Találatok a következő kifejezésre: Ha az megváltoztatom (61 db)

Facebook profil váltás! Ha megváltoztatom a profilom miért nem látja senki hogy megváltoztattam? Ha más megváltoztatja az nekem kidobja az üzenõfalra!

Ha én akkor nem dobja ki és így senki nem értesül hogy megváltoztattam. Hogy kell beállítani hogy kidobja az üzenõfalra hogy ujj a képem? Köszi elõre is!

Ha blogspoton megváltoztatom az oldal url-címét, akkor nem fognak megtalálni az eddigi olvasóim?

Legjobb válasz: Ha megváltoztatod a telefonszámod, a régi számodon el tudnak érni? Ugyanaz a válasz. :)

Ha megváltoztatod a telefonszámod, a régi számodon el tudnak érni? Ugyanaz a válasz. :)
Nem. Ajánlom h exportáld ki a bejegyzéseket, a designt, és másold ki a sablont, nyiss egy új blogot egy új címen, oda másold be a sablon + importáld be a bejegyzéseket és a kinézetet, majd folytasd ott ÉS a régi blogra meg írd ki nagybetûkkel h elköltözött + egy link az új címre. (Érted így? Segítség kell? Írj bátran privátban!)
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm.

Meg lehet oldani azt excelben, hogy azonnal frissítse a sorba rendezést, ha az egyik értéket, ami szerint rendezve van megváltoztatom?

Pl van ez a táblázat(,ami most nem tartalmaz oszlopfejlécet).:

Legjobb válasz:
Meg lehet oldani, de bele kell piszkálni a programozós részébe. Röviden leírom, és próbálkozz: - excelbe nyomsz egy ALT+F11-et, ekkor bejön a VisualBasic felület - itt bal oldalon 2x katt a munkafüzeted nevére, ekkor bejön egy üres lap - az üres lapra másold be ezt: Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range) On Error Resume Next If Not Intersect(Target, Range("B:B")) Is Nothing Then Range("B1").Sort Key1:=Range("B2"), _ Order1:=xlAscending, Header:=xlYes, _ OrderCustom:=1, MatchCase:=False, _ Orientation:=xlTopToBottom End If End Sub - jobb fent X-el bezárod a VisualBasic ablakot, és kész is vagy Ez a kód azt csinálja, hogy ha változást észlel a munkafüzeten, akkor a B oszlopot növekvõ sorba rendezi (természetesen kibõvített rendezéssel). Ha módosítani akarod, és más oszlopot szeretnél, akkor értelemszerûen ahol B van, azt átírod másra.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Meg lehet oldani, de bele kell piszkálni a programozós részébe. Röviden leírom, és próbálkozz: - excelbe nyomsz egy ALT+F11-et, ekkor bejön a VisualBasic felület - itt bal oldalon 2x katt a munkafüzeted nevére, ekkor bejön egy üres lap - az üres lapra másold be ezt: Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range) On Error Resume Next If Not Intersect(Target, Range("B:B")) Is Nothing Then Range("B1").Sort Key1:=Range("B2"), _ Order1:=xlAscending, Header:=xlYes, _ OrderCustom:=1, MatchCase:=False, _ Orientation:=xlTopToBottom End If End Sub - jobb fent X-el bezárod a VisualBasic ablakot, és kész is vagy Ez a kód azt csinálja, hogy ha változást észlel a munkafüzeten, akkor a B oszlopot növekvõ sorba rendezi (természetesen kibõvített rendezéssel). Ha módosítani akarod, és más oszlopot szeretnél, akkor értelemszerûen ahol B van, azt átírod másra.
A kérdező hozzászólása: Igen mûködik! Bár egy kicsit át kellett hozzá alakítanom a táblázatomat. Hálásan köszönöm! Még annyit, hogy én a nagyobb értékkel akarom kezdeni. Azt sikerült megcsinálnom, hogy két sorba rendezést is frissítsen egy munkalapon :D Sajnos angolul nem nagyon tudok és a makróhoz sem értek, bár érdekel a téma.
Én se értek nagyon a makrókhoz, csak programoztam már, és így egyszerûbb a dolgom :D Ha csökkenõ sorrendbe akarod tenni, abban az esetben így fog kinézni a kód: Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range) On Error Resume Next If Not Intersect(Target, Range("B:B")) Is Nothing Then Range("B1").Sort Key1:=Range("B2"), _ Order1:=xlDescending, Header:=xlNo, _ OrderCustom:=1, MatchCase:=False, _ Orientation:=xlTopToBottom End If End Sub Annyi változott, hogy az Ascending (=növekvõ) át lett írva Descending (=csökkenõ)re, és a Header étékét módosítottam xlNo-ra, hogy az 1. sort is rendezze, ne nézze fejlécnek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Próbálkoztam én is, de nekem nem sikerült. :D Nem baj, ha az elsõ sort fejlécnek nézi, de köszönöm, legközelebb már fogom tudni, hogy ha nincs fejléc, hogy csináljam! Még egyszer nagyon köszönöm!


