Találatok a következő kifejezésre: Ha az meghalt, akkor a (99 db)

Az iszlám szerint, ha valaki meghal, és a Paradicsomba kerül, akkor 72 szűz várja. Ha egy nő kerül oda, akkor 72 macsó srác várja? Mert ha 72 lány, akkor én inkább elmegyek bűnözőnek.

Legjobb válasz: De jó... akkor egy nõnek nem is érdemes betartani az iszlám törvényeket, minek, ha úgysem kerül a Paradicsomba? (Oké, ez egy sarkított dolog volt, hiszen az is számít, hogy mi lesz ebben az életben, nem csak az, hogy mi lesz a halál után.)

De jó... akkor egy nõnek nem is érdemes betartani az iszlám törvényeket, minek, ha úgysem kerül a Paradicsomba? (Oké, ez egy sarkított dolog volt, hiszen az is számít, hogy mi lesz ebben az életben, nem csak az, hogy mi lesz a halál után.)
De az le van írva, hogy a pasikat 72 nõ várja? Mert mi van, ha pl. szûz férfiak várják majd? :D
Nem jól mondod. Az iszlám szerint aki feláldozza az életét a hazájáért, az kerül a paradicsomba, és azt várja 72 szûz. Mivel a nõk nem vehetõek emberszámba (sokszor még a születésük sincs sehol rögzítve) így õ náluk nem lényeges hova kerülnek.
72 szexuálisan teljesen tapasztalatlan szûz, akik ráadásul öregek, prûdek, kövérek és rondák. De a részletek nem számítanak, az araboknak az is jó lesz.
A 72 szûz a férfiaknak van. A nõknek pedig az, hogy megszabadulnak a férfiaktól.
3-as, ez jó :-DDDD
Ez azoknak jar akik az iszlamert halnak meg, pl.: ha megolik omethitukert ( aki hazajaert, vagy barmi mas okbol, de haboruba, vagy terrorista akcioban hal meg az nem szamit martirnak) mivel a nok nem harcolnak eppen ezert, a kerdesnek nincs ertelme, ok is ugyan ugy a mennybe kerulhetnek mint a ferfiak, az iszlamban nonek es ferfinak csak a szerepe kulonbozo, de a ferfi semmivel sem erteksebb akakrmennire is ezt akarja elhitrtni a media, nemely muszlim orszagnak hamarabb volt noi elnoke/szavazati joga a noknek, mint sok europaiban.

5-felnõtt gyermek édesanyja ha meghal akkor a gyerekek az édesanyjuk által hátrahagyott milliós tartozás alól kibujhatnak -e úgy, hogy aláírják, hogy lemondanak az édesanyjuk örökségérõl?

Legjobb válasz: Ha a haz amiben lakott a sajatja, akkor talan ki lehet bujni alola, es a hazat viszik csak el, de ha nem volt a neven semmi akkor a tartozast oroklik az orokosok. De mivel hogy irod hogy ha lemondanak az oroksegrol ebbol gondolom hogy volt ingatlan a neven. De nem kell feltetlenul hogy a hazat vigyek, ha millios vagy tobbmillios kocsija volt akkor vigyek azt. Csak egy peldat mondtam

Ha a haz amiben lakott a sajatja, akkor talan ki lehet bujni alola, es a hazat viszik csak el, de ha nem volt a neven semmi akkor a tartozast oroklik az orokosok. De mivel hogy irod hogy ha lemondanak az oroksegrol ebbol gondolom hogy volt ingatlan a neven. De nem kell feltetlenul hogy a hazat vigyek, ha millios vagy tobbmillios kocsija volt akkor vigyek azt. Csak egy peldat mondtam
Nem kibújás, hanem jogszerû út. Részleges lemondás nem lehetséges. Tehát nem lehet válogatni, hogy a kocsit kérem, de a hitelt nem stb. Amit nem tudok, hogy ha nem minden örökös mond le, akkor a maradék milyen arányban örököl. Tehát, ha mondjuk hárman azt mondják, köszi nem, akkor a két örökös a teljes örökség felét-felét, vagy csak ötödrészeket örököl-e.

