Találatok a következő kifejezésre: Ha az még nincs (1166 db)

Ha az Iphone nincs "Jailbrakeelve" akkor mindent zenét, játékot alkalmazást stb. meg kell venni rá?

Le vagyok maradva a korral, mert nekem egy egy sima gombos régi Sony-m van. Pontosan mi is az a Jailbrake? Mert csak úgy olvastam sokszor. Tehát ha ezt nem csinálják meg akkor mindenért fizetni kell? (mert hallottam hogy ez már nem a régi bedugom az adatkábelt azt behúzgálom a dolgokat a telefonomba téma. Szóval hogy is van ez?

Legjobb válasz: Nem :). Van egy virtuális "áruház" ahol van rengeteg ingyenes és fizetõs program is. Ha nincsen Jailbreakelve, akkor csak innen tudsz rá letölteni programokat. A zenéidet rá tudod rakni a készülékre, nem kell fizetned azért sem. A Jailbreak arra jó, hogy pl. nem szeretnél megvenni egy fizetõs programot, akkor leszeded a netrõl valahonnan az áruházon kívülrõl és fel tudod rakni rá. De ez csak iPhonenál van így :)

Nem :) . Van egy virtuális "áruház" ahol van rengeteg ingyenes és fizetõs program is. Ha nincsen Jailbreakelve, akkor csak innen tudsz rá letölteni programokat. A zenéidet rá tudod rakni a készülékre, nem kell fizetned azért sem. A Jailbreak arra jó, hogy pl. nem szeretnél megvenni egy fizetõs programot, akkor leszeded a netrõl valahonnan az áruházon kívülrõl és fel tudod rakni rá. De ez csak iPhonenál van így :)
A kérdező hozzászólása: Áhhá. Értem, köszönöm.

Az ex egyik legjobb barátjával összejönni nagyon ciki, főleg ha ő még nincs túl rajtam?

Ne nézzen mindenki egy hülye lotyónak, mert nem olyan egyszer? a helyzet.

Legjobb válasz: A titkok elõbb-utóbb kiderülnek. Akkor még jobban fog neki fájni. Itt a tét a két srác barátsága. Ha a másik fiú összejönne veled, minden lelkiismeret furdalás nélkül, nem veled van a gond. Valószínû az õ barátságuk nem elég erõs ehhez. Ezt nekik kettõjüknek kell majd lerendezni. Különben meg neked szíved joga abba beleszeretni, akibe akarsz. De mindenképpen vállaljátok fel a kapcsolatot szerintem.

A titkok elõbb-utóbb kiderülnek. Akkor még jobban fog neki fájni. Itt a tét a két srác barátsága. Ha a másik fiú összejönne veled, minden lelkiismeret furdalás nélkül, nem veled van a gond. Valószínû az õ barátságuk nem elég erõs ehhez. Ezt nekik kettõjüknek kell majd lerendezni. Különben meg neked szíved joga abba beleszeretni, akibe akarsz. De mindenképpen vállaljátok fel a kapcsolatot szerintem.
Hány éves vagy? Attol is fögg hogy az exed milyen idõs mert a kor alapján másképp élik meg az emberek az ilyen lelkis dolgokat, lehet ha idõsebb jobban elfogad benneteket.
A kérdező hozzászólása: én 15 a volt barátom 16 éves, az a bizonyos barát pedig 18. igazából 5en vannak így legjobb barátok de õk ketten pl nincsenek is olyan nagyon jóba.

Még most olvastam, hogy az Artisjus egy alapítvány, akkor minek kötelező fizetni nekik szobánként ha az apartmanházunkban nincs közös helyiség és ha kiírom a házirendbe, hogy nálunk tilos zenei csatornát hallgatni?

Akkor a taxisoknak és a buszosoknak is fizetni kellene mert ?k is hallgatnak rádiót és nyilvánosan (mert nem a családtagjuk, baráti körük hallja a zenét)?

