod elfogadni magad. Ha bõgsz attól megnõnek a melleid? Nem! Akkor ne drámázz ezen. Van aki láb nélkül születik mégse sír emiatt.
Úgy látszik mindig az kell ami nincs és az nem ami van, de ha fordítva lenne, nagy melleid lennének, hidd el, akkor az zavarna. Példa a fenekem is, míg lapos volt nem tetszett, aztán nagynak láttam, az sem. Most formásan izmos, így még tûrhetõ. Érdekes az ember, mi? Megint én voltam, na most már megyek, bocsi! :)

6-8 hetente szoktam változtatni az izomcsoportok felosztását most ez van: 1NAP:bicepsz, hát 2NAP:LÁB, has 3NAP:VÁLL, tricepsz 4NAP:has, alkar 5NAP:MELL elég lenne ha az elsõnapot kicserélem? A második nappal?

Legjobb válasz: Elég érdekes felosztás. A negyedik napot eltörölném, mert értelmetlen. Egy hasedzést betennék a mell mellé. Ha az alkart is akarod akkor szerintem még az is mehet ide, bár eleget kap a többi edzésen.

Elég érdekes felosztás. A negyedik napot eltörölném, mert értelmetlen. Egy hasedzést betennék a mell mellé. Ha az alkart is akarod akkor szerintem még az is mehet ide, bár eleget kap a többi edzésen.
Azzal hogy változtatsz a felosztáson, az edzésterven nem, ugyan azt az edzés tervet csinálod akkor is ha felcseréled, mint ha nem csinálsz semmit. Nem felosztást, hanem edzéstervet kell váltani. Most osztott edzést végzel. Csinálj húzó(bic, hát, alkar, has, láb-váll egy része)-nyomó(mell, tric, láb-váll egy része) edzést, vagy egész testes edzést, vagy magas ismétlés számos edzést, ezen belül lehet többféleképpen osztani. Csinálhatsz olyat is hogy egyik nap az elsõ (comb, elsõ váll, mell, bic, has), másik nap a hátsó (hát, váll hátsó része, fenék, vádli, derék, combhajlító) izmokat edzed. Olyat is csinálhatsz hogy a 3 alapgyakorlatot külön napokon végzed. Pl. hétfõn nyomsz fekve, szerdán mellezel, szerdán húzol fel, pénteken hátazol, pénteken guggolsz, hétfõn lábazol. Ha egy héten többször edzed az izmot, úgy állítsd be a sorozat számokat, hogy a hét végére kisebb izmoknál 10-12, nagyobbaknál 12-15 sorozat meglegyen, nem kell egyszerre. Ha jól csinálod, egy egész testes edzésnél is szanaszét leszel hévégére.
Egyáltalán nem baj, hiszen még bõven fog fejlõdni a melled.
Elsõ vagyok. A pattanás meg majd elmúlik, csak ne kapargasd, mert ott marad a helye.
A kérdező hozzászólása: De az talán nem is pattanás mert ha kinyomom akkor valami fehér jön ki belöle lelapul de késõbb visszanõ vagyis inkább megtellik ujbol
Ne izgulj a mérete miatt, fog az még sokat változni. A pattanást meg fertõtlenítsd mindenképpen. Jobb lenne anyudnak is szólnod.

Adhatok a 8hónapos kutyámnak tojás nélküli főtt tésztát? Ha igen kevesebb tápot adjak és az mellé? Mennyit? Külön vagy össze keverve a táppal?

Legjobb válasz: Egész nyugodtan adhatsz neki fõtt tésztát. Azonban nem érdemes mellé tápot adni, mert a tészta szénhidrát tartalma igen magas és ha még tápot is adsz mellé, akkor könnyen elhízhat a kutya a kettõtõl. Tésztából kevesebbet is kell adni, mint a tápból. Az én kutyáim vegyes táplálékra vannak beállítva: kapnak tápot hússal, tésztát/rizst hússal, konzervet, tápot konzervvel. Arra viszont vigyázni kell, h ha eddig nem kapott mást a kutya, csak tésztát, akkor könnyen hasmenése lehet a hirtelen váltástól.

