Találatok a következő kifejezésre: Ha az meghalt, akkor (144 db)

Ha valaki meghal, akkor örökre fenn marad a Facebookon? 50 év múlva több lesz rajta a halott, mint az élő?

Legjobb válasz: 50 év mulva valószinüleg sehol sem lesz facebook. egyébként adatvédelmi szabályzatokban bennevan, mennyi idõ tétlenség után törlik adataid.

50 év mulva valószinüleg sehol sem lesz facebook. egyébként adatvédelmi szabályzatokban bennevan, mennyi idõ tétlenség után törlik adataid.
Ja, ha nem jelentkezel be 3 hónapig akkor automatikusan törlik az account-ot.

Ha valaki meghal, akkor azt mért hagyják még 2 óráig az ágyán?

Legjobb válasz: Ennél sokkal prózaibb oka van. Egyszerûen a halál után megfigyelik a beteget. Sok esetben nem áll rendelkezésre minden osztályon szívmonitor vagy egyéb mûszer és sztetoszkóppal sem mindig állapítható meg egyértelmûen a halál. a halál beálltától még 2 órát várnak, ismét megvizsgálják a halottat és csak ezután állapítják meg véglegesen a halált.

Ennél sokkal prózaibb oka van. Egyszerûen a halál után megfigyelik a beteget. Sok esetben nem áll rendelkezésre minden osztályon szívmonitor vagy egyéb mûszer és sztetoszkóppal sem mindig állapítható meg egyértelmûen a halál. a halál beálltától még 2 órát várnak, ismét megvizsgálják a halottat és csak ezután állapítják meg véglegesen a halált.
Hogy a hozzátartozók még el tudjanak "búcsúzni, " még egyszer láthassák, megérinthessék. (Késõbb már hideg és merev a halott, közvetlenül a halál után viszont még olyan mintha aludna.)
Ez szokás. Mondjuk aki akar az még eltudjon tõle búcsúzni. De ezen oknál fogva sem lehet ott egész nap ezért csak két órát. De ebben benne lehet az is hogy valamit elõ kell készíteni hogy elszállítsák de mivel legtöbbször van másik fontos dolog is (mondjuk még élõ beteg) ezért némi ráhagyással adnak idõt hozzá. Nem utolsó sorban az orvos állapíthatja csak meg a halált és ha kell a halál okát. Az sem tud mindig azonnal jönni. Erre is kell egy kis ráhagyás. De valószínûleg ilyen és hasonló okok összessége ami miatt.
Az utolsó hozzászólóval értek egyet nem lehet kimondani hogy minden szerv egyszerre áll le. Régen falun bizony elõfordult hogy a körorvos a kómában lévõ betegre is rábólintott és eltemették. Késõbb ez miatt mindenki rettegett hogy õ is így jár. /tetszhalott/.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat

Ismertek olyan filmet (ok, ez lehet furán fog hangzani) ahol van két olyan ember, akik közül ha az egyiket kinyírják, akkor a másik is meghal?

Jó, ez tényleg nagyon hülyén hangzik. De ha tudtok ilyet, akkor írjátok le.

Legjobb válasz: Igen. Az elsõ az sorozat a Vámpírnaplókben asszem a 4. évadban kerül rá sor mikor hasonmások vannak és ha egyik kampec akkro másik is. Meg a másik az film az a Pokolfajzat - Aranyhadsereg ha a hercegnõ meghal a tesója is meghal.

Igen. Az elsõ az sorozat a Vámpírnaplókben asszem a 4. évadban kerül rá sor mikor hasonmások vannak és ha egyik kampec akkro másik is. Meg a másik az film az a Pokolfajzat - Aranyhadsereg ha a hercegnõ meghal a tesója is meghal.
[link]
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Battle Royale 2
Eragon (az igaz hogy az egyik fél nem ember de gondoltam ide tartozik)


Az miért van hogy ha valkinek meghal valakie és ő beteg akkor azzal álmodik hogy az aki meghalt a fényben várja bemegy és meghal?

