Találatok a következő kifejezésre: Ha az jó vele, együttmaradunk (1 db)

Ha az ágyban jó vele, együttmaradunk?

A barátom néha tök bunkó, nem foglalkozik velem, sokszor elmegy a haverjaival és azt sem tudom merre vannak,volt hogy kezet emelt már rám de tudom hogy szeret és csak féltékeny, azért teaszi ezeket, az ágyban nagyon jó vele, szerintetek megbocsájtsam neki amiket tett vagy hagyjam el?

Legjobb válasz: Volt nekem is hasonló kapcsolatom, és én sem akartam elhagyni, de mikor megtettem és új kapcsolatot kezdetm egy új emberrel rá jöttem, hogy már sokkal hamarabb meg kellett volna tennem. Régen nagyon sokat idegeskedtem miatta, már már az idegösszeomlás szélén álltam, bár soha nem csalt meg. Most viszont nagyon nyugodt és kigyensulyozott vagyok. Nem azt mondom, hogy hagyd el, de ügyelj az arany középútra nem szabad át esni a ló másik oldalára. ("az elõzõ kapcsolatom azért ment tönkre mert nem engedtem sehova, õt engedem hogy ne kövessem el ugyanazt a hibát"- erre a mondatodra utalva)

Volt nekem is hasonló kapcsolatom, és én sem akartam elhagyni, de mikor megtettem és új kapcsolatot kezdetm egy új emberrel rá jöttem, hogy már sokkal hamarabb meg kellett volna tennem. Régen nagyon sokat idegeskedtem miatta, már már az idegösszeomlás szélén álltam, bár soha nem csalt meg. Most viszont nagyon nyugodt és kigyensulyozott vagyok. Nem azt mondom, hogy hagyd el, de ügyelj az arany középútra nem szabad át esni a ló másik oldalára. ("az elõzõ kapcsolatom azért ment tönkre mert nem engedtem sehova, õt engedem hogy ne kövessem el ugyanazt a hibát"- erre a mondatodra utalva)
Kezet emelt rád?? Az én szememben ez nem bocsánatos bûn. Mrt most csak egy-két pofon, de ez idõvel egyre durvább lesz :S
sztem nem az a fõ szempont hogy milyen az ágyban sokkal inkább az hogy milyen a való életben.És háát aki kezet emel egy nõre az már nem érdemel bocsánatot.Ha pedig igazán szeretne nem tenné ezt. az sem megoldás ha mindent megengedsz neki mert pont emiatt vetemedik ilyenekre hiszen tudja hogy úgyis megbocsátasz neki.Én a helyedben keresnék egy sokkal megértõbb és megbízható embert.De te tudod a te életed.Rem rendbejön minden!
szia! úgy gondolom, ha az ágyban jó vele legtöbbször, ez nem vezet hosszú kapcsolathoz. Sõt, szerintem kihasznál csak, ne haragudj ha ezt mondom. Nekem 5 évig volt egy kapcsolatom. Türtem én is elég sokat. (bár az ágyban nagy 0 volt) De nem szabad hagyni hogy téged kihasználjanak. És nem benned van a hiba túlságosan! Igaz nagy lépés, de érdemes lenne elgondolkodnod, biztos ezt akarod? Vele akarsz egyáltalán lenni? örökös aggodalom, veszekedés? Vegyél egy nagy levegõt és zárd le ezt a kapcsolatot! Lelkileg is sérülni fogsz, ami nem fog semmi jóra vezetni!! Eleinte hiányozni fog, ürt érzel majd, de rájössz, milyen jót tettél, hogy tovább mertél lépni. Egyet ne felejts! Mindenkire vár egy arany ember!! Rám is rám talált, és nem voltam még ilyen boldog! Ne légy pesszimista, légy vidám. És igenis akard az a boldogságot, vagy minek is nevezzem! ;-)
Szia! Az én párom is nagyon féltékeny és az évek alatt rámragasztotta pedig én a kapcsolatunk elött nem voltam egyáltalán féltékeny tipus. Jo az hogyha engeded de arra figyelj amennyira te engeded ugyanannyira engedjen õ is téged, mert ha nem akkor felborul az egyensúly és az csak vitákat szül. Mi még 3, 5 év után sem tudjuk a másikat engedni, se õ engem és ezáltal én sem õt. Biztos nem ez a legtökéletesebb kapcsolat, de melyik az? Az az ember aki már túl van egy két csalódáson az tudja h ilyen nincs és felesleges keresni is (én sztem)! Ezért ne hagyd el a párod mert h majd egy másik kapcsolat jo jobb lesz.... hülyeség nem lesz jobb maximum csak másfajta problémák adodnak majd.
a szex nem minden, a harmonikus párkapcsolathoz ez nem elég. Stílusodból ítélve még nagyon fiatal vagy és kirorratlan. Keress mást.
Te ennél biztos jobbat érdemelsz.Az igaz, hgy a szex fél kapcsoalt, de a másik fele a nappal zajlik.A szex bárkivel lehet jo, de amikre szükséged van tulajdonságok vagy megvannak valakiben van nincsenek.Állíts fel mérleget, pakolj a pozitív és a negatív oldalára.Meglátod melyik felére billen.Amiket itt leírtál nálam a pozitív csak a szex.Nem tudom, hány éves vagy de biztos van még esélyed megtalálni a szeretõ, gondoskodó, figyelmes, mértékkel féltékeny és az ágyban is jó partnert.Nem kell az elsõnél leragadni.Õ érzi hogy nem bízol önmagadban ezt kihasználva tesz meg veled mindent, hisz ugyis megbocsájtasz.Ha nem állsz a sarkadra saját magad áldozatává válsz, és rgész életedben az alárendelt szerepében fogsz élni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Vannak itt olyan srácok, akik életük egy szakaszában lúzerek voltak a csajoknál, de rájöttek hogy mi a hiba és sikeres csajozókká váltak?

