Találatok a következő kifejezésre: Ha az látta (425 db)

EEG papíron, ha azt láttam, hogy a görbe "felugrott" az jelent valamit?

Nem tudom máshogy megfogalmazni, de a lényeg, hogy a viszonylag kis vonalak mellett megjelent egy magas görbe is.

Legjobb válasz: Ezt kizárólag szakember tudja megmondani. Egymagában egy kiugrás nem mond semmit. Miért itt kérdezed?

Ezt kizárólag szakember tudja megmondani. Egymagában egy kiugrás nem mond semmit. Miért itt kérdezed?

Facebookon csak akkor látszódom h láttam az egyik csoportban a bejegyzést ha belépek a csoportba, vagy akkor is ha az üzenőfalon láttam meg, vagy esetleg nem is láttam semmit, csak beléptem Facere? Mikor látszik h láttam?

Facebookon a csoportokban megjelent az újítás, vagyis h látni lehet h hányan látták az adott bejegyzést,kik és hány órakor.

Legjobb válasz: hát nekifutottam háromszor mire ebbõl a valamibõl kihámoztam hogy mit is akarsz. nem látszik hogy láttad kivéve ha nem like-olod vagy kommenálsz vagy osztod meg.

hát nekifutottam háromszor mire ebbõl a valamibõl kihámoztam hogy mit is akarsz. nem látszik hogy láttad kivéve ha nem like-olod vagy kommenálsz vagy osztod meg.
Ha a hírfolyamodban csak átgörgetsz felette, akkor is kiírja, hogy láttad...

A percy jackson és az olümposziak (villámtolvaj) + a második része a szörnyek tengere összefüggnek? Tehát ha nem láttam az első rész érteni fogom a másodikat?

Legjobb válasz: Összefüggnek, de a film elég jól bevezet. Én olyan haverral néztem aki nem látta az elsõ részt mégis értette. A történet az elsõ rész után veszi fel a fonalat, de másmerre indul. Ha nem láttad az elõzõt kevesebb poént fogsz érteni

Összefüggnek, de a film elég jól bevezet. Én olyan haverral néztem aki nem látta az elsõ részt mégis értette. A történet az elsõ rész után veszi fel a fonalat, de másmerre indul. Ha nem láttad az elõzõt kevesebb poént fogsz érteni

Ha az orvos megnézte a méhemet (is) ultrahanggal (hogy nincs-e begyulladva), akkor ugye látta volna ha terhes vagyok?

Arra kerestük az okot, hogy miért fáj sokszor az alhasam, és hallottam, hogy ez a terhesség egyik tünete is lehet.

Legjobb válasz: Szia!én múlthéten voltam hasi uh-on,nekem is sõrûn szúr a hasam alja!a kérdésedre:igen látta vna!

Szia!én múlthéten voltam hasi uh-on, nekem is sõrûn szúr a hasam alja!a kérdésedre:igen látta vna!
A kérdező hozzászólása: Ugye jól tudom, hogy egy kéthetes magzat már látszana? Mert nagyon megijedtem, hogy valahogy pár órás gyógyszercsúszás miatt gond lehet. Az ultrahangon nem talált gyulladást, és a kenetem is jó volt.. De eddig mindig megjött a menzeszem idõben, úgyh akkor nem értem miért fáj a hasam.
Két hetes terhewsség nincs, mivel az utolsó menstruácótól számolunk mindig.Ultrahangon pedig ennyire korai terhesség még nem látszik, maximum "felhigulás" és csak pár hét múlva merik az orvosok is biztosan kijelenteni, hogy lesz-e baba.Most még csak vérbõl vagy vizeletõl lehet kimutatni a terhességet, ha van. Csinálj tesztet és okosabb leszel.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de annyiban hülyeség amit írtál, hogy ha nekem minden hónapban megjön, de késõbb kiderül, hogy közben terhes voltam, akkor nem 4 hetes terhes leszek, hanem mondjuk 12..
Nem úgy értettem!A terhességet az utolsó menstruáció elsõ napjától számolják, mivel senki nem tudja pontosan, hogy mikor történt a megtermékenyítés még akkor sem, ha pontosan tudod mikor feküdtél le a pasiddal, mert a megtermékenyítés utána van valamikor pár nappal.Viszonyítani pedig valamihez kell, ezért szoktak az utolsó mensi elsõ napjához. Így most már érted, hogy miért nincs két hetes terhesség?
a 12 hetes magzatot pedig ultrahangon fogja már megállapítani a doki, ha addig nem veszed észre, próbálja majd megsaccolni a korát, nyilván pontosan nem lehet.De ez annyira kirívó példa, mivel a terhessségek többségében el szokott maradni a menstruáció, ha megtörtént a beágyazódás.
A kérdező hozzászólása: Így már világos, köszönöm szépen!

