Találatok a következő kifejezésre: Ha az megtetszik valaki, hogy (7 db)

Hogyan viselkedjek egy buliban az ízlésesség határain belül, hogy felfigyeljen rám egy fiú? Ha megtetszik valaki, hogyan közeledjek felé?

Hétvégén bulizni megyek, de nem vagyok túl tapasztalt e téren, ahogy fiúzás terén sem. :) Még nem volt barátom és bulizni sem járok gyakran, így aztán tényleg eléggé tapasztalatlan vagyok. Az oké, hogy olyan ruhát veszek fel, amiben jól érzem magam és csinos vagyok, úgy sminkelek, ahogy máskor, mert akkor jól érzem magam a b?römben stb. De azért mégis, hogyan viselkedjek, hogy felfigyeljenek rám? Ha nekem tetszik meg valaki, hogyan közeledjek felé? Fiúk, lányok kérlek segítsetek, adjatok tanácsot! A válasz megírásakor tartsátok szem el?tt, hogy nem a r*banc kategóriába tartozó lány vagyok és nem is szeretnék oda tartozni. Tehát a köldökig dekoltált ruha, er?teljes nyomulás a pasira stb. kizárva. Maradjunk normális keretek között :) 17/L

Legjobb válasz: Ne légy feltûnõ. Ha látsz egy fiút és megtetszik és látod, hogy szabad, néha nézz rá, de úgy, hogy amikor odanéz, te vedd el a tekintetedet. Próbálkozz többször. Ha tetszel neki és nem mulya, akkor odamegy hozzád és valószínû elhív táncolni. Ha nem bunkó módon közelített, akkor menj vele, és mosolyogj. Te dumálj mindenfélérõl, a többi az õ dolga. Sikerülni fog, hidd el. Nem szabad odaadnod magad. Ilyenre ne is gondolj. Ha megteszed, vesztettél. Másnapra be van gyûjtve a skalpod, és nézhetsz új fiú után. Ami megnehezíti a dolgod, hogy arról sokan fognak tudni, hogy könnyen kapható voltál. Nem veszítesz semmit, ha vársz,amíg megismered. Ha õ is vár, akkor minden sikerült. Ha nem vár, akkor felejtõs.

