Találatok a következő kifejezésre: Ha az jó vele, (257 db)

Ha egy férfi nem akarja viszonozni az orális szexet és nem jó vele az ágyban, akkor valószínű, hogy meleg?

A férjemmel 4 éve vagyunk együtt. Nagyon szeretem és érezem, hogy ? is engem, de egy gond van...a szex nem jó vele. Nem foglalkozik velem. Annyi, hogy berakja. El?játék nincs, azt mondja, hogy az orális szext?l undorodik és ezért nem nyal ki, de imádja, mikor én lesz-pom. Kezdek azon gondolkodni, hogy talán nem ismeri el magának sem, hogy meleg? A testvére meleg és a lelke mélyén elítéli azt az életformát. Tudom, hogy szeret, csak jó lenne ezt testileg is érezni. Eléggé ellentmondásos ez, mert eközben a n?ket nézi meg (a számítógépén régebbr?l találtam pornót és képeket). De ha vonzódik hozzájuk, miért nem szeret nyalni, miért nem figyel oda, hogy nekem jó legyen? Mit mondjak neki?

Legjobb válasz: szerintem ezen nem 4 év házasság után kéne elkezdeni gondolkodni. most igazából nem is értem, nem volt jó vele régen sem és mégis hozzámentél feleségül? vagy régen jó volt vele a szex? vagy hogy van ez? mert ez nekem kicsit abszurnak tûnik, hogy ilyesmi több év házasság után derül ki. ha régen sem volt jó vele, akkor passz, nem értem az egészet. azt sem, hogy miért házasodtatok össze egyáltalán. ha viszont valamikor jó volt vele, a szex is rendben volt, akkor ez most gondolom ilyen ellaposodott kapcsolat. szeret csak már nem kíván. vagy nem tudom, valami ilyesmi. nem kell mindjárt arra gondolni hogy meleg. végülis semmi sem kizárt, de szerintem azt a következtetést levonni hogy meleg, még akkor is túl elhamarkodott. de igazából szerintem ezt vele kéne megbeszélned. máshogy biztos nem fogod tudni megoldani, csak akkor hogyha beszélsz vele nyíltan. kérdezd meg hogy miért nem foglalkozik veled. és hogy miért nem akar elõjátékot sem a szex elõtt. mert erre igazán kéne adnia valami ésszerû magyarázatot, az elõjátékra mégsem mondhatja ugynazt mint az orális szexre hogy undorodik tõle. mindenesetre egy biztos, ezt csakis kommunikációval fogjátok tudni megoldani. vele kell beszélned errõl, mert itt senki nem fogja tudni megmondani hogy a férjed miért nem akar foglalkozni veled.