Legjobb válasz: 1999. évi LXXVI. TÖRVÉNY (Szjt.) 106.§-a ALAPJÁN http://www.artisjus.hu/opencms/export/artisjus/egyebtevekeny.. http://www.artisjus.hu/english/munkaszervezet_en.html itt lehet, a kérdéssel kapcsolatban keresni: http://www.jogiforum.hu/forum/31/19210 http://www.jogiforum.hu/forum/17/12526.1.0A kérdező hozzászólása: *4-5e
Nem vagy bunkó, ha nem adod oda. Az a bunkóság, hogy olyan helyzetbe hoznak téged, amire nem mondhatsz nemet. Mondd azt, hogy a szüleid rád szóltak, hogy ne telefonálj annyit, mert drága a telefonszámla. Vagy ha már nem a szüleid intézik a telefonod pénzügyeit, akkor mondd, hogy spórolni akarsz valamire, ezért nem hiányzik + 4-5 ezer forintos telefonszámla. Vagy kérd el te is az õ telefonjukat amikor telefonálni akarsz. Ha meg emiatt megsértõdnek, akkor nem is a barátaid..
Amikor azt mondta, hogy "adj egy százast elsejéig", azt vissza kellett fizetni. Ezt már nem kell... Szerintem akkor vagy bunkó, ha odaadod. Én azt szoktam mondani: sajna nincs annyi pénzem, hogy az éhenkórászokat is támogassam.
Fura egy baráti társaság ez így.
Akármennyire is fáj, vagy bármennyire bunkónak is tûnök, simán csak balek vagy, és ezt használják ki. Embereld meg magad.
Ne légy naiv, napi szinten elkéregetni és 4-5 ezres többlet költséget generálni kihasználás. Bunkó az, aki nem csak egyetlen egyszer kér el valakitõl telefont, hanem rendszert csinál belõle.

Szeretnék elkezdeni testépítéses edzést, étrendem meg van, viszont edzéstervem az még nincs. Szerintetek ez megfelelő? Vagy ha nem akkor tudnátok jobbat írni?

Hétfő: mell-láb Fekvenyomás: 3x10ism. Tárogatás: 3x10-12ism. Guggolás: 3x6-8ism. Combhajlítás: 3x10ism. Szerda: hát-váll Evezés: 3x10ism. Lehúzás: 3x10ism. Oldalemelés: 3x8-12ism. Nyak mögül nyomás: 3x6-8ism. Péntek: kar-has Kétkezes bicepsz: 3x12ism. Koncentrált bicepsz: 3x20-25ism. Letolás: 3x10-12ism. Szűk fekvenyomás: 3x6-8 ism. Felülés: 3x20-60ism. Lábemelés: 5x20ism. (

Legjobb válasz: Nem lesz jó. Kezdõknek 2 hónapig 3 napos teljes testes átmozgató edzés kellene. pl: fekvenyomás, húzódzkodás (vagy evezés) mellrõl nyomás vagy egykezesekkel vállból nyomás, bicepsz állva rúddal, tricepsz fekve homlokra engedés (vagy hátsó támaszos tolódzkodás) guggolás, valamilyen vádli gyakorlat, hasprés vagy lábemelés függeszkedve. Tehát minden edzés nap teljes testes edzés, egy izomcsoportra egy gyakorlat, gyakorlatonként 3-4 sorozat, sorozatonként 10-12 ismétlés amekkora súllyal megy. Hasnál és vádlinál mehet nagyobb ismétlésszám. 2 hónap után válthatsz osztott edzéstervre, de ne az általad írt legyen.

