Találatok a következő kifejezésre: Ha az május (132 db)

Ha az egyik gyerek majusban a masik novemberben szuletett, akkor egy csoportba fognak jarni?

ugyan abban az evben szulettek.

Legjobb válasz: A májusi gyerek elvileg 3 évig, a novemberi pedig 4 évig fog oviba járni. Óvodafüggõ, hogy hogy osztja be a gyerekeket.

A májusi gyerek elvileg 3 évig, a novemberi pedig 4 évig fog oviba járni. Óvodafüggõ, hogy hogy osztja be a gyerekeket.
Nálunk nem járnak egy csoportba..
csak kíváncsiságból: hogy sikerült 5 hónap alatt két babának születnie?
utolsóvagyok. nem figyeltem a ragozást, bocsi. gondolom két kis barátról van szó. Kezdhetnek együtt, de a novemberi valamelyik évet ismételni fogja.
Nálunk az én fiam szeptemberi, az unokatesója márciusi (következõ év, tehát 5 hónap van közöttük), és egy csoportba járnak. A fiam 1 évvel korábban kezdte (õ 4 évet fog járni), így együtt fejezik majd be az ovit.

Ha a májusban kapott receptet nem váltottam be, arra rájöhet az orvos? És ha igen, akkor ennek lesz valami következménye (most nem az egészségemre gondolok)?

Legjobb válasz: Nem lesz semmi. Ha valóban beteg vagy a te felelõsséged hogy kiváltsd amit felírt..és hogy segíts magadon. ha meg pl. vki odamegy mert szimulál felír a doki vmit..szinte senki nem váltja ki, + van az az eset is amikor nincs rá pénz.

Nem lesz semmi. Ha valóban beteg vagy a te felelõsséged hogy kiváltsd amit felírt..és hogy segíts magadon. ha meg pl. vki odamegy mert szimulál felír a doki vmit..szinte senki nem váltja ki, + van az az eset is amikor nincs rá pénz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. :) És amúgy mi a helyzet, hogy ha egy olyan gyógyszerrõl van szó, amit rendszeresen kéne szednem? Úgy értem, hogy kb. 2 havonta újra íratnom kéne? (Nem lenne érdemes belemerülni a részletekbe, de mondjuk úgy, hogy megvan rá az okom, hogy nem akarom szedni)
Ha nem akarod szedni vagy nincs rá szükséged miért íratod fel???
A kérdező hozzászólása: Nem kértem én az orvostól, hogy írja fel.
Nem csak rájöhet de hivatalosan meg is tudja nézni az OEP honlapján:) ( de ez már orvosra válogatja, ki minek néz utána) Egyébként meg beszéld meg vele, hogy miért nem szeded, mit gondolsz a problémádról, lehet közös nevezõre tudtok jutni.!!
A kérdező hozzászólása: Gondoltam már rá, hogy beszélek vele. De az olyan kínos, hogy csak ezért megyek el hozzá. Egyszer jártam eddig nála, de annak is kb. fél éve. Majd ha beteg leszek(ami elég ritkán fordul elõ), akkor ezt is megbeszélem vele.

Normális, ha 2011 májusa óta nem jött ki az összes bölcsességfogam?

Egy teljesen kint van, kett?nek a 3/4-ede, és az egyiknek csak a hagye. Nagyon fáj :-(

Legjobb válasz: Teljesen normális. Keresztanyám 36 éves és csak kettõ bújt eddig ki neki. Én 18 éves múltam és most bújik a harmadik bölcsességfogam. Ez teljesen egyénfüggõ. Azt tudom ajánlani, hogy menj el vele fogorvoshoz, és ha úgy látja felnyitja és könnyebben ki tud jönni. Az egyiket nekem is fel kellett nyitni, mert teljesen be gyulladt az arcom tõle. :/

