Találatok a következő kifejezésre: Ha az kizárok egy (47 db)

Ha a szén kettős kötéssel kapcsolódik egy ligandumához az kizárja a kiralitás lehetőségét?

mert elvileg az a feltétel hogy 4 különböző atomhoz,vagy atomcsoporthoz kapcsolódjon,de így csak 3hoz tud.

Legjobb válasz: A centrális kiralitást valóban kizárja. Csakhogy vannak olyan molekulák is, amelyek centrum nélkül is királisak. Pl axiális kiralitású molekula az alábbi: http://hu.wikipedia.org/w/index.php?title=F%C3%A1jl:R-BINOL-.. Pedig minden egyes szénatom sp2 hibridállapotú a fenti molekulában. ((Egyébként a gyökök is lehetnek centrálisan királisak. Meg akkor is, ha eléggé rövid életûek, Ott kell 3 különbözõ atomcsoport, és egy szabadon lévõ elektron.))

A centrális kiralitást valóban kizárja. Csakhogy vannak olyan molekulák is, amelyek centrum nélkül is királisak. Pl axiális kiralitású molekula az alábbi: http://hu.wikipedia.org/w/index.php?title=F%C3%A1jl:R-BINOL-.. Pedig minden egyes szénatom sp2 hibridállapotú a fenti molekulában. ((Egyébként a gyökök is lehetnek centrálisan királisak. Meg akkor is, ha eléggé rövid életûek, Ott kell 3 különbözõ atomcsoport, és egy szabadon lévõ elektron.))

Ha iwiwen valaki kizárt egy személy az ismerősei közül (tehát levelet sem tudok neki küldeni), és ha bejelölöm őt, akkor látni fogja a jelölésem?

emélem érthet? voltam:)

Legjobb válasz: Ha egyszer Valaki, kizárt az ismerõsei küzül, és bejelölte azt is hogy nem szeretné a kapcsolatot tartani veled, nem valószínû hogy megkapja a bejelölésedet. Remélem jól értettem, hogy erre voltál kíváncsi! Ha nem, akkor bocs! félreértettem a kérdést!

Ha egyszer Valaki, kizárt az ismerõsei küzül, és bejelölte azt is hogy nem szeretné a kapcsolatot tartani veled, nem valószínû hogy megkapja a bejelölésedet. Remélem jól értettem, hogy erre voltál kíváncsi! Ha nem, akkor bocs! félreértettem a kérdést!
Látni fogja, hogy bejelölöd. Én kizártam egy lányt, mivel zaklatott engem és a barátnõmet, de ha bejelöl, akkor az megjelenik rendesen.
A kérdező hozzászólása: igen, erre voltam kíváncsi!:) köszi
Ha az iwiw-en, az Adatkezelés címszóra kattintva, a megjelenõ tájékoztatóban megadott email címre (a [email protected]) email-benn elküldöd, az általad megjelölt, kapcsolatod kizárására kijelölt felhasználó nevét, és kéred, hogy mindennemû kapcsolatot töröljenek, illetve a késõbbiekben sem szeretnél semminemû kapcsolat felvételt, a továbbiakban nem fognak zaklatni, a bejelöléssel, illetve Te nem fogod azt látni a felhasználói fiókodban!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! :)

Srácok, az kizáró ok egy kapcsolatban ha a lánynak van egy gyermekkori gyógyíthatatlan betegsége? (mozgássérült)

Tudok járni, meg meg tudok csinálni különböz? dolgokat ,de nem vagyok olyan er?s nem tudok annyit sétálni, futni. Valamilyen szinten persze ezek a dolgok is mennek csak hamarabb elfáradok. A betegség neve izületi gyulladás és hetente kétszer szoktam magam szúrni. Még amikor kicsi voltam nagyon sokat csúfoltak emiatt és így szinte sosem mondtam el senkinek mi bajom van. Szóval ha egy lánynak ilyen baja van az kizáró ok?