Ha valaki megváltoztatja a Vatera felhasználónevét, akkor hogy lehet megtudni, hogy mi lett az új felhasználóneve? Hogy lehet utána járni, hogy mire változott a régi felhasználóneve?

Vaterával kapcsolatos kérdés

Legjobb válasz: Nem lehet megváltoztatni. Újraregisztrálni lehet más néven, de ha az elsõ nevével kitiltották, és van kimutatható egyezés (IP cím stb) akkor az újat is tiltják.

Nem lehet megváltoztatni. Újraregisztrálni lehet más néven, de ha az elsõ nevével kitiltották, és van kimutatható egyezés (IP cím stb) akkor az újat is tiltják.
Kivéve ha összevonta a TV-s fiókjával.
A kérdező hozzászólása: és abban az esetben, ha valakit nem kitiltottak, hanem õ akart más néven lenni, arra van lehetõség? vagy elvész az addig szerzett rengeteg, pozitív értékelése?

Nem lenne jobb ha végre megváltoztatnák az oktatási rendszert?

Én néhány éve érettségiztem de a húgom kapcsán felmerült bennem ez a kérdés.

Legjobb válasz: Nagyon igaz az, hogy "sok felesleges dolgot" tanítanak nekünk..amikre szerintünk nem lenne szükség és sok mindent elméletileg akarnak/tudnak a fejünkbe nyomni..pedig, ha gyakorlatban is tanulnánk véleményem szerint sokkal jobban megtanulnánk és sokáig megmaradna, valamint érdekesebb lenne. Ez a gond nemcsak Magyarországon van. Én pl Kárpátalján élek és kellene tudni az ukrán nyelvet rendesen (nemsokára érettséginél is). Az iskolákban viszont a magyaroknak úgy tanítják az ukránt, mintha már tudnánk, nem pedig mint idegen nyelvet..