Teljesen normális. Keresztanyám 36 éves és csak kettõ bújt eddig ki neki. Én 18 éves múltam és most bújik a harmadik bölcsességfogam. Ez teljesen egyénfüggõ. Azt tudom ajánlani, hogy menj el vele fogorvoshoz, és ha úgy látja felnyitja és könnyebben ki tud jönni. Az egyiket nekem is fel kellett nyitni, mert teljesen be gyulladt az arcom tõle. :/

Ha 2012 majusaban szeretnenk az eskuvonket, mikor erdemes elkezdeni a szervezeset? Es mivel kezdjem? Irj barmi tanacsot eskuvovel kapcsolatban. Bovebben lent

Ti sajat magatok szerveztetek meg vagy szervezot fizettetek? Minden eskuvoi tanacs tipp erdekel . Lehet irni a ruhatol a meghivoig barmirol. Es mire erdemes figyelni? Mi kell egy jo eskuvohoz?

Legjobb válasz: Mi magunk intéztünk mindent,segített apósom is,és anyukám is.A szervezõ sokba került volna nekünk.Ha magatok intézitek legalább fél évvel korábban kezdjétek el intézni.Mi a házasság kötõvel és a pappal kezdtünk, Tudni kell h menyi vendéget hívtok meg utána,tudjátok meg h van e vegás,cukros v komoly gyógyszert szedõ,mert nekik specko kaja v ital kell,A fotósnak mutasd be a szülõket mert nem lesz róluk kép, én így jártam Legyen egy két jõ humorú bulízos akik a hangulatot felnyomják,utcso tanács az ültetésnél vegyétek figyelembe h ki mennyire birja elviselni a másikat.

