Találatok a következő kifejezésre: Ha az kizárok (121 db)

Győrbe az egészségügyi szervező szakon költségtérítésesre mennyi a pont? Mert az interneten 400 valamennyit írt de az kizárt ha az államin csak 346.

Legjobb válasz: "Mert az interneten 400 valamennyit írt de az kizárt ha az államin csak 346." Miért is lenne kizárt? Sok szakon magasabb a költséges pont mint az állami.

"Mert az interneten 400 valamennyit írt de az kizárt ha az államin csak 346." Miért is lenne kizárt? Sok szakon magasabb a költséges pont mint az állami.
A kérdező hozzászólása: Hát én ennél az egy esetnél láttam.Minden suli a fizetõsekre utazik szóval nem lenne logikus.
Pedig logikus :P Másoddiplomára csak fizetõsre lehet beadni. Ha több másoddiplomás adja be rögtön megugrik a fizetõs határ. Nézd meg a többit is bátran sok helyen van ilyen.

Ha a szén kettős kötéssel kapcsolódik egy ligandumához az kizárja a kiralitás lehetőségét?

mert elvileg az a feltétel hogy 4 különböző atomhoz,vagy atomcsoporthoz kapcsolódjon,de így csak 3hoz tud.

Legjobb válasz: A centrális kiralitást valóban kizárja. Csakhogy vannak olyan molekulák is, amelyek centrum nélkül is királisak. Pl axiális kiralitású molekula az alábbi: http://hu.wikipedia.org/w/index.php?title=F%C3%A1jl:R-BINOL-.. Pedig minden egyes szénatom sp2 hibridállapotú a fenti molekulában. ((Egyébként a gyökök is lehetnek centrálisan királisak. Meg akkor is, ha eléggé rövid életûek, Ott kell 3 különbözõ atomcsoport, és egy szabadon lévõ elektron.))

A centrális kiralitást valóban kizárja. Csakhogy vannak olyan molekulák is, amelyek centrum nélkül is királisak. Pl axiális kiralitású molekula az alábbi: http://hu.wikipedia.org/w/index.php?title=F%C3%A1jl:R-BINOL-.. Pedig minden egyes szénatom sp2 hibridállapotú a fenti molekulában. ((Egyébként a gyökök is lehetnek centrálisan királisak. Meg akkor is, ha eléggé rövid életûek, Ott kell 3 különbözõ atomcsoport, és egy szabadon lévõ elektron.))
Elvben nem kizáró, de ha válogathatnak, és van más akkor nem te leszel az akit választanak.
Nem kizáró.
Ha te 95-ben szereltél le mint én, akkor nem vagyok kissé túlkoros katonának?

Ha valaki szemüveges az kizáró ok a katonaságból?

vagyis gondolom belehet kerülni így is max nem rohamlövész leszel vagy igen ?

Legjobb válasz: Ha ekkorák maradnak a fizetések, akkor a járókeret sem lesz kizáró ok.

Ha ekkorák maradnak a fizetések, akkor a járókeret sem lesz kizáró ok.
kötelezõ sorkatonánál nem, de hivatásosnál kizáró ok.
hivatásosnál csak katonai vezetõn kizáró ok. katonai gazdálkodási szakra még mehetsz attól.
Az én századparancsnokom szemüveges volt...
Nem kizáró ok, csak korlátozó dolog lehet bizonyos területeken.

Ha valaki szépségkirálynőnek akar jelentkezni, lehet festett vagy ferrvart haja? Vagy az kizárt? Egyáltalán mik a kizárt okok?

Legjobb válasz: a másik meg, hogy elõtte nem készülhetnek rólad akt vagy félakt képek

a másik meg, hogy elõtte nem készülhetnek rólad akt vagy félakt képek
Ez hülyeség, az elõzõ szépségkirálynõ úgy ment ki a világversenyre, hogy hajat varrtak be neki.Arról nem is beszélve, hogy a melle is mû.Még hogy természetes szépségek... hahaha.Van, aki még a bordáját is kiveteti, hogy karcsúbbnak tûnjön a dereka.Amúgy már nem egy festett hajú szépségkirálynõ volt, gondolkozz.
Felvarrt hajjal playmatenek lehet jelentkezni!Királynönek természetes szépségeket kerenek, nem Pamela tipust.
Kérdeznék ezen belül én is: Tetoválás, vagy piercing kizáró ok?
nem kizáró ok

A Nemzeti Közszolgálati Egyetemre szeretnék jelentkezni Rendészettudományi karra. ( katasztrófavédelem ). Itt kizáró ok lehet ha az alkaromon van tetoválás?

