Találatok a következő kifejezésre: Ha az két napon (185 db)

Mit jelent az ha eloszor ket napig feher suru folyasom volt de a harmadik nap mar sarga! Mavan az a harmadik nap. Szombaton lessz a 12-dik napom a menzesz lso napjatol szamolva. Mikor erdemes eggyuttlenni a babaert?

Legjobb válasz: Hány naposak a ciklusaid? A 12. napon van PÉ-d? Akkor ma mindenképpen, meg utána is, kb. 2 nap múlva, és azután. Nem biztos hogy pont akkor van, ezért szerintem "lõjétek körbe" biztos, ami biztos! :))

Hány naposak a ciklusaid? A 12. napon van PÉ-d? Akkor ma mindenképpen, meg utána is, kb. 2 nap múlva, és azután. Nem biztos hogy pont akkor van, ezért szerintem "lõjétek körbe" biztos, ami biztos! :) )

A nemvart menzi elott vagyok meg kb.10-nappal. Mit jelent az ha mar ket napja semmilyen folyasom nincs a fehernemum mindig szaraz? A 12, 14-dik napon is eggyuttvoltunk a parommal mert babat szeretnenk. Sikerulhetet vajon?

Legjobb válasz: A hormonok is felelõsek a folyásért. Pé után normális, ha egy kicsit "szárazabb" idõszak következik! Ebbõl még nem derül ki, hogy összejött-e a baba, de bõ 1 hét és reméljük elmarad a nem várt!

A hormonok is felelõsek a folyásért. Pé után normális, ha egy kicsit "szárazabb" idõszak következik! Ebbõl még nem derül ki, hogy összejött-e a baba, de bõ 1 hét és reméljük elmarad a nem várt!
inkább az aznapi ételbõl kéne többet enni!
Az elsõvel.
A kérdező hozzászólása: Az kevésbé ártalmas?Vagy miért kellene abból többet enni?
én mindig rengeteget ettem a diéta alatt, mégis lefogytam.(165 cm/54 kg, 65-rõl) de kizárólag a megengedett ételeket.
nem nem gond
A kérdező hozzászólása: mondjuk volt már máskor is hogy nem jött meg de akkor fel voltam fázva most pedig nem de már fáj a cicim volt fehérfolyásom és a hasam is fáj
Még fogamzásgátló szedése mellett is csúszhat. Nyugi. Ne idegeskedj mert attól még többet késhet
A kérdező hozzászólása: annyira nem idegeskedek mert úgy is tudom hogy megfog jönni amúgy nem szedek gyógyszert
Olvastam h gumit használtok. Csak megjegyeztem h a gyógyszer (ami beállítja a menstruációt) mellett is elõfordulhat késés
A kérdező hozzászólása: oké, én meg csak úgy mondtam :D

Normális az, ha kb. két napja nem érzem a terhességi tüneteket, amit eddig éreztem?

Négy hetes terhes vagyok, a nem várt menstruáció környékén éreztem két három napig menszi szer? tüneteket, mellfeszülést, de már nem nagyon érzem ezeket a tüneteket.Gond lehet vagy ez így normális?

Legjobb válasz: Szia! Teljesen normális!Nincs semmi baj!Az is lehet,hogy hétvégére visszatérnek a tünetek,ezek kiszámíthatatlanok.Még nagyon fiatal terhes vagy,bármi lehet.Viszonylag nálam is hamar elmúltak a rosszullétek és a mellfeszülés. Boldog Babavárást! 34 hetes

Szia! Teljesen normális!Nincs semmi baj!Az is lehet, hogy hétvégére visszatérnek a tünetek, ezek kiszámíthatatlanok.Még nagyon fiatal terhes vagy, bármi lehet.Viszonylag nálam is hamar elmúltak a rosszullétek és a mellfeszülés. Boldog Babavárást! 34 hetes
Így az "elején" a mensi jellegû has fájdogálás normális, de csak néhány napig (2-3). Ha a teszt pozitív, semmi gond. Egyik terhességemnél a mensiig feszült a mellem, majd a mensi ideje után elmúlt, enyhén nyomásra volt érzékeny a mellbimbó. Semmi több. Majd 6-7 hetes korban jön esetleg émelygés, kinél, mi. Lehet, hogy semmi...
Én is 4 hetes vagyok! GRATULÁLOK! Tudom, mit érzel, azaz, mit nem érzel. Nekem semmiféle tünetem nincs! Bár az orvosom szerint ne kiabáljam el és biztos, ami biztos vegyek a patikában B6 vitamint. De hála istennek sem hányinger, sem hasfájás nem kínoz. Tökéletesen érzem magam. A pocim fel van puffadva, ennyi. Ja, és a kolléganõimnek kezd gyanússá válni, h 10 percenként szaladok pisilni :) De ez legyen a legkisebb baj! Jó babavárást! Neked mikor lesz a köv. vizsgálat?