Ha valaki meghal, de a mentők újra élesztik, akkor fizet az életbiztosító?

Mert, ugye elhalálozás esetén fizetnek, és az meg is történik, csak aztán párperc múlva újra élesztik

Legjobb válasz: Ezt most ugye nem gondoltad komolyan?!

Ezt most ugye nem gondoltad komolyan?!
Valószínûleg az nem elhalálozásnak minõsül és nem is tudod igazolni halotti anyakönyvi kivonattal.
Inkább vegyél fel "OEP jelmezt", az nagyobb divat. Bemész mankóval, fáslival, stb. az egészségbiztosítóhoz, aztán kifele menet meg végbemegy a "csodálatos gyógyulás", és eldobod a mankót meg a többit. Saját szememmel láttam, többször is. Igaz, az ilyen szerencsétleneknek valószínûleg nem jut el az agyáig, hogy akivel ott beszél, az csak egy ügyintézõ, aki beveszi a kérelmét, de nem õ bírálja el. Aki meg elbírálja, az a becsatolt orvosi papírok alapján dönt. Tehát hiába csinált bohócot magából. De hát ez Magyarország, és az "OEP-jelmezesek" ugyanúgy hozzátartoznak a folklórhoz, mint a "hé, aggyá má egy huszast, gyóccerre kell"-szipusok.
Életbiztosító, akkor fizet, ha kiállították a halotti anyakönyvi kivonatot. Akkor meg ugye nem lett újraélesztve, vagy ha mégis, és méág sikerült is :D:D akkor szét lehet tépni az okmányt!! Szóval : " hogy tudná már megölni egy mûanyagvillával? AZ nem jön össze érted? "
Szabad, de ha gondolkozol rájössz hogy akit újraélesztenek az nem halt meg.
Az életbiztosító halotti anyakönyv alapján fizet. Ha újraélesztik, akkor nem lesz halotti anyakönyvi kivonat. Tehát természetesen a válasz: nem.
A kérdező hozzászólása: miért már gondolkozni sem szabad?
A kérdező hozzászólása: na mindegy, csak arra gondoltam, hogy: "Minden rosszban van valami jó..."
Mert az, hogy újraélesztik é sikerül megmenteni, az nem elég jó a rosszban?
A kérdező hozzászólása: erre én is gondoltam csak nem akartam annyit gépelni
Halotti anyakönyvi kivonatra fizet a biztosító.


Ha az embrio meghalt, akkor a hasunk se nö?

12 hetes terhes vagyok,még nem tudtam orvoshoz meni(most fogok)

Legjobb válasz: Elõször is nyugodj meg!! Ha nem csináltál semmi olyat, és nem vérzel, görcsölcs, akkor szerintem minden rendben. Ilyenkor még nem azért látod a hasad nagyobbnak mert a picur már olyan nagy, hanem gyakran a puffadás okozza. Ha tényleg nincs semmi panaszod, akkor feleslegesen stresszeled magad. De hogy megnyugodj, menj el orvoshoz, és õ is biztos meg fog nyugtatni, hogy minden rendben. Boldog babavárást!

Elõször is nyugodj meg!! Ha nem csináltál semmi olyat, és nem vérzel, görcsölcs, akkor szerintem minden rendben. Ilyenkor még nem azért látod a hasad nagyobbnak mert a picur már olyan nagy, hanem gyakran a puffadás okozza. Ha tényleg nincs semmi panaszod, akkor feleslegesen stresszeled magad. De hogy megnyugodj, menj el orvoshoz, és õ is biztos meg fog nyugtatni, hogy minden rendben. Boldog babavárást!
A pocid most még a hormonváltozások miatt nõtt meg, vagy inkább puffadt fel. Ez viszont azt jelenti, hogy a hormonjaiddal nincsen gond, szépen dolgoznak. Ez már jó jel. Ne aggódj!