Mi magunk intéztünk mindent, segített apósom is, és anyukám is.A szervezõ sokba került volna nekünk.Ha magatok intézitek legalább fél évvel korábban kezdjétek el intézni.Mi a házasság kötõvel és a pappal kezdtünk, Tudni kell h menyi vendéget hívtok meg utána, tudjátok meg h van e vegás, cukros v komoly gyógyszert szedõ, mert nekik specko kaja v ital kell, A fotósnak mutasd be a szülõket mert nem lesz róluk kép, én így jártam Legyen egy két jõ humorú bulízos akik a hangulatot felnyomják, utcso tanács az ültetésnél vegyétek figyelembe h ki mennyire birja elviselni a másikat.
Hát, elsõ lépés hogy kell keresned egy pasit aki el is akar venni.. ez a nehezebb része a dolognak, a többi már jön magától.
Ha sok idõd van, vagy olyan munkahelyed, ahol szabadon netezhetsz, akkor meg tudod szervezni. Ha sokat dolgoztok, érdemes szervezõre bízni, mert különben hónapokig nem lesz egy szabad, lazítós hétvégétek, abba meg nagyon bele lehet fáradni... Amúgy az egészrõl napestig tudnék írni, tavaly volt az esküvõnk, jobb lenne, ha kérdéseket tennél föl. ;)
nekünk 2006 májusban volt az esküvõnk.mivel nem sok étterem van abban a városban, ahol volt és a legfelkapottabban akartam a lakodalmat, 2008 július vagy augusztusban lefoglaltuk.már akkor elkezdtem a fotóst, videóst keresni a neten.zenészünk az ismerõsünk esküvõjén volt, õt választottuk, õt is õsszel felkértük, võfélyt szintén.a fotóst is lefoglaltuk október magasságában, legalább a 2008-as áron dolgozott. lehet, kinevettek, de volt egy füzetem, amibe leírtam, mit kell szervezni, mi mennyibe kerül és szétosztottam hónapokra, majd utolsó hónapban hetekre, mikor mit kell szervezni és fizetni.így el volt osztva minden.anyakönyvvezetõhöz az esküvõ elõtt 30 nappal lehet menni leghamarabb, a templomot is lefoglaltuk már tél végén.díszítéssel nem volt gond, az étterem szép, így nem kellett díszíteni.tél végén megkerestem a menyasszonyi ruhaszalont, szétnéztünk.márciusban foglaltam le a ruhámat.közben meg lehetett venni az öltönyt a férjemre, cipõt mindkettõnknek, anyunak, anyósnak ruhát.keresni fodrászt, kozmetikust. de fura így leírni, már 5 éve volt és mégis mintha tegnap lett volna.sok boldogságot nektek és jó szervezkedést!
:) Én 2012 augusztusában megyek férjhez. Már nézelõdök neten..de egyenlõre még semmi komoly szervezést nem bonyolítottam le. Kb tudjuk már, hogy milyen stílusút szeretnénk. Illetve nem fogadunk szervezõt..Mi magunk csináljuk meg. http://www.weddings.hu Ez egy szuper oldal... annyi sok díszlet, torta, ruha... mindem ami egy esküvõhöz kell, itt megtalálod ..mindeféle színösszeállításban. Nagyon sok jó ötlet.. El lehet rajta bogarászni napokig. :) Ajánlom még azokat az oldalakat is, amik ott vannak feltûntetve..:) üdv.
én is 2012 májusában leszek feleség, és én is tanácstalan vagyok:) ha gondolod, majd beszélhetünk:)
2012-ben elpusztul a világ, minek az esküvõ? (;
Hány éves vagy...?
A kérdező hozzászólása: hat ... hogyan kezdtetek a szervezest? nekem van netem, es idom is egyenlore ... hol kezdjem mire kell figyelni? valami papirokat kelle intezni elotte? pappal kelle beszelni, a vendeglot mennyivel azelott foglaljak le? mijen kaja megy eskuvore? mijen zene? diszites minden erdekel!szoval barmi infod ha van megkoszonnem
http://www.eskuvo.hu-n nézd meg az esküvõi határidõ naplót, ott mindent megtalálsz, idõrendi sorrendbe szedve.
szerintem olyan szeptember Október körül rá ér elkezdeni. Szerintem érdemes ki gondolni elõször hogy mennyit szántok az esküvõre. Aztán nászút, koszorúslány/ok és tanúk kiválasztása. Aztán helyszín és a vendéglista. http://www.weddings.hu/modules.php?name=News&file=article&si.. itt találsz bõvebben róla:)
Szia! Mi 2012 augusztusra tervezzük az esküvõt. Nem szeretnék rendezvény szervezõre költeni. Neten már nézelõdtem, és ahogy az elõttem szóló én is mappákba mentettem le, ami tetszett. A zenész és a võfély egyik családtag ismerõse lesz, de nagyon be vannak már most táblázva a jövõ évre, így velük hamarosan beszélni fogunk, hogy jegyezzék be a naptárjukba a mi napunkat. A többivel még õszig biztos várunk.
Egyben utalják ez elõzõ hónapokra is, én így tudom.

Kinek kell fizetnie a súlyadót, ha az autót május 8-án vettem? Az autót kereskedőtől vettem használtan. Kivolt vonva a forgalomból.

Legjobb válasz: asszem aki január 1.-én a tulaj, az köteles fizetni az adót egész évre

asszem aki január 1.-én a tulaj, az köteles fizetni az adót egész évre
Kinek kell megfizetnie a gépjármûadót? Az adó alanya - vagyis akinek a gépjármûadót meg kell fizetnie - - fõszabály szerint a gépjármû azon üzemben tartója, ennek hiányában tulajdonosa, aki/amely az év elsõ napján a hatósági jármûnyilvántartásban szerepel; - amennyiben a hatósági nyilvántartás szerint egy gépjármûnek több tulajdonosa vagy több üzemben tartója van, akkor közülük az, aki/amely nevére a forgalmi engedélyt kiállították; - év közben újonnan vagy újra forgalomba helyezett gépjármû után az, aki/amely a forgalomba helyezés hónapjának utolsó napján a hatósági nyilvántartásban tulajdonosként szerepel ; - az "E" és "P" betûjelû ideiglenes rendszámtáblával ellátott gépjármû esetén az, akinek/amelynek a nevére a rendszámtáblát az eljáró hatóság kiadta. forrás: http://www.keletauto.hu/?inc=teljado#paragr3
Elméletileg mindig annak akinek az adott év jan.1 én a tulajdonában van, viszont forgalomból kivont autó után nem kell adót fizetni.Sztem hívd fel a helyi önkormányzat adóosztályát.
Én június 1.-én helyeztettem forgalmoba az autóm (külföldrõl behozott), és nekem most küldték ki rá a fél évre arányosított súlyadót, pedig már reménykedtem benne, hogy majd csak jan. 1.-tõl kell fizetnem.