A tv-ben lattam egy jo szendvicstorta receptet, de mar nem tudom, mibol all. Ha valaki latta es tudja kerem irja meg nekem. Vagy hogyan lehetne megkeresni az interneten?

A szakacsno egy szoke, angol csajszi volt.

Legjobb válasz: Ilyesmire gondolsz? http://cickonyha.gportal.hu/gindex.php?pg=23464663&nid=3834737

23. héten voltunk 4D-n. Ugye ha Down-os lenne, azt látta volna a doki?

Legjobb válasz: Szerintem biztosan látta, és mondta is volna! De ha Picinek volt orra, akkor megnyugodhatsz, mert az egyik jele a Down kóros babáknál, hogy nincs, vagy nagyon picike az oruk!!! Meg amúgy is leletet is kellett, hogy kapjál, és arra rákellett volna írni, ha bármi lenne! -31. hetes kismama-

Szerintem biztosan látta, és mondta is volna! De ha Picinek volt orra, akkor megnyugodhatsz, mert az egyik jele a Down kóros babáknál, hogy nincs, vagy nagyon picike az oruk!!! Meg amúgy is leletet is kellett, hogy kapjál, és arra rákellett volna írni, ha bármi lenne! -31. hetes kismama-
Nem ijesztgetni akarlak, de nekem 3D-n, 26 hetesen nem látták a Down-nál dúrvább kromoszómarendellenességet. Persze nem mindegy, hogy milyen szakember csinálja. Így utólag már tudom, hogy kihez kellett volna menni... Ezeket csak amniocentézissel lehet kiszûrni 100%-osan. Van még olyan, hogy integrált teszt, az is elég jó, azt hiszem 87%-osan mutatja ki a Down-t. Nézz utána a neten, van egy csomó minden. De biztos minden rendben lesz. Minden jót, jó egészséget! Üdv.
Nekem a kombinált tesztem, afp-m, tarkóredõ is jó lett, mégis megcsináltattam az amniocentézist. 37 éves voltam akkor. Na meg a genetikus azt mondta, hogy a tarkóredõ az estek 60%-ban vastagszik meg.
A kérdező hozzászólása: Én 27 vagyok, és eléggé aggódós. A dokinál rákérdeztem a többi betegségre, azt mondta, semmi baj nincs. De csak most gondolkoztam, hogy uh-n látható-e a Down, mert a nyitott gerinc, meg ilyenek logikus, hogy igen. Ja, amúgy gyönyörû pisze orrocskája van. Akkor kizárva?

Ha endom lenne azt látták volna hüvelyi uh-n, mikor pcos miatt vizsgáltak?

Nincs pcos-em, csak rendszertelen volt a mesim, de a vizsgálat óta beállt normálisan. Lehet, hogy azért volt olyan a mensim, mert akkoriban nagyon sokat idegeskedtem, stresszeltem. Most volt egy kis vérzésem, csak egy icipici pötty a wc papíron, azóta semmi, azt beágyazódásnak tudtam be. Aggódom, hogy mi van akkor ha endó? Pár napja fáj a hasam is kicsit, de nem vészes, ezt is a beágyazódásnak tudtam be. Szerintetek? Milyen tünetei vannak még? Másnak is szoktak borsószem nagyságú alvadt vér darabok távozni mensikor? Amúgy nincs nagyon erős mensim sem, és a görcseim sem olyan erősek..és csak az első nap vannak.