Ha igen, akkor mi jelentette az áttörést nektek?

9

Vannak e itt Hungarista leányzók, csajok mi a véleményetek a Hungarista srácokról?

Csak úgy kíváncsiságból. :)

133

Hogyan lesz egy szájra adott csókból nyelves/francia csók?

kezdő vagyok és elég béna.lehetőleg normális válaszokat kérnék.előre is köszönöm!

4

Miért érzem úgy, hogy valaki más helyett szeretem?

Imádom a párom, de semmi közös nincs bennünk. Nem tudunk együtt táncolni, nincs közös témánk, a párkapcsolatunkon, és a szokásos mindennapi apróságokon kívül, nem jó vele a szex... Akármit mondok neki, nem hallgat rám, gyerekként kezel, mert fiatalabb vagyok nála, nem tisztel engem.
Mostanában folyton úgy érzem, hogy elhamarkodottan döntöttem, hogy valaki másnak vagyok rendelve, akit nem találtam meg, mert mást szerettem helyette, és nem kerestem. Muszáj léteznie valakinek... aki.. aki nem ilyen. Aki hozzám való.

8

Nem vagyok képes párkapcsolatot kialakítani. Hogyan változtassak ezen?

Kicsi koromban túlsúlyos és beszédhibás voltam. Az osztályaimban állandóan csúfoltak, kirekesztettek és emiatt senki nem mert velem barátkozni (az egyik alsós tanárom még "buzdította" is őket erre).
Gimnáziumban már jobb volt a helyzet (nem csúfoltak, csak néha), de nehezemre esett bárkivel kapcsolatot kialakítanom (akár barátit is). Talán mivel régebben a fiúk csúfoltak elsősorban velük nem igazán ismerkedtem, hanem inkább lány barátokat szereztem (megismerkedtem a legjobb barátnőmmel).
Most egyetemre járok, lefogytam (a beszédhibám egy idő után senkinek sem tűnik fel) és elkezdtek érdeklődni a fiúk utánam... De akárhányszor randira hívnának én lekoptatom őket és elmenekülök, mert bennem van az, hogy én úgyse vagyok elég jó senkinek és a végén ők is csak megszégyenítenének. Mit tegyek most??? 19 éves lány vagyok, soha nem volt még pasim, még csak nem is csókolóztam senkivel sem. Ez egyszerűen szánalmas :-(

5

A barátomnak nemsokára szülinapja lessz és megszeretném lepni valami különlegessel de semmi ötletem sincs tudnátok segiteni?

14

Komolyak a Barátom szándékai, vagy csak kihasznál?

A barátommal egy hete vagyok együtt.Még nem vállaltuk fel a suliban .Amikor kettesben vagyunk ,csók közben csukva van a szeme, és közben magához szorít .Csók után mindig mélyen a szemembe néz .

7

Jogosan vagyok elkeseredve? Szerintetek?

Privát üzenet írjon akit érdekel! :)

4

Mi lehet a baj velünk?

Szeretkeztünk a barátommal és a nemi szerveink reakcióba léptek egymással. Viszketünk, fura kiütések jelennek meg neki, nekem csak kellemetlen érzés.
Elmentünk nőgyógyászhoz, bőrgyógyászhoz, nemi beteg gondozóba senki nem talált semmit, minden negatív, semmi rendellenes. Õ kapott egy krémet és nem vettem hüvelytablettát és krémet.
Valami ötlet hogy ne szenvedjünk emiatt, járt már valaki hasonló cipőben?

5

A nőknél miért a megcsalás a megoldás a "nem foglalkozik velem" problémára?

Miért nem lehet mondjuk megbeszélni vagy szakítani?
Már csak azért a kérdés, mert minden nő a fentivel indokolja a megcsalást.

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!