Viselhet-e egy férfitanár rövidnadrágot az iskolában, tanítási órán (nem testnevelő tanárról van szó), ha már májusban gatyarohasztó meleg van, s az illetőnek egész jó lábai vannak?

Milyen lehet a felvenni kívánt rövidnadrág fazona, hossza?

Legjobb válasz: neee...18 éves lány vagyok, és azt mondom, ne viseljen. Háromnegyedes nadrágot esetleg...

neee...18 éves lány vagyok, és azt mondom, ne viseljen. Háromnegyedes nadrágot esetleg...
oké. ennyi erõvel a bankárok, üzletemberek is öltözhetnének akármibe.....de van egy etikett
Hát ez érdekes... Nálunk a töritanár (férfi) állandóan sportcipõbe, egy egyszerû nadrágba és pulóverbe jön be órára. Se öltöny, se nyakkendõ, semmi elegáns ruha. És így sokkal lazább, normálisabb, mint azok a tanárok, akik az utóbbi ruhadarabokat viselik.. Ilyen szempontból is sokat számít a ruha, mert nem mindegy, hogy olyan van rajtad, ami kényelmetlen és meleg és szúr és minden bajod van benne, vagy hogy kényelmes legyen. A kémiatanárnõ (aki mellesleg az igazgatóhelyettes) év elején ujjatlan felsõben és térdig érõ szoknyában tanított.. Mindkettõjük bõven 30 felett van már (a töritanár kb. 33-34, a kémiatanárnõ pedig talán közelít az 50hez). Én is azt javasolnám, hogy az igazgatót kérdezd meg, mert ha õ "engedi", akkor ne érdekeljen a más tanárok véleménye... Remélem segítettem :) egy 16 éves gimnazista lány :)
Igen, igen és mégegyszer igen.Ha valaki ennyire konzervatív hogy nem öltözködik normálisan akkor elég sok jelsõ jut rólam eszembe de egyik se valami szép...DE ha valaki normálisan öltözködik és fiatal miért ne?Ahogy megláttom elsõ dolog ami eszembe jut róla hogy biztod jó fej.:D Nem egy 100 évvel ezelött élõ *** f******... Egyébként atesitanár miért lehet tréningbe vagy rövidnadrágban?Annyi a tesióra hogy kiáll a pálya közepébe és mondja hogy fussunk 30 percen át utána "játék" és végül bemegy a tanáriba a maradék 10 percre.
A kérdező hozzászólása: Ilyenre gondoltam én is. Nem a combomat akarom mutogatni, csak egyszerûen nem akarok megfõni a hosszúnadrágban. Egy jó térdnadrág vagy halászgatya viselése még szerintem sem bûn.
Mellesleg volt olyan tanárom, aki nem kevéssel volt idõsebb nálad, mégis fekete, fényes (!) bõrnadrágban és bõr mellényben jött be tanítani és dolgozatot íratni nem egyszer. Mégse dõlt össze az iskola. Jófej tanár volt, mindig percekig röhögtünk az órákon. Párszor szívózott vele a többi tanár, illetve az igazgató, de akkor az osztály aláírást gyûjtött meg hasonlók. na de ez már nem ide tartozik :)
Ahogy olvasom a többi választ, úgy érzem, kicsit elbagatellizáljátok a kérdést... Semmi gondom nem lenne azzal, hogy egy tanár rövidnadrágban tanítson, viszont nem szabad elhanyagolni a környezetet. Ha az iskolában nem elfogadott dolog, és ezért az igazgató elmarasztal, akkor bizony vissza kell venni a hosszúgatyát. Persze az az ideális, ha az igazgató is jó fej, és beleegyezik, mindenképpen meg kell próbálni. De alkalmazkodni tudni kell, nem lehet képviselni az "én így akarom, a többi menjen a [email protected]" elvet egy munkahelyen. Barátai társaságban ez elmegy, de nem munkahelyen...
sztem ha jó alkatod van, a feszülõs bicósnadrág egyenesen fantasztikus lenne, a kiscsajok csorgatnák a nyálukat :-) hehe, próbáld ki .....
Én 23 éves vagyok, és szintén zenész. Nem értem, hogy érett, tanár fejjel miért itt kell ilyet kérdezned? Ezt vagy az iskolád határozza meg, vagy a saját jó ízlésed.
Akkor úszásoktatáshoz is élére vasalt nadrág kell?!