Legjobb válasz: Szia!Nekem nem látták, csak mikor cisztával mûtöttek.Nem a legsúlyosabb de van.Szóval nekem nem mutatta ki.Azt mondta a doki hogy nem lehet uh-val bepillantani úgy a petevezetõbe vagy a petefészekbe hogy lehessen látni az összenövés, meg ilyenek.nekem mindig halál pontos volt a mensim.Görcsöltem de azért eléggé el lehetett viselni.Remélem tudtam segíteni

Szia!Nekem nem látták, csak mikor cisztával mûtöttek.Nem a legsúlyosabb de van.Szóval nekem nem mutatta ki.Azt mondta a doki hogy nem lehet uh-val bepillantani úgy a petevezetõbe vagy a petefészekbe hogy lehessen látni az összenövés, meg ilyenek.nekem mindig halál pontos volt a mensim.Görcsöltem de azért eléggé el lehetett viselni.Remélem tudtam segíteni
A kérdező hozzászólása: Hát én azóta görcsölök mióta legelõször megjött és alvadt vér is mindig volt.(.szóval nem hiszem h 10en pár éves koromtól endom lenne.).anyunak is..ez normális amúgy? Kicsit most aggódom, hogy ez miatt nem jön a baba. Hajlamos vagyok amúgy mindenféle tünetet keresni magamon..de most megijedtem :(
En is beparaztan 1 eve, mikor neten megkerdeztem egy orvost a gorcsokrol.. En is azota gorcsolok miota megjott. Viszont mar tudom hogy miert: mert mehosszehuzodassal valik le a nyalka.. Ne aggodj, osszejon az a baba! En is azthittem h emiatt meddo is vagyok stb, aztan mikor felvoltam keszulve hogy megint megjon, nemjott :) )) Drukkolok!
nem látszik az endo uh-n, de a pcos sem állapítható meg uh-val.
A kérdező hozzászólása: Cisztákat kerestek, de hálisten nincs egy sem. Meg vért vettek..
attól még lehetsz pcos, hogy nincs cisztád. 3. napi hormonsorod milyen lett.

SOS. Láttam egy cicanacit, aminek hátul az egyik oldalára kisebb kövekkel rá van írva hogy Bon. Nem tudom milyen márka, ha az egyáltalán?

Már be kerestem mindenütt, de sehol nem találom.

Legjobb válasz: Hát a H&M-ben vannak farmeranyagú cicanacik (ún. jeggingsek). Meg talán a Tally Weijl-ben is láttam ilyen nagyon vékonyat. A H&M-es kicsit vastagabb, de sztreccs az is.

Hát a H&M-ben vannak farmeranyagú cicanacik (ún. jeggingsek). Meg talán a Tally Weijl-ben is láttam ilyen nagyon vékonyat. A H&M-es kicsit vastagabb, de sztreccs az is.

Ha a torokgyulladásom refluxtól lenne, azt látta volna a gégész? (Gégetükrözéskor. )

Hõemelkedésem is van és a manduláim is gyulladtak. Akkor inkább vírustól van? Nagyon félek, mert több hete nem gyógyul és fogalmam sincs hogy mitõl van.

Legjobb válasz: Ha hõemelkedésed is van az már fertõzést jelent (vírus,baktérium),de az általában nem tart több hétig. Szerintem a régebbi panaszt(torokfájás,köhögés) csinálhatja reflux,de most ez a hõemelkedés,mandulagyulladás egy új eredetû dolog. A gégész azt látja,hogy gyulladt a torkod. Ha tipikus vírusos vagy bakteriális fertõzésrõl is szó van ,akkor azt is látja,mert ilyenkor általában apró hólyagok is jelentkeznek.

Ha hõemelkedésed is van az már fertõzést jelent (vírus, baktérium), de az általában nem tart több hétig. Szerintem a régebbi panaszt(torokfájás, köhögés) csinálhatja reflux, de most ez a hõemelkedés, mandulagyulladás egy új eredetû dolog. A gégész azt látja, hogy gyulladt a torkod. Ha tipikus vírusos vagy bakteriális fertõzésrõl is szó van , akkor azt is látja, mert ilyenkor általában apró hólyagok is jelentkeznek.
A kérdező hozzászólása: Igen, voltak a manduláimon fehér foltok. Voltam vérvételen is pár hete, aszerint is vírusos eredetû a gyulladásom, de tényleg meg kellett volna már gyógyulnom, azért merült fel bennem a reflux. (Bár semmilyen tünetem sincs.) Teljesen tanácstalan vagyok. Köszönöm a segítséget!
Egy dolog van, ami nem illik a refluxba. Fájhat a torkod, köhöghetsz akár, de hõemelkedésed attól nem lenne. Elképzelhetõ, egy bakteriális felülfertõzés. Menj le a háziorvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Köszi, holnap megyek orvoshoz.
streptococcus-t neztek a torokbol vett mintabol?
A kérdező hozzászólása: Nem, vérbõl néztek Anti-streptolizint, az nem lett magas egyáltalán.

