Találatok a következő kifejezésre: Ha az megváltoztatom a nevem, akkor (9 db)

Ha face-en megváltoztatom a nevemet, akkor eltűnnek azok a dolgok üzenőfalamról, melyekben megjelöltek a jelenlegi nevemmel?

Vagy azok is megváltoznak arra, amire át akarom írni?

Legjobb válasz: Nem tûnnek el. A megjelölés nem a nevet tartalmazza (az nem azonosít, hiszen azonos néven több ember is lehet és van is a Facebookon), hanem a profilod azonosítóját. Attól, hogy a nevedet megváltoztatod, a profilod azonosítója ugyanaz marad, a megjelölés továbbra is rád fog mutatni, csak már más nevet fog kiírni.

Nem tûnnek el. A megjelölés nem a nevet tartalmazza (az nem azonosít, hiszen azonos néven több ember is lehet és van is a Facebookon), hanem a profilod azonosítóját. Attól, hogy a nevedet megváltoztatod, a profilod azonosítója ugyanaz marad, a megjelölés továbbra is rád fog mutatni, csak már más nevet fog kiírni.
Késõbb változtatják csak meg, én is így jártam.

Ha Xbox-on megváltoztatom a nevem (gamertag) akkor elvesznek az addigi mentések vagy megmarad minden?

Legjobb válasz: Megmarad minden. Asszem egyszer ingyenes, utáni perkálni kell érte.

Megmarad minden. Asszem egyszer ingyenes, utáni perkálni kell érte.
Xbox Live-os vagy?(van internethozzáférés a gépeden?)
A kérdező hozzászólása: van net a gépemen is, mért kérded ?, és live-os vagyok
Akkor csak egyszer tudod megváltoztatni. utánna 800 msp-be kerül
A kérdező hozzászólása: jah, már megnéztem és meg is változtattam, de azért kössz a válaszokat
meg marad a mentéseid mert a hdd re meg ezekre menteted


Ha megváltoztatom a nevemet fb-n, akkor megváltozik az azonosítóm is?

Legjobb válasz: Nem. Az 2 külön dolog. De vigyázz a névváltoztatással, mert csak véges alkalommal csinálhatod!

Nem. Az 2 külön dolog. De vigyázz a névváltoztatással, mert csak véges alkalommal csinálhatod!
Valóban nem, én is most cseréltem nevet, és a profilom linkje továbbra is a régi.
Azt hiszem újat kell csináltatnod.
A kérdező hozzászólása: ... és az drága dolog meg egyáltalán hol kell intézni? A régi iskolákban?
Közben utána néztem és, ha igaz, akkor bemész a régi iskoládba és ott a megjegyzés rovatba írják bele, hogy névváltoztatásod volt vagy valamit, amivel igazolják, hogy az a te bizonyítványod. Szóval a biziden még a régi neved marad, csak összekevertem az okmányokkal, amit ugye mindent át kell íratnod.
Maradhat a régi neveden, de ha valahol kérik a bizit, legyen nálad a névváltozást igazoló irat. Nem tudom, mihez kell neked, de felvételinél pl. elég az eredeti bizi mellett beküldeni a névváltozást igazoló papírodat, anyakönyv, vagy valami, amiben szerepel a születési és az új neved is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásokat!

Kötelező hogy az apja nevét kapja ha fizet gyerektartást? Jelenleg az én nevemen van és az apuka azt modta csak akkor fizet ha megváltoztatom a gyerek nevét.

Legjobb válasz: A gyerek nevének semmi köze a gyerektartáshoz - és az apának nem kell beleegyeznie, hogy fizesse, hanem kötelezö. Keress meg egy jo ügyvédet és indits gyerektartásért pert.

A gyerek nevének semmi köze a gyerektartáshoz - és az apának nem kell beleegyeznie, hogy fizesse, hanem kötelezö. Keress meg egy jo ügyvédet és indits gyerektartásért pert.
Elsõnek igaza van. Az apa nevét meg csak házasságban kapja a gyerek, de már így is lehet választani, kaphatja az anyjáét is. Nem kötelezhet rá senki, hogy írasd a nevére ha nem akarod.A tartásdíj akkor is jár a gyereknek.
Apukát nem kell megkérdezni, hogy "figyi, szeretnél fizetni gyerektartást?" El kell indítani a folyamatot a bíróságon. Ja, és fizetésbõl vonasd, ha van mibõl, mert különben nemigen lehetsz biztos abban, hogy fizetni fog. Ha már eleve feltételeket akar szabni. Az apa dolga hozzájárulni a gyereke felnevelésének költségeihez, ha tetszik neki, ha nem. Semmi köze ennek ahhoz, hogy milyen név alatt fut a gyerek... Úgyhogy ne hagyd, hogy feltételeket szabjon, semmi joga rá!

Mennyibe kerül a névváltoztatás? Ha megváltoztatom, akkor külön külön kell fizetni azért, hogy az érettségiben, vagy az OKJ bizonyitvanyban átirjak a nevemet?

És még annyit szeretnék, hogy külön-külön elkell gondolom intézni mindent?! Tehát személyi, jogsi, meg egyéb dolgokat?! Köszönöm előre is a válaszokat!

Legjobb válasz: A személyi okmányok díja lesz csak, a bizonyítványokban nem írják át visszamenõleg a neved, mivel a végzéskor akkor úgy hívtak, ahogy, s az iskolák nyilvántartásában is úgy szerepelsz.

A személyi okmányok díja lesz csak, a bizonyítványokban nem írják át visszamenõleg a neved, mivel a végzéskor akkor úgy hívtak, ahogy, s az iskolák nyilvántartásában is úgy szerepelsz.
Én úgy hallottam ilyen esetben ingyen kicserélik.
nem fizeti az állam neked kell
személyi okmányokat nem kell kicserélni a házszám vagy a közterület nevének változása esetén, a lakcímkártya cseréje pedig ingyenes. A közszolgáltatókat, közüzemeket, a földhivatalt, a postát hivatalból értesíti az önkormányzat a változásokról


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!