Ne légy feltûnõ. Ha látsz egy fiút és megtetszik és látod, hogy szabad, néha nézz rá, de úgy, hogy amikor odanéz, te vedd el a tekintetedet. Próbálkozz többször. Ha tetszel neki és nem mulya, akkor odamegy hozzád és valószínû elhív táncolni. Ha nem bunkó módon közelített, akkor menj vele, és mosolyogj. Te dumálj mindenfélérõl, a többi az õ dolga. Sikerülni fog, hidd el. Nem szabad odaadnod magad. Ilyenre ne is gondolj. Ha megteszed, vesztettél. Másnapra be van gyûjtve a skalpod, és nézhetsz új fiú után. Ami megnehezíti a dolgod, hogy arról sokan fognak tudni, hogy könnyen kapható voltál. Nem veszítesz semmit, ha vársz, amíg megismered. Ha õ is vár, akkor minden sikerült. Ha nem vár, akkor felejtõs.
táncolj, flörtölj, de ne mutogasd magad mindenki elõtt, ne nyomd oda a feneked minden második srác monyához
Boglárka jót írt, az egy nagyon normális megközelítés. A kérdésed egyébként van akinek 30 évesen is kérdés, tehát arany recept nincs. Keresd a lehetõségeket, add magad. Ne akarj másnak tûnni, mint aki szeretnél lenni. Neked kell megtalálnod az utad hogy felhívd magadra az illetõ figyelmét. Egy vagány csajhoz pl. illik, ha kicsit rámenõsebb, pl. rákacsint, határozott szemkontaktussal rámosolyog, esteleg valami vicces módon "megböki". Egy visszahúzódó alkathoz ez nem illik. A viselkedésed a bemutatkozásod is, ez lesz az elsõ benyomás, tehát ha egyébként nem vagy olyan, akkor más képet mutatsz a másiknak, és összejöttök, de minek, vagy épp hogy nem jöttök össze, mert a mutatott viselkedésed túl sok volt neki... Ez egy adok-kapok játék szokott lenni, ha valahogy jelezted, hogy szimpi, a másik fél következik. A fiúk szeretik, ha a konkrét lépéseket õk tehetik meg, ha "férfinak" érezhetik magukat, "õk hordják a nadrágot", de ehhez azért helyzettõl függõen elég sok segítséget adhat a lány. Ha több jelzésre sem reagál, akkor vagy nem tetszel neki, vagy ennyire béna, és lépj tovább. Helyzettõl, baráti körtõl függõen hasznos a kapcsolati háló felhasználása is, ha barátod barátjának barátja, akkor valahogy el lehet intézni, hogy valaki "összeismertessen" titeket, megkérhetsz közös ismerõst erre. Az ismereti háló már egy stabilabb hátteret ad, könnyebb a "normális keretek között" maradni. Ha már összeismertettek, már lehet beszélgetni, és onnan már tied a pálya. :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! E Boglárka, neked külön köszönöm, nagyon hasznos választ adtál! Semmiképp nem adnám oda magam a fiúnak, nem vagyok az a típus. Tánc, beszélgetés, puszi oké, de több nem, csak ha már megismertük egymást igazán :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, Te is nagyon hasznos választ adtál! Megfogadom a tanácsokat. :)
Figyelj, a lényeg, hogy ne nyomulj nagyon. Az nagyon ribis. Ugye a nagyon kivágott ruha kizárva (nagyon helyes, az is ribis). Az jó, hogy odapillantasz a kiválasztottra, aztán elnézel másmerre, amikor õ odanéz. A másik, hogy soha, de soha ne engedd.meg neki, hogy az elsõ találkozáskor már megcsókoljon. Arra fog gondolni, hogy ha ezt elérte nálad akkor vihet is ágyba. És még ami nagyon fontos az, hogy beszélgetés közbe ne nevess úgy mint egy party rib*nc, aki csak azért vihog hangosan, hogy sokan odafigyeljenek. Még talán annyi, hogy szurkolók ezerrel és majd mesélj *_*
A kérdező hozzászólása: A te tanácsaidat is megfogadom. A vihogással nem lesz baj, nem az én mûfajom. A csókolózás már más tészta. Igazából a kérdést nagy általánosságban tettem fel, viszont van egy fiú, aki nagyon jóképû és rendes srác, és gyakran jár arra a helyre, ahova megyek hétvégén. Ismerjük egymást, de nagyon ritkán beszélünk.. És leginkább hozzá szeretnék közelebb kerülni, így viszont a csók már neccesebb, mert a buli hevében lehet hogy megtörténne :D bár mivel ismerjük egymást , szerintem nem lenne gáz :)
Jó. Csak arra figyelj, hogy vannak határok, amiket nem jó, ha átlépsz. Nekem elhiheted. Volt már egy-pár kudarcom ezért.
A kérdező hozzászólása: Erre mindenképpen figyelek, nem vagyok az a lány, aki könnyen adná magát és megtéveszteni sem akarok senkit! :)

Ha az utcán vagy discoban megtetszik valaki, hogy szolitsam le?

Mit mondjak?

Legjobb válasz: Ha esetleg,ahogy a kérdésben is szerepel a discoban tetszik meg valaki,nyugodtan menny oda táncolni a közelébe,majd egyre közelebb és ha már egymás mellett vagytok hangolódjatok egymásra és kész is:)