szerintem ezen nem 4 év házasság után kéne elkezdeni gondolkodni. most igazából nem is értem, nem volt jó vele régen sem és mégis hozzámentél feleségül? vagy régen jó volt vele a szex? vagy hogy van ez? mert ez nekem kicsit abszurnak tûnik, hogy ilyesmi több év házasság után derül ki. ha régen sem volt jó vele, akkor passz, nem értem az egészet. azt sem, hogy miért házasodtatok össze egyáltalán. ha viszont valamikor jó volt vele, a szex is rendben volt, akkor ez most gondolom ilyen ellaposodott kapcsolat. szeret csak már nem kíván. vagy nem tudom, valami ilyesmi. nem kell mindjárt arra gondolni hogy meleg. végülis semmi sem kizárt, de szerintem azt a következtetést levonni hogy meleg, még akkor is túl elhamarkodott. de igazából szerintem ezt vele kéne megbeszélned. máshogy biztos nem fogod tudni megoldani, csak akkor hogyha beszélsz vele nyíltan. kérdezd meg hogy miért nem foglalkozik veled. és hogy miért nem akar elõjátékot sem a szex elõtt. mert erre igazán kéne adnia valami ésszerû magyarázatot, az elõjátékra mégsem mondhatja ugynazt mint az orális szexre hogy undorodik tõle. mindenesetre egy biztos, ezt csakis kommunikációval fogjátok tudni megoldani. vele kell beszélned errõl, mert itt senki nem fogja tudni megmondani hogy a férjed miért nem akar foglalkozni veled.
A kérdező hozzászólása: A házasságunk elõtt nem ilyen volt. Akkor odafigyelt, volt elõjáték, felizgatott, bár akkor sem volt orális szex, de azt még kibírnám, csak jó lenne a szex. De mióta házasok vagyunk, nem jó. És persze nem akarok tõle elválni vagy ilyesmi, mert nagyon szeretem meg tudom, hogy õ is engem. Van gyerekünk is. Próbáltam már vele beszélni, de nem megyek vele semmire. Még arra gyanakszom, hogy gyerek korában valami trauma érte és azért ilyen...mert nekem azt mondta, hogy minden barátnõjével ilyen volt pl. hogy orális szexet sosem próbálta ki senkivel sem. Szóval én nem azt gondolom, hogy velem van gondja, hanem inkább azt, hogy egyszerûen ilyen. Nincs esély, hogy megváltozzon?
Hogy miért kell rögtön a b*zikártyát elõhúzni??? Ha nem jó, akkor izgasd fel magad, mielõtt csak úgy "berakja". Hátha kedvet kap az izgatáshoz õ is. Vagy akár meg is beszélheted vele. Amúgy neked nem fog hiányozni a következõ évek során, hogy valaki az illatodtól és az ízedtõl megrészegülve nyelvzsibbadásig kényeztessen a lábad között? A férjedtõl ezt soha nem fogod megkapni szerintem.
A kérdező hozzászólása: Nem rögtön "húztam elõ ezt a kártyát". Már 4 éve tûrök és igen, most már nagyon hiányzik, hogy engem is végre kényeztessen.
A kérdező hozzászólása: Már számtalanszor beszéltem vele errõl, mindig megsértõdött.
Hát én azért megérteleke, hogy normális nemmi életet akarsz élni a férjeddel. Nemhinném, hogy meleg, ettõl szerintem te jobban félsz mit õ..:) Én ahogy látom meg ismerem a házasokat csak az a bajotok hogy lejárt a közös szavatosságotok. Vége az idillnek. Összesen egy házaspárt ismerek akik még mindig szeretik egymást. Sztem nálatok is már az a gond, hogy hiába szerete õ nem szeret téged, nem tart vonzónak. Megszokott. Keress valakit akivel ezen a téren be tudod pótolni a hiányodat, ez sztem még mindig jobb mint a válás, a gyerek elvégre nem kell, hogy mindenrõl tudjon amíg kicsi. Nyalni miért nem szeret? Nem minden nõ szeret sz*pni. Ugyanez. Én spec imádok, el nem tudom képzelni ebben mit nem lehet szeretni. De leginkább azt látom értelmesnek, hogy eléállsz és megmondod neki: Ember! Kancás vagyok, vagy segítesz ezen vagy keresek egy vállalkozószellemû fiatalembert! vagy Miért nem kellek neked? Mondd meg aztán keresek valakit akinek kellek!
Én ugyanebben a helyzetben vagyok..sõõt a bõgök: váljunk el, keresek mást, aki kielégít színjátékon is túlvagyunk, de szeretem õt és soha nem tenném meg vele/velünk, bár a folytonos sírás sem jó. Régen õ kezdte az orált, imédtam, egy pár éve nem csinálja, mostmér a nyelves csókot sem kedveli..havi egyszer rámmászik, de abban sincs sok köszönet, én meg bõgök:( de szeretem.... 27/l
Honnan érzed hogy szeret, ha nem adja meg neked azt amit igényelsz? Vagy csak azt akarod hinni hogy szeret. Tedd fel ezt a kérdést magadnak, és sorold fel mit tudsz a szeretete jeleként felsorolni! Ez csak õszintén mûködik, de magunknak szeretünk legjobban hazudni!
A kérdező hozzászólása: Mert mondja, hogy szeret és más dolgokban kimutatja.

Van egy haverom aki edzeni akar velem. és cigizik edzés után hogy ha elsziv egy cigit az jó vagy rosz? és ha rosz miért rosz?

Legjobb válasz: jó semmi kép nem lehet jó,hagyd a francba hagy szívja nem érdemes foglalkozni vele,úgy is szívni fogja ha a fejed tetejére állsz is

jó semmi kép nem lehet jó, hagyd a francba hagy szívja nem érdemes foglalkozni vele, úgy is szívni fogja ha a fejed tetejére állsz is
A kérdező hozzászólása: ezt nemérti azt mondja hungary pls
A cigi mindig ártalmas, de úgy tudom ha az edzés után cigizel sokkal ártalmasabb mivel több oxigénre van szüksége a testednek de te minden szart szívsz be helyette.