Mit tehetnék? Szeretném ha bebizonyítaná hogy fontos vagyok neki. Elôre is bocsánat ha hosszú a sztori, de úgy láttam legjobbnak ha az elejétôl kezdem, mert akkor énis, ti is, bele kavarodtatok volna.

Régebben beleszerettem egy srácba csak nem sikerült összejönnünk, mivel elutasított. (Nem is akàrhogy. De ez már nem lényeg.) Azóta kerestem más srácokat, és igen jártam is párral. Ez olyan 2-3 éve lehetett. Most eljött a nyár, nincs suli és akkor meglátom ôt a parkban....azt hittem màr nem szeretem, mivel nem gondoltam rá, a sulis idôk alatt szinte eszembe se jutott, hiszem másba voltam szerelmes. Térjünk vissza a parkhoz, tehát mikor megláttam akkor jöttem rá: az érzéseim mit sem változtak....:( Nem mintha baj lenne....de azt hiszem, végre mutat egy kis êrdeklôdést irántam. Pl. múltkor barátnôinmel elmentünk elôtte, és a haverjai elôtt, erre mondta neki elég hangosan a haverja: Hé, x ott van az a làny aki tetszik neked! Ez után az eset után, több ilyen is történt többször hallottam, láttam messzirôl a jelekbôl hogy próbálják rávenni hogy jöjjön ide. És vègre én is érzem hogy szeret. Mit tegyek? Nem szeretnék odamenni, szeretném ha most ô bizonyítaná be hogy fontos vagyok neki. Milyen jeleket adjak?

Legjobb válasz: Azért kérlek vegyétek figyelembe hogy 2-3 éve estem belé.

A kérdező hozzászólása: Azért kérlek vegyétek figyelembe hogy 2-3 éve estem belé.
Nézd, a kölcsönös szimpátia, a külsõ vonzerõ még nem jelenti, hogy szeret. Attól, hogy tetszel neki, még nem biztos, hogy szeret. A szerelem, a szeretet ennél komolyabb, mélyebb dolog. Viszont ebbõl, ha igaz amit leírsz, még nagyon jó dolgok sülhetnek ki. Mosolyogj rá mindig, ha találkoztok, pillants rá sokszor, keresd a szemkontaktust. Ha elmész mellette, érintsd meg a karját és kérdezd meg, hogy van. Ezekbõl szerintem, ha kölcsönös a dolog, akkor rá fog jönni, hogy kezdeményezhet. De mivel nem ismerlek egyikõtöket sem, nem tudok igazán hasznos tanácsot adni. Azt jól teszed, hogy Te nem mész oda hozzá, és nem Te kezdeményezel, valóban várd ki, hogy Õ lépjen.
Hát 1x már elutasított.. ahogy leírtad, gondolom nem szép szavakkal utasított el. szerintem nem kéne megalázkodj elõtte, hogy még ezek után.. ( meg egyébként is.....) te ne keresd.. õ a férfi!!! ez nem óvoda, ha v.melyik fiúnak tényleg nagyon tetszik egy lány, akkor õk is megtalálják a módját, hogy tudjanak vele beszélni... Legyél mosolygós a környezetében, nézz rá 1-2x... Más jeleket így nem tudsz küldeni neki szerintem...
Semmit ne tegyél. Mivel egyszer már elutasított, ha arra volt bátorsága, akkor most legyen bátorsága odamenni, és udvarolni is. Ha komolyan gondolja, és megint nem csak szórakozik... Én, nem is állnék vele szóba, de ez én vagyok.
A kérdező hozzászólása: Mikor elutasított akkor a haverjai jöttek oda, és vittek oda hozzá...:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!