Legjobb válasz: Tavaly novemberben halt meg az édesapám bátyja... Alkoholista volt, tönkrementek a szervei, nem bírták a sok mérget. Egyszer Vele álmodtam, hogy Apu azt akarta, hogy találkozzak Vele, mert utoljára kb. 2 éves koromban láttam Õt. Az volt a találkozásunk oka, hogy elmegy egy olyan helyre, ahonnan többé nem fog visszajönni... Nem tulajdonítottam az álomnak különösebb jelentõséget. Egy héttel az álmom után, Apumat hívta a Nagyi, hogy a testvére rákos, és nem tudják megmenti... Nagyon meglepõdtem, hisz pont egy héttel elõtte álmodtam Vele...

Tavaly novemberben halt meg az édesapám bátyja... Alkoholista volt, tönkrementek a szervei, nem bírták a sok mérget. Egyszer Vele álmodtam, hogy Apu azt akarta, hogy találkozzak Vele, mert utoljára kb. 2 éves koromban láttam Õt. Az volt a találkozásunk oka, hogy elmegy egy olyan helyre, ahonnan többé nem fog visszajönni... Nem tulajdonítottam az álomnak különösebb jelentõséget. Egy héttel az álmom után, Apumat hívta a Nagyi, hogy a testvére rákos, és nem tudják megmenti... Nagyon meglepõdtem, hisz pont egy héttel elõtte álmodtam Vele...
jó kérdés, erre a kérdésre különféle világnézettel rendelkezõ egyének különféle válaszokat tudnának adni:) nagypapám rákban halt meg, az utolsó hetekben õ is a rég meghalt családtagjaival álmodott, és amikor ébren volt úgy beszélt róluk, mintha épp most találkoztak volna a valóságban...persze az utolsó idõszakban már nem volt teljesen tudatánál, de azért ez tényleg érdekes. miután felébredt, mesélte, hogy miket mondtak neki a testvérei, mi van velük, hogy vannak stb.
Lehet attól, hogy fél a haláltól tudatosan, v. tudatalatt, és többször gondol azokra, akik meghaltak, és álmában jön elõ. Én nagypapám is álmodott a szüleivel, mikor rákos volt, meg voltak hallucinációi, lehet a morfiumtól.
Én tavaly Balatonon nyaraltam és egyik éjszaka egy haverommal álmodtam.Ragyogó fény vette körül és Õ is bement a fénybe.Aztán hazajöttem a nyaralásból pár napra rá jött a telefon hogy meghalt a srác.Épp aznap amikor ezt álmodtam.Ez valamiféle kapcsolat lehet az emberek között.Tudatalatti vagy nem is tudom.
talán mert még mindig nemtudta feldolgozni az illetõ halálát, és azért álmodik vele, hogy miért pont azt amit azt nemtudni
Túl sok Szellemekkel suttogó?? :D
Ha nem volt semmi baja, vagy nem volt elég öreg, akkor biztosan.
Nem feltétlenül nézik meg, de ahhoz ismertnek kell lennie a betegségének, biztosnak kell benne lenni, hogy abban halt meg, plusz kezelõorvosnak és a patológus orvosnak is bele kell egyeznie abba, hogy eltekintenek a boncolástól.
nagyon idös vétlehtöen beteg embernél általában nincs bncolás. nem idös embernél ha nincs tudott betegsége akkor mindenképp van. pl egy rákos betegnél nincs ha a család nem kéri.
A kérdező hozzászólása: De nem is kérdeztem tõle hogy : "Ha meghalnék öngyilkos lennél?" Nem, semmit, csak magától mondta.
Fogyatékos kérdés. Igen, akkor szeret.
Hát persze hogy szeret:D:DD (de ha csak igazat mondott)
A kérdező hozzászólása: Igazat mondott
van egy egyszerû módja, halj meg és ha öngyilkos lesz akkor igazat mondott... hülyegyerek...

Ha 2 ssd-t összekötök raid 0-val és az egyik 'meghal' akkor csak újra kell formázni vagy dobhatom ki a kukába?