Nem lesz jó. Kezdõknek 2 hónapig 3 napos teljes testes átmozgató edzés kellene. pl: fekvenyomás, húzódzkodás (vagy evezés) mellrõl nyomás vagy egykezesekkel vállból nyomás, bicepsz állva rúddal, tricepsz fekve homlokra engedés (vagy hátsó támaszos tolódzkodás) guggolás, valamilyen vádli gyakorlat, hasprés vagy lábemelés függeszkedve. Tehát minden edzés nap teljes testes edzés, egy izomcsoportra egy gyakorlat, gyakorlatonként 3-4 sorozat, sorozatonként 10-12 ismétlés amekkora súllyal megy. Hasnál és vádlinál mehet nagyobb ismétlésszám. 2 hónap után válthatsz osztott edzéstervre, de ne az általad írt legyen.
Elõször is. Ez osztott edzésterv, de kezdõknek elsõ pár hónapban még teljes testes edzés kell. Ha osztott edzésed lesz érdemesebb 4 naposat választani, kényelmesebb. Ha ragaszkodsz a három naposhoz, a mell-láb kombót hanyagold. Az nagyon sok kábé másfél óra, ha nem több. Meg kevés a gyakorlat.Ha heti 1x edzel egy izomra, akkor azt bombázd le, lábra/hátra 2 gyakorlat nagyon kevés. szóval van mit csiszolni.
A kérdező hozzászólása: shop.builder.hu/edzesek_index.htm4 ezek közül melyik lenne a megfelelõ?? heti 3 edzest szeretnek (hetfo.szerda.pentek)

Ha az orvosomnál nincs UH, akkor még a vizsgálat után átküld UH-ra, vagy időpontot kell kérnem? És ha időpontot kell kérni, akkor kb. milyen hamar kapok, ha holnap megyek?

7+3 hetes vagyok. Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Ez orvosfüggõ. Az én orvosomnak van a rendelõjében uh, de mivel nem látott vele szívhangot, ezért másnap be kellett mennem a kórházba egy megbeszélt idõpontban, és akkor soron kívül megnézett a kórházi géppel.

Ez orvosfüggõ. Az én orvosomnak van a rendelõjében uh, de mivel nem látott vele szívhangot, ezért másnap be kellett mennem a kórházba egy megbeszélt idõpontban, és akkor soron kívül megnézett a kórházi géppel.
õ a maszek dokid? Mert nem nagyon értem miért választ valaki olyan maszekot akinek nincs UH gépe... vagy rosszabb mint a kórházi... :/
Én is így járok magánrendelésre, nincs uh. Õ ad beutalót a kórházba, megbeszélünk egy idõpontot, amikor ott vagyok, felhívom, és soron kívül fogad. Nekem eddig nem volt ezzel gondom, leszámítva azt, hogy duplán kell Pestre mennem vidékrõl.
Még annyi, hogy a kórházban nem kell idõpontot kérnem, de be kell jelentkeznem a betegfelvételen. Utolsó vagyok.
A kérdező hozzászólása: Úgy látom, nem volt egyértelmû a kérdésem... :S :) Bocsánat! De köszönöm a válaszokat! Nem a magán orvosom, sajnos arra nincs pénzünk, kórházi rendelésre megyek a MÁV-ba. Csak az õ szobájában nincs UH, ezért érdekelne, hogy ilyenkor hogy csinálják? Ott helyben átküld UH-ra, vagy másnap kell visszamenjek, vagy idõpontot kell kérni, ami jó, ha 1 hét múlvára van...? Egyébként, ha jónak találom az orvost (most megyek hozzá elõször), majd felkérem a szülésre, de azt hiszem, erre még azért van idõm. :)
Ja, értem. Lehet, hogy már túl vagy rajta. :) Én csak elmennék az orvoshoz, ott úgyis kiderül minden.

Ha most még nincs meg az a plusz, később lehet?

Jól érezzük magunkat, ismerkedünk, randizunk.. sokat nevetünk, szóval jól érezzük magunkat. Ha az elején nincs meg az a bizonyos 'plusz', kés?bb kialakulhat? 19L

Legjobb válasz: Nem!