Ha a közös lakásban élő házaspárból az egyik fél meghal akinek a nevére küldték a számlákat, akkor kötelező átíratni az özvegy nevére a közműveknél ha ugyanúgy fizeti tovább a díjakat?

Legjobb válasz: Nálunk minden maradt a régiben, az elhunyt nevére jönnek a számlák (kicsit morbid,de elég sok adminisztráció kell hogy minden szolgáltatónál át lehessen írni)

Nálunk minden maradt a régiben, az elhunyt nevére jönnek a számlák (kicsit morbid, de elég sok adminisztráció kell hogy minden szolgáltatónál át lehessen írni)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat! Csak azért kérdeztem, nehogy megbüntessenek érte.

Ha valaki meghal, akkor örökre fenn marad a Facebookon? 50 év múlva több lesz rajta a halott, mint az élő?

Legjobb válasz: 50 év mulva valószinüleg sehol sem lesz facebook. egyébként adatvédelmi szabályzatokban bennevan, mennyi idõ tétlenség után törlik adataid.

50 év mulva valószinüleg sehol sem lesz facebook. egyébként adatvédelmi szabályzatokban bennevan, mennyi idõ tétlenség után törlik adataid.
Ja, ha nem jelentkezel be 3 hónapig akkor automatikusan törlik az account-ot.

Ha valakinek tartozása van az apeh felé és bármi oknál fogva meghal akkor a tartozást a gyerekén hajtják be?

Legjobb válasz: Csak az öröklés mértékéig! Tartozást nem lehet örökölni!

Csak az öröklés mértékéig! Tartozást nem lehet örökölni!
Nem. Ha pl. örökölsz egy lakást 10 milláért, de apád tartozása 15 millió, akkor nem vagy köteles átvenni az örökséget. Nem is terhelhetik rád a tartozását (hacsak nem vagy kezes)
Igen, békén hagyják, ha nem veszed át az örökséget.
Miért ne hagynák békén???
Én is úgy tudom, ahogy utolsó mondja, nem vagy köteles átvenni az örökséget. De ha átveszed, mindenestül át kell venni, vagyis, ha mondjuk elfogadod a lakást vagy kocsit vagy ha csak ingóságai vannak, akkor azt, akkor a tartozás is a tiéd...
Nincs rá szükség, mert annélkül is eladósítják egy életre...
"azt mondom hogy ha nem öröklök semmit, viszont saját erõmbõl tudok venni házat egyszer, akkor azt békén hagyják? " Igen, mert visszautasithato az orokseg. De nem 100%-ig vagyok benne biztos, hogy minden része. Szóval járj utána, mert ahány féle adósság, annyi féle szabály. Tehát ADÓtartozásra meg HITELtartozásra, meg REZSItartzásra (stb.) más vonatkozhat, különös tekintettel a tartozások KAMATAIRA. Igenis láttunk olyat, hogy valaki csak tartozast örökolt, annak is nyilvan megvolt az oka, tehát létezik visszautasithatalan tartozas is.
nem
A kérdező hozzászólása: ez biztos? akkor azzal a tartozással mi lesz? ha az az gyerek mondjuk saját erõbõl vesz lakást vagy bármit nem fogja az apeh rátenni a kezét?
A kérdező hozzászólása: nem! én azt mondom hogy ha nem öröklök semmit, viszont saját erõmbõl tudok venni házat egyszer, akkor azt békén hagyják?
Ez nagyon egyszerû: Az adótartozás nem szûnik meg a kötelezett halálával, az az örökösre átszáll, része lesz a hagyatéknak úgy, mint minden egyéb tartozás. Csak egy esetben nem száll át, akkor, ha az örökös a hagyatéki eljárásban lemond az örökségrõl. Ekkor viszont mindenrõl egyben le kell mondani, és semmit se fogsz örökölni. Ez csak akkor célszerû, ha a hagyatéki terhek (jelen esetben az adótartozás) elérik vagy meghaladják az örökség értékét. Ezt az örökösnek kell eldönteni.
Tehát: 1. Az örökség a hagyatéki eljárásban visszautasítható. Az egésze. 2. Az örökös, ha elfogadja az örökséget, akkor is csak az örökség értékéig felel a tartozásért. Tehát ha kétszer annyi adósság van, mint hagyaték, és nem utasítod vissza (amit azért érdemes ekkor), akkor sem leszel túl nagy bajban. Azért mondom, hogy túl nagy, mert elvileg van olyan lehetõség (pontos feltételeket nem tudom), hogy a végrehajtó a hagyaték tárgyai helyett az örökös vagyonából elégítse ki a követelését.
Kedves Utolsó! És akkor ez a helyzet hogy állhatott elõ? tv2.hu/aktiv/video/osszefogas Hiába utasíthatja vissza az örökséget, ha avval azt a lakást is visszautasítja, amiben õ maga lakik...! Akkor kénytelen elfogadni! Ha elfogadja az örökséget (lakást), akkor az APEH-tartozást bizony behajtják rajta!
utolsó, éppen ezt magyarázzuk.Ha elfogadja az örökséget (a lakást) akkor elfogadja az adósságot is. Nem lehet az örökségnél válogatni és csakapozítív részét választani. Vagy egyben az egészet, vagy semmit.
Elhunyt adó- és járulék-tartozását méltányosságból eltörölhetik ha van vagyon ha nincs. Ez elég gyakori. Ha illetéktartozása van és ez be van jegyezve az ingatlanra azt ki kell fizetni, utána fel lehet oldani a foglalás alól.

