Találatok a következő kifejezésre: Ha az jó vele, együttmaradunk (1 db)

Ha az ágyban jó vele, együttmaradunk?

A barátom néha tök bunkó, nem foglalkozik velem, sokszor elmegy a haverjaival és azt sem tudom merre vannak,volt hogy kezet emelt már rám de tudom hogy szeret és csak féltékeny, azért teaszi ezeket, az ágyban nagyon jó vele, szerintetek megbocsájtsam neki amiket tett vagy hagyjam el?

Legjobb válasz: Volt nekem is hasonló kapcsolatom, és én sem akartam elhagyni, de mikor megtettem és új kapcsolatot kezdetm egy új emberrel rá jöttem, hogy már sokkal hamarabb meg kellett volna tennem. Régen nagyon sokat idegeskedtem miatta, már már az idegösszeomlás szélén álltam, bár soha nem csalt meg. Most viszont nagyon nyugodt és kigyensulyozott vagyok. Nem azt mondom, hogy hagyd el, de ügyelj az arany középútra nem szabad át esni a ló másik oldalára. ("az elõzõ kapcsolatom azért ment tönkre mert nem engedtem sehova, õt engedem hogy ne kövessem el ugyanazt a hibát"- erre a mondatodra utalva)

Volt nekem is hasonló kapcsolatom, és én sem akartam elhagyni, de mikor megtettem és új kapcsolatot kezdetm egy új emberrel rá jöttem, hogy már sokkal hamarabb meg kellett volna tennem. Régen nagyon sokat idegeskedtem miatta, már már az idegösszeomlás szélén álltam, bár soha nem csalt meg. Most viszont nagyon nyugodt és kigyensulyozott vagyok. Nem azt mondom, hogy hagyd el, de ügyelj az arany középútra nem szabad át esni a ló másik oldalára. ("az elõzõ kapcsolatom azért ment tönkre mert nem engedtem sehova, õt engedem hogy ne kövessem el ugyanazt a hibát"- erre a mondatodra utalva)
Kezet emelt rád?? Az én szememben ez nem bocsánatos bûn. Mrt most csak egy-két pofon, de ez idõvel egyre durvább lesz :S
sztem nem az a fõ szempont hogy milyen az ágyban sokkal inkább az hogy milyen a való életben.És háát aki kezet emel egy nõre az már nem érdemel bocsánatot.Ha pedig igazán szeretne nem tenné ezt. az sem megoldás ha mindent megengedsz neki mert pont emiatt vetemedik ilyenekre hiszen tudja hogy úgyis megbocsátasz neki.Én a helyedben keresnék egy sokkal megértõbb és megbízható embert.De te tudod a te életed.Rem rendbejön minden!
szia! úgy gondolom, ha az ágyban jó vele legtöbbször, ez nem vezet hosszú kapcsolathoz. Sõt, szerintem kihasznál csak, ne haragudj ha ezt mondom. Nekem 5 évig volt egy kapcsolatom. Türtem én is elég sokat. (bár az ágyban nagy 0 volt) De nem szabad hagyni hogy téged kihasználjanak. És nem benned van a hiba túlságosan! Igaz nagy lépés, de érdemes lenne elgondolkodnod, biztos ezt akarod? Vele akarsz egyáltalán lenni? örökös aggodalom, veszekedés? Vegyél egy nagy levegõt és zárd le ezt a kapcsolatot! Lelkileg is sérülni fogsz, ami nem fog semmi jóra vezetni!! Eleinte hiányozni fog, ürt érzel majd, de rájössz, milyen jót tettél, hogy tovább mertél lépni. Egyet ne felejts! Mindenkire vár egy arany ember!! Rám is rám talált, és nem voltam még ilyen boldog! Ne légy pesszimista, légy vidám. És igenis akard az a boldogságot, vagy minek is nevezzem! ;-)
Szia! Az én párom is nagyon féltékeny és az évek alatt rámragasztotta pedig én a kapcsolatunk elött nem voltam egyáltalán féltékeny tipus. Jo az hogyha engeded de arra figyelj amennyira te engeded ugyanannyira engedjen õ is téged, mert ha nem akkor felborul az egyensúly és az csak vitákat szül. Mi még 3, 5 év után sem tudjuk a másikat engedni, se õ engem és ezáltal én sem õt. Biztos nem ez a legtökéletesebb kapcsolat, de melyik az? Az az ember aki már túl van egy két csalódáson az tudja h ilyen nincs és felesleges keresni is (én sztem)! Ezért ne hagyd el a párod mert h majd egy másik kapcsolat jo jobb lesz.... hülyeség nem lesz jobb maximum csak másfajta problémák adodnak majd.
a szex nem minden, a harmonikus párkapcsolathoz ez nem elég. Stílusodból ítélve még nagyon fiatal vagy és kirorratlan. Keress mást.
Te ennél biztos jobbat érdemelsz.Az igaz, hgy a szex fél kapcsoalt, de a másik fele a nappal zajlik.A szex bárkivel lehet jo, de amikre szükséged van tulajdonságok vagy megvannak valakiben van nincsenek.Állíts fel mérleget, pakolj a pozitív és a negatív oldalára.Meglátod melyik felére billen.Amiket itt leírtál nálam a pozitív csak a szex.Nem tudom, hány éves vagy de biztos van még esélyed megtalálni a szeretõ, gondoskodó, figyelmes, mértékkel féltékeny és az ágyban is jó partnert.Nem kell az elsõnél leragadni.Õ érzi hogy nem bízol önmagadban ezt kihasználva tesz meg veled mindent, hisz ugyis megbocsájtasz.Ha nem állsz a sarkadra saját magad áldozatává válsz, és rgész életedben az alárendelt szerepében fogsz élni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Érettségi után Õ Németországot választotta. Velem mi lesz?