Elso szeretkezesnel ha a pasi elelvez es en nem erzek semmit az jo vagy roszz? Orulok hogy jol erzte magat velem de en nem sokat erztem. Ez baj?

Legjobb válasz: Szerintem nagy baj. Ha igazán odafigyelt volna Rád, akkor érezned kellett volna. Sõt, akkor meg is kérdezte volna, hogy jó- e Neked, és ha megmondod, hogy nem érzed nagyon (mivel gondolom szerelmes vagy, és bízol benne, így elvileg megmondtad volna), akkor próbált volna tenni érte, hogy érezd, és élvezd. Ha a barátod nem így tett/ tesz, akkor nem valószínû, hogy nagyon szeret... Amúgy csak egyféle pózban csináltátok? Miért nem próbálkoztatok többféleképpen, hogy olyat találjatok, ami Neked is jó? Nálunk alapból a barátom folyamatosan kérdezte (mondjuk az 1. 10-15 percben, mikor már az aktus folyt), hogy jó e nekem úgy, és bár az elején nagyon fájt, kis idõ múlva elkezdtem nagyon élvezni, mert nagyon gyengéden és figyelmesen csinálta. És sokféle pózban ki is próbáltuk, és így abban csináltuk legtöbbször, ami nekem tetszett. Egy szeretõ fiú miért ne kérdezné meg a barátnõjétõl, hogy jó e neki, egy szeretõ barátnõ miért nem mondaná meg õszintén, hogy abban a pózban nem olyan jó, és ez esetben miért ne próbálkoznának máshogy? Szerintem ezen kicsit gondolkozz el. 20/L

Szerintem nagy baj. Ha igazán odafigyelt volna Rád, akkor érezned kellett volna. Sõt, akkor meg is kérdezte volna, hogy jó- e Neked, és ha megmondod, hogy nem érzed nagyon (mivel gondolom szerelmes vagy, és bízol benne, így elvileg megmondtad volna), akkor próbált volna tenni érte, hogy érezd, és élvezd. Ha a barátod nem így tett/ tesz, akkor nem valószínû, hogy nagyon szeret... Amúgy csak egyféle pózban csináltátok? Miért nem próbálkoztatok többféleképpen, hogy olyat találjatok, ami Neked is jó? Nálunk alapból a barátom folyamatosan kérdezte (mondjuk az 1. 10-15 percben, mikor már az aktus folyt), hogy jó e nekem úgy, és bár az elején nagyon fájt, kis idõ múlva elkezdtem nagyon élvezni, mert nagyon gyengéden és figyelmesen csinálta. És sokféle pózban ki is próbáltuk, és így abban csináltuk legtöbbször, ami nekem tetszett. Egy szeretõ fiú miért ne kérdezné meg a barátnõjétõl, hogy jó e neki, egy szeretõ barátnõ miért nem mondaná meg õszintén, hogy abban a pózban nem olyan jó, és ez esetben miért ne próbálkoznának máshogy? Szerintem ezen kicsit gondolkozz el. 20/L
a fiúk szex közben hamarabb élveznek el, mint a lányok, szóval ez részben normális. :) )
A pasid nem figyelt oda rád, csak saját magára. Azért valamit érezned kellett volna, ha csak egy kis figyelmet is fordít a csiklódra, pl. Tudja egyáltalán, hogy mi az, hol van és mire való?
Az elsõ alkalommal nem kell csodákat várni szerintem. Kell 2-3 alkalom, hogy egymáshoz csiszolódjatok. Ha ezután sem érzel semmit, akkor már tényleg gond lehet.
hány éves a barátod 12? miért nem kényeztet? miért csak magára gondol? az hogy abba hagyjuk-e nem jó kérdés elsõ szexnél? :D mivan neki is elsõ volt? :D elsõ szexnél a lánynak érzékien odafigyelve (a fiu adóvevõivel érzékelni-) hogy mi jó neked és mi nem.. gyûlölöm az ilyen pasikat elmegy aztán helószevasz neked meg semmi kényeztetés, sztem elég [email protected]@sz lehet már bocsi
Nem sitty sutty megy. Van akinél egy hónap is megvan az összeszokási idõ. Szerintem semmi gond csak maradjon meg a figyelmessége és oszd meg vele ha érzed hogy hogy jobb.
A kérdező hozzászólása: Hat probaltuk tobbfele pozban is, es kerdezgette h joe nekem igy meg minden, es tenyleg probalt ram figyelni mindig kerdezett h faje abbahagyuke meg minden.szoval nagyon figyelemes, es megsem igazodok el magamon...
utolsó hozzászólónak üzenem, hogy ez nagyon nem így van. A barátnõm harmadszorra megy el, amikor én elõször...
Szia. Szerintem semmi baj nincs azzal, ha elsõre nem éreztél semmit. :) Én csak szörnyû fájdalmat éreztem, és reménykedtem, hogy minél hamarabb elmegy! Idõvel majd egyre többet és jobb dolgokat érzel. :)
van egyátalán farka?
Vagy az is lehet hogy túl sokat masztiztál, vagy valami miatt érzéktelenebbé vált a csiklód. És ha már elment benned és még ki se nyyalt legalább utána akkor nagyon szerethet... nem menõzésbõl akartatok ti kefélni? 00:51 pont fordítva! a lánynak kell többet menni, amíg a fiúnak csak eggyet szabad :-)