Mennyi az esély arra, hogy terhes legyek ha a barátom kb.3 percre (nagyon rövid időre) berakta a péniszét? Azt mondja, hogy még előváladék sem, vagy nagyon pici volt. És mindez a menstruációm után két nappal volt. Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat.17\L

Legjobb válasz: Mivel az ondóvezetékben (gy.k. húgycsõ) lehet élõ, egészséges sperma akkor is, ha nem volt elõváladék, így bekerülhet. Azt a pasid valóban nem tudhatja, hogy volt-e vagy sem, nem hiszem, hogy látta a végét. :P Egyébként azt is letagadná, be elment volna benned, szóval ne higgy neki. A mensi után két nappal nem jó szexelni védekezés nélkül, mivel jó esélyed van a terhességre. Te életed legtermékenyebb idõszakában vagy, a fiatal fiúk spermája a legéletképesebb, nem viccbõl kell védekezni. Ha nincs nálatok gumi, akkor orálozzatok, vagy böjtöljetek, ne kockáztassatok, vagy ha igen, elõtte találjátok ki a nevét is a gyereknek. Sokan marha okosak, hogy így nem estek MÉG teherbe, nem kell parázni, na majd õk kérdezik meg a jövõ héten, mikor kell tesztet csinálni, és mennyibe kerül az abortusz. Azt meg már leírtuk ezerszer, hogy a megszakításos módszerrel (bedugja, de nem bent megy el) csupán FELEZITEK a valószínûségét a terhességnek. Sokan arra pacsálnak rá, hogy egyik nap nem termékenyek, csinálnak valami ökörséget, idegeskednek, hogy terhesek. De megjön... erre el is könyvelik egybõl, hogy óóóó, ilyet lehet csinálni, mert nem esnek teherbe úgyse. Na az ilyen okostojások szoktak abortuszra járni. Vagy védekezzetek és szexeljetek, vagy ne védekezzetek, és ne is szexeljetek. Más párosításnak nincs értelme.