Ha esetleg, ahogy a kérdésben is szerepel a discoban tetszik meg valaki, nyugodtan menny oda táncolni a közelébe, majd egyre közelebb és ha már egymás mellett vagytok hangolódjatok egymásra és kész is:)
Discoban: táncol akkor odamész hozzá táncolni, de szééépen nem úgyh h rögtön a seggét meg a mellét fogdosod hátulról, attól rosszul vagyok:D Szépen táncolgattok, megkérdezed hogy hívják, hány éves, kivel jött, meghívhatod-e egy italra. Ha nem táncol hanem egyedül van akkor odamehetsz h látod nagyon unatkozik...ééés ugyanaz mint az elõbb. Ha bnõivel van...hmm nem tudom milyen helyekre jársz bulizni de ha olyanra, akkor küldj neki a pincérrel vmit inni, de ne vodkát meg tequilát, vagy vmi finom csajos koktélt, vagy krémlikõrt, h ne azt érezze h le akarod itatni, hanem csak kedves vagy. Na az utca témát passzolom:D
Utcán mondjuk némi szerencse is kell hozzá. Lehet persze anélkül is, csak úgy még komplikáltabb. Szóval, a szerencse jelen esetben annyit jelent, hogy legyen az illetõn valami érdekes, szokatlan. Ez lehet egy különös frizura vagy hajszín, különleges öltözet, esetleg ékszer, tetkó... tényleg bármi, ami egy kicsit is kirívó. Mert akkor arra már rá lehet kérdezni - õszinte érdeklõdést tanúsítva - hogy mi az, mit jelent, honnan van, stb. . Innen aztán már jó eséllyel el lehet ágazni tovább is, hiszen általában oka van annak, hogy valaki miért hordja azt, amit, miért néz ki úgy, ahogy... rá lehet térni a mögöttes okokra is, ismerkedni. Én pl. számos kedves ismerõsömet, barátomat ennek az eljárásnak köszönhetem. :)
Kicsit helyesbíttenék az elõttem leírtakon: Egy hölgytõl sosem szabad megkérdezni, hogy hány éves -> a lányok nem szeretik ezt a kérdést :) P.S.:de ha gondolod megkérdezheted, én szóltam
Kérdezd meg az idõ járást vagy a menetrendet , vagy csak dicsérd meg a ruháját.!
Szerintem valami általános dologról kérdezd meg Pl., hogy mennyi az idõ vagy, és utána majd jön a többi magátol csak találj valami témát:D
Már minden fontosat leírtak, azzal egészíteném ki, hogy utcán inkább NE!! Ha valakit csak úgy leszólítassz esetleg megrémülhet, hogy meg akarják erõszakolni vagy biztos valami perverz alak stb. szal ha tetszik akkor fordulj meg és engedd elmenni melletted!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, de azt elfelejtettem , eirni hogy lány vagyok

Ha az utcán megtetszik valaki, hogy tudassam vele, hogy járni akarok vele?

Én nem szoktam bulizni járni a baráti köröm se olyan hogy lenne akivel járhassak és igy pár lánnyal az utcán szoktunk pasizni és mostmár komoly kapcsit szeretnék ami nem 1-2hónapos..!! (13-14éveslány vok)

Legjobb válasz: Szerintem az, hogy az utcán meglátsz valakit és szimpi,még nem biztos, hogy járnod is kellene vele! Talán elõbb ismerkedned kellene pl. suliban, neten, beszélgetni, megismerni õket! Nem egybõl járni!!! Ne akarj ennyire felnõtteset "játszani"! Kicsi vagy te még!

Szerintem az, hogy az utcán meglátsz valakit és szimpi, még nem biztos, hogy járnod is kellene vele! Talán elõbb ismerkedned kellene pl. suliban, neten, beszélgetni, megismerni õket! Nem egybõl járni!!! Ne akarj ennyire felnõtteset "játszani"! Kicsi vagy te még!
Nem kéne direkt az utcán ismerkedni. Fõleg ilyen fiatalon.
Ennyi idösen csak tanuljál, ne pedig az utcárol szedj össze ismeretlen pasikat.
Ha vki megtetszik és úgy gondolod, hogy rossz döntés lenne, ha csak elsétálnál mellette, akkor menj oda, és kérdezz vmit. pl hol találom ezt és ezt, mikor jön a következõ busz stb...az elsõ kérdés után pedig el kezdhetsz vele beszélgetni akármirõl. Te merre tartassz? Ó imádom azt a cukrászdát, és mielõtt elköszöntök elkéred a számát, h ha legközelebb eltévednél, tudjon vki segíteni neked...de ez csak egy példa, használd a fantáziádat, és legyél magabiztos, ha oda akarsz menni, akkor tudd, hogy mit csinálsz.
Vgay szedd össze a bátorságod és menj oda hozzá beszélni.De akár kispapírra írva a kezébe nyomhatod a telefonszámodta is. Ha van MSNed akkor neten rákereshetsz és felveheted. nekem az utóbbi sokszor bevállt, hogy elkezdjük a beszélgetést és megismerjem. És szerintem is elõbb ismerd meg és ha szimpi meg minden akk járj vele.
Az utcán csak a kurvák ismerkednek! Ne akarj kurvának látszani!
A kérdező hozzászólása: yo én is ugy értem , hogy h kérjem el teloszámát vagy h kerüljek vele bezsélõ viszonyba..
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenkinek :]
Ne akarj utcán ismerkedni mert sok olyan emberrel találkozhatsz akiket igaz, hogy nem ismersz de nem is tanácsos bármilyen kapcsolatba kerülni velük, sõõt ellenkezõleg nagyon VESZÉLYES dolog !!!!