Nem!
erre én is kiváncsi lennék, mert ugyan igy érzek egy sráccal. 18L
Nálam így sosem alakult ki.
Véleményem szerint nem...
nekem is volt ilyen, de nem lett meg az a plusz 1, 5 éve alatt és találtam egy jobbat, akivel az elsõ naptól fogva megvan és már lassan 4 éve járunk 20L22F
Sajnos nálam ez nem így mûködik :S ha a legelsõ pillantásól nem érzem akkor hiába találkozgatok vele akkor sem fogom érezni.
Én amondó vagyok hogy, ha nem is az elsõ látásra, de ha nagyon rövid idõn belül nem érzel úgy a másik iránt, hogy neked sokkal nagyobb öröm vele lenni és beszélgetni is, mint akárki mással, akkor ez hosszú idõ után sem fog kialakulni, illetve egy minimális esély talán van rá, de nem valószínû, mert ha most ez általában így mûködne, akkor most ennyi erõvel szinte akárkibe szerelmes lehetne az ember, és elég lenne ha jól kijönnének, de most senki ne értsen félre, attól ha nem vagy szerelmes a másikba, attól még az lehetne egy nagyon jó házasság is, meg én azt is teljesen megtudom érteni, amikor szerelem nélkül megy valaki férjhez, mert ha két ember attól függetlenül hogy nem szerelmes egymásban, de nagyon jól kijönnek egymással, és lesznek gyerekeik, meg unokáik, az mindenképpen sokkal jobb annál, mintha ha úgy halnál meg hogy senkid sincsen, kicsit talán bõ voltam. 21/f
Az élet mindenesetre, elég kiszámíthatatlan tud lenni.
nem érdekelne, csak pinát kapnék végre.

Photoshop. Mit csináljak ha azt irja nincs elég RAM, pedig még van 6 GB szabad hely a C meghajtón?

valamit át kellene állitanom a képeimen és mindig azt irja,hogy nincs elég RAM,pedig még üritettem is helyet,de akkor se jó neki. én meg?rülök ett?l >_<

Legjobb válasz: ne egyszerre nyisd meg az összes képet. zárj be minden programot ami nagy hardverigényû (mint pl.: steam, ea download manager, és egyéb háttérben futó programok)

ne egyszerre nyisd meg az összes képet. zárj be minden programot ami nagy hardverigényû (mint pl.: steam, ea download manager, és egyéb háttérben futó programok)
a RAM és a szabad hely két különbözõ dolog. a RAM arra jó, hogy oda töltõdik be a program. ha az elfogyott, vagy nem elég sok (tehát elfogyott) akkor indítsd újra a gépet, vagy bõvítsd. Photoshophoz ajánlom a 4-5-6 GB-os memóriát (amihez viszont 64 bites oprendszer kell) De ajánlom nézd meg a wikipédián, ott nagyon szépen leírják.
Mennyi RAM van a gépedben? Mekkorára van állítva a pagefile?
RAM ≠ tárterület A kevés RAM a rendszer memóriájára utal, ha egy programot futtatsz akkor az memóriába kerül be. Minél nagyobb a memória, annál több programot tudsz párhuzamosan futtatni, és gyorsan is. Ha kevés, a virtuális memóriát tudod növelni, vagy új memóriamodulok venni a gépbe. Amirõl te beszélsz az viszont a merevlemez tárterülete ami nincs hatással a program futására, csupán a program összetevõit tárolja, és használatkor azokat a memóriába tölti be. Tehát hiába fogsz törölni a lemezrõl, az semmiben nem befolyásolja a RAM méretét.
A kérdező hozzászólása: nem tudom mi az a pagefile, de azt hiszem 0, 99 GB a RAM ja és amúgy bocs, csak a RAMot mindig összekeverem a másik ilyen izével xD nem vagyok egy nagy szakértõ
videókártya memóriára érti!! (mármint azt, hogy NEM elég.) Nézd meg a PS. hardverigényét! pontosan meghatározza, hogy mibõl, mennyire van, min. szüksége, a normális mûködéshez. /még 512-es vidókari memóriával is, igen csak döcögõsen mûködnek az új (4-5-6) verziók!. Javaslat: használd, a CS-2 verziót, annak a legkisebb, a hardverigénye./
A kérdező hozzászólása: újrainditani már próbáltam a gépet és a programot is többször megnyitottam, de sehogy se akar menni
A kérdező hozzászólása: eddig MENT és semmi baja se volt, a fél munkámat is elrendeztem vele, de a 72. kép után mondta fel a szolgálatot..és még lenne 36
töröld azokat ideglenes, (TEMP) mappában lévõ fájlokat, amiket nem a Photoshop használ!