A barátommal már másfél éve vagyunk együtt, mindketten 18-ak. Tervezzük, hogy mi lesz az érettségi után. Õ a nemzeti közszolgálati egyetemre szeretne menni katonának, én pedig szintén bp-en valami tolmács szakra gondoltam. A bátyja kint él és dolgozik Németországban és a szülei felvetették, hogy menjen ki Õ is érettségi után NO-ba, ha nem jönne össze a katonaság. A gond, hogy rám nem gondoltak. :( Mi lesz velem, Velünk? Mit csináljak? Tudom, hogy vége lesz, ha ő azt választja! Szeretne kimenni, azt várta, hogy majd én is megyek, de én egyetemen tovább akarok tanulni it Mo-on. Szakítsunk? Maradjunk? Mi lesz?

11

19 és szűz. Velem van a baj, vagy ez teljesen átlagos? Mi lehet az oka hogy nem sikerült még senkivel sem összejönnöm? L

19

Mit gondolhat rólam a fiú?

A 18. szülinapomat ünnepeltem egy hatalmas party-val ahol a barátaim barátai is ott voltak. Az egyik ismeretlen fiúval (egyidősek vagyunk) már kezdetektől fogva izzott körülöttünk a levegő, végül nem kevés alkohol hatására egymás karjaiban kötöttünk ki... Végig csókolóztuk az estét minden létező pozícióban és helyen, de ennél több azért szerencsére nem történt. Reggel kérdezgette hogy vagyok és az este folyamán is sokszor bejött utánam mikor elvonultam lepihenni kicsit. Eltelt 3 nap és jól elbeszélgettünk interneten viszont én félek, hogy csak egy könnyűvérű csajnak tart az este után és le akar fektetni... Az aggódásából ítélve és hogy keres folyamatosan, érdeklődik talán nem igaz a félelmem, de a viselkedésem után félő lenne... :( Szerintetek?

8

Mit vegyek/készítsek a barátomnak 21. szülinapjára? Egy hónapja vagyunk együtt.18/L

4

Hogy vélekedtek erről? Hasonló cipőben jártatok már?

Bele tartozok egy "ázsiai" közösségbe, ahol sokan szeretik a japánt, kóreát stb. szóval ez a közös érdeklődési kör ebbe az óriási közösségbe.
Elég sok lány ismerősöm van, a két kezemen megtudom számolni hány a fiú ismerősöm. Nagyon sok lány tetszik.
Nem vagyok se csúnya, bár nem vagyok baba arcú sem. A legtöbben bírnak és nem tartanak unalmasnak sem.
A lényeg az, hogy bepróbálkoztam már pár lánynál. Persze nem egyszerre! Volt amelyiknek írtam verset, mert azt szerette. Volt amelyiknek "modernül" bókoltam. Volt amelyiket egész éjjel szórakoztattam és sokat nevetett. Volt amelyiknek rajzoltam. Volt akivel találkoztam és csak félig magyar, megtanultam meglepiként direkt pár szót a saját nyelvén. stb. stb. szóval már MINDENT megtettem már értük amit csak tudtam. Mégis tojnak a fejemre. Erre jön egy ázsiai srác, nem tesz SEMMIT, vigyorog egyet a bájgúnár fejével és övé akármelyik nő.
Ilyenkor azért elég rossz érzéssel tölt el, hogy míg te mindent megteszel valakiért és le se böfög, jön egy ázsiai aki semmit nem tett és már ágyba is viszi a nőt, vagy az ujja köré csavarja, azok meg csaholnak utána mint kutya a csont után és körbeugrálják. Csak azért mert ázsiai és ők ezt a kultúrát szeretik...
Voltatok már hasonló helyzetbe? Mit tegyek vagy mit csináljak? Hogyan kezelnétek ezt?

5

Beteges a felfogásom? Privát

Privátban mert hosszabb segítség kellene 21/L

11

LÁNYOK! Kihasznált, bosszút akarok állni, de hogyan?

Akinek negatív véleménye van ezzel(bosszúval) kapcsolatban, az kérem tartsa magába, vagy most kattintson el innen.
Az exem kihasznált, másodjára jöttem össze vele, 1 hónapja voltunk együtt, már fűzögetett, nyúlkált és végül már én sem bírtam, beadtam a derekam. Kielégítettük egymást orálisan, aztán másnap hirtelen már se szó, se beszéd, mindenhonnan eltűnt, vissza se ír már. Csak ennyire kellettem neki.. Szerencsére nem szerettem bele teljesen, szóval inkább mérges vagyok, mint szomorú. Nem teheti meg ezt csak így velem, következmények nélkül. Abban biztos vagyok, hogy bosszút fogok állni, szóval ne vesztegessétek azzal az időtöket, hogy megpróbáltok lebeszélni róla. :D Ismerem egy gyenge pontját, fél egy bizonyos állattól, amit nem nehéz beszerezni, de azon gondolkodom, hogy van-e valami egyszerűbb megoldás?! Azt is olvastam itt, hogy valaki kamu facebook-ot csinált és hülyítette 1 hétig a srácot, ez se tűnik rossznak, csak okosan kell csinálni. Valakinek valami ötlete? Vagy bevált módszer? Előre is köszönöm az ÉRTELMES válaszokat.

20

Milyen nőre vágynak a férfiak?

11

Milyen nevet adnátok nekem?

Van egy lány akivel tegnap jöttem össze. Mindig mondja milyen sép szemem van . Ti milyen becenevet adnátok nekem ? lányok a pasitokat hogy becézitek ?

17/f

17

Ha egy 26 éves pasi dolgozik, de még mindig a szülei lakásában él, mert nincs pénz saját lakásra, attól még lehet párkapcsolata?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!