Mert a másikat csak újra kell csak formázni,ha jól tudom.

Legjobb válasz: Raid 0-ban ha az egyik meghal, akkor teljes adatvesztés lesz. Amúgy igen, csak meg kell formázni.

Raid 0-ban ha az egyik meghal, akkor teljes adatvesztés lesz. Amúgy igen, csak meg kell formázni.
Ha az egyik meghal, akkor minden adatod elveszik, de természetesen amelyik életben marad, az továbbra is használható marad, csak ki kell venni a RAID-bõl, és partíciót rakni rá, formázni stb.
A kérdező hozzászólása: És amelyik meghalt az mehet is a kukába?
Vagy ha gonosz ember vagy, akkor felrakhatod Vaterára, hátha valami hülye megveszi... De ne tedd.
A kérdező hozzászólása: Ok.Köszönöm a válaszokat mindenkitõl
Mert a rendõr egy veszélyes hivatás végzése közben érte a vég. A szakács meg szimplán retardált.

Ha valaki meghal az tovább létezik valahogy? Ha igen, akkor miért nem lép velem valahogy kapcsolatba a most meghalt nagymamám?

Sokat gondolkodok azon hogy létezik-e és szeretném is, hogy tovább létezzen nagymamám lelke tudata, de nem vagyok biztos benne, mert akár hogy akarom nem lép velem kapcsolatba, sehogy se ...... miért??

Legjobb válasz: Biztos, hogy tovább létezünk, erre rengeteg közvetett bizonyíték van. Miért nem lépnek kapcsolatba a "halottak"? Általában próbálkoznak, de a két világ közt nincs átjárás, így nem olyan könnyû, nem csak akarat kérdése. A ma ismert módok: 1) Telepatikus úton, többnyire álom során. Gyakori, hogy hozzátartozók egyszerre álmodnak az illetõvel, vagy mindegyikük ugyanazt álmodja vele. 2) Médiumokon keresztül (különleges képességû emberek, elektronikus eszközök segítségével - pl. EVP-jelenség) 3) Néha üzenni tudnak máshogy is, pl. lelöknek/arrébb tesznek tárgyakat, amelyeket hozzájuk lehet kötni, de ezt általában a hátramaradottak észre sem veszik, és nem egyszerû odaátról kivitelezni az ilyesmit.

