Találatok a következő kifejezésre: Ha az jó (5899 db)

Állványa is van hozzá?
Ha szeret fotózni (illetve sok képet elõhívatni), akkor talán valami szép képkeret? Vagy digitális fényképkeret, az is nagyon divatba jött.
Lehet venni olyan bögrét, ami úgy béz ki, mint egy fényképezõgép objektíve. pl ez: [link] Nyilván a rá szánt pénz is mérvadó :)
Rajzolj neki egy szép képet!:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindenkinek a kommentjét sokat segítettetek :)

Az olvasom a 10 héten az Uh-nál azt mondta hogy megnyugodhatok a babának nem lesz már baja. Mostmár átléptem a 12 hetet ma megyek a kombinált tesztre. Ha az jó lesz akkor megmarad a baba?

Annyira feszült vagyok ma mindenkivel veszekszem, nem aludtam éjszaka.Nagyon aggódik....

Legjobb válasz: Sajnos baj a végéig történhet! Bármikor! De erre nem szabad gondolni, mert akkor pokol lesz a hátralévõ pár hónap!

Sajnos baj a végéig történhet! Bármikor! De erre nem szabad gondolni, mert akkor pokol lesz a hátralévõ pár hónap!
Igen, megmarad, és ne gondolj rosszra. Szar az idõ, hidegfront, nem nyugi.:)
Biztosan megnyugtat, ha azt írjuk, hogy most már 100 %, hogy megmarad a baba.De ezt nem lehet elõre tudni sajnos. Egy biztos, pozitívan kell hozzáállni és minden rendben lesz.Az állandó aggódással többet árthatsz.

SOS. édes lett az almás sütim mivel javítsam? Öntet és ha az jó mi a recept?

Legjobb válasz: Szerintem ezen már nem igen tudsz javítani.

Szerintem ezen már nem igen tudsz javítani.
sóval

Székesfehérváron szülők és magas a vérnyomásom, ha az jó akkor a pulzusom magas.35hetes vagyok. Szerintetek lehet sima szülés vagy császár?

Gyerek orvos a Dr.Tokodi István,házi orvos is azt mondta,hogy császár lehet mert a babának nem lesz ereje kibújni mert neki lefog lassulni a szive.És ráadásul szivritmus szabályzott szedek.Félek nagyon mire számithatok?

Legjobb válasz: Attól függ, a baba szívhangjai milyenek és hogy a magas vérnyomásod mennyire magas, és még milyen problémák állnak fenn. Általában nem szoktak rizikózni, és magas vérnyomásnál császároznak, hiszen neked is komoly gondod lehet. A szülés nagyon nagy fizikai teljesítmény, és a te szívedet is megterheli. A saját dokidat kérdezd a várható dolgokról.

Attól függ, a baba szívhangjai milyenek és hogy a magas vérnyomásod mennyire magas, és még milyen problémák állnak fenn. Általában nem szoktak rizikózni, és magas vérnyomásnál császároznak, hiszen neked is komoly gondod lehet. A szülés nagyon nagy fizikai teljesítmény, és a te szívedet is megterheli. A saját dokidat kérdezd a várható dolgokról.
Szia! Nekem csak a 40. héten ugrott fel a vérnyomásom, úgy 160ra, a dokim közölte, hogy ebbõl császár lesz. Az is lett.
Szia. én sajnos már alapból magas vérnyomással kezdtem a terhességet. és a vége felé úgy a 34-35 héttõl olyan magas volt hogy a gyógyszer sem használt.170/110. Így teljes mértékben császár volt mindenki véleménye. Életveszélyes lett volna rám nézve is meg a babára nézve is a normál szülés! Sajnos valószínû nálad is ez lesz! Kitartás

Ha 14 évesen lány 169 cm és 60 kg vagyok az jó?

Legjobb válasz: „Ha neked jó, ha neked jó, ha neked jó ez így, ha neked jó, ha neked jó, ez rajtam nem segít! Én utálom nagyon, amikor reggel felébred a nap, ha neked jó, ha neked jó, az nekem rossz!”