Miért van az hogy tegyük fel együtt vagyok egy lánnyal és minden jó a sex is meg ájuldozik hogy milyen jó velem a sex satöbbi, aztán ha szakitunk neadj isten akkor a hátam mögött összehord olyan baromságokat amik nem igazak?

Ráadásul ellent mondanak annak amit akkor mondott nekem mikor még együttvoltunk?

Legjobb válasz: Nyugi nálam is ez volt. Most szakítottunk egy hónapja. Ilyenkor meghülyülnek vagy nem tom, ne foglalkozz vele.

Nyugi nálam is ez volt. Most szakítottunk egy hónapja. Ilyenkor meghülyülnek vagy nem tom, ne foglalkozz vele.
Mi van ha akkor játszotta magát?Amúgy ne foglalkozz vele szimpla bosszú.
A kérdező hozzászólása: Tuti nemjátszotta magát :O ismerem már annyira õket hogy észrevegyem ha valamejk csak játsza magát ...... bosszúra meg nemértem mért van oka elmentem vele olaszországba egy hónapra és szarrá untama fejem mert nemtudok oalszúl õ meg perfekt de jóarc maradtam hogy lássa mennyit jelent nekem bárhova elmegyek vele erre mikor hazajöttünk minden hülyeséget a fejemhez vág ez esett a legsazrabbul idézem "azért nemtudtam jóérezni magam olaszországba mert te ottvoltál" ... közbe meg õ könyörgött hogy mennyek vele ... én ezt nemértem :S
A kérdező hozzászólása: Egyépként mi is már 2 hónapja szakítottunk most köszönõviszonyba vagyunk mert egy suliba járunk a kérdésemet azért tettem fel hogy ha netalán tán valaki értené egy kicsit a nõket ezen a téren akkor ír valami okosat :D mert szerintem elõ fog ez még forduli meghát szeretném emgtanulni kezelni is ezt mert azért nemvalami jó ha a barátaimtõl hallom hogy miket terjeszt stb :S én is tudnék de nemlátom értelmét.
A kérdező hozzászólása: hibákért bocs :O hajlamos vagyok rá sajan
Az jo, mert e szerint bizol benne. Ismerd meg jobban és majd meglátod, hogy tévedtél vagy nem.
Szerintem olyan kapcsolatba nem is érdemes belemenni, ahol már az elején se tudod elképzelni, hogy esetleg késõbb hozzámenj.
Más emberekben vetett bizalom a legnagyobb kincs. Én soha nem rendelkeztem vele. Soha senkiben nem bíztam. Meglett az eredménye - agglegény 60 évesen.
Akkor jó közel érezheted magadhoz, és vszeg bensõséges viszonyba tudsz vele kerülni. Ez lehet alapja tartós kapcsolatnak, csak ne tapadj rá emiatt túlzottan!

Az jó megoldás lenne, ha nem beszélnék vele pasis témákról?