Mivel az ondóvezetékben (gy.k. húgycsõ) lehet élõ, egészséges sperma akkor is, ha nem volt elõváladék, így bekerülhet. Azt a pasid valóban nem tudhatja, hogy volt-e vagy sem, nem hiszem, hogy látta a végét. :P Egyébként azt is letagadná, be elment volna benned, szóval ne higgy neki. A mensi után két nappal nem jó szexelni védekezés nélkül, mivel jó esélyed van a terhességre. Te életed legtermékenyebb idõszakában vagy, a fiatal fiúk spermája a legéletképesebb, nem viccbõl kell védekezni. Ha nincs nálatok gumi, akkor orálozzatok, vagy böjtöljetek, ne kockáztassatok, vagy ha igen, elõtte találjátok ki a nevét is a gyereknek. Sokan marha okosak, hogy így nem estek MÉG teherbe, nem kell parázni, na majd õk kérdezik meg a jövõ héten, mikor kell tesztet csinálni, és mennyibe kerül az abortusz. Azt meg már leírtuk ezerszer, hogy a megszakításos módszerrel (bedugja, de nem bent megy el) csupán FELEZITEK a valószínûségét a terhességnek. Sokan arra pacsálnak rá, hogy egyik nap nem termékenyek, csinálnak valami ökörséget, idegeskednek, hogy terhesek. De megjön... erre el is könyvelik egybõl, hogy óóóó, ilyet lehet csinálni, mert nem esnek teherbe úgyse. Na az ilyen okostojások szoktak abortuszra járni. Vagy védekezzetek és szexeljetek, vagy ne védekezzetek, és ne is szexeljetek. Más párosításnak nincs értelme.
Gratulálok, ha eszetek nincs, akkor dugni se akarjatok... Mensi után pont így készül a gyerek...
Egyik ismerõsöm azt mondta hogy õ mindig így védekezett és nem lett terhes. De attól még van rá esély hogy terhes vagy. Sok embert ismerek akinek becsúszott egy gyerek és nem hiszem hogy mindegyik olyan hülye volt hogy beleélvezett a barátnõjébe/feleségébe miközben nem is szedett a nõ fogamzásgátlót.
Nem sok, de van esély. Hülyék vagytok.
a barátod ezt nem tudhatja. van valamennyi esélye. ne legyél ilyen felelõtlen, értelme nem volt, csak az idegeskedés van miatta. ha gyógyszert szednél, nyugodtabbak lennétek mindketten.
Terhes vagy!
nem, nem vagy terhes! de itt úgyis csak lecseszést kaphatsz, meg hogy terhes vagy meg hülye vagy meg stb...
Ha 0, 0001 százalék az esélye, de Te pont beleesel, akkor bhatod, hogy csak x az esélye. Érted??? Máskor védekezzetek! Ráadásul kötve hiszem, hogy orgazmusod volt 3 perc alatt, úgyhogy még azt se mondhatod, hogy megérte!!!
ez a nincs elöváladék is hülyeség....ha nagyon minimális azt ugyse veszi észre. másrészt mint gondolom tudjátok az ondosejteket csak mikroszkoppal lehet látni....magyarul honnan a francbol tudja hogy nincs e a végén akár egy darab is?
FOGAMZÁSGÁTLÁS TÉMAKÖR!!!

Ha tápszeres baba két napja nem kakilt az nagy baj?

Igaz még néha tudom szoptatni, de nagy részt tápszert eszik.Beba HA pro1-et.Két hónapos és elég hasfájós baba már szinte születését?l.Tegnap se és ma se volt széklete.Eléggé kínlódik már:S

Legjobb válasz: sajnos ez elõfordul ilyenkor jön a lázmérõzés :S nem mondta a védönö nektek h két napig szabad hagyni a babát ha nem tud kakilni a harmadik napon megkell lázmérõzni nekem így mondta a védõnõ ha holnap reggeleig semmi akkor lázmérõ de ha már mostis szenved miatta akor akár mostis megcsinálhatod

sajnos ez elõfordul ilyenkor jön a lázmérõzés :S nem mondta a védönö nektek h két napig szabad hagyni a babát ha nem tud kakilni a harmadik napon megkell lázmérõzni nekem így mondta a védõnõ ha holnap reggeleig semmi akkor lázmérõ de ha már mostis szenved miatta akor akár mostis megcsinálhatod
Én 3hetes kora óta adom neki! Elõször 1 dobozzal írattam fel neki, hogy megnézzem, allergiás-e rá! (egyébként újszülött kortól lehet adni ezt a tápszert)! 1doboz támogatással (400g) 1600Ft Én felhívtam a dokimat, h van ez a tápszer és szeretném neki ezt adni írja ki! :)
A kérdező hozzászólása: Édeskömény babateát szoktam neki adni minden nap.
A kérdező hozzászólása: Tegnap este betettem a hordozóba, mert abba valahogy mindig megnyugszik és ahogy elkezdtem ringatni benne telecsinálta a pelust:) )Megkönnyebbült meg én is...Köszönöm szépen a válaszaitokat! Kedves utolsó válaszoló: Ezt a novalac tápit hány hónapos kortól lehet?Mert nekem azt mondta a doktornõ hogy amíg be nem tölti a 3hónapot a bebát kell kapnia.Ja és fel kell íratni?
Utolsó vagyok! És napközben adj a babádnak vizet vagy teát! A folyadék is lazítja a székletet! Illetve a tápszeres babák szomjasak!
Szia! Szerintem is lázmérõzd meg! A lázmérõ végét kicsit dugd be a fenekébe és óvatosan mozgasd (kend be a végét krémmel sé a popsiát is)! Egyébként a HA-s tápszertõl nekem is fájt a lányom a pocija! Én váltottam Novalac AC tápszerre és napi 2ú adtam neki Novalac IT-t, h lazuljon a széklete! Most már 11hetes ugyan úgy a Novalac AC-t eszi napi 4× és este 8kor lefekvés elõtt IT-t adok neki! 1hete már átalussza az éjszakát (este 8-tól reggel 7-8ig)! Kaki napi 1 és kicsit lazább, hál isten! Én nagyon szeretem ezt a tápszert, nekem nagyon bevált! (1hét volt, h beálljon a gyerek a tápra) Jah, és este a lefekvés elõtt szoktam neki adni Infacolt, de csak este!
Szia hát a lázmérõzés az amikor fel kell dugni a lázmérõt a picúr fenekébe.Én egyszer csináltam ki is kakilta magát.Ha nem akarod akkor fõzz neki kamilla teát és tegyél bele egy mokkás kanál cukrot.Evés elõtt ebbõl adj neki 2-3 kortyot többet ne.
A kérdező hozzászólása: nem mondott semmi ilyet a védõnõ..
A kérdező hozzászólása: lázmérõzés???? hogyan??
Az én babámnak az édesköménytõl fájt nagyon a pocakja! :(((( én kamillát adok neki (Müller-Milupa 2hetes kortól adható babatea) IMÁDJA a gyerek!!!!!! :)

