Találatok a következő kifejezésre: Ha az jó vele, együttmaradunk (1 db)

Ha az ágyban jó vele, együttmaradunk?

A barátom néha tök bunkó, nem foglalkozik velem, sokszor elmegy a haverjaival és azt sem tudom merre vannak,volt hogy kezet emelt már rám de tudom hogy szeret és csak féltékeny, azért teaszi ezeket, az ágyban nagyon jó vele, szerintetek megbocsájtsam neki amiket tett vagy hagyjam el?

Legjobb válasz: Volt nekem is hasonló kapcsolatom, és én sem akartam elhagyni, de mikor megtettem és új kapcsolatot kezdetm egy új emberrel rá jöttem, hogy már sokkal hamarabb meg kellett volna tennem. Régen nagyon sokat idegeskedtem miatta, már már az idegösszeomlás szélén álltam, bár soha nem csalt meg. Most viszont nagyon nyugodt és kigyensulyozott vagyok. Nem azt mondom, hogy hagyd el, de ügyelj az arany középútra nem szabad át esni a ló másik oldalára. ("az elõzõ kapcsolatom azért ment tönkre mert nem engedtem sehova, õt engedem hogy ne kövessem el ugyanazt a hibát"- erre a mondatodra utalva)

Volt nekem is hasonló kapcsolatom, és én sem akartam elhagyni, de mikor megtettem és új kapcsolatot kezdetm egy új emberrel rá jöttem, hogy már sokkal hamarabb meg kellett volna tennem. Régen nagyon sokat idegeskedtem miatta, már már az idegösszeomlás szélén álltam, bár soha nem csalt meg. Most viszont nagyon nyugodt és kigyensulyozott vagyok. Nem azt mondom, hogy hagyd el, de ügyelj az arany középútra nem szabad át esni a ló másik oldalára. ("az elõzõ kapcsolatom azért ment tönkre mert nem engedtem sehova, õt engedem hogy ne kövessem el ugyanazt a hibát"- erre a mondatodra utalva)
Kezet emelt rád?? Az én szememben ez nem bocsánatos bûn. Mrt most csak egy-két pofon, de ez idõvel egyre durvább lesz :S
sztem nem az a fõ szempont hogy milyen az ágyban sokkal inkább az hogy milyen a való életben.És háát aki kezet emel egy nõre az már nem érdemel bocsánatot.Ha pedig igazán szeretne nem tenné ezt. az sem megoldás ha mindent megengedsz neki mert pont emiatt vetemedik ilyenekre hiszen tudja hogy úgyis megbocsátasz neki.Én a helyedben keresnék egy sokkal megértõbb és megbízható embert.De te tudod a te életed.Rem rendbejön minden!
szia! úgy gondolom, ha az ágyban jó vele legtöbbször, ez nem vezet hosszú kapcsolathoz. Sõt, szerintem kihasznál csak, ne haragudj ha ezt mondom. Nekem 5 évig volt egy kapcsolatom. Türtem én is elég sokat. (bár az ágyban nagy 0 volt) De nem szabad hagyni hogy téged kihasználjanak. És nem benned van a hiba túlságosan! Igaz nagy lépés, de érdemes lenne elgondolkodnod, biztos ezt akarod? Vele akarsz egyáltalán lenni? örökös aggodalom, veszekedés? Vegyél egy nagy levegõt és zárd le ezt a kapcsolatot! Lelkileg is sérülni fogsz, ami nem fog semmi jóra vezetni!! Eleinte hiányozni fog, ürt érzel majd, de rájössz, milyen jót tettél, hogy tovább mertél lépni. Egyet ne felejts! Mindenkire vár egy arany ember!! Rám is rám talált, és nem voltam még ilyen boldog! Ne légy pesszimista, légy vidám. És igenis akard az a boldogságot, vagy minek is nevezzem! ;-)
Szia! Az én párom is nagyon féltékeny és az évek alatt rámragasztotta pedig én a kapcsolatunk elött nem voltam egyáltalán féltékeny tipus. Jo az hogyha engeded de arra figyelj amennyira te engeded ugyanannyira engedjen õ is téged, mert ha nem akkor felborul az egyensúly és az csak vitákat szül. Mi még 3, 5 év után sem tudjuk a másikat engedni, se õ engem és ezáltal én sem õt. Biztos nem ez a legtökéletesebb kapcsolat, de melyik az? Az az ember aki már túl van egy két csalódáson az tudja h ilyen nincs és felesleges keresni is (én sztem)! Ezért ne hagyd el a párod mert h majd egy másik kapcsolat jo jobb lesz.... hülyeség nem lesz jobb maximum csak másfajta problémák adodnak majd.
a szex nem minden, a harmonikus párkapcsolathoz ez nem elég. Stílusodból ítélve még nagyon fiatal vagy és kirorratlan. Keress mást.
Te ennél biztos jobbat érdemelsz.Az igaz, hgy a szex fél kapcsoalt, de a másik fele a nappal zajlik.A szex bárkivel lehet jo, de amikre szükséged van tulajdonságok vagy megvannak valakiben van nincsenek.Állíts fel mérleget, pakolj a pozitív és a negatív oldalára.Meglátod melyik felére billen.Amiket itt leírtál nálam a pozitív csak a szex.Nem tudom, hány éves vagy de biztos van még esélyed megtalálni a szeretõ, gondoskodó, figyelmes, mértékkel féltékeny és az ágyban is jó partnert.Nem kell az elsõnél leragadni.Õ érzi hogy nem bízol önmagadban ezt kihasználva tesz meg veled mindent, hisz ugyis megbocsájtasz.Ha nem állsz a sarkadra saját magad áldozatává válsz, és rgész életedben az alárendelt szerepében fogsz élni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A csajom megütötte a hugomat. Most én is üssem meg?