A férfi 63 a nő 40 és írnak egy általános házassági szerződést ha a hapsi meghal akkor a nő a haszonélvező nem? Mert feleség volt. Tehát a gyerekei integethetnek az ingatlannak meg a többinek egészen addig míg a nő fel nem dobja a talpát.

Legjobb válasz: Csak azért, mert házassági szerzõdést írnak, nem biztos, hogy a nõ a haszonélvezõ, attól függ, mi van a szerzõdésben. A feleség önmagában nem egyenlõ a haszonélvezettel. És ha õ "csak" a feleség, akkor a gyerekeké lesz a ház, mivel nem a házastárs örököl, hanem a gyerekek.

Csak azért, mert házassági szerzõdést írnak, nem biztos, hogy a nõ a haszonélvezõ, attól függ, mi van a szerzõdésben. A feleség önmagában nem egyenlõ a haszonélvezettel. És ha õ "csak" a feleség, akkor a gyerekeké lesz a ház, mivel nem a házastárs örököl, hanem a gyerekek.
Nem kell ahoz külön szerzödés hogy õ legyen a haszonélvezõ a törvény ezt alapból biztositja hogy az özvegyet ne lehesen utcára tenni a gyerekek tulajdon joga nem vész el, csak várni kell. Sajna tény hogy 20-30 évet várhatnak.
Az attól függ, hogy mit írnak bele.
a haszonélvezet csak használati jog. mit irtak pontosan a szerzõdésben?
A kérdező hozzászólása: Tisztelt 22:08. Szerintem még nem írták meg, de 95% hogy házasság lesz belõle és megfogják.Legalábbis apám azt mondta, meg hogy nyugodjak bele.Nem tudom ha már megírták, vagy még nem akkor mi lesz, vagy van benne.Szerintem titokban fogják lebonyolítani, mert azt sem vettem tudtam hogy a nõ odaköltözött, aztán kiderült hogy már régen ott lakik. Mind1.Az tény és való hogy a nõ el tudja venni az ember eszét.
Kedves Kérdezõ nem tudod mi van pontosan a szerzõdésben amit apád meg a luvnya irtak?
Ha a nõnek van saját lakása nem kell neki apudé beszélj egy ügyvéddel az özvegy akkor kap haszonélvezetett ha nincs hová menni. Próbálj apukádal nem összeveszni finoman célozgasrá hogy a nönek van lakása, ajáld föl hogy segitesz nála takaritani...
A kérdező hozzászólása: Pont attól tartok, hogy a nõ az 2 évvel idõseb csak tõlem, és az ingatlant ill telket meg a többit élete végéig használja és ezekbõl én az életem folyamán semmit nem látok.Pedig munkában, lemondásban stb...én is kivettem a részemet ezeknek a megteremtésében.Én átlátok a szitán apámmal ellentétben aki perpillanat rózsaszin felhõkben úszkál.A nõnek van egy fia meg egy lakása stb...A nõ már most biztosította a gyerekének (17) a boldogulását, mivel neki már van hol lakni élete végéig.Értitek hogy mi a gondom?Ezek után legyek kedves a nõvel?Mióta együtt van ezzel a nõvel az apám, még az unokáira sem volt kíváncsi!Addig amíg az elõzõ, korban is hozzáillõ, ráadásul kedves barátnõje volt heti szinten 3x mentünk, jöttek hozzánk.Az rendben van, hogy felnõtt és azt csinál amit akar, de ilyen korban már nem a fiatal bankkártya szopó cafkákra kéne összpontosítani, hanem például a nagypapa szerepet kéne gyakorolni.Pont úgy, ahogyan 14 évesen sem alapítunk családot hanem tanulunk, próbálunk szót fogadni a szüleinknek és élvezzük a gyerekkort.