30GB-s SSD-n ha csak egy 64bites windos 7 van (tehát kb.65-70%-ig ven tele) az még nincs annyira túltelítve hogy tud normálisan mûködni?

Legjobb válasz: Nem ajánlott. Az ssd-nek optimális esetben ugyan annyi üres területnek kell lennie. 2 hete raktam újra a rendszert és már 26Gb foglalt. A frissítések töltik folyamatosan. Az SSD az üres cellákból pótolja az esetlegesen már nem újraírható területeket. Minimum egy 60Gb-os kell.

Nem ajánlott. Az ssd-nek optimális esetben ugyan annyi üres területnek kell lennie. 2 hete raktam újra a rendszert és már 26Gb foglalt. A frissítések töltik folyamatosan. Az SSD az üres cellákból pótolja az esetlegesen már nem újraírható területeket. Minimum egy 60Gb-os kell.
A 65-70 vagy akár 75%-os kihasználtság még oké, de az nem fog így maradni. Sztem is kell egy 60-as...(nekem is 2 éve van egy 60GB-os SSD-m, a windows 7 x64 azóta rajta van meg pár nem túl nagy helyigényû alkalmazás és a rejtett mappákkal együtt 44, 3GB foglalt terület van rajta (ebbõl a két Program Files mappa összesen 6, 1GB-t tesz ki).
az én rendszerem 46.7 gigát foglal, 120 gigás ssd-m van. minimum egy 60 szerintem ajánlott.

El lehet vàlni Magyarorszàgon akkor is ha az illetoenek nincs meg a Magyar àllampolgàrsàga?

A társam már külön él fél éve, de szembe kell néznie 5 éves, söt talàn hoszab is, procedùrànak a jelenlegi olasz törvények szerint. A pàrom olasz àllampolgàr, de hallotuk, hogy lehetséges kuelfoeldoen elvàlni, ha Magyarorszàgon van a tartozkodàs.

Legjobb válasz: Ott kell elválni, ahol a házasság köttetett. Hónapokig rohangáltam haza Magyarországra emiatt, úgyhogy hidd el, ha itt külföldön (Belgium) elválhattam volna, megtettem volna. De nem lehet sajnos.

Ott kell elválni, ahol a házasság köttetett. Hónapokig rohangáltam haza Magyarországra emiatt, úgyhogy hidd el, ha itt külföldön (Belgium) elválhattam volna, megtettem volna. De nem lehet sajnos.
A kérdező hozzászólása: Mi meg pont forditva szertnénk csinàlni - a tàrsam és az ex-e Olaszorszàgban hàzasodtak oesze, de itten 5 évik tart. Azért gondoltuk, hogy talàn egy màsik àllam segiteni tud nekuenk. Hallotunk egy pàr esetroel, ahol letséges volt.
Ez hülyeség. Anyukám most azért rohangál, hogy elválhasson itthon. Külföldön esküdtek, el is váltak, de itthon is be vannak jegyezve, és még mindig úgy, mintha házasok lennének. El kell válniuk itt is, addig nem is házasodhatna újra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!