Karácsonykor ért véget egy 3éves kapcsolatom, van egy legjobb barátnőm,akinek ugyanilyen idős a kapcsolata, és amióta én szakítottam a volt barátommal,olyan mintha féltékeny lenne,amiért randizgatok,állandóan túloz, kiforgatja a dolgokat. Pl.: Ha van 1 hónapban 2randim,akkor már ő úgy vágja a fejemhez,hogy mindennap mással találkozok. Pedig csak ismerkedek, első randin még csók sem volt. Nagyon rosszul esik,mert barátnőm és múltkor már,majdnem ribancnak is hívott,elkezdi"te mit gondolnál az ilyen lányokról?" mondom milyen lányokról?..nagyon megtud bántani,pedig tudom hogy semmi alapja és a többi barátnőim szerint is csak féltékeny,és bizony ki is mondta,hogy az amikor megyek buliba és ő otthon van,irigyel sokszor .

Legjobb válasz: Na az ilyen baráttól komolyan agyfaszt tudok kapni... Nekem is volt egy ilyen barátnõm, neki minden r.ibancos volt, amit én csináltam, egyszerûen mindenért lenézett, bármit is csináltam (randiztam pár sráccal, ennyi, nem történt semmi -.-) végül otthagytam a búsba, nem beszéltem vele többet. Akkor is én voltam amúgy a köcsög, mert miért nem mondok el neki semmit, de már nem érdekelt... Én nem szoktam féltékenykedni a barátaimra, lehet, hogy irigylem valamiért, de akkor is örülök az örömének, hisz a barátom/barátnõm, és az õ boldogsága, nekem is jó... -.- 21L

Na az ilyen baráttól komolyan agyfaszt tudok kapni... Nekem is volt egy ilyen barátnõm, neki minden r.ibancos volt, amit én csináltam, egyszerûen mindenért lenézett, bármit is csináltam (randiztam pár sráccal, ennyi, nem történt semmi -.-) végül otthagytam a búsba, nem beszéltem vele többet. Akkor is én voltam amúgy a köcsög, mert miért nem mondok el neki semmit, de már nem érdekelt... Én nem szoktam féltékenykedni a barátaimra, lehet, hogy irigylem valamiért, de akkor is örülök az örömének, hisz a barátom/barátnõm, és az õ boldogsága, nekem is jó... -.- 21L
Nem lehetséges, hogy ellaposodott a kapcsolata párjával, és ezért is reagál ennyire lehetetlenül a te sikereidnek? Én a helyedben a szemébe mondanám a problémámat és kiprovokálnám, hogy nyögje ki, mi a valódi baja. Bár tény, hogy elég szemét tudok lenni ilyen esetekben... Egy ilyen barát nem köszönné meg, amit tõlem kap. Olyan szinten kiosztanám, amiért a saját sikertelenségei miatt nekem akar frusztrációt okozni, hogy többé nem állna velem szóba. Ha fontos neked, akkor próbáld békésen, nem támadó módon elõadni a te nézõpontodat. A témakerülés szerintem felesleges, mert nem múlik el tõle a feszültség.
A kérdező hozzászólása: Igazából sokat veszekednek a barátjával, mindig mondja, hogy nem érti õt meg, de ezt nem hiszem, hogy rajtam kéne levezetni. Fontos nekem, ezért akarom a legbékésebb módot arra, hogy megoldjuk ezt. Nekem nagyon is számít a barátaim véleménye, de ha õ lenéz, akkor nem sok értelmét látom annak, hogy beszéljek vele, legalábbis a magánügyeimrõl már így sem szívesen mondok neki semmit, bár régen mindent meglehetett vele beszélni. Ha bármi jó élményemet elmesélem, olyan negatív, megvárja õ a végét bla bla. Lehangol ha boldog vagyok, de nem vagyunk már gyerekek, és azt hiszem a következõ beszólásánál beszélni fogok vele, hogy ez nekem nem jó, és a barátság lényege nem ez. 20/L

Van egy nagyon jó barátom Dani. És én szűz vagyok, de ő már nem. Felajánlotta h ha akarom lefekszik velem, mert ő már gondolt rá h én milyen lehetek az ágyban. Sztetek feküdjek le vel?