„Ha neked jó, ha neked jó, ha neked jó ez így, ha neked jó, ha neked jó, ez rajtam nem segít! Én utálom nagyon, amikor reggel felébred a nap, ha neked jó, ha neked jó, az nekem rossz!”
Nem tudom ! Nem se vékony se kövér ! 159 cm 42 kg 14/F
helyes testsúly: testmagasság-110!!
Jó.
Nem jó.. Tökéletes!
Nekem jó... A kérdés, hogy neked jó-e.
XD utolsó 14F egy törpe :D én 180 cm/62 kg vagyok és 15f
Az , hogy 14 éves vagy az elég gáz , de , hogy még lány is :)

Mennyire befolyásolja a kapcsolatot, ha az ex jóban van a családdal?

Rövid történetem:több ,mint 1 éve vagyok együtt a párommal, felköltöztünk a városba. A szülei sajnos válnak,tudtam,hogy a húga nagyon jóban van a csajszival, többször tudtomra adta(gondolom szándékosan). Most a húg és az anyuka(akivel sosem volt jó a kapcsolatunk,pedig én nagyon igyekeztem, de azt érezteti velem,hogy nem vagyok a család tagja) beköltöztek a csajszi lakásába(külföldön él,ritkán jön haza) ,ahol az barátommal lakott. Azóta nyíltan hívják őt bulizni, a szabadidőt együtt töltik, közösségi oldalakon megy a nyali fali. Eléggé zavar, hogy engem nem tudtak így befogadni és tapintatlanságnak is érzem,hogy arra nem gondolnak nekünk ez milyen megalázó. Barátom sem örül a helyzetnek, de azt mondja nem tud vele mit csinálni,mert ha szóba hozza úgyis mi leszünk a hülyék. Nem értem??!! Én mindig kedves voltam, az összes szúrkálódásukat elnéztem, de ezt már nem tudom lenyelni. Én reagálnám túl ennyire?