" Ha valaki arcát sokat látod, az megtetszik " mit gondoltok igaz ez? Volt már olyan veletek hogy (lent)?

nem tetszett egy barátod egyáltalán külsőre, de aztán idővel megtetszett?

Legjobb válasz: Nálam ilyen nem volt. A nõknél ettõl függetlenül hihetõnek tartom, mert rendkívül ronda színészeket is képesek szexidolként kezelni, ha eljátszik egy megfelelõ szerepet.

Nálam ilyen nem volt. A nõknél ettõl függetlenül hihetõnek tartom, mert rendkívül ronda színészeket is képesek szexidolként kezelni, ha eljátszik egy megfelelõ szerepet.
Egy dokumentumfimben láttam, hogy a pszichológus szerint, amit sokszor látunk/hallunk/tapasztalunk stb. az idõvel kezd nekünk megtetszeni. Lehet, hogy épp az emberekre is érvényes a szabály.
Nézegesd sokat, hátha elõbb-utóbb bejön :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek ! :) )
Volt valami pszichológiai kísérlet, hogy valamennyi idõre egy-egy férfit és nõt bezártak egy szobába, valameddig beszélgethettek, utána pedig csak nézhették egymást. Voltak párok, akik utána összejöttek, egy pár pedig késõbb össze is házasodott. Annyi a lényeg belõle, hogy minél többet nézel valakit, annál nagyobb lesz a szimpátia az irányába.
A kérdező hozzászólása: László Attila? na nekem õ pl nagyon nagyon nem jön be :D
Velem volt ilyen, mmint van is. Egész sok lány tetszik már az osztályból, most hogy megszoktam az arcukat és megismertem õket. Pedig gimi elsõ évben nem jött be senki kb.. 18/f
Az elsõnek inkább az ismertség az oka. Volt az a bûn ronda László Attila is a csillag születikbõl...
Velem még nem történt ilyen, legalábbis pozitívba nem csapott át a dolog, legfeljebb a nem tetszettbõl közömbös lett.
A kérdező hozzászólása: valóban elsõ. mondasz valamit ! :D én is így vagyok. mármint a színészes részével!
Igen, van ilyen. Egymás szemébe kell nézni!

Iwiwen ha megtetszik valaki azzal a lánnyal, hogyan kezditek a beszélgetést? ötletek? Lányok ti minek örülnétek?

Legjobb válasz: Én annak örülnék,ha a fiú nem itt kérne tanácsot, hogy mit írjon nekem :S

Én annak örülnék, ha a fiú nem itt kérne tanácsot, hogy mit írjon nekem :S
Ne mások "tollával" akarj ékeskedni. Írj oylan stílusban ahogy szoktál, légy olyan amilyen vagy.
Ráadásul elvileg a csajok sem egyformák van akinek ez jön be van akinek az. Ami X "öregróka " nõjét elkápráztatta lehet hogy Y "öregróka" nõjét kikergeti a világból :)
A lányok nagyon idegenkednek az internetes társkereséstõl általában (már a jócsajok). Én azt tanácsolom, hogy ha kinéztél valakit a neten, iwiwen, akkor rögtön azzal kezd, hogy találkozzatok. Elhívod étterembe vagy vidámparkba, állatkertbe ilyesmi. Neten ismerkedni szerintem nem lehet. Ha bejössz a lánynak akkor elmegy veled. Persze nagy a valószinüsége, hogy nem fogtok tetszeni egymásnak. :) Iwiwen ismerkedni nem a legjobb. Inkább arra jó az iwiw, hogy ha már van egy lány aki tetszik a suliból vagy mittom, akkor irsz neki és elhivod valahova, ha élõben nem mered.
A kérdező hozzászólása: MSNen tudnánk dumálni, csak ugye én ismeretlen vagyok neki, szóval ha azzal indítanék, hogy 'szia lenne e kedved megismerkedni' akkor nemtom, hogy reagálna, nem e ilyedne meg értitek:D
Kommentáld a képet elösször..biztos vissza fog vmit írni az üzenö falra....ha pozitiv a reakciója akkor írj rá egy e-mailt...vagy kérd meg hogy chateljetek online-on... de ha csak annyir ír vissza az üzenöfalra pl hogy "Jaj köszi szépen"...vagy ilyesmi akkor nem igazán érdeklödik irántad csak kedves akar lenni....
A kérdező hozzászólása: Köszi! Írjatok még.
Írj neki, hogy szia, tetszenek a makettjeid/karatés képeid/akármi, és hogy én is, és jajjdejólenne megismerkedni. Ha nem elutasító akkor fog válaszolni, onnantól meg kérdezz, és beszélj magadról is kicsit.
A kérdező hozzászólása: Azért is kérdezem, mert nem akarok se nyomulósnak látszani se semmi ilyesmi, szóval mivel lenne érdemes indítani? Köszi elõre is.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, sajnos eléggé tapasztalatlan vagyok kapcsolatfelvétel terén, úgyhogy gondoltam hátha tudna egy két 'öreg' róka tanácsot adni.
msn, ha kérdezi miért, akkor azért mert iskolatársak/osztálytársak/szomszédok vagyunk. és innentõl kezdve reménykedsz, hogy rád ír; ki vagy-mi vagy:D