Legjobb válasz: nem kizáró ok

nem kizáró ok
Nem tehetsz róla, nem lenne kizáró ok. Amikor sétálsz, akkor látszik a járásodon?
Semmi sem kizáró ok, ha megértjük egymást és jó együtt.
Szerintem abszolút nem.Sem férfi, sem nõ esetében..
nem látom az összefüggést ... szerintem nem
Nem lenne az, sõt.
Nekem nem lenne az! Ezt teljesen õszintén mondom. 27F
Nem, mert amúgy is utálok futni.
A kérdező hozzászólása: Pont nem akartam kiírni az arthitist, na mindegy. Hát, remélem tényleg nektek van igazatok :( most így az 5. sikertelen próbálkozás után elment a kedvem a dologtól , de majd csak lesz valami. Köszönöm mindenkinek!!!
Egyáltalán nem lenne kizáró ok, az társunkat a hiányosságaival együtt szeretjük (jó esetben) és próbálunk arról gondoskodni, hogy az élete ne csak errõl szóljon a továbbiakban.
*a társunkat
Nem lenne kizáró ok :)
kapom a lefeléket, de õszintén elmondom. Nekem lehet hogy gondot okozna. Ismerkedésnél a külsõ az elsõ amit meglátok és vagy megtetszik vagy nem. Hazudik aki szerint nem igy van. Azt mondtad, hogy nem igazán látszik, szóval lehet hogy nem is lenne gond eleinte, aztán ha a személyiség megfog akkor onnantól kezdve megszépül az illetõ és ilyenek nem zavarnak egyáltalán. Mellesleg ha én az ötödik ismerkedés után feladtam volna a csajozást akkor kb a 2. nap abba is hagytam volna :D Ne add fel, pecabot helyett hálóval próbálkozz, sok pasi van, tuti megtalálod a hozzád illõt. 24f
Engem nem zavarna, ha meg nem látszik, vagy csak nagyon figyelni kell, hogy észrevegyék, akkor hol a gond? Ha meg beleszerettem, elfogadnám. 20/F
Ha szerelmes lennék belé, akkor nem.
Nekem atópiás dermatitisem van, ez egy elég csúnya bõrbetegség, bár sokszor évekig tünetmentes. De ha kijön, akkor tele vagyok kiütésekkel, és mivel spec. rendelésre kell járni vele, kb. 2-3 hétre kapok idõpontot. Most együtt vagyok egy fiúval, 3 hónapja vagyunk együtt és kijött. Én szörnyen szégyellem és rondának látom magam, õ azt mondta, így is ugyanolyan gyönyörû vagyok, mint eddig :) Szerintem ha normális partnert találsz, akkor neki ez nem lesz kizáró ok, csak ne add fel :) Remélem nem baj, hogy lányként hozzászóltam :) 25N
õszintén megmondom, levesz az értékedbõl de nem sokat! f19
Figyelj, szerintem tök jó, ha emiatt elutasít már az elején, hiszen már akkor kiderül, micsoda gyökér. Ugyanis normális, épeszû ember, egy érzõ lény nem utasít el emiatt. Aki meg igen, az nem érdemel meg, és valóban úgy a legjobb, ha már az elején fény derül erre, és lelép a pi.ba.
Ha elfáradnál, vinnélek az ölemben és meg is van oldva a probléma.Szóval nem kizáró ok.
Életem legnagyobb szerelme egy olyan lány volt, akinek hozzád hasonlóan arthitise van. Engem nem zavart. Tisztában voltam vele, hogy 5-10 éven belül mûteni kell a combját és hogy kb 40 év múlva tolószékbe fog kényszerülni, de ettõl én még vele akartam leélni az életemet. Az meg már egy más sztori, hogy õ nem.
A kérdező hozzászólása: Igazából azért kérdeztem meg mert többen is elutasítottak emiatt.
A kérdező hozzászólása: Ha rosszabb napom van, vagy fáj akkor alig észrevehetõen látszik.
Én ugyan nõszemély vagyok, de szerintem sem te tehetsz róla, ha elutasítottak. Férfi esetében nálam sem lenne kizáró ok. Nem lehet, hogy nem voltak tisztában a betegséged súlyossági fokával, és valami sokkal szörnyûbb dolgot képzeltek bele az állapotodba?
8 Ez miatt? azok nem voltak normálisak... bocs, de nekem ez a véleményem..
Nálam lehet kizáró ok lenne, de igy látatlanban nem tudom megmondani.Sok tényezõtõl is fül, pl mennyire szimpatikus meg hasonlók.
10 Aki szeret az mindennel együtt szeret téged, és ott segít neked ahol tud..
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, pontosan elmagyaráztam nekik a dolgot. Szerintem csak szimplán gond lennék.
Jaj, hát akkor összeillünk, mert én sánta vagyok :)
nem hinném hogy kizáró ok lenne. régebben (még fél éve is) úgy gondoltam én is h sose tudnék mit kezdeni egy mozgássérült lánnyal, de ez megváltozott, mikor beleszerettem abba a bizonyosba. Õ szerencsére már egészséges, de mikor lebetegedett úgy voltam ha tolókocsiba kerül sem távolodok el tõle. :)
15 Az ilyet ejteni kell-és nem foglalkozni vele..
Hasonló gonddal küzdöm, csak én férfi vagyok. :(
Elvben nem kizáró, de ha válogathatnak, és van más akkor nem te leszel az akit választanak.
Nem kizáró.
Ha te 95-ben szereltél le mint én, akkor nem vagyok kissé túlkoros katonának?

