Találatok a következő kifejezésre: Ha az közben, mellett (10 db)

Ha az egyetem közben, mellett egy (1 éves) OKJ-s tanfolyamot is szeretnék elvégezni, akkor ezért már fizetni kell? Ha igen, kb. mennyit kellene?

Konkrétan az idegenvezet?i tanfolyamra gondolok.

Legjobb válasz: Szia! Ha még nincs semmilyen szakmád, vagy diplomád, nem kell fizetned érte.

Szia! Ha még nincs semmilyen szakmád, vagy diplomád, nem kell fizetned érte.
A kérdező hozzászólása: Akkor sem, ha közben épp "csinálom" a diplomám? Köszi!!
Én úgy tudom, akkor sem:) De azért nem árt rákérdezni a helyen, az a tiszta:)
Viszont nem tanulhatsz 2 helyen nappali tagozatosként... És úgytudom, hogy az állami okj-k csak nappalik, szóval akkor egyetemen vagy levelezõn vagy estin kell lenned...
A menyasszonyomnak ezelõtt kb. két évvel még nem kellett fizetnie az idegenvezetõi tanfolyamért.

Ha német és a francia nyelv közül választhatok, akkor melyiket érdemesebb tanulnom az angol mellett?

Nincs nyelvvizsgám még semmib?l, viszont 3 éven belül le kell tennem kett?t. Az angol tudásomon még van mit javítani egy nyelvvizsgához, viszont más nyelvet egyáltalán nem tanultam még eddig.

Legjobb válasz: Francia ;)

Francia ;)
Németben tudok neked segíteni, franciában nem! Akkor most döntsd el, melyik a jobb!...:) ))
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a választ, igazából még így sem sikerült döntésre jutnom a másik két nyelvvel kapcsolatban (de még van egy évem a döntésre biztosan). Viszont nagyon sokat segítettél, és fel is lelkesültem az angol tanulást illetõen. :D Köszönöm!
Igazából kutya nehéz az angol után bármelyik is a kettõ közül. Én francia után tanultam az angolt - félgõz!!! Kár, hogy csak ebbõl a kettõbõl lehet választani. "KÉnyszerû" nyelvvizsgára ajánlják a lovárit (600 szó összesen állítólag), abból is lehet papírt szerezni. Ha mégis választanék, hazabeszélek és a franciát ajánlom, igenis rengeteg francia vállalat van már Mo-n is, viszont a gatyát fel kell kötni, a 3 év szoros!!!
Szerintem a Németet válaszd sokkal értelmesebb igaz talán kicsit nehezebb mint a francia, de nem vészes.Rengeteg német tanár van és õk tudnak segíteni ha nem sikerül.

Parfümöt akarok venni csak nem tudom hogy ezek közül melyik a legjobb ami nagyon tartós és olyan hogy ha elmegyek valaki mellett akkor egyből megcsapja az illat :D Szerintetek?

Coco Chanel:

Legjobb válasz: Nina Riccibõl, és Hugo Bossból melyik? Van elég sok féle. A Coco M. és Bright Christal mindkettõ nagyon kellemes illat, de hihetetlenül elcsépelt tucat, minden második lánynak ez van. Nina Riccibõl a Love in Paris, vagy a Premier Jour a jó szerintem. Az a piros alma formájú szintén tucatillat. Hugo Bossból egyik se tetszik.