Miért van az, hogy ha megtetszik nekem valaki, és valahogy kapcsolatba kerülök vele, soha nem jövünk össze? Ha pedig csak úgy elkezdünk beszélgetni valakivel akkor egy idő után egyre többet beszélünk és esetleg lesz is valami?

Ez elég érthetetlen, de annyi a lényeg, hogy ha valaki tetszik és már úgy közeledek nem lesz semmi, de eddig akivel együtt voltam mindenkivel úgy indult, hogy teljesen semlegesen kezdtünk beszélni. És nem akarok tolakodó lenni, és ezért nem is tudom eldönteni egyértelm?en, hogy most irjak-e vagy sem, ha ? nem ir..(és tetszik az illet?) És ezért inkább nem irok. Mit csináljak másképp?

Legjobb válasz: szar vagy Leina

szar vagy Leina
Nyugi, nem vagy egyedül, bár tudom ez nem vigasz.
írj neki!
A kérdező hozzászólása: De ha irok neki, akkor ellaposodik az egész és már nem válaszol. Meg a közös hangot se találom meg. Pedig azt mondják jó velem beszélgetni, meg néha ömlik belõlem a hülyeség és bárkivel elvagyok, ha kicsit is ismerem. Meg az is bennevan, hogy úgy érzem mondanom kell valamit, de nem akarom hogy hülyeség legyen és inkább nem mondok semmit:D És ha mondjuk egy társaságban vagyunk és van ott valaki aki tetszik akkor ilyen csendesnek tûnök. Meg ha mondjuk valaki ismerõse tetszik meg, és segit az ismerõs akkor is biztos közbejön valami vagy inkább valaki.. Á, nem értem én ezt x)
Nekem jobb kérdésem van! Miért van, hogyha NEKEM tetszik meg valaki, akkor még csak a beszélgetésig se jutok el vele?
Úhh velem is ez van... Bocsi, hogy nem tudok normális választ adni, de vigasztaljon hogy nem vagy egyedül.:)

Az lenne a probléma, hogy ha valaki megtetszik, nem tudom hogy hogyan szolítsam le. Esetleg valami tipp, vagy ötlet? (Bővebben lent! )

Már sok ideje szeretnék barátn?t, de olyat aki nem csak pár hétig v hónapig lesz velem. Ha valakivel összejövök az már legyen hosszútávú párkapcsolat.

Legjobb válasz: kérlek segítsetek!

A kérdező hozzászólása: kérlek segítsetek!
Ez egy hosszú folyamat lesz. Mármint maga az, hogy olyat találj, akivel évekig... Aztán ha megismerkedsz valakivel nem tudhatod elõre, hogy nem a második hónapban derül-e ki valami olyan róla, vagy ismered ki annyira, ami miatt és amiért nem fog tovább mûködni a dolog... ez bonyolult.
A kérdező hozzászólása: de mégis, hogyan szólítsak le egy lányt?
2 válaszoló egy csónakban evezünk :) én is ezt kérdezem? hogyan szólítsak le egy csajt aki megtetszik, hogy ne legyen ciki? én ma is elmentem egyik mellett s ugy bántam hogy nem állítottam le, nem tudtam bele nyugodni, de biztos van rá gyógyszer...
A kérdező hozzászólása: szerintem mindenki úgy van ezzel, hogy "hát szar nekik, de nekem legalább jó" és le sem szarnak...találjam ki mert csak úgy lehet...hát kössz:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!