Ha január elsején volt nálunk egy család, és a kislány nálunk hányt, előtte két nappal az anyukája is hányt otthon, és mikor hazamentek az apukája is, akkor mi is elkaphattunk a két éves kisfiammal valamit? Ha igen, akkor mikor fog jelentkezni?

Legjobb válasz: igen, van most egy hányós-hasmenõs calici vírus a levegõben sajnos, a lányom kapta el elõször, 4 napja már gyógyultnak volt tekinthetõ (elõtte 1 hétig volt beteg), amikor a fiam elkezdett hányni. Az eddigi normál takarítást lecseréltem az elsõ pillanatban fertõtlenítésre, amennyire lehetett nem engedtem, hogy egymást nyalják-falják, és mégis elkapta a kicsi is. Tehát több, mint 4 nap a lappangási ideje.

igen, van most egy hányós-hasmenõs calici vírus a levegõben sajnos, a lányom kapta el elõször, 4 napja már gyógyultnak volt tekinthetõ (elõtte 1 hétig volt beteg), amikor a fiam elkezdett hányni. Az eddigi normál takarítást lecseréltem az elsõ pillanatban fertõtlenítésre, amennyire lehetett nem engedtem, hogy egymást nyalják-falják, és mégis elkapta a kicsi is. Tehát több, mint 4 nap a lappangási ideje.
A kérdező hozzászólása: És az mit jelent, hogy egy hétig volt beteg? Egy héten keresztül hányt? Vagy hogy kell az ilyet elképzelni? Köszönöm, hogy válaszolsz/válaszoltál!
nálunk mind a két gyerek 1 napig hányt, utána csak hasmenés volt, ez tartott szigorú diéta mellett 1 hétig. A fiamnál tegnap volt utoljára folyós kaki a pelusban, 28-án hányt és aznap volt már hasmenése is. Remélem, nálatok nem lesz betegség.
A kérdező hozzászólása: Értem!Hát remélem, hogy nem leszünk betegek! Akkor ez is olyasmi lehet, mint a rota vírus. Tavaly nem úsztuk meg kórház nélkül... :( Köszönöm, hogy írtál!
Karácsony igy telt, sajnos. Tesóm fia összeszedte és szinte mindenkit megfertõzött. Egy éjjel hányt, másnap volt náluk kb. 15 percet a tesóm és elkapta utána az egész családját megfertõzte. Utána való nap följött a gyerkõc és valószinû nálunk is itt hagyta a baciljait, + a tesóm is följött betegen negyed órára. Volt akinél másnap, volt akinél 3 nap után jött elõ. A lefolyása is volt akinek nagyon enyhe volt, de volt akit napokra ágyba döntött. Ha 5 max 6 napig nem jön ki senkinél akkor valószinû megúsztátok.

Lehetek terhes ha a menstruációm után két nappal együtt voltam a barátommal? Nagyon kis idejig. Ez pár percet takar. Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat és a nem osztó jellegűeket.