Ha egyik szülő volt pszichológusnál akkor az kizáró ok a rendőrszakközép felvételinél?

Mert idén kéne felvételiznem csak nem tudom hogy kizáró ok vagy sem.

Legjobb válasz: Ez most egy vicc ugye? Már miért lenne ez kizáró ok?

Ez most egy vicc ugye? Már miért lenne ez kizáró ok?
A kérdező hozzászólása: ALKALMASSÁGI KÉRDÕÍV Név (születési név is): ...... Születési hely, idõ (év, hó, nap): : ...... Anyja neve: ...... TAJ száma: ...... Lakóhelye: ...... fele loen töltöttem ki! Foglalkozása: ...... Szakképzettsége: ...... Szüleinél, testvéreinél elõfordult-e: magas vérnyomás, szívbetegség, cukorbetegség, agyvérzés, ideg- és pszichiátriai betegség, daganat, alkoholizmus, öngyilkosság, egyéb éspedig: ...... ...... Kezelték-e, illetve kezelik-e (mûtét is ideértendõ) a következõ betegségekkel (írja be, húzza alá): szív- és érrendszeri betegség...... allergia, szénanátha: ...... tüdõ- és mellhártyagyulladás, tüdõasztma: ...... fekélybetegség (gyomor, bél): ...... cukorbetegség: ...... idegkimerültség: ...... magas vérnyomás: ...... tüdõgümõkor (tbc): ...... mozgásszervi betegség: ...... májbetegség: ...... szem-, fülbetegség: ...... szédülés: ...... fertõzõ betegség (hepatitis B, hepatitis C): ...... nemi betegség: ...... nõgyógyászati betegség: ...... urológiai betegség: ...... egyéb betegség: ...... Volt-e, van-e pszichológiai problémája vagy ideg-, pszichiátriai betegsége (epilepszia, pánikbetegség, depresszió, szorongás, alkoholfüggõség, játékszenvedély, egyéb): ...... Volt-e balesete (csonttörés, fej-, mellkasi, hasi, végtag sérülés) és mikor: ...... Volt-e eszméletvesztése, görcsrohama, ágybavizelése: ...... Volt-e, van-e beszédzavara, írási, olvasási vagy számolási problémája: ...... Volt-e öngyilkossági kísérlete (mikor, hogyan): ...... Kezelték-e kórházban, rehabilitációs intézetben (mikor, miért): ...... Kezelték-e ideggyógyászaton, pszichiátriai intézetben (mikor, miért): ...... Szedett-e, illetve szed-e rendszeresen gyógyszert (mit, miért): ...... Rendszeres orvosi kezelés alatt áll-e (mióta, miért): ...... Fogyasztott-e kábítószert, drogot: ...... Fogyaszt-e alkoholt:, soha, alkalomszerûen, naponta (mit, mennyit): ...... hetente (mit, mennyit): ...... volt-e alkoholelvonó kezelésen (mikor): ...... Van-e tériszonya: ...... Van-e félelme zárt helyen tartózkodástól: ...... Fél-e, illetve iszonyodik-e vértõl, halottól, tûztõl, víztõl, egyébtõl: ...... Van-e jogosítványa (milyen egészségi alkalmassági csoportra): ...... Sportolt, illetve sportol-e rendszeresen (mit, milyen gyakran): ...... Volt-e beteg az elmúlt egy évben (mikor, mi baja volt): ...... Volt-e orvosszakértõi vizsgálata (mikor , miért): ...... Megállapítottak-e egészségkárosodást (hány %): ...... Volt-e hivatásos állományba vétel elõtti alkalmassági vizsgálaton (hol, mikor, milyen minõsítést kapott): ...... …………………………………………………………………………………………………………………………. Volt-e már hivatásos szolgálatban (mettõl-meddig, hol): ...... Hivatásos állományból egészségi ok miatt szerelték-e le (FÜV eljárás volt-e, mikor, miért): ...... Tudomásul veszem, hogy az általam ismert betegségem vagy egészségi elváltozásom elhallgatása utólag is „Alkalmatlan” minõsítést vonhat maga után. Kijelentem, hogy a KÉRDÕÍVET a valóságnak megfelelõen töltöttem ki! Hozzájárulok, hogy az egészségi és pszichikai állapotommal kapcsolatos adatokat az alkalmassági vizsgálatot végzõ szerv a vonatkozó jogszabályok betartásával kezelje. Ez az alkalmassági kérdõ ív idén és benne szerepel hogy a "Szüleinél, testvéreinél elõfordult-e: magas vérnyomás, szívbetegség, cukorbetegség, agyvérzés, ideg- és pszichiátriai betegség, daganat, alkoholizmus, öngyilkosság, egyéb éspedig:" ez van benne és ezért kérdezem
A pszichológus nem orvos, nem betegeket gyógyít. Ha pszichiáterhez jártak volna kezelésre, az más lenne.
A kérdező hozzászólása: És ha oda akkor az kizáró ok?
Nem kizáró, de a hajlamot örökölhetted.
A kérdező hozzászólása: Ezt te honnan tudod, bocs a hülye kérdések miatt csak parázok egy kicsit de ez szerintem érthetõ.