A kérdező hozzászólása: Nem full rövid shortra gondoltam, isten ments! Csupán normális térdnadrágra, bár attól félek, hogy ebben a tantestületben, amelyben én tanítok, még ez is közerkölcsöt sértõ cselekedetnek számít. Különben sajnos a tanárokban rengeteg gátlás, görcs van, s ezeket a társadalom, a közvélekedés csak elmélyíti. A kalapos kolléga pl. a legjobb haverom, nagyon rendes tanár, a diákok is imádják, de õ azért nem mer farmert felvenni, mert az igazgató egyszer azt mondta, hogy az "huligánviselet".
Szerintem meg ha a fõnököd nem szól ellene teljesen nyugodtan, vannak laza tanárok, tanított is ilyen, õ hordott rövidgatyát, meg volt olyan is, h kb. strandszerkóban jött be a tanár órára rövidgatya, póló, strandpapucs.
A kérdező hozzászólása: De még én is csak 27 éves vagyok, fiatal srác létemre miért kéne öregembert játszanom? Ha más 27 éves mehet dolgozni rövidgatyában, én ne mehessek, mert olyan munkám van, amely azt követeli, hogy konzervatívan öltözzek? Ez diszkrimináció!
nyugodtan vegyél fel térdnadrágot. miért is ne vehetnél? ennyi hülyét......a tekintélyt nem öltönnyel és autoriter magatartással kell kiharcolni, hanem emberséggel, gyerekszeretettel. én is nyáron felveszek szoknyát vagy térdnadrágot, sõõõt, a férfi orvosok is felveszik a térdnadrágot és nem gondolják úgy, hogy tekintélyromboló.
A kérdező hozzászólása: Nem feltétlenül bicósnadrágra gondoltam, de ha már ennyire ajánlod, végülis egyszer ki lehetne próbálni, miért ne? Kérdés, hogy aznap, mikor a feszes bicósnadrág lenne rajtam, írnék-e sokat (háttal állva az osztálynak) a táblára? :-))
Most hogy visszagondolok, az osztályfõnököm volt már rövidnadrágban, nem térdben hanem az a nagyon rövid. Igaz, õ tesi tanár, de akkor is.... egyáltalán nem tûnt fel. Kicsit érdekes kollégáid lehetnek, kérdezõ.
Engem nem zavarna, de azért ne combkivillantós rövidnadrág legyen – pusztán azért, mert az senki férfin nem tetszik. :D De térdig érõ, az oké. Csak valami elegánsabb legyen, ne ez a pamutból készült, idétlen. (sokszor együttesek nevével – ezzel nincs bajom, de maga ez a fazon nem tetszik) Ruha – tekintély összefüggés: értem, milyen típusról beszélsz, én 26 éves nõként még tanítottam, és már azért furcsán néztek rám, mert derékig érõ hosszú, ráadásul horribile dictu, kibontott hajam volt (most is van, pedig már elmúltam 28 :P) Nem azért van nekem hosszú hajam, hogy lenyaljam, összekössem, felkontyoljam … brrrr….. Arról nem is beszélve, hogy én bizony acélbetkósban is bementem tanítani. Miért, ha edzõcsukában lehet… De a szára nem látszott ki, hozzá sima fekete szövetnadrág, és egy szép felsõ – mert volna valaki szólni, hogy nem vagyok elegáns. Amúgy tényleg nem is szóltak érte, meg a külsõmmel kapcsolatban semmiért, de hozzáteszem, kiemelkedõen jó tanárnak tartottak, és ez adhatott némi védettséget ebbõl a szempontból. (Én jöttem el, más okokból.) De a konzervatív lábszárközépig érõ szoknyában levõ, koruknál min.10 évvel idõsebbnek látszó kolléganõim furcsán néztek, az biztos. Én úgy vagyok vele, nem röhögöm ki, aki merev, stb. – de õ se minõsítsen engem. Mindenki az igényességen, elegancián belül lehessen önmaga. A tanítás a lényeg. Ami a gyerekeket illeti, ha konzervatív vagy, persze, hogy kiröhögnek, de ha meg jól nézel ki, vagány vagy, akkor meg utálhatnak azért, mert elvetted, ami az õ privilégiumuk. (vagy azért, mert így nem tudnak kiröhögni :P) Ezzel is kell számolni, hogy nem fogsz egyöntetû sikert aratni a diákok körében. Férfitanárhoz lehet, hogy másképp állnak ebbõl a szempontból, nem tudom.
