Találatok a következő kifejezésre: Ha az laborvizsgálaton (2 db)

Ha az első laborvizsgálaton 6. 8 lett a cukrom két dl tej és egy zsömle után, akkor tényleg annyira kell diétáznom, mintha cukros lennék? Ha pl. almaszószt főzök, abba tehetek cukrot, vagy ilyeneket egyáltalán ne egyek?

Legjobb válasz: Próbareggeli után a 6,8 bizony sok! Semmibe ne tegyél cukrot és szénhidrátot is kevesebbet (kenyeret, tésztát, stb.)! Ha rendes terheléses vizsgálatot csináltak volna cukoroldattal, valószínûleg még több lenne az eredmény! A babád egészsége érdekében figyeld a cukrodat, rendszeresen ellenõriztesd és ha gond van, fordulj dietetikushoz! Most a babád a legfontosabb! Kitartás, valószínûleg a szülés után visszaállnak a normálisa értékek! (addig viszont a magas cukor veszélyes lehet a magzatra)

Próbareggeli után a 6, 8 bizony sok! Semmibe ne tegyél cukrot és szénhidrátot is kevesebbet (kenyeret, tésztát, stb.)! Ha rendes terheléses vizsgálatot csináltak volna cukoroldattal, valószínûleg még több lenne az eredmény! A babád egészsége érdekében figyeld a cukrodat, rendszeresen ellenõriztesd és ha gond van, fordulj dietetikushoz! Most a babád a legfontosabb! Kitartás, valószínûleg a szülés után visszaállnak a normálisa értékek! (addig viszont a magas cukor veszélyes lehet a magzatra)

Készen lett a laborvizsgálatom. Vajon mit jelent a vérképnél, ha ezek az értékek csillaggal megjelöltek?

HDL-Koleszterin, direkt: 0,83

Legjobb válasz: Én úgy tudom, h azokkal van gond, de nem biztos.

Én úgy tudom, h azokkal van gond, de nem biztos.
a csillag mellet talalsz egy h vagy l betüt is, high magas low alacsony, mindenkepp valami elterest jelent normal esetben odairjak azt az intervallumot egyes adatok mellé ami megfelelö érték
Gondolom már nem aktuális a kérdésed, de bármikor hasznos lehet ez az oldal: http://www.laborlelet.hu


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!