Csak az a baj h én nagyon szerelmes vok belé, de ? persze ezt nem tudja, mert ? ezt a szexet tényleg csak "baráti szex"-nek fogná fel. :S

Legjobb válasz: hát ha õ tényleg annak tekinti akkor ne tedd meg mert még jobban ragaszkodni fogsz hozzá még jobban belezuhansz és hanem vallod be a srácnak mit érzel iránta azzal csak magadat fogod gyötörni mert amíg nem kérdezel rá h õ mit érez addig nem is fogod tudni h most akkor játszik veled vagy õ is érez vmit 18/f

hát ha õ tényleg annak tekinti akkor ne tedd meg mert még jobban ragaszkodni fogsz hozzá még jobban belezuhansz és hanem vallod be a srácnak mit érzel iránta azzal csak magadat fogod gyötörni mert amíg nem kérdezel rá h õ mit érez addig nem is fogod tudni h most akkor játszik veled vagy õ is érez vmit 18/f
Baráti szexszel ne veszd el! Ez a mondás. Jobb inkább kihagyni, találsz még olyat, aki majd szeretni is fog, és nem fogsz pofára esni, ha emiatt nagyon kötõdsz majd hozzá. Mert emiatt jobban fogsz hozzá kötõdni. De nem barátként. Szóval inkább hagyd.
Nehogy megtedd! Vagy neked ennyit ér a szerelem? Szívességet tesz neked azzal, h elveszi a szüzességed? Felajánlotta? Nagymenõ isten, aki már lefektetett x csajt, és te is egy leszel a sok közül, aki csak azért megtenné, mert a rózsaszín köd elvette az eszét? Már ne is haragudj, de sztem ilyenkor nem szívességrõl kellene beszélni, hanem õszinte viszonzott szerelemrõl. A szexnek elvileg ez a lényege! Bár mindenki úgy csinál, ahogy akar, ez igaz. De hidd el, h nagyon megfogod bánni, ha megteszed. A fiúnak meg eggyel több trófeája lesz! Szánalom, h ilyet fel mer ajánlani! Mi õ, Máltai Szeretszolgálat?? 21/l
Ne.
Szabó Dani?
A Danik mind jók az ágyban:DDDDDD
milyen dánielnek hívják?
Csak azért érdemes, mert a Danik mind jók az ágyban, így nem fogod megbánni.
tedd meg. talán ha eleg szexi leszel neki, akkor beled szeret:D en megtennem, megha tudom, h csak baratkent szeret akkor is. de soha nemondd meg neki, h többet erzel iranta. ha õ lep, akkor esetleg. de egyenlõre teis baratkent viselkedj vele.:) csinaljatok szilveszterkor:D;)
Passz. Nem tudom mit tegyél, fogalmam sincs, hogy én mit tennék a te helyedben. De még mindig könnyebb azt bánni amit megtettél, mint azt, amit nem...... Ez fontos: Hány éves vagy? 14/L
Mi a teljes neve ?
Ez kurvä jó.. "Felajánlotta h ha akarom lefekszik velem" :D Hát ez a Dani rendkívül önzetlen lehet XD Istenem, hogy én miért nem találkozom ilyen lányokkal össze !!!:D
A kérdező hozzászólása: 15 vok és köszi mindenkinek a véleményét, naon jófejek vagytok :P
Szerintem te is tetszel neki és csak a sex-en keresztül akar jobban meg ismerni. De ha te is nagyon akarod akkor mondmeg neki hogy tetszik neked! N.J Ricsi
Ne tedd meg. Késõbb meg fogod bánni, mert egy igaz barát nem kérhet ilyet! Csak olyannal feküdj le akibe tényleg szerelmes vagy, egy életre meghatározza az ember életében az ELSÕ ALKALOM és a NAGY Õ, akibe tényleg szerelmes vagy, mindig vissza fogsz emlékezni rá.Valahol mindig példa marad!!!
végeredmény?:D
A kérdező hozzászólása: végülis jött egy nagynak hitt szerelem és õ vette el a szüzességem :) ) egy évre rá lefeküdtem vele, de sokkal jobb a lelkiismeretemnek, h nem vele veszítettem el :D
Nem szabad odaadnod magad az elsõ ajánlásra, hülyeség. Ha komolyabb kapcsolatot szeretnél vele, akkor hagyd próbálkozni, és csak akkor feküdj le vele, ha már látod, hogy komolyan gondolja, és nem csak a , , kaland" érdekli. Így , , barátilag" tényleg hülyeség a szex.
A kérdező hozzászólása: most én nem arra voltam kíváncsi h a danik jók az ágyban :P csak egyszerûen nem tudom eldönteni h tudom-e kezelni a helyzetet vagy nem, mert eddig iszonyatosan jóban voltunk és úgy indult az egész h csak hülyéskedtünk ezzel, h milyen lenne h ha lefeküdnénk egymással, és utánna megkérdezte h nincs-e kedvem vele szexelni :$ én meg úgy megörültem, és azt mondtam h még meggondolom, mert nem akarom h a barátságunk elvesszen
A kérdező hozzászólása: csak én meg annyira szeretem, kb 3éve teljesen beleszerettem tudom h hülyeség lenne, csak olyan jó érzés arra gondolni h csókolózunk és utánna pedig...
Szerencsés Dánielnek hívják :D
Hát én nem a "Dani" vagyok, de mibõl gondolod hogy te nem jössz be neki, van aki azt mondja igazi férfi-nõ barátság nem létezik, van aki szerint pedig igen, ha nem akarna többet mint a barátság biztos nem ajánlotta volna fel neked, legalábbis magamból kiindulva én nem tenném.
Elõször mond meg neki hogy neked teccik..és utána ha neki is tetszel.. mertha nem akkor nem lessz veled óvaosmeg ilyenek.Rem tudja hogy te még szû vagy mert jólenne..Am meg igen a a Danik télleg jók az ágyban.!!:D
Szerintem ezt csak te tudod, hogy neked ez belefér vagy nem. Amúgy a Danik tényleg jók az ágyban:D
Miért volt lényeges bejelenteni, hogy Dani?:D
Én is Dani vagyok, de sajnos nem ajánlottam fel mostanában ilyet. :D
és tényleg, a danik jók az ágyban. TEDD MEG!:)
baráti szex?! az se rossz barátságbol sebbe ba..lak aztán le nyalhatod... szép kis barátság!!:D

