Találatok a következő kifejezésre: Ha az megváltoztatom a (46 db)

Ha valaki megváltoztatja a Vatera felhasználónevét, akkor hogy lehet megtudni, hogy mi lett az új felhasználóneve? Hogy lehet utána járni, hogy mire változott a régi felhasználóneve?

Vaterával kapcsolatos kérdés

Legjobb válasz: Nem lehet megváltoztatni. Újraregisztrálni lehet más néven, de ha az elsõ nevével kitiltották, és van kimutatható egyezés (IP cím stb) akkor az újat is tiltják.

Nem lehet megváltoztatni. Újraregisztrálni lehet más néven, de ha az elsõ nevével kitiltották, és van kimutatható egyezés (IP cím stb) akkor az újat is tiltják.
Kivéve ha összevonta a TV-s fiókjával.
A kérdező hozzászólása: és abban az esetben, ha valakit nem kitiltottak, hanem õ akart más néven lenni, arra van lehetõség? vagy elvész az addig szerzett rengeteg, pozitív értékelése?

Facebook profil váltás! Ha megváltoztatom a profilom miért nem látja senki hogy megváltoztattam? Ha más megváltoztatja az nekem kidobja az üzenõfalra!

Ha én akkor nem dobja ki és így senki nem értesül hogy megváltoztattam. Hogy kell beállítani hogy kidobja az üzenõfalra hogy ujj a képem? Köszi elõre is!

Hogy lehet beállítani a facebookon hogy ha megváltoztatom a profilképet ami már föl van rakva idővonalra és mondjuk van rajta 50 like pl. És ha megváltoztatom a profilképem akkor az 50 liketol legyen ne 0 tól?

Legjobb válasz: A lájkolásnak semmi köze a profilkép beállításához. Nálam 50 alatti a lájkok száma és bármikor megváltoztattam a profilképet ahogy akartam. Tehát a lájkok száma és a profilkép változtatás között nincs semmilyen összefüggés. Úgyhogy rajta!

A lájkolásnak semmi köze a profilkép beállításához. Nálam 50 alatti a lájkok száma és bármikor megváltoztattam a profilképet ahogy akartam. Tehát a lájkok száma és a profilkép változtatás között nincs semmilyen összefüggés. Úgyhogy rajta!
Elsõ válaszoló félreérted. A kérdezõ egy másik albumból szeretne feltölteni képet. Akkor nullázódik, kedves kérdezõ, sehogy sem lehet megcsinálni. Ha a profilkép mappából szeretnél egy régebbit visszaállítani, akkor viszont valójában nem vesznek el a lájkok.
2. válaszoló! mint látod, nem a kérdezõ vagyok, de nekem is ez volt a problémám és ez a válasz nagyon nagyon sokban segített! örök hálám neked! :)


Ha face-en megváltoztatom a nevemet, akkor eltűnnek azok a dolgok üzenőfalamról, melyekben megjelöltek a jelenlegi nevemmel?

Vagy azok is megváltoznak arra, amire át akarom írni?

Legjobb válasz: Nem tûnnek el. A megjelölés nem a nevet tartalmazza (az nem azonosít, hiszen azonos néven több ember is lehet és van is a Facebookon), hanem a profilod azonosítóját. Attól, hogy a nevedet megváltoztatod, a profilod azonosítója ugyanaz marad, a megjelölés továbbra is rád fog mutatni, csak már más nevet fog kiírni.

Nem tûnnek el. A megjelölés nem a nevet tartalmazza (az nem azonosít, hiszen azonos néven több ember is lehet és van is a Facebookon), hanem a profilod azonosítóját. Attól, hogy a nevedet megváltoztatod, a profilod azonosítója ugyanaz marad, a megjelölés továbbra is rád fog mutatni, csak már más nevet fog kiírni.

Ha Xbox-on megváltoztatom a nevem (gamertag) akkor elvesznek az addigi mentések vagy megmarad minden?

Legjobb válasz: Megmarad minden. Asszem egyszer ingyenes, utáni perkálni kell érte.

Megmarad minden. Asszem egyszer ingyenes, utáni perkálni kell érte.
Xbox Live-os vagy?(van internethozzáférés a gépeden?)
A kérdező hozzászólása: van net a gépemen is, mért kérded ?, és live-os vagyok
Akkor csak egyszer tudod megváltoztatni. utánna 800 msp-be kerül
A kérdező hozzászólása: jah, már megnéztem és meg is változtattam, de azért kössz a válaszokat
meg marad a mentéseid mert a hdd re meg ezekre menteted
Én úgy hallottam ilyen esetben ingyen kicserélik.
nem fizeti az állam neked kell
személyi okmányokat nem kell kicserélni a házszám vagy a közterület nevének változása esetén, a lakcímkártya cseréje pedig ingyenes. A közszolgáltatókat, közüzemeket, a földhivatalt, a postát hivatalból értesíti az önkormányzat a változásokról

Ha egy torrent oldalon 1 accon van két ember és az 1ik megváltoztatja a jelszót és az E-mail címet akkor én be tudok valami módon jelentkezni?

Az a helyzet hogy 3 napja az nCoreaccomat megosztottam valakivel (nem ismerem csak msn meg stb...) és mondjuk ? megváltoztatja a jelszót és az e-mail címet Úgy hogy nem árulja el nekem akkor én megtudom valahogy oldani hogy azaz acc visszakerüljön hozzám ? (nem vagyok jóba semmilyen moderátorral, adminnal, staffal)olyan választ nem kérek hogy milyen hülye voltam stb... (amúgy jófejnek t?nik még ez az egész nem történt meg de mivan ha megfog?!)

Legjobb válasz: ncoren van egy hét átfutási idõ,amíg ténylegesen megváltozik az emailcím,ha azt kérvényezi valaki addig kérhetsz jelszó emlékeztetõt,ami ki fog menni a címedre

ncoren van egy hét átfutási idõ, amíg ténylegesen megváltozik az emailcím, ha azt kérvényezi valaki addig kérhetsz jelszó emlékeztetõt, ami ki fog menni a címedre
Igen. Nagy piros felirat figyelmeztet az ncore bármely oldalán, amíg életbe nem lép a változtatás.
szöszi! küldenek egy emailt a címedre, amiben leírják az aktuális jelszavadat, vagy generálnak neked egy linket, amire kattintva megváltoztathatod, és azt küldik el
Ha megváltoztatja a jelszót, akkor az ncore belépõ oldalán tudsz jelszó emlékeztetõt kérni.
második válaszoló te tudsz olvasni?
A kérdező hozzászólása: vagy ha a jelszót változtatja meg. akkor kitõl kell , lehet kérni új jelszót ?
A kérdező hozzászólása: és ha a másik személy megváltoztatja az e-mail-t én azt észreveszem ?
A kérdező hozzászólása: de az mire jó ? (a jelszó emlékeztetõ )
persze hogy megváltoztatja aztán b**atod.
A kérdező hozzászólása: ezek szerint ha meg is változtatja a jelszót attol még én vissza tudom szerezni ?
Igen szöszi!
mindent leirtak amit le kell, és komolyan nem érted még mindig?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!