Miért ne vehetne fel!
Szerintem nem az a dolga a tanárnak, hogy lazán, divatosan öltözködjön. Másnak ki kell bírnia öltönyben, de jobb esetben hosszú ingben nyáron is. Az igazi meleg úgyis júliusban, augusztusban van, mikor nincs iskola.
miért ne viselnéd ezt??? én tanáraim is lazán öltözködtek pl sportosan is.ahogy kényelmes nekik..volt olyan tanárnõm aki régi módiban öltözködött sõt õ i kb 28éves..pl, én volt osztályfönöknõm õ csinin öltözködött mindig..:) ) nem semmi
Szerintem keress olyan munkát akkor, ahol nem kell. De most komolyan. Én sem biztos, hogy majd mindig elegánsan és magassarkúban óhajtok lenni, de ha a rendezvény, amit szervezek megkívánja, akkor fel kell vennem az alkalomhoz illõ ruhadarabot. Nekem eddig minden tanárom kibírta hosszú nadrágban.
ha ízléses (nem virágos kempingnadrág, esetleg feszülõs biciklis) természetesen igen, nincs annál cikibb, amikor egy tanár azárt jár trottyos nagypapa ruhákban mert tanár
Szerintem simán felvehetsz halásznadrágot. A mi töritanárunk is simán felveszi, sõt, öltönyt is csak ünnepélyen visel, mégis nagyobb a tekintélye, mint némelyik öltönyös-nyakkendõs tanárnak!
Ez az elsõ két válasz ...... Komoylan mondom horror, hogy ilyen gondolkodásmódot kell látnom .... De hog ymiért csak a magyar ember ennyire hülye? Violtam én dánoknál is és franciáknál is cserediák-programban, és láss csodát, a tanár együtt tusolt a diákokkal .. hops .. na és ?? Érdekes, hogy ez ott senkinek nem tûnt fel, senkinek nem volt furcsa, mert valahiogy evidens volt, hogy a tanár is ugyanolyan ember mint mások. Az agyam eldobom komolyan, tényleg ennyire idióták vagyunk mi magyarok ????
Azt elfelejtettem, hogy szerintem ne valami testre simulós darabot vegyél, hanem bõvebb fazonút. De gondolom ez volt a terved neked is. Abban semmi feltûnõ nem lesz, egy átlagos nadrág, meleg idõben megszokott viselet... Nem tudom miért akadtak ki páran, nyugodtan felveheted, akkor is azt mondom. Elsõre nekem is furcsa volt, amikor a kérdést olvastam, de belegondoltam és nekem sok tanárom hordott rövidnadrágot, általánosban és középsuliban is. Úgy 1 percig elcsodálkoztam, amikor a 40 éves tanárom lábát néztem, de nem volt nagy szám :DD csak mosolyogtam rajta magamban. Különben meg fel sem tûnt, mindenki így öltözködik, meztelen férfit is láttam már, sõt mindenféle ruhákban láttam már pasikat, szóval... aki ezen megbotránkozik az egyszerûen idióta.
Errõl kéne végre leszoknbunk, azaz hogy atanár ne egy maskarát vegyen fel és egy szerepet játsszon, hanem csak legyen önmaga, lehet hogy az oktatással se itt tartanánk ... én felháborítónak tartom az eddigi 3 választ.
Volt olyan tanár gimiben, aki diszkóba járt, és laza volt, de akkor se húzott rövidnadrágot . Ez nem magyar idiotizmus. Csupán kommunikáció. Nem vagyok egy maradi ember, de szerintem egy munkahely nem arról szól, hogy divatozzunk, és ne kövessük az alapdolgokat, amiket az illem megkíván.
Nem!
A kérdező hozzászólása: Van olyan férfikollégám, aki velem egyidõs, de farmert sem mer felvenni, mert az elvenne az "õ tanári méltóságából". Télen kalapot is hord, mert a "tanár úriember", semmi pénzért nem venne fel kötött sapkát. Mindig sövetnadrágot, nyakkendõt visel. Vagy ott vannak azok a kolléganõim, akik huszonévesen csak bokáig érõ vénasszonyos szoknyákban járnak, rövidre vágott, konzervatív frizurával, mert õk tanárnõk, s vigyázniuk kell a tekintélyükre.
Probálkozz valami vékony vászon nadrággal.