Egész nyugodtan adhatsz neki fõtt tésztát. Azonban nem érdemes mellé tápot adni, mert a tészta szénhidrát tartalma igen magas és ha még tápot is adsz mellé, akkor könnyen elhízhat a kutya a kettõtõl. Tésztából kevesebbet is kell adni, mint a tápból. Az én kutyáim vegyes táplálékra vannak beállítva: kapnak tápot hússal, tésztát/rizst hússal, konzervet, tápot konzervvel. Arra viszont vigyázni kell, h ha eddig nem kapott mást a kutya, csak tésztát, akkor könnyen hasmenése lehet a hirtelen váltástól.
Mi az hogy tojás nélküli fõtt tészta? Miért jobb az? A tojás egészséges a kutyának is nem?
az elsõnek mondanám, hogy a változatos táplálék nem a kutyának van kitalálva! A szervezet nem tudja beállítani a baktériumkészletét az optimális tápanyag lebontásra. Nekik stabil étrend kell ami azt jelenti hogy az étel bázis (nagyobb rész) mindig ugyanaz, mondjuk száraz táp. Mindig ugyanolyan!!! Ezt lehet dúsítani mással (rizs, tészta, maradék, konzerv) Ha tésztát adsz akkor a tápból vegyél le annyit amennyi a tészta megáztatott súlya! ez kb. háromszorosa az eredeti súlyának. a durum tészta nem jobb mint a sima, szóval ha csak azért adnál neki tojás nélkülit mert az egészségesebb akkor fölösleges! Csak az embernél számít....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Mit tegyek akkor ha a mellem közepes méretű. De ha felveszek egy kivágott pólót az sem látszik hogy van mellem . :/ mit tegyek? Ú

Legjobb válasz: Semmit :) A közepes mellek simán jók tudnak lenni. Fogadd el magad úgy ahogy vagy és keress olyanokat akiknek így kellesz. Vagy nem tudom...

Semmit :) A közepes mellek simán jók tudnak lenni. Fogadd el magad úgy ahogy vagy és keress olyanokat akiknek így kellesz. Vagy nem tudom...
tipp: ha nem tudja hogy kell képet küldeni, akkor még túl fiatal, hogy képet küldjön
kep esetleg?? azt nem kell feltolteni, minek.
A kérdező hozzászólása: hogy kell képet küldeni.
Csak én vagyok olyan naiv, hogy azt hiszem, hogy a 18+ kategóriában az ennek megfelelõ lányok küldözgetik szét a cicis képeiket a hálón? A kérdés költõi volt.
Igen. (a válasz is költõi volt)
....hát mondjuk ne vegyél fel kivágott pólót?:)
vegyél fel olyan melltartót ami összefogja a melleid... És akkor a kivágott pólóban is mutat valamit. Ha ez sem segít akkor nem közepes a melled hanem kicsi.

Ha a mellek még nem feszülnek a 11. terhességi héten, az normális?

Ez a harmadik terhességem, mindkét alkalommal ebben az időben már egy mérettel nagyobb melltartót hordtam. Most (talán) az a különbség, hogy mostanáig szoptattam a kislányomat(8hónapos). Ez lehet ok?

Legjobb válasz: Hát esz biztosan "tehet róla". Így nem is fog feszülni, legalább valami jó is legyen. :o) Nekem is így volt. De simán az is lehet, hogy csak más terhesség, és minden más. Harmadik terhességem alatt már nem szoptattam, és mégsem igazán feszült a cicim az elsõ harmadban, meg utána sem annyira, mint pl. elsõvel. A mellem sem lett akkora, sem szülésig (van egy olyan melltartóm, amit az elsõ terhességem alatt hordtam, és azóta sem soha, mert annyira nagy, csak néztem nemrég, hogy nekem ekkora mellem volt? :o) És utána sem. Pedig szoptattam mindegyikkel sokáig.

Hát esz biztosan "tehet róla". Így nem is fog feszülni, legalább valami jó is legyen. :o) Nekem is így volt. De simán az is lehet, hogy csak más terhesség, és minden más. Harmadik terhességem alatt már nem szoptattam, és mégsem igazán feszült a cicim az elsõ harmadban, meg utána sem annyira, mint pl. elsõvel. A mellem sem lett akkora, sem szülésig (van egy olyan melltartóm, amit az elsõ terhességem alatt hordtam, és azóta sem soha, mert annyira nagy, csak néztem nemrég, hogy nekem ekkora mellem volt? :o) És utána sem. Pedig szoptattam mindegyikkel sokáig.

DDR2 Samsung memóriám mellé akarok még venni ramot. Melyik az a márka, amit elfogad még a samsung ha berakom mellé?

Legjobb válasz: Elvileg bármelyik márka mehet mellé,de az órajelek,idõzítések egyezzenek.

Elvileg bármelyik márka mehet mellé, de az órajelek, idõzítések egyezzenek.
A kérdező hozzászólása: nem , épp ezért kérdezem, mert tudom meg hát ez köztudott h volt nekem is olyan h 2 márka nem szerette egymást 4 giga volt a gépembe de csak 2-õt ismert fel. de azért köszönöm a segítséged
A kérdező hozzászólása: @ 400 MHz 6-6-6-18 (CL-RCD-RP-RAS) / 24-51-3-6-3-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP) @ 333 MHz 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) / 20-43-3-5-3-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP) @ 266 MHz 4-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS) / 16-34-2-4-2-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP) Everesten az SPD-nél ezeket írja a memória idõzítésnél. A ramom neve : Samsung M3 78T5663EH3-CF7 A CF7 hasonló ahhoz amit írtál? Vagy akkor most melyiket nézzem?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!