Ma reggel elmentem dolgozni, anyámék mentek nagyanyámhoz baratnőm meg ott maradt reggel nálunk a hugommal. Direkt mondtam neki, hogy legyen normális tesómmal mert tudom, hogy szereti osztani neki az eszet. Elvileg az volt a probléma, hogy beakarta kapcsolni a mosógépet de nem tudta, hogy hogyan kell és felébresztette hugomat, aki pattogott neki.Ez a barátnőm verziója.Hugom szerint fel 7kor bement hozzá barátnőm, hogy takarítsa ki a szennyesét és mossa ki.
Alapból azért maradt náluk, hogy tudjon aludni nem azért, hogy hugommal szemétkedjen.
A vicc pedig az, hogy még Õ van besértődve. Tök mindegy melyik verzió az igaz, rajtam kívül meg anyámon kívül senki se szólhat még csúnyán se hozzá, nem hogy megüti!
Sose bántanék egy nőt de a hugomért ölni tudnék!
Szeretem a csajomat is, hisz nem két napja vagyunk együtt de most még a szakítás is szóba jött.
Mit tennétek ha a Ti tesótokat ütné meg a nőd/hapsid?

10

1 éve szakítottam a barátommal és idén ujra össze akart velem jönni, de nem beszéltük meg a dolgot és most összejött egy csajjal azért, hogy bosszantson, de én lehet, hogy járnék még vele. Na tanács? Am az anyja miatt kellett szakítanunk.

2

Ciki ha a lány adja az 1. szájra puszit?

9

Hogy szerezzem vissza? Hogy udvaroljak neki?

2 éve vagyunk együtt barátnőmmel most lehet szakítani fogunk. Nem beszéltünk 4 napja. Hogy szerezzem vissza? Hogy kell egyáltalán udvarolni egy olyannak akit ismerek 2 éve? csinos vagy jól nézel ki, mozi vacsora stb? de az nem udvarlás. segítsetek fontos!!

ne offoljunk légyszives fontos lenne :( előre is köszi a válaszokat!

2

Szingli vagy?

36

Fiúk, ti hogyan szoktátok jelezni egy lány felé, hogy bejön nektek?

Van egy fiú aki bejön nekem, egy évfolyamon vagyunk, így néha-néha együtt vagyunk órákon. Szemem sarkából látom, hogy nézni szokott engem órákon, szünetekben. Szokszor szokott hülyéskedni velem, vagy például ha ott vagyok a jelenlétében néha a barátai mintha, szóval tudjátok úgy összenéznek vagy hogy mondjam.:D Ez akkor most azt jelenti. Ti milyen jelekkel mutatjátok egy lánynak ha bejön nektek?
15/L

2

Szerintetek miért van az, hogy a mai 18, és húszon éves lányok, egyre inkább, a tőlük 10 évvel idősebb fiúkért vannak oda?

a saját korcsoportunkban nem nagyon kezdenek párkapcsolatba.
én 21 éves fiú vagyok, és eléggé kiakaszt ez a dolog.. nekem még nem volt egy barátnőm sem, semmilyen korosztályból, sőt, még szűz is vagyok. tudom vannak olyan fiúk akiknek minden héten másik van, de én valahogy nem találom a helyem a világban, és egyre inkább kezd kiakasztani a dolog hogy én már 21 éves vagyok, és még szűz...

45

Hogyan szerezek magamnak baratnot?

Mindig amikor talaok egy jo csajt es megismerkedek vele akk vagy azt mondja hogy mar van baratja vagy azt mondja hogy nem vagyok az esete es azt hogy maradjunk baratok Mit tegyek?

6

Lányok titeket nagyon zavarna, ha a barátotokon van 7-8kg felesleg?

Sajnos eléggé meghíztam egy ideje, de le fogom fogyni, csak biztos beletelik azért pár hónapba az. De addig szeretnék egy szép csajt összeszedni. Magabiztossággal nincs gond. Nem vagyok csöndes, társaságba kedvel mindenki. Csak ez engem nagyon zavar. Mennyire hátrány ez nektek? Azt mondják nem vagyok nagyon kövér, inkább olyan nagydarab. :) De engem zavar.

10

Miért próbálják elhitetni velem, hogy lesz párom?

Régebben munkatársaim mind azzal hitegettek, hogy biztos rám talál a szerelem, meg megtalálom a páromat én is, de könyörgöm! Ha a kis ujjamat se mozdítom, akkor miért állítanak ilyesmit? Nem teszek semmit azért, hogy legyen barátnőm, igaz hogy fáj a magány, de nem szokásom panaszkodni, meg ha ilyen hülye vagyok akkor forduljak fel egyedül mert megérdemlem.
Akkor meg miért állítottak ilyesmit? Talán azt hitték, hogy megváltozom majd idővel?

16

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!