Nagyon igaz az, hogy "sok felesleges dolgot" tanítanak nekünk..amikre szerintünk nem lenne szükség és sok mindent elméletileg akarnak/tudnak a fejünkbe nyomni..pedig, ha gyakorlatban is tanulnánk véleményem szerint sokkal jobban megtanulnánk és sokáig megmaradna, valamint érdekesebb lenne. Ez a gond nemcsak Magyarországon van. Én pl Kárpátalján élek és kellene tudni az ukrán nyelvet rendesen (nemsokára érettséginél is). Az iskolákban viszont a magyaroknak úgy tanítják az ukránt, mintha már tudnánk, nem pedig mint idegen nyelvet..
Egyetértek veled. Fõleg mióta én magam is tanítok nyelvet, igaz csak privát órában. Azt vettem viszont észre, hogy a diákoknak épp a legfontosabb dolog nem megy: maga a nyelvhasználat, a kommunikáció. Mert mi van órán? Én is emlékszem, hogy állandóan csak az a hülye nyelvtan, oké persze tényleg fontos, de legyünk õszinték: tudok én attól angolul, hogy ismerem az összes igeidõt? Nem. És a legtöbb diáknak is azzal van problémája, hogy egyszerûen nem beszéltetik õket, nincs semmi gyakorlat. De ahogy visszaemlékszem lényegében ez volt a többi órán is, kémián a tanárom sok kísérletet csinált, ami szép volt, de mi egyet nem csináltunk meg. Vagy bioszból: emlékszem, hogy ökológiából meg kellett tanulni, hogy az odvas keltike meg hasonló növények milyen társulás tagjai, de közben meg fogalmam sincsen, hogy az meg milyen növény. Sok értelme van így megtanulni! Úgyhogy igen, lényeges változtatásokon kéne átmennie az oktatásnak. És a legfontosabb, amit te is mondtál, hogy kicsit gyakorlatorientáltabb legyen minden óra.
Én ahová járok most Gimnáziumba (Lánczos Kornél Gimnázium) ott is angolszász rendszerben oktatnak és azokat a tantárgyakat, amiket eddig nem szerettem, nem mondom, hogy megszerettem, de jobban bírom :D Angol órán sem csak írunk hanem életszerû helyzetekrõl beszélgetünk angolul esetleg angolul nézünk filmet stb... Szeretem azt a sulit, pedig most lettem csak 9. osztályos :D
A kémia azért ilyen, mert nincs pénz rá. Amúgy meg lehet autodidakta módon is érdeklõdni a dolgok felõl, nem megint másra kell várni, hogy elhozza a csodát az életedben (ez esetben az iskolára), illetve ha nem jön be az élet, akkor másra hárítani a felelõsséget (ismét az iskolára, hogy miért nem tanították meg nekem.) A munkahelyen is ekkor leszel sikeres, ott se fognak a szádba adni mindent.
A kérdező hozzászólása: Úgy gondolom hogy egy decentralizált , célorientált oktatási rendszer kellene.

Mit gondoltok az ékszerek viseléséről, volt már olyan hogy ha felvettétek megváltoztatok?

Vettem egy gy?r?t nemrég 2-3 hónapja és észre ettem hogy ha felveszem feszült vagyok nagyon és nemis hordom pár napja és tökre megváltoztam. Tudom hülyeség de olvastam valahol hogy a fémek beszívják a negatív energiát :) ha valakinek van kedve válaszolhatna valami okosítót :)

Legjobb válasz: Ha tudod, hogy hülyeség, miért írsz le ilyeneket? :D Egyébként is, ha beszívná a negatív energiádat, nem maradna az idegeskedésre.

Ha tudod, hogy hülyeség, miért írsz le ilyeneket? :D Egyébként is, ha beszívná a negatív energiádat, nem maradna az idegeskedésre.
A fenébe, ezek szerint Frodó mégsem dobta az Egy Gyûrût a Végzet Hegyének tüzébe! :-( "Egy Gyûrû mind fölött, Egy Gyûrû kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen." Pedro
Ha ékszer van rajtam, és még nem szoktam hozzá, akkor én is feszült vagyok, mert ha nem is direkt, de vigyázok a mozdulatokkal.
Az attól függ hova vetted azt a gyûrût!
? Ilyesmit nem tapasztaltam. Viszont mióta a születésnapomra kaptam a férjemtõl egy pár virágszirmokat formázó gyémánt fülbevalót, azóta észrevettem magamon, hogy mindig feltûzve hordom a hajam, ez számít? :DD
Úgy általában nem szoktam ilyesmit tapasztalni, viszont mióta a megboldogult és szeretett nagymamám egyik fülbevalóját hordom (megörököltem), azóta nagyon sokszor érzem, hogy velem van, támogat és szerencsés vagyok szinte mindenben... De lehet, hogy ez véletlen egybeesés.
En az aranyat ruhellem. Viszket a nyakam tole, meg ratyisan all. Az ezustot szeretem, azzal semmi gondom. 37F
Tényleg, kérdezõ, hobbit vagy?
A kérdező hozzászólása: hát ez szerintem azért van mert nagyon tetszik neked és jólesik ha látják az emberek :D de ez más..
A kérdező hozzászólása: hehe nem :D tudom hogy hülye a kérdés de én így érzem lehet véletlen egybeesés de mióta nem hordom azóta tök más vagyok nyugotabb és kiegyensúlyozotabb és egyébként ékszerüzletbe vettem ezüst ..