Biztos, hogy tovább létezünk, erre rengeteg közvetett bizonyíték van. Miért nem lépnek kapcsolatba a "halottak"? Általában próbálkoznak, de a két világ közt nincs átjárás, így nem olyan könnyû, nem csak akarat kérdése. A ma ismert módok: 1) Telepatikus úton, többnyire álom során. Gyakori, hogy hozzátartozók egyszerre álmodnak az illetõvel, vagy mindegyikük ugyanazt álmodja vele. 2) Médiumokon keresztül (különleges képességû emberek, elektronikus eszközök segítségével - pl. EVP-jelenség) 3) Néha üzenni tudnak máshogy is, pl. lelöknek/arrébb tesznek tárgyakat, amelyeket hozzájuk lehet kötni, de ezt általában a hátramaradottak észre sem veszik, és nem egyszerû odaátról kivitelezni az ilyesmit.
Nocsak, végre valaki jártas a témában. :) "Ha az esetleg mégis hallucináció lenne" Ezt egyébként könnyen ki lehet zárni, mert számtalanszor hajszálpontosan számoltak be arról, mi zajlott a klinikai halál alatt - sokszor más helyszíneken is. Ez utóbbi még éber állapotban is lehetetlen. Természetesen utólag ellenõrzött dolgokról van itt szó, nem feltevésekrõl. És még valami: a HKÉ hosszú távon, évek alatt teljesen átformálja az embert, ami sajnos sokszor meg nem értettséghez, váláshoz, teljesen más értékrendhez vezet. Egy hallucináció ilyet nem okoz.
Sír Bucher válaszát nem ismétlem meg, a lényeg ott van. A nagymamád elvesztése miatti gyász természetes, ha nagyon erõs volt köztetek a kapocs akkor valóban az emlékeidben fokozottan tovább él.Sõt másokéban is, és a tárgyakban, írásokban amiket õ készített, hagyott hátra. A szép emlékek pedig segítik, hogy túl legyél rajta és elfogadd az elmúlás végleges. Sajnos ez van, bármennyire fájó is. A sok butaság amiket itt összehordanak felesleges, ezek csupán az emberek vágyai, hogy létezhet valami a halál után. Nincs ilyen, de ettõl még szép az élet és lehet méltósággal gyászolni.
Akik nem hiszen az ilyesmikben minek nézik az ezotériás kategóriákat? És pont a jó válaszolókat nem értékelik jóra, persze ha valaki ideírja hogy szilvásbukta azt mindenki lájkolja.
"És pont a jó válaszolókat nem értékelik jóra, persze ha valaki ideírja hogy szilvásbukta azt mindenki lájkolja." Olcsó szórakozás, mert ingyen van. Ne ezzel foglalkozz, legalább olyan kedvesek, és bejelölik nekünk, melyik válaszra kell jobban odafigyelni. ;)
Aki meghal, az nem létezik tovább. Tudom, hogy ez cseppet sem romantikus, de sajnos ez a helyzet. Fogadd el.
A kérdező hozzászólása: Azért erre sincs bizonyíték úgy ahogyan a vallásosnak sincs arra hogy tovább létezünk
Errõl ár több elméletet hallottam. Szerintem olyan mint az alvás. Elalszol, majd máshol ébredsz, de nem emlékszel a korábbi életedre. Valaki szerint a lelkek egy helyen gyülekeznek ilyenkor, ahol nincs család, nincs formájuk a lelkeknek, csak úgy vannak. Én nem akarom elfogadni, hogy halál után a nagy semmi, a megsemmisülés van. Lehet, hogy ezt csak félelembõl mondom, de én hiszek abban, hogy van valami, azt nem tudom, mi, de kell lennie valaminek. Nekem a nagymamám testvére halt meg egy hete. Közel álltunk egymáshoz, és most nagyon fáj a hiánya, de el kell engednem. Én is gondolkodtam, már médiumon, meg hasonló dolgokon, de inkább nyugodjon békében, ha van olyan, hogy lélek, ha nincs. Vasárnap halt meg. Hétfõn reggel becsuktam a konyhában az ablakot, mert hideg volt. Épp, hogy tettem pár lépést a kifele menet, nagy csörömpölés és ablakokat kivágta a szél. A poén a történetben, hogy az ablak jól be volt csukva, ez biztos, és odakint nem fújt a szél. Ezt nem tudom mivel magyarázni, de ijesztõ volt.
50-50% Senki nem tudja bizonyítani. De egyszer mindennek vége. Szóval én nem igazán hiszek benne hogy egy halott rokonom "figyelne" engem. Azt sem tudják biztosra megmondani hogy holnap milyen idõ lesz.:D Akkor meg ugassa meg a tö.kömet 0, 25 mm-rõl az aki azt mondja hogy halálunkig figyel minket.