20 év feletti nők! Ha egy fiú a második X felett is szűz, akkor az KIZÁRÓ ok is lehet a számotokra, hogy esélyt adjatok neki?

Legjobb válasz: nem mondod, hogy pl. 17 évesen még nem voltál elég "férfi"? áldjon meg a jósisten, inkább legyél rá büszke, hogy nem feküdtél le fûvel-fával! van ismim, aki tartogatja magát annak, aki megérdemli. Ez nem szégyen, meg kizáró ok! Keresni kell egy olyan lányt, aki szinténzenész pl. vagy megérti. Van ilyen.

nem mondod, hogy pl. 17 évesen még nem voltál elég "férfi"? áldjon meg a jósisten, inkább legyél rá büszke, hogy nem feküdtél le fûvel-fával! van ismim, aki tartogatja magát annak, aki megérdemli. Ez nem szégyen, meg kizáró ok! Keresni kell egy olyan lányt, aki szinténzenész pl. vagy megérti. Van ilyen.
Engem kimondottan izgatna, hogy én lehetek az elsõ, én oldom a gátlásait, hozzám van bizalommal. Azt hiszem nagyon kisebbségi érzésed van.Ha egy férfi csak egy fokkal szebb az ördögnél, az már tökéletes.És nem annyira fontos ám a belsõ, a megértés, a közös hullámhossz fontosabb.Csak meg kell találni a megfelelõ párt.
én egy évig éltem egy nagy helyes, és menõ sráccal, akinek, mint kiderült, 25 évesen én vettem el a szüzességét : ))) (én is annyi voltam). semmi probléma nem volt vele, csak elõtte nem talált olyan partnert, akivel igazán jól érezte volna magát, anélkül meg minek.
Nem értem, hogy lehetne ez kizáró ok, szerintem ennek inkább örülni kéne. Az lenne a normális, ha mindenki az igazival lenne együtt elõször. Persze ez lehetetlen, mivel nem tudod ki az igazi, amíg meg nem találod sajnos. Az biztos, hogy én kifejezetten örülnék ennek a ténynek.
Nem, ez nem kizáró ok nálam az biztos.. (: 23/L
A kérdező hozzászólása: Igen/Nem válaszon kívûl bõvebb tájékoztatást kérek!
A szüzesség az erény, és meg becsülendõ.
Ezerszer inkább egy szûz pasi kapcsolatra mint aki mindenhova bedugja a farkát ami él és mozog... De én félnék, hogy rákapsz a dologra és elhagysz másért. Bocs, nehezn bízok.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem.
lehet hogy ismerlek? nekem kb 20 ilyen ismerõsöm van a nagyobb baráti körben!
Nem a szüzesség, hanem az önbizalomhiány a kizáró ok. - Egy férfi legyen egoista. Ezért mondta 17.25-ös is, hogy volt rossz élménye ilyen sráccal. Ha nem bízol magadban, az ágyban sem leszel jó és ebbõl származhat az az ellenérzés, amit 17.25-ös említ. Ha van önbizalmad (ami amúgy, mint ebbõl a 8 mondatodból is üvölt neked nincs), akkor állatira senkit nem fog érdekelni, hogy szûz vagy-e. Ha nincs, akkor viszont mindegy, hogy csináltad-e már vagy nem, a legtöbben nem fognak esélyt adni. Egy idõben lenéztem a nõi magazinokat, mint a Cosmo vagy a Joy vagy mittudomén, de mikor valami hülyeség folytán mégis elkezdtem venni õket, hamar rájöttem, hogy a felszínes maszlag és az általam olyannyira elvetett über-feminizmus mellett (bocs, csajok) elejtenek néhány tételmondatot, ami bizony hasznos és szükséges egy ember számára. Persze ahhoz, hogy ezeket a dolgokat kiszûrd és elfogadd, kell egy bizonyos intelligencia szint (az elõzõhöz) és objektív õszinteség saját magadhoz (a másodikhoz). Az objektív öszinteségbe nem tartozik bele, hogy mindenáron azt akard bebizonyítani a világnak, hogy szar vagy. Ennek csak a felismerése tartozik ide. A bizonygatás részhez már éppen a tényállás ellekezõjét kell kapcsolni, miszerint: szar az anyád, én tök jó vagyok. És visszaigazolandó a magazinokhoz, az egyik Cosmoban éppen szószerint így írták: Az önbizalomhiány nem menõ.