Megyünk a családommal rokonokhoz. És nem tudom mi jobb a kutyámnak. Az ha viszem magammal vagy ha itthon marad bezárva a házba. Az jó ha jön velünk? Vagy kutyáknak ez nem való?

Legjobb válasz: Miért ne lenne való. A kutyának az a jó ha minél többet van együtt a gazdival. Az enyémeket ahová tehetem, viszem. A kocsizást megszokták, mindig tudják h akkor olyan helyre megyünk, ahol jó lesz nekik ;o) Én vinném a helyedben ha megoldható.

Miért ne lenne való. A kutyának az a jó ha minél többet van együtt a gazdival. Az enyémeket ahová tehetem, viszem. A kocsizást megszokták, mindig tudják h akkor olyan helyre megyünk, ahol jó lesz nekik ;o) Én vinném a helyedben ha megoldható.
Mennyi idõre mentek? Én mindenképp ajánlom, hogy vigyétek magatokkal, hisz képzeld magad az õ helyzetébe. Ha tud kocsiban vagy tömegközlekedésen (nem tudom mivel mentek) rendesen utazni, és a rokonaitok is megengedik akkor miért is ne? Ha csak egy néhány órát mentek el, akkor elõtte vigyétek ki sétálni, hogy el tudja végezni a dolgát, és miután hazajöttetek utána is vigyétek ki. De ha ilyen 5-6 órákat, vagy többet is távol lennétek, akkor szerintem vigyétek el ha lehetséges.
A rokonok mit szólnak hozzá? Szüleid belemennek? Amúgy alapvetõen igen, én is mindenhová viszem a kutyákat (ahová nem lehet, oda egyszerûen nem megyek...) max. 2-3 órára hagyom õket itthon, ha pl. bevásárolni megyek.
Szerintem is az lenne a helyes ha elvinnéd magaddal ha teheted(amit elõttem írtak rokonok engedik, kocsi vagy tömegközlekedést elviseli)
Én viszem mindenhová ahová csak lehet. Ha a rokonok megengedik, akkor szerintem nem lehet kérdés hogy menjen e veletek.
Ha szerinted az nem való akkor miért vannak kutyás kiálítások, versenyek, kutyaiskola, kutyás tábor? Hogy szenvedjen a kzutya vagy mi? -.-"

Egy másfél éves kapcsolatban az gáz ha az egyik fél még mindig szereti az exet és kiborul ha rá gondol hogy milyen jó volt vele meg hogy milyen rossz hogy már nincs? !