Legjobb válasz: Nem kizáró ok, sokan vannak, akik ilyen tetoválással bejutottak az iskolába. Hivatalosan úgy van, hogy a rövid ujjú ing alól nem látszhat ki. A doki biztosan megjegyzi ezt Neked, de elvileg ezért nem zárhatnak ki a felvételi eljárásból.

Nem kizáró ok, sokan vannak, akik ilyen tetoválással bejutottak az iskolába. Hivatalosan úgy van, hogy a rövid ujjú ing alól nem látszhat ki. A doki biztosan megjegyzi ezt Neked, de elvileg ezért nem zárhatnak ki a felvételi eljárásból.

Srácok, az kizáró ok egy kapcsolatban ha a lánynak van egy gyermekkori gyógyíthatatlan betegsége? (mozgássérült)

Tudok járni, meg meg tudok csinálni különböz? dolgokat ,de nem vagyok olyan er?s nem tudok annyit sétálni, futni. Valamilyen szinten persze ezek a dolgok is mennek csak hamarabb elfáradok. A betegség neve izületi gyulladás és hetente kétszer szoktam magam szúrni. Még amikor kicsi voltam nagyon sokat csúfoltak emiatt és így szinte sosem mondtam el senkinek mi bajom van. Szóval ha egy lánynak ilyen baja van az kizáró ok?