Legjobb válasz: Lehetsz. Kicsi az esélye, de nem 0. Nem attól függ, hogy hány percig volt benned. Az pedig, hogy a menstruációd után 2 nappal voltatok együtt, azt jelenti, hogy a ciklusod kb 7-10. napján. Ovuláció (peteérés), bár egyéntõl függõ, de kb a 14. napon van 1-2 napig. Az elõtt 2 és utána 2 nappal veszélyes a szex, mivel ha éppen nincs is akkor érett pete, de 1-2 nap múlva lesz, a hímivarsejt még megtermékenyítheti, mivel pár napig életképes.

Lehetsz. Kicsi az esélye, de nem 0. Nem attól függ, hogy hány percig volt benned. Az pedig, hogy a menstruációd után 2 nappal voltatok együtt, azt jelenti, hogy a ciklusod kb 7-10. napján. Ovuláció (peteérés), bár egyéntõl függõ, de kb a 14. napon van 1-2 napig. Az elõtt 2 és utána 2 nappal veszélyes a szex, mivel ha éppen nincs is akkor érett pete, de 1-2 nap múlva lesz, a hímivarsejt még megtermékenyítheti, mivel pár napig életképes.
Beléd élvezett?
IGEN!!! Ha beléd spriccelt - akár egy-két cseppet - az nem pár percig marad benned! Szépen elkezd kúszni felfelé a méhedbe, aztán onnan tovább! Ha nem volt 50 ilyen kérdés az elmúlt hónapban... olvasni szoktál-e? Amúgy: idejig? Magyar vagy-é? Azt látom, hogy vesszõhiányod van... gondolom, ezért engedted neki, hogy pár percig belédnyomja, csak úgy natúran. Az ilyen emberek szaporodnak... a normálisak meg nem mernek gyereket vállalni.
A kérdező hozzászólása: Nem élvezett belém. Állítása szerint elõváladék sem valószinû hogy volt. Ez a ciklusom 7. Napján volt. 26-27 napos ciklusaim vannak általában. Köszöm.
A kérdező hozzászólása: Bocsmár. IDEIG! Ne haragudj, hogy tévesztettem. Nem tudtam, hogy itt a helyesírást helyezzük elõtérbe. Amúgy ha már itt tartunk... Te paraszt vagy-é? Mert ez sem kifejezetten magyaros.
Én most már kidühöngtem magam... de te mit fogsz csinálni azzal a pár csepp életadó nedûvel a méhedben? Írd majd meg, hogy mi lett az eredmény... okulásnak annak, aki képes elõbb olvasni, és csak utána nyitni (szét a lábait).
Az, hogy a barátod 2 perc alatt elment, gáz, de ha benned ment el, akkor nem fontos, meddig tartott, lehetsz terhes.
Az elõváladékot nem mindig lehet érezni, viszont sokszor jön. Gyakorlatilag mindig, ha történik valami izgalmas, csak nem folyik ki azonnal az elején. Elõször még meg kell töltenie a húgycsövet. Aztán, ha lelohad a szerszám, a fele kifolyik közben belõle.
Nagyon kis idejig. !!!!! Hát magyarul se tudsz. Értelmetlen kérdésre vársz értelmes választ??

Ha az ovuteszt két napon át pozitív volt 16. és 17. nap az azt jelenti hogy az LH hormon elkezdett termelődni, de nem feltétlenül reped meg akkor a tüsző vagy lehet hogy meg sem reped?

Legjobb válasz: Csak ultrahang tudja igazolni a valós tüszõrepedést! Ritkán van hogy nem reped meg, nyugi A második két csíkos nap után HAJRÁ, most jön az ovuláció!!! Mindent bele!!! Sok sikert!

Csak ultrahang tudja igazolni a valós tüszõrepedést! Ritkán van hogy nem reped meg, nyugi A második két csíkos nap után HAJRÁ, most jön az ovuláció!!! Mindent bele!!! Sok sikert!
de löfordulhat hogy nem reped meg. de ha igen akkor kb a 18. napon .
2 pozitiv tesztes nap utan javaslom a kiados szeretkezest, mert itt az ideje az ovulacionak! :o) A + teszt eseteben szerintem nagyon ritka, hogy a tuszo megsem reped meg

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!