A kérdező hozzászólása: valóban hihetetlen erõs tudatszintrõl számolnak be az emberek, ami szinte lehetetlen hallucinációtól ugyanis egy hallucinációhoz sokkal erõsebb agyi aktivitásra van szükség mert a klinikai halál állapotában nagyon minimális agyi aktivitás van és ami érdekes baromi tiszta nem homályos zavart élményekrõl van szó. Ha az esetleg mégis hallucináció lenne az tuti nem agyi folyamatok miatt van
"Ha ezek a folyamatok leállnak, az idegek nem továbbítják a jeleket, akkor nincs élet, nincs öntudat." Ez az, amit lassan megcáfolnak. A HKÉ a legnagyobb bizonyíték arra, hogy mégis van ilyenkor öntudat.
Mert a halottak nem lépnek senkivel kapcsolatba! Senki nem tudja, hogy mi van a halál után!
Az attól függ. Ha van valami konkrét dolgotok egymással, akkor érzed a jelenlétét, és kapcsolatba is léphet veled (velem álmon keresztül kommunikált, teljesen egyértelmû volt). Kértem tõle valamit, és teljesítette. Korlátozott ideig van még itt... Ha van valami dolgod vele, akkor te szólj hozzá.
Azért nem, mert nem létezik többé. És lehet, hogy szeretnéd, de attól még az igazság az, hogy a nagymamád emléke benned él tovább - de õ nincs már. Így nem tud kapcsolatba se lépni veled.
De okos vagy Sir Bucker vagy ki a tököm vagy
"Azért nem, mert nem létezik többé." Amit nem látsz, az nem létezik. Olyan biztos ez?
Nem a látás vagy nem látás a lényeg. A sugárzást se látom, mégis bele lehet halni. A lényeg ott van, hogy az öntudat, és az egész, ami mint élõlény alkot minket, egyszerû anyag. Ha mûködnek a biokémiai folyamatok, ha megvan az idegsejtek potenciál-különbsége, akkor van élet. Ha ezek a folyamatok leállnak, az idegek nem továbbítják a jeleket, akkor nincs élet, nincs öntudat. Ha meghalsz, akkor ez a folyamat leáll. Ergo a létezésed megszûnik.
Kérdezõ! Most egy olyan kérést tettél fel, amire a választ SENKI nem fogja tudni megmondani. Ezen harcol egymással a vallás és a tudomány, ez az emberiség egyik örök rejtélye. Majd meglátjuk! A lényeg, hogy legyen életed a halál elõtt!!!
Kedves kérdezõ! Azért nem lépett veled még kapcsolatban mert nem tud. És mindenki aki azt állitja, hogy nem létezik tovább az nem tudja jól. Én nem vagyok vallásos sem, de aki meghal a lelke jelen van az életedben, és ha nagyon jó ember volt akkor ott van a jelenlétedben. De lehet az is, amikor meghalt a nagymamád, akkor lélekvándorláson vett részt és aki akkor született abba szált bele és most benne van. Ez a lélekvándorlás. Remélem segitett és ha nem keress beszélj hozzá szellemtáblán keresztül.
Azért mert nincs neked mondani valója, MÉG! Nem tudom mikor halt meg, nem tudom milyen kapcsolatban voltatok és sorolhatnám a kérdéseket, egy a lényeg, ha õ szeretne veled beszélni, felkeres, álmodban legfõképp. Ezen felül, attól hogy õ meghalt, el kell hogy engedd, meghalt a teste, a lelke tovább él. A mamád volt, szeretted õt, õ is téged, ha szeretne beszél veled, te ne keresd, majd õ jön hozzád, ha kell. Engedd el menni. A lélek létezik, errõl nincs vita, nagyon sokat tudni már a túlvilágról, csak olvasni kéne és mélyen magunkba nézni!

Igaz, hogy ha párban tartjuk a teknősöket és egyikük meghal, akkor ha nem találunk új teknőst az életbenmaradt mellé, ő is hamar meghal?

Legjobb válasz: Ez nem igaz, öcsém teknõsei közül a hím elpusztult kb. 5 éve, a nõstény azóta is vígan él. Nem lett szomorúbb, nem eszik kevesebbet, nagyon jól elvan egyedül.

Ez nem igaz, öcsém teknõsei közül a hím elpusztult kb. 5 éve, a nõstény azóta is vígan él. Nem lett szomorúbb, nem eszik kevesebbet, nagyon jól elvan egyedül.
én így jártam a hörcsögökkel régen volt 2 hörcsögöm sajnos nem tudom h melyik volt a fiú vagy a lány vagy valami nálam mindig 1 fiú és egy lány volt :DD és a "fiú" meghalt aztán a lány is
A kérdező hozzászólása: Köszi! Nálam is a fiú halt meg. :(
uhh! már megijedtem... egy éves a fiú (kereken) és a mostani szülinapomra ma kapok egy nõstényt... :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!