Legjobb válasz: nem kizáró ok

nem kizáró ok
Nem tehetsz róla, nem lenne kizáró ok. Amikor sétálsz, akkor látszik a járásodon?
Semmi sem kizáró ok, ha megértjük egymást és jó együtt.
Szerintem abszolút nem.Sem férfi, sem nõ esetében..
nem látom az összefüggést ... szerintem nem
Nem lenne az, sõt.
Nekem nem lenne az! Ezt teljesen õszintén mondom. 27F
Nem, mert amúgy is utálok futni.
A kérdező hozzászólása: Pont nem akartam kiírni az arthitist, na mindegy. Hát, remélem tényleg nektek van igazatok :( most így az 5. sikertelen próbálkozás után elment a kedvem a dologtól , de majd csak lesz valami. Köszönöm mindenkinek!!!
Egyáltalán nem lenne kizáró ok, az társunkat a hiányosságaival együtt szeretjük (jó esetben) és próbálunk arról gondoskodni, hogy az élete ne csak errõl szóljon a továbbiakban.
*a társunkat
Nem lenne kizáró ok :)
kapom a lefeléket, de õszintén elmondom. Nekem lehet hogy gondot okozna. Ismerkedésnél a külsõ az elsõ amit meglátok és vagy megtetszik vagy nem. Hazudik aki szerint nem igy van. Azt mondtad, hogy nem igazán látszik, szóval lehet hogy nem is lenne gond eleinte, aztán ha a személyiség megfog akkor onnantól kezdve megszépül az illetõ és ilyenek nem zavarnak egyáltalán. Mellesleg ha én az ötödik ismerkedés után feladtam volna a csajozást akkor kb a 2. nap abba is hagytam volna :D Ne add fel, pecabot helyett hálóval próbálkozz, sok pasi van, tuti megtalálod a hozzád illõt. 24f
Engem nem zavarna, ha meg nem látszik, vagy csak nagyon figyelni kell, hogy észrevegyék, akkor hol a gond? Ha meg beleszerettem, elfogadnám. 20/F
Ha szerelmes lennék belé, akkor nem.
Nekem atópiás dermatitisem van, ez egy elég csúnya bõrbetegség, bár sokszor évekig tünetmentes. De ha kijön, akkor tele vagyok kiütésekkel, és mivel spec. rendelésre kell járni vele, kb. 2-3 hétre kapok idõpontot. Most együtt vagyok egy fiúval, 3 hónapja vagyunk együtt és kijött. Én szörnyen szégyellem és rondának látom magam, õ azt mondta, így is ugyanolyan gyönyörû vagyok, mint eddig :) Szerintem ha normális partnert találsz, akkor neki ez nem lesz kizáró ok, csak ne add fel :) Remélem nem baj, hogy lányként hozzászóltam :) 25N
õszintén megmondom, levesz az értékedbõl de nem sokat! f19
Figyelj, szerintem tök jó, ha emiatt elutasít már az elején, hiszen már akkor kiderül, micsoda gyökér. Ugyanis normális, épeszû ember, egy érzõ lény nem utasít el emiatt. Aki meg igen, az nem érdemel meg, és valóban úgy a legjobb, ha már az elején fény derül erre, és lelép a pi.ba.
Ha elfáradnál, vinnélek az ölemben és meg is van oldva a probléma.Szóval nem kizáró ok.
Életem legnagyobb szerelme egy olyan lány volt, akinek hozzád hasonlóan arthitise van. Engem nem zavart. Tisztában voltam vele, hogy 5-10 éven belül mûteni kell a combját és hogy kb 40 év múlva tolószékbe fog kényszerülni, de ettõl én még vele akartam leélni az életemet. Az meg már egy más sztori, hogy õ nem.
A kérdező hozzászólása: Igazából azért kérdeztem meg mert többen is elutasítottak emiatt.
A kérdező hozzászólása: Ha rosszabb napom van, vagy fáj akkor alig észrevehetõen látszik.
Én ugyan nõszemély vagyok, de szerintem sem te tehetsz róla, ha elutasítottak. Férfi esetében nálam sem lenne kizáró ok. Nem lehet, hogy nem voltak tisztában a betegséged súlyossági fokával, és valami sokkal szörnyûbb dolgot képzeltek bele az állapotodba?
8 Ez miatt? azok nem voltak normálisak... bocs, de nekem ez a véleményem..
Nálam lehet kizáró ok lenne, de igy látatlanban nem tudom megmondani.Sok tényezõtõl is fül, pl mennyire szimpatikus meg hasonlók.
10 Aki szeret az mindennel együtt szeret téged, és ott segít neked ahol tud..
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, pontosan elmagyaráztam nekik a dolgot. Szerintem csak szimplán gond lennék.
Jaj, hát akkor összeillünk, mert én sánta vagyok :)
nem hinném hogy kizáró ok lenne. régebben (még fél éve is) úgy gondoltam én is h sose tudnék mit kezdeni egy mozgássérült lánnyal, de ez megváltozott, mikor beleszerettem abba a bizonyosba. Õ szerencsére már egészséges, de mikor lebetegedett úgy voltam ha tolókocsiba kerül sem távolodok el tõle. :)
15 Az ilyet ejteni kell-és nem foglalkozni vele..
Hasonló gonddal küzdöm, csak én férfi vagyok. :(

! Katonatiszti főiskolára készülök. Lehet kizáró ok, ha az egyik szülőm büntetett előéletű?

Az Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemre készülök,ez az egyetlen katonatiszt képz? Magyarországon, ha jól értesültem.

Legjobb válasz: Nem kizáró ok.

Nem kizáró ok.
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Ha egyik szülő volt pszichológusnál akkor az kizáró ok a rendőrszakközép felvételinél?

Mert idén kéne felvételiznem csak nem tudom hogy kizáró ok vagy sem.

Legjobb válasz: Ez most egy vicc ugye? Már miért lenne ez kizáró ok?