Ja és 16.27-kor (elõtte és azóta is) lány voltam és 17.
Fõ az önbizalom. Egyébként én egy 20 éves fiú vagyok, aki még szûz. Volt olyan, hogy ez nagyon aggasztott. De egy idõ után már. Rájöttem, hogy nem az a gond, hogy szûz vagyok, hanem az, hogy el voltam zárva a lányok társaságától, mert fiúsuliban tanultam. Most viszont lányokkal társalgok, beszélgetek és náluk osztom poénjaimat. Javaslom, hogy egyszerûen csak keresd a társaságukat. Ne toljad elõtérbe a szüzességed, hanem olyasmivel foglalkozz, amihez értesz (munka vagy hobbi). Több lesz tõle az önbizalmad is. A csajok társaságába légy laza, mint a haverjaid körében. Lindemann 20/f
A volt võlegényem 21 éves volt, mikor elvetem a szüzességét. Egyáltalán nem volt gáz, annak ellenére sem, hogy én elõtte már voltam 2 sráccal. azt egy kicsit bántam, hogy én nem neki adtam a szüzességem. (Viszont azt sem bánom, hogy annak adtam, akinek igen.) Mára már ennyi tapasztalattal nem szeretnék szûz fiút...nem azért, mert bénaságától félnék...megtanítanám én mindenre. Hanem azért, mert egy fiúban, aki csak velem szexelt felmerülne a kérdés: "Milyen lehet mással?". Én meg nem akarom félelemben élni a kapcsolatomat. Ennyi
22/N voltam
szerencsétlen befordult csicska gyerek vagy én 22éves létemre 7nõt perditettem a lécre csira :D nem a gép elött kéne egész álló nap folyatnod a nyáladat
Én már a második x vége felé járok, de nem tartom gáznak... kizáró oknak pedig egyáltalán nem. Nem szeretem azokat a pasikat, akiket a [email protected] irányít. Ne szégyelld, de nem is villogj vele, csak azt alányt avasd be, aki megérdemli. :-)
húú én mennyire örültem volna annak, ha a párom szüz!!! Mivel sajnos eléggé szoknyapecér volt, most hallgathatja tölem, hogy milyen undorító, hogy minden nöt az ágyba vitt. Jó ö már szélsöség de én is inkább arra szavazok, hogy jobb ha valaki szüz mintha nem. Jó ha csak egyvalakivel kell megtanulnod bánni. Pl. mikor én elöször lefeküdtem a párommal hát az valami iszonyatos volt! Mert ö ahhoz volt hozzászokva hogy más nö hogy szereti. És elég sok idönek kellett eltelnie mire ez a beidegzödés elmúlt. De addig neki folyamatosan szólnom kellett, hogy ne így ne úgy stb. ha úgy tetszik ez is tanítás mert meg kellett tanítanom, hogy nekem hogy jó. Szóval ezt ne szégyelld, örülj, hogy nem kapkodtad el! Szánalmas, hogy manapság már 11-12 éves korban veszítik el... Egy lány/22