A Google ha folyamatosan ellenőrzi az oldalakat, akkor a keresőben találatkor megváltoztatja a honlap címét vagy tartalmát, hogy ha az időközben megváltozott? (pl. lent)

Pl. ha van egy sportoldal, melynek címe Premier Liga hírek! De ez menet közben változott mert b?vült az oldal, és mostmár minden ami labdarúgás megtalálható! Így az új "cím": Foci a világ minden tájáról! Akkor a google attól, hogy eddig "Premier Liga hírek" találatként jelenítette meg, attól egy id?után ha "érzékeli" a változást akkor a találat megjelenítésénél is ezt fogja kiírni? Remélem értitek mit akarok kérdezni! Csak már fáradt vagyok :) Köszi el?re is :)

Ha az indítási képernyőt megváltoztatom a telefonon, elveszik a garancia?

Legjobb válasz: Ha a szoftverrel belenyúlsz, és adatkábelen keresztül csinálod, akkor IGEN!

Ha a szoftverrel belenyúlsz, és adatkábelen keresztül csinálod, akkor IGEN!
ha pedig a telón állítsz be egy másik indítási képernyõt akkor nem.
A kérdező hozzászólása: igazából fogalmam sincs, hogy mivel mit csinálnék, mert nem értek ehhez, csak itt van egy program, (Resman) és levan írva, hogy mit kellene. :)

A babák megijednek, ha az anyuka megváltoztatja a frizuráját?

Derékig ér? melírozott barna hajam van, 5 hónapos babám mellett nem jutok el fodrászhoz, mert 3-4 óra, mire végezne, a kislányom viszont sokszor 2 óra múlva éhes. Arra gondoltam itthon befestem a hajam, mert nagyon nagy már a lenövés, de padlizsán vöröset szeretnék. Meg fog ijedni t?lem, volt valakinek ilyen tapasztalata?

Legjobb válasz: Nem ijed meg. Csak hosszasan nézni fog és csodálkozik. Aztán szépen napirendre tér fölötte, hogy anya megváltozott és kész. Nekem a babám a mai napig jókat csodálkozik azon, ha levezem a szemüvegem. nyomkodja a szemgolyómat és kacag, pedig már nagy, 19hónapos. Szerintem a te picid is hasonlóan fog reagálni Boldog babázást!

Nem ijed meg. Csak hosszasan nézni fog és csodálkozik. Aztán szépen napirendre tér fölötte, hogy anya megváltozott és kész. Nekem a babám a mai napig jókat csodálkozik azon, ha levezem a szemüvegem. nyomkodja a szemgolyómat és kacag, pedig már nagy, 19hónapos. Szerintem a te picid is hasonlóan fog reagálni Boldog babázást!
Nálunk ismerõs ment el baba-úszásra és neki is kellett úszósapit felvenni. Hát elõször megrökönyödött a babója, de rájött, hogy mami nem más. Hangja, gesztusai ... uaz. Baba tudja, tényleg csak meglepõdik :)
nem lesz gond, csak tényleg annyi, hogy majd hosszasan nézegetni fog, mert azért észreveszi. hozzászokik, mert anyukája vagy, és nem te cserélõdsz, hanem csak a hajad.:) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!