Legjobb válasz:
Az eredeti kérdésre, a kifejtésed nélkül. A családon múlik is. Nálunk az exemmel nagyon jóban voltak a szüleim és a nagyszüleim. Nagyon kedvellték, és sajnálták, hogy szakítottunk. Ebbõl a dologból semmi hátránya nem származott a páromnak. Nem emlegették elõtte ...semmi..pedig tehették volna, mert szoktam én is emlegetni, mert nem haraggal váltunk el, ismerik is egymást. Tehátvazért mert jóban vannak /voltak nincsenek kevésbé jóban a párommal, pedig ms ember, nagyon nehéz volt nekik megszokniuk azt, hogy nem olyan közvetlen, mint a családtagjaim, és a amilyen az exem is volt.. Ha a család mégis éreztetné, hogy a másik "jobb volt" ( a kérdés, hogy kinek, mivel a párodnak tuti nem, ha szakítottak, akárki hibájából is) Akkor pedig a a párodon múlik, hogy kezeli ezt le. Ha õ jól kezeli, akkor a kapcsolatotoat nem fogja befolyásolni. Viszont a helyzetben a páeod gyerekesen viselkedik.. Mi a, hogy nem tud mit kezdeni vele? Eleggé nem veszik embereszámba, ha a véleményét kinevetik, hülyének nézik miatta. Egy másik dolog. Ne akaj ugyanolyan kapcsatot a páos családjával, mint az a csaj, mert te nem õ vagy. Õk jóban vannakott laknak, ez a helyzet azért adja, hogy kapcsolatban maradjanak. Úgy érzem, hogy féltékeny vagy a lányra, arra a kapcsolatra. Nem értem, hogy miért akarsz annyira nagyon jóban lenni olyan emberekkel, akik szábdékos szúrkáló megjegyzésekkel bántani akarnak. Ne legyél önmagad ellensége. Amíg van reakcíód ezekre a dolgaikra, addig csinálni is figják. Ha nincs akkor már nem lesz érdekes. Buta, felülees emberek. Tudom, hogy nehéz, de ne foglalkozz velük. Neked a pároddal kell foglalkoznod, ha a család buta ahhoz, hogy felismerje, a párod veled boldog veled van a kapcsolatban ezrt talán annak lenne értelme, ha elfogadnának, akkor nem tudsz mit tenni. (Viszont bennem felmerült az, hogy a csajjal elõtte is ilyenek voltak? Mert láttam mar olyat, h. amikor egy pár voltak ilyenek voltak mint veled, szakítttak akkor lettek öribarik....) Kitartás...csak egymással foglalkozzatok a pároddal!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Az eredeti kérdésre, a kifejtésed nélkül. A családon múlik is. Nálunk az exemmel nagyon jóban voltak a szüleim és a nagyszüleim. Nagyon kedvellték, és sajnálták, hogy szakítottunk. Ebbõl a dologból semmi hátránya nem származott a páromnak. Nem emlegették elõtte ...semmi..pedig tehették volna, mert szoktam én is emlegetni, mert nem haraggal váltunk el, ismerik is egymást. Tehátvazért mert jóban vannak /voltak nincsenek kevésbé jóban a párommal, pedig ms ember, nagyon nehéz volt nekik megszokniuk azt, hogy nem olyan közvetlen, mint a családtagjaim, és a amilyen az exem is volt.. Ha a család mégis éreztetné, hogy a másik "jobb volt" ( a kérdés, hogy kinek, mivel a párodnak tuti nem, ha szakítottak, akárki hibájából is) Akkor pedig a a párodon múlik, hogy kezeli ezt le. Ha õ jól kezeli, akkor a kapcsolatotoat nem fogja befolyásolni. Viszont a helyzetben a páeod gyerekesen viselkedik.. Mi a, hogy nem tud mit kezdeni vele? Eleggé nem veszik embereszámba, ha a véleményét kinevetik, hülyének nézik miatta. Egy másik dolog. Ne akaj ugyanolyan kapcsatot a páos családjával, mint az a csaj, mert te nem õ vagy. Õk jóban vannakott laknak, ez a helyzet azért adja, hogy kapcsolatban maradjanak. Úgy érzem, hogy féltékeny vagy a lányra, arra a kapcsolatra. Nem értem, hogy miért akarsz annyira nagyon jóban lenni olyan emberekkel, akik szábdékos szúrkáló megjegyzésekkel bántani akarnak. Ne legyél önmagad ellensége. Amíg van reakcíód ezekre a dolgaikra, addig csinálni is figják. Ha nincs akkor már nem lesz érdekes. Buta, felülees emberek. Tudom, hogy nehéz, de ne foglalkozz velük. Neked a pároddal kell foglalkoznod, ha a család buta ahhoz, hogy felismerje, a párod veled boldog veled van a kapcsolatban ezrt talán annak lenne értelme, ha elfogadnának, akkor nem tudsz mit tenni. (Viszont bennem felmerült az, hogy a csajjal elõtte is ilyenek voltak? Mert láttam mar olyat, h. amikor egy pár voltak ilyenek voltak mint veled, szakítttak akkor lettek öribarik....) Kitartás...csak egymással foglalkozzatok a pároddal!
A kérdező hozzászólása: Egy kicsit tényleg bánt, mert én nem szeretem az ilyen helyzeteket, szeretem, ha mindenkivel jó kapcsolatot ápolunk, fõleg ha családról van szó, de már belefáradtam a próbálkozásba. Igazad van abban, hogy a páromat semmibe veszik, de én hiába mondom neki, õ ilyen, elfogadja. Nagyon sokszor keresztbe tettek már neki is, bár nem tudom, hogy szándékosan e, véleményem szerint igen. Az anyukáról nem tudok , hogy ennyire jó volt e viszony, a húgának szakítás után lett nagy barátnõje. Igyekszünk csak egymással foglalkozni a nehezítõ tényezõk ellenére is, de nagyon nehéz figyelmen kívül hagyni, mégiscsak jön a karácsony is. Köszönöm a hasznos válaszod! :) Egy kicsit megnyugodtam!
Én azt nem értem, hogy ez titeket mennyiben érint. Ha õk a nõnél laknak, az õ dolguk. Ha eljárnak együtt bulini, az is az õ dolguk. Te errõl miért tudsz, és miért érdekel? Nem találkoztok naponta, vagy igen? Laktok ketten a pároddal. Hogy jön a képbe anyós jelölt? Ha meg az van, hogy minden