"Sosem voltam elég férfi és igen nekem mindkettõ szégyen!" Miért szégyen? Ne csinálj belõle presztizs kérdést az ég áldjon meg! Attól nem leszel se több, se kevesebb, ha szûz vagy még. Én is az vagyok, és nem csinálok belõle ügyet, pedig az életkorom már a 23-as számot nyaldossa, s ráadásul fiú is vagyok! Az, hogy mit gondol más, azt nagy ívben [email protected] Ha valaki szemében ettõl nem leszek ember, hát Istenem, ennyi ész jutott neki. Irigy vagyok én is, csak én nem a szex miatt. Sajnos fõképp az agresszív apámnak köszönhetem, hogy megnyomorította a lelkemet, soha nem szeretett csak ütött, vágott ahol ért. Soha nem voltam szerelmes, s senki nem varázsolt el annyira, hogy beadjam a derekam. Nem a nagy szerelemre várok, hanem csak arra, akiben megbízok, s többet érzek iránta az átlagnál. És igen, ez nem gáz. Én nem tartom annak. Te se tartsd magad annak!
A kérdező hozzászólása: Sosem voltam elég férfi és igen nekem mindkettõ szégyen!
A kérdező hozzászólása: Jól hangzik, de én sajnos nem vagyok sem helyes, sem menõ.:(
jaaa, ha te ezt így érzed, ezt nem tudtam, bocsi
A kérdező hozzászólása: Igen, így érzem és tapasztalom is. Miért nem hallottál még ilyen lúzerrõl?
Én 2 év együttjárás után adtam oda magam a barátomnak. Ez az eset nemrég történt:$ Neki elõttem volt már kapcsolata, de azt mondta h a velem valót tekinti a legelsõnek. Engem ez nem vígasztalt, mert én személy szerint jobban örültem volna ha õ is szûz még... de ennek ellenére szeretem, és még ma is együtt vagyunk. Szerintem legyél büszke magadra! Te többet érsz mint azok akik csak strigulákat húzogatnak a falra, de sosem tapasztalták még a szerelmet! Sok sikert neked! :) 20/L
szerintem egyáltalán nem kizáró ok, sõt annyiból még jó is, hogy tudja a csaj, hogy nem vagy valami szoknyapecér és nem döntögeted sorra a csajokat. Nekem az elõzõ pasim 21volt és velem volt úgy elõször (én akkor 17 voltam és már nem voltam szûz) és nem volt ennek semmi rossz hatása vagy ilyesmi. Ja és egyáltalán nem ciki, ezt felejtsd el. És azt még elárulom, hogy az se baj ha nem vagy menõcsávó...csak azért picit legyél magabiztosabb, az bejön a csajoknak. NEm szabad azon görcsölni, hogy úristen, mit szól h szûz vagyok. Nyugi, nincs ezzel semmi baj. 22/L
Ha szerelmes vagyok az illetõbe, nem számítana. de egyébként zavarna, szeretem, ha egy pasi tudja, mit hogy kell az ágyban és nem bénáskodik. volt már szûz pasihoz "szerencsém" többet inkább ne...
17:25-ösnek: nem minden szûz pasi béna. Nekem az elsõ két pasi, akivel együtt voltam mindkettõ szûz volt és mégis értették a dolgukat :) nem bénáztak, tudták mit kell csinálni, gyengédek, figyelmesek voltak stb.
Én kicsit furcsállanám. Számomra fontos, hogy az illetõnek legyen szexuális tapasztalata. Természetesen nem nézném le az illetõt, de nem is pozitívum a szememben. Én nem szeretnék valakinek az "elsõ és egyetlen" lenni, én olyan párt szeretnék, akinek elõttem is volt (szexuális) élete 23/L
Igen én is voltam már szüz fiúval, és mit mpondjak jobb volot mint az lõzõ aki már bejárt egy pér csajt!! Ja én nekem nagyon jól esne ha találkoznék egy ilyen fiúval mert legalább tudom hogy nem olyan mint a "mai"Fiúk!
Utolsó, 22 évesen 7 nõ az nem egy akkora szám hogy dicsekedni lehessen vele szerintem, szóval te csak ne osszad itt az észt.