Ez most egy vicc ugye? Már miért lenne ez kizáró ok?
A kérdező hozzászólása: ALKALMASSÁGI KÉRDÕÍV Név (születési név is): ...... Születési hely, idõ (év, hó, nap): : ...... Anyja neve: ...... TAJ száma: ...... Lakóhelye: ...... fele loen töltöttem ki! Foglalkozása: ...... Szakképzettsége: ...... Szüleinél, testvéreinél elõfordult-e: magas vérnyomás, szívbetegség, cukorbetegség, agyvérzés, ideg- és pszichiátriai betegség, daganat, alkoholizmus, öngyilkosság, egyéb éspedig: ...... ...... Kezelték-e, illetve kezelik-e (mûtét is ideértendõ) a következõ betegségekkel (írja be, húzza alá): szív- és érrendszeri betegség...... allergia, szénanátha: ...... tüdõ- és mellhártyagyulladás, tüdõasztma: ...... fekélybetegség (gyomor, bél): ...... cukorbetegség: ...... idegkimerültség: ...... magas vérnyomás: ...... tüdõgümõkor (tbc): ...... mozgásszervi betegség: ...... májbetegség: ...... szem-, fülbetegség: ...... szédülés: ...... fertõzõ betegség (hepatitis B, hepatitis C): ...... nemi betegség: ...... nõgyógyászati betegség: ...... urológiai betegség: ...... egyéb betegség: ...... Volt-e, van-e pszichológiai problémája vagy ideg-, pszichiátriai betegsége (epilepszia, pánikbetegség, depresszió, szorongás, alkoholfüggõség, játékszenvedély, egyéb): ...... Volt-e balesete (csonttörés, fej-, mellkasi, hasi, végtag sérülés) és mikor: ...... Volt-e eszméletvesztése, görcsrohama, ágybavizelése: ...... Volt-e, van-e beszédzavara, írási, olvasási vagy számolási problémája: ...... Volt-e öngyilkossági kísérlete (mikor, hogyan): ...... Kezelték-e kórházban, rehabilitációs intézetben (mikor, miért): ...... Kezelték-e ideggyógyászaton, pszichiátriai intézetben (mikor, miért): ...... Szedett-e, illetve szed-e rendszeresen gyógyszert (mit, miért): ...... Rendszeres orvosi kezelés alatt áll-e (mióta, miért): ...... Fogyasztott-e kábítószert, drogot: ...... Fogyaszt-e alkoholt:, soha, alkalomszerûen, naponta (mit, mennyit): ...... hetente (mit, mennyit): ...... volt-e alkoholelvonó kezelésen (mikor): ...... Van-e tériszonya: ...... Van-e félelme zárt helyen tartózkodástól: ...... Fél-e, illetve iszonyodik-e vértõl, halottól, tûztõl, víztõl, egyébtõl: ...... Van-e jogosítványa (milyen egészségi alkalmassági csoportra): ...... Sportolt, illetve sportol-e rendszeresen (mit, milyen gyakran): ...... Volt-e beteg az elmúlt egy évben (mikor, mi baja volt): ...... Volt-e orvosszakértõi vizsgálata (mikor , miért): ...... Megállapítottak-e egészségkárosodást (hány %): ...... Volt-e hivatásos állományba vétel elõtti alkalmassági vizsgálaton (hol, mikor, milyen minõsítést kapott): ...... …………………………………………………………………………………………………………………………. Volt-e már hivatásos szolgálatban (mettõl-meddig, hol): ...... Hivatásos állományból egészségi ok miatt szerelték-e le (FÜV eljárás volt-e, mikor, miért): ...... Tudomásul veszem, hogy az általam ismert betegségem vagy egészségi elváltozásom elhallgatása utólag is „Alkalmatlan” minõsítést vonhat maga után. Kijelentem, hogy a KÉRDÕÍVET a valóságnak megfelelõen töltöttem ki! Hozzájárulok, hogy az egészségi és pszichikai állapotommal kapcsolatos adatokat az alkalmassági vizsgálatot végzõ szerv a vonatkozó jogszabályok betartásával kezelje. Ez az alkalmassági kérdõ ív idén és benne szerepel hogy a "Szüleinél, testvéreinél elõfordult-e: magas vérnyomás, szívbetegség, cukorbetegség, agyvérzés, ideg- és pszichiátriai betegség, daganat, alkoholizmus, öngyilkosság, egyéb éspedig:" ez van benne és ezért kérdezem
A pszichológus nem orvos, nem betegeket gyógyít. Ha pszichiáterhez jártak volna kezelésre, az más lenne.
A kérdező hozzászólása: És ha oda akkor az kizáró ok?
Nem kizáró, de a hajlamot örökölhetted.
A kérdező hozzászólása: Ezt te honnan tudod, bocs a hülye kérdések miatt csak parázok egy kicsit de ez szerintem érthetõ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!