Mikor nem kéne megjönnie, ha az átlagos ciklusom 32-35 nap, peteérésem kb.17-18-án és mindent beleadtunk az utolsó mensim pedig május 1-4-ig volt?

Legjobb válasz: Szia! www.ciklus.hu.MI is 30 hónapja beleadunk apait-anyait,mégiscsak elvetélek folyamatosan.Szerény számításaim szerint június 1-tõl 5-ig várhatod a mensid.De vezesd a portálon az adataidat,mert ahogy látom,az alapvetõ dolgokkal sem vagy tisztában.Egy öreg róka

Szia! http://www.ciklus.hu.MI is 30 hónapja beleadunk apait-anyait, mégiscsak elvetélek folyamatosan.Szerény számításaim szerint június 1-tõl 5-ig várhatod a mensid.De vezesd a portálon az adataidat, mert ahogy látom, az alapvetõ dolgokkal sem vagy tisztában.Egy öreg róka
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!
11. De ezt te nem tudod kiszámolni?
Nekem május 22-én volt az utolsó mensim. Múlt héten voltam ultrahang szerint betöltött 7 hetes, most már betöltöttem a 8-at is. A 12 hetes ultrahangra augusztus 27-én megyek. Szerintem te 1 héttel járhatsz elõttem. De miért nem mész orvoshoz, hogy szerinte hány hetes vagy?
Utolsó! Te nem lehetsz 8 hetes! 10 hetesnek kéne lenned, ez el van számolva!
Igen, menstruáció szerint 10 hetes vagyok, de a baba mérete szerint betöltött 8. hétben járok. Érdekes mód, múlt héten akkor 9 hetes voltam, az orvos akkor látott szívhangot. Menstruáció szerint 8 héten még nem volt a babámnak szívhangja.
Kedves kérdezõ! Terheskalkulátorok nagy segítséget jelentenek ilyenkor:)
nekem juni 8an volt az utolso mensi uh szerint 6hét 4 napos a méretek alapján.mensi szerint 7hét 6nap szoval van egy kis elcsúszás nállam is de szerintem késöbb behozza.meg az is lehet hogy késöbb fogant mint félidö. amugy tényleg vannak jo kis kalkulatorok

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!