! Katonatiszti főiskolára készülök. Lehet kizáró ok, ha az egyik szülőm büntetett előéletű?

Az Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemre készülök,ez az egyetlen katonatiszt képz? Magyarországon, ha jól értesültem.

Legjobb válasz: Nem kizáró ok.

Nem kizáró ok.
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Nálatok az kizáró ok egy kapcsolatkezdéshez egy fiúnál hogy ha részegre issza le magát?

Legjobb válasz: hát eléggé negatív... ha sokszor iszik, akkor egyértelmûen lepattintanám.

hát eléggé negatív... ha sokszor iszik, akkor egyértelmûen lepattintanám.
Mármint hogy úgy jön oda kezdeményezni hozzám részegen? Igen, általában azt preferálom még bulikban, szórakozóhelyeken is, ha olyan srác jön oda, aki minél józanabb. Azt nem tartom sokra, akinek ital kell ahhoz hogy oda merjen menni egy lányhoz és ital nélkül nem tudna odajönni. Ha ismerkedõs fázisban vagyunk akkor ha az én társaságomban (pl. randi) issza le magát, az sem túl pozitív lépés. Ha kapcsolatban vagyunk, akkor semmi baj, ilyen elõfordul bárkivel. De ha stabil alkoholizmus jeleit látom rajta (tehát az a túlpiálás nem csak egyszeri baleset volt), akkor az intõ jel.
A kérdező hozzászólása: Nálam egy kapcsolatnál is kiábrándító.

A nőknél az kizáró tényező, ha egy 24 éves férfinak nincs arcszőrzete?

Ergo nem nőtt még szakáll és bajusz.

Legjobb válasz: Hát azért nem egészen. Nem attól lesz férfias egy pasi, ha szõrös, és fordítva sem igaz...

Hát azért nem egészen. Nem attól lesz férfias egy pasi, ha szõrös, és fordítva sem igaz...
nem... miért lenne az?
nem
Ha nem kisfiúnak néz ki nem zavar :)
A kérdező hozzászólása: Gondolom azért, mert az arcszõrzet hozzátartozik a férfiassághoz.
rengeteg csajnak bejöna ksifiús arc, meg pejhedzõáll, ugyh no para!
igazat adok az elõttem válaszolóknak! nézheted a jó oldalát is! nem kell azzal bajlódnod! aki meg azért nem fog téged szeretni, mert nincs arcszõrzeted, az olyannal nem kell foglalkozni, nem érdemel meg téged!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!