Nina Riccibõl, és Hugo Bossból melyik? Van elég sok féle. A Coco M. és Bright Christal mindkettõ nagyon kellemes illat, de hihetetlenül elcsépelt tucat, minden második lánynak ez van. Nina Riccibõl a Love in Paris, vagy a Premier Jour a jó szerintem. Az a piros alma formájú szintén tucatillat. Hugo Bossból egyik se tetszik.
Van kis fekete ruhád? Nem olyan éjjeli pillangós, hanem amiben a világ bármely pontján meg lehet jelenni egy eseményen. Van legalább egy (igazi) gyöngy ékszered? Pontosan tudod hogyan kell viselkedni egy jobb társaságban? Tudsz "vonulni" anélkül, hogy röhejessé válnál? Na, ha ezek MIND teljesülnek, majd akkor fújj magadra vintage Chanel illatot.
Marc Jacobs - Oh, Lola! Chanel - Chance. Gucci - Guilty.
A kérdező hozzászólása: Hú de nagy helyesírási hibák :D Nincs vesszõ plusz a hogyha egybe van. És ezek alapján te 15 évesnek néztél.. hát gratulálok neked :D Hidd el egy 15 évesnek nem csak ennyi hibája van ;) A kövi amibe belekötsz hogy éssel nem kezdünk mondatot. Mind1. Már választottam :) Csak ment egyedül is :) Igen, mert azt elég kedvesen írtad. Neked is!
Egyetlen vesszõ sincs kérdésedben, a hogyha pedig egyben van. De engem se érdekelsz. :D Azért érdekes, hogy az elsõ válaszomat még megköszönted. Késõbb te kezdtél kötekedni a Chanel No 5 miatt. Tudod mit, fújj magadra, amit akarsz, én csak segíteni akartam, elég jól értek a parfümökhöz, de mindegy. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: 15 évesre vallott? Mégpedig miért? Hol van helyesírási hiba? Írd le. Nem mintha ezzel megbántottál volna mert nem nagyon érdekelsz :D Amúgy meg azt hiszel amit akarsz :D Idegenek véleménye nem nagyon hat meg fõleg hogy NEM IS ISMERNEK :) Elég elviselhetetlen személy lehetsz :D
Bocsánat, kérdezõ, hogy tininek hittelek. A kérdésed helyesírása egy mai 15 évesre vallott. Másrészt nem jellemzõ, hogy aki a fenti két illatot kedveli (környezetemben a 25 alattiakon érzem õket), az No 5-öt is szeretné. Harmadrészt, véleményt mondtam, és válaszoltam a kérdésedre, nem pedig okoskodtam.
A kérdező hozzászólása: Meg kell érni haha XD Ezen jót kacagtam. Úgy kezeltek mintha kis tini lennék és a koromat se tudjátok :) Ha nem tudsz valamit akkor ne okoskodj ;) Amúgy 20 vagyok. Nem olyan parfümöt akarok amitõl megfordulnak a pasik utánam.. valamit félreértelmeztél. Olyat akarok hogy tartós legyen, 1-2 fújás elég legyen egy napra és ha elmegyek BÁRKI mellett érezze tehát olyan illata legyen. Utolsó: köszi :)
Coco madenoiselle nagyon csajszis parfüm, csak ajánlani tudom. Erõs is, fini is, minden meg van benne. Ha Versace-ben gondolkodsz, akkor a cristal noyr-t ajánlanám, no az aztán tényleg nagyon erõs, és tartós, vigyázni kell az adagolásával! Ha még nagyon fiatal vagy, inkább a Madenoiselle!
5-ös, az nagyon jó illat, de neki túl fiús lesz. Aki a Coco M-t kedveli, az valami csajszis parfümöt szeretne, nem hiszem, hogy ez a kifinomult uniszex beváltaná a reményeit. ez után nem forognak a fiúk.
Van egy új, mintás alma, fehér, és kis képekkel. Az is ennek egy változata. Chanel No 5 nem való annak, aki Mademoiselle-re vagy B.Christalra vágyik. Az egy nagyon komoly illat, ahhoz meg kell érni, és sokaknak nem is tetszik, mert nagyon régies.
A kérdező hozzászólása: Jajj egyszer jöttem kifele a Müllerbõl és megláttam egy cuki alma formájú parfümöt. Megszagoltam és hihetetlen jó illata volt. De már siettem így nem néztem meg milyen márkájú. Nem piros vagy rózsaszín színû alma volt hanem minta volt rajta szóval nem átlátszó és egy nagyobb alma volt. Az is Nina Ricci vagy az más?
A kérdező hozzászólása: Köszi az ötleteket. És a Chanel No 5 milyen? Jobb illatú mint a Madamoiselle?
Fehér volt az alma formájú üvege? Az a Nina Ricci Nina Fantasy.


Azt hallottam hogy valamilyen gomb lenyomása mellett ha beírod a nomerikus billentyűzeten egy betű hexa-decimális kódját akkor a gépben megjelenik az a betű. Melyik betű volt az amit nyomva kellett tartani közben?

Meg eleve az agész hogy volt ha valaki hallott erről az leírná hogy van ez? (hexa-decimális (számrendszer) = tízenhatos (számrendszer))

Legjobb válasz: Erre gondolsz ? http://manonet.org/hu/billentyuzet/specialis_karakterek_bege..

Igen, az ALT billentyû lesz az...
A kérdező hozzászólása: igen, köszönöm szépen.
Az lesi, hogy nem száll-e fel ellenõr.
Mindenki nézelõdik a buszról, ha mozgás van. Mit jelent? Atyám.. van szeme? A srác azt mesélné el errõl, hogy "ültem a buszon, jöttek-mentek az emberek, dumálgattunk, azt' jóvan." Tipikus nõi túlkomplikálás.
szerintem keres valakit
A klímakompresszorral van probléma. Szerintem a csapágyazással lehet a gond.
Vagy a vezérlõegység (ECU)-val. A kompresszor lefogja a motort és a computernek ezt érzékelnie kell(ene) és megemelni a fordulatszámot. De azért látatlanban elég nehéz diagnosztizálni.
Az utolsóval értek egyet. Lehet továbbá, hogy utólag beszerelt klíma, és nem kötötték be, hogy emelje az alapjáratot ha megy a klíma. Ezen felül lehet alapjárati motor gond is. Sõt: egy ford fiestánál ugyanez volt a gond, ott a légszûrõ volt túlságosan eltömõdve, nem kapott elég levegõt a motor.
Szerintem ettõl inkább a pasik izgulnak fel.
Ez egy nõ számára miért lenne izgató most komolyan.
A kérdező hozzászólása: Én nem tudhatom, csak kiváncsiságból megkérdeztem. úgy is kérdezhetném, hogy ez jó nektek vagy csak hagyjátok, hogy a pasi csinálja?
A szabival kell kezdeni, nem viheted tovább.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, sajnos így sejtettem.
ez érdekelne engem is, mert nekem is mindig a fejemnél van
Én is olvastam ezért teszem le ágy mellé. Vagy teszek elé egy üveg vizet ( gondosan lezárt kupakkal) mintha az jó lenne...azt hiszem...ha nem..rosszabbat akkor se tesz:D
de nem egészségtelen, hanem alvás minõségét befolyásolja.
Olvastam egy felmerest amely szerint azoknal a szemelyeknel akiknel a fejuk mellett volt a telefon nem tudtak olyan melyen aludni, mint telefon nelkuli tarsaiknal. Az egeszsegkarosito hatasarol nem irtak, de az alvasra nincs jotekony hatassal, ugyhogy en is mindig flight mode-ra teszem.
A telefon zavarja az agyhullámokat, ezét nem tudsz olyan mélyen aludni nem lesz tõle tumorod, de nem tudod magadat rendesen kipihenni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, ezekután azt hiszem én is leteszem az ágyam mellé.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!