Találatok a következő kifejezésre: Ha az két napon át (3 db)

Ha az ovuteszt két napon át pozitív volt 16. és 17. nap az azt jelenti hogy az LH hormon elkezdett termelődni, de nem feltétlenül reped meg akkor a tüsző vagy lehet hogy meg sem reped?

Legjobb válasz: Csak ultrahang tudja igazolni a valós tüszõrepedést! Ritkán van hogy nem reped meg, nyugi A második két csíkos nap után HAJRÁ, most jön az ovuláció!!! Mindent bele!!! Sok sikert!

Csak ultrahang tudja igazolni a valós tüszõrepedést! Ritkán van hogy nem reped meg, nyugi A második két csíkos nap után HAJRÁ, most jön az ovuláció!!! Mindent bele!!! Sok sikert!
de löfordulhat hogy nem reped meg. de ha igen akkor kb a 18. napon .
2 pozitiv tesztes nap utan javaslom a kiados szeretkezest, mert itt az ideje az ovulacionak! :o) A + teszt eseteben szerintem nagyon ritka, hogy a tuszo megsem reped meg

Az baj, ha a laptopom két napon át konnektorhoz csatlakoztatva hagyom, hogy töltsön?

nem fog felrobbanni vagy ilyesmi?

Legjobb válasz: :-D Ha csak nem az araboktól vetted, akkor nem. Miért lenne baj, ha valami rá van kötve az elektromos hálózatra, ami azzal mûködik. A tv- t, meg a mosógépet talán kihuzigálod, ha nem használod. A laptop is a hálózatról mûködik, az aksi csak akkor kell, ha nincs konektor a közelben. Ha otthon használod akkor amúgy sincs szükség az akumlátorra,akár le is veheted. Elég drága az aksi, kímélni kell.

:-D Ha csak nem az araboktól vetted, akkor nem. Miért lenne baj, ha valami rá van kötve az elektromos hálózatra, ami azzal mûködik. A tv- t, meg a mosógépet talán kihuzigálod, ha nem használod. A laptop is a hálózatról mûködik, az aksi csak akkor kell, ha nincs konektor a közelben. Ha otthon használod akkor amúgy sincs szükség az akumlátorra, akár le is veheted. Elég drága az aksi, kímélni kell.
Az baj! Akár túl is melegedhet a gép. Ezt csak MacBook -kal teheted meg.
nem baj mivel automatikusan letiltja a aksit és csak a telepet használja a gép de ha ki van kapcsolva akkor sem baj mert a gép letiltja hogy ha teli az akksi hogy töltsön ezért olyan mintha nem lenne beldugva a 220ban

Az baj, ha minden nap csinálok 5 kilós egykezes súlyzóval külön-külön 100-at? Vagy két edzés között mennyi ideig kéne pihentetni? (bicepsz)

Legjobb válasz: Nyáron én isi gy csináltam és fejlõdött :) igaz nem annyira mint most hogy heti egyszer edzemmeg szoval pihentessed csak ne siess akkor nõ az izmod ha pihen nemha mindennap meggyötröd. soksikert :)

Nyáron én isi gy csináltam és fejlõdött :) igaz nem annyira mint most hogy heti egyszer edzemmeg szoval pihentessed csak ne siess akkor nõ az izmod ha pihen nemha mindennap meggyötröd. soksikert :)
ez nem edzés hanem fitness! egy héten bombázd szét a bicepszedet normálisan (minimum 2-3 gyakorlat), és pihenj. Sok sikert!
ha nagyon akarsz bicepszet ami kinéz :D akkor próbálj nagyobb súlyokkal is, mert ha megállás nélkül megy a 100 akkor már annál jobban nem nagyon fog fejlõdni!! ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!