Találatok a következő kifejezésre: Ha az kizárok egy felhasználót aki (2 db)

Ha az iwiwen kizárok egy felhasználót (aki zaklat az élet minden területén), akkor mi történik? Úgy értem, mennyit lát az adatlapomból?

Legjobb válasz: Amilyen adatokat le tudsz zárni a kis lakat jellel, azokat csak az ismerõseid fogják látni, akik nincsenek az ismerõseid között, azok nem. De például a képeket látják az ismeretlenek is.

Amilyen adatokat le tudsz zárni a kis lakat jellel, azokat csak az ismerõseid fogják látni, akik nincsenek az ismerõseid között, azok nem. De például a képeket látják az ismeretlenek is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a hasznos tanácsot!
Azért kérdés, hogy mit értesz "kizárásnak". Ha ez azt jelenti, hogy törlöd a kapcsolatotokat, akkor annyit fog látni, mint az ismeretlenek, hiszen õ is annak minõsül. Ha az üzenetek résznél zárod ki, akkor pedig nem fog tudni üzenetet küldeni neked, de az adatlapon semmi változás nem lesz, amit eddig látott, azt ezután is fog.
A kérdező hozzászólása: Tudtommal csak az üzenetek résznél lehet kizárni. Gondoltam hátha nem is látja az adatlapom, ha kizárom. Köszönöm a választ!

Ha kizárok egy felhasználót iwiwen az ismiim közül és ő irna nekem üzenetet akk azt neki ugy mutatja h el is küldi?

Legjobb válasz: Lehet hülye vagyok, de ezt nem értem. Fogalmazd meg újra légyszíves!

Lehet hülye vagyok, de ezt nem értem. Fogalmazd meg újra légyszíves!
ugyanúgy megkapod a levelet.
A kérdező hozzászólása: hogy kapnám meg ha kizárom? akk az mire van?
A kérdező hozzászólása: elsõnek: iwiwen van oylan az üzenetnél h kizárás és ha ezt használom egy embernél akk neki ugyan ugy mutatja h elküldi nekem az üzit és akk azt hiszi h nem akarok visszairni rá, de elolvastam. na rem normálisan irtam:D
iwiwen bárkinek tudsz írni, nem kell, hogy bennt legyen az ismerõseid között. Én is kaptam már így levelet.
Szia!Neki egy piros ki 'X'-elt boríték fog megjelenni, ami nincs felnyitva.Nos ez kettõt jelenthet számára: 1.elolvasás nélkül törölted a levelét 2.kizártad Mind a 2 verzió ugyanúgy jelenik meg(azt hiszem)-szóval igen, valszeg sejteni fogja a kizárást.Te pedig nem fogod megkapni tõle a leveleket.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!