A gyerekek kérhetik a köteles részt az örökségbõl.
de itt több ingatlanról van szó ha jól értem.alapból csak a közösen lakott ingatlanra jár a haszonélvezet.de ha szerzõdés van sanszos hogy hagy rá plusszban valamit.
de ha a szerzõdésben a feleségre hagyja az ingatlanokat ti csak kötelesrészt kérhettek 50%. volt ilyen családban
csak nehogy a végén az legyen hogy már most a nõnek ajándékozza az ingatlanokat saját magát bebiztositva az ö haszonélvezeti jogával terhelve , mert akkor egy petákot sem kaptok ha aputok meghal..sajnos ezek a nõk ilyenek szemétség hogy faterotok pénzére hajt.

Ismertek olyan filmet (ok, ez lehet furán fog hangzani) ahol van két olyan ember, akik közül ha az egyiket kinyírják, akkor a másik is meghal?

Jó, ez tényleg nagyon hülyén hangzik. De ha tudtok ilyet, akkor írjátok le.

Legjobb válasz: Igen. Az elsõ az sorozat a Vámpírnaplókben asszem a 4. évadban kerül rá sor mikor hasonmások vannak és ha egyik kampec akkro másik is. Meg a másik az film az a Pokolfajzat - Aranyhadsereg ha a hercegnõ meghal a tesója is meghal.

Igen. Az elsõ az sorozat a Vámpírnaplókben asszem a 4. évadban kerül rá sor mikor hasonmások vannak és ha egyik kampec akkro másik is. Meg a másik az film az a Pokolfajzat - Aranyhadsereg ha a hercegnõ meghal a tesója is meghal.
[link]
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Battle Royale 2
Eragon (az igaz hogy az egyik fél nem ember de gondoltam ide tartozik)

Ha 2 ssd-t összekötök raid 0-val és az egyik 'meghal' akkor csak újra kell formázni vagy dobhatom ki a kukába?

Mert a másikat csak újra kell csak formázni,ha jól tudom.

Legjobb válasz: Raid 0-ban ha az egyik meghal, akkor teljes adatvesztés lesz. Amúgy igen, csak meg kell formázni.

Raid 0-ban ha az egyik meghal, akkor teljes adatvesztés lesz. Amúgy igen, csak meg kell formázni.
Ha az egyik meghal, akkor minden adatod elveszik, de természetesen amelyik életben marad, az továbbra is használható marad, csak ki kell venni a RAID-bõl, és partíciót rakni rá, formázni stb.
A kérdező hozzászólása: És amelyik meghalt az mehet is a kukába?
Vagy ha gonosz ember vagy, akkor felrakhatod Vaterára, hátha valami hülye megveszi... De ne tedd.
A kérdező hozzászólása: Ok.Köszönöm a válaszokat mindenkitõl


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!