Ez milyen fényt vet az aktuális párra?

Legjobb válasz: hát hallod, ha ezt az én párom játszaná el, én eleve össze sem jöttem volna vele, hapedig vmi oknál fogva mégis, ésmég másfél év után is az exre gondol, hát ény úgy hajítanám ki, hogy na!!!! legyen már benned egykis büszkeség, akár férfi vagy akár nõ.

hát hallod, ha ezt az én párom játszaná el, én eleve össze sem jöttem volna vele, hapedig vmi oknál fogva mégis, ésmég másfél év után is az exre gondol, hát ény úgy hajítanám ki, hogy na!!!! legyen már benned egykis büszkeség, akár férfi vagy akár nõ.
Akkor mi értelme egyáltalán a kapcsolatnak?
Én a helyedben szaítanék. Nem szeretnék mindig egy másik ember árnyékában élni. Egy kiéletlen szerelemmel úgysem lehet versenyezni.
Gebasz mindenképpen.Szóval másfél éve jársz valakivel és még mindig az exed jár a fejedben, miközben másfél éve mással vagy?Ez így elég gáz(nem ciki, hanem...nem jó nah:P). De ha egy másfél éves kapcsolaton vagy túl, és most van egy új barátod és még az exedet nem verted ki a fejedbõl az természetes.Szerintem erre gondoltál.De ha vki iránt még mindig, kb két év után is érzel valamit, úgy, hogy közben már másfél éve kapcsolatban vagy....akkor egyáltalán miért vagy kapcsolatban?Zavaros.
A kérdező hozzászólása: másfél éve vagyok együtt valakivel akit még mindig nagyon bánt hogy nincs az exe...

Az jó ha a párom le akar velem feküdni, de én nem, de mégis megteszem vele? Sajna van vmi fehérfolyásom és írtó büdi. Mondhatnám azt is hogy tőle kaptam.

Legjobb válasz: Mond el neki, mit szeretnél, ha nem ért meg, akkor pedig inkább hagyd... Fehér folyás: nõgyógyász, AZONNAL! És eszedbe se jusson soha nemi kapcsolatot létesíteni úgy BÁRKIVEL, hogy tudod, hogy valamid nincs rendben. Nem csak a HIV-tõl kell félni, egy bakteriális/viriális fertõzésnek is komoly következménye lehet (pl. megnövelt méhnyakrákkockázat). Ilyen egészségügyi gonddal SE félj orvoshoz menni, látnak azok sokkal durvábbat is és ha nem lenne természetes, hoy néha valami gáz van, nem kéne orvosokat nevelni (és én se a genetikával szívnék most...)

Mond el neki, mit szeretnél, ha nem ért meg, akkor pedig inkább hagyd... Fehér folyás: nõgyógyász, AZONNAL! És eszedbe se jusson soha nemi kapcsolatot létesíteni úgy BÁRKIVEL, hogy tudod, hogy valamid nincs rendben. Nem csak a HIV-tõl kell félni, egy bakteriális/viriális fertõzésnek is komoly következménye lehet (pl. megnövelt méhnyakrákkockázat). Ilyen egészségügyi gonddal SE félj orvoshoz menni, látnak azok sokkal durvábbat is és ha nem lenne természetes, hoy néha valami gáz van, nem kéne orvosokat nevelni (és én se a genetikával szívnék most...)
Csak akkor feküdj le vele ha te is akarod! Beszéld meg vele, hogy te még nem szeretnéd. Megfogja érteni! Fehérfolyás: Valószínû gombásfertõzés...
Az elõzõ tökéletesen írta: ROHANVA menj orvoshoz, és a közeledbe ne engedd, amíg gond van! Nyugodtan mondd meg neki, hogy beteg vagy. Ha pedig fennáll az esélye, hogy tõle kaptad el, akkor neki is hoz gyógyszert - akkor is, ha õ tünetmentes. Különben 5 perc alatt visszakapod tõle. Ha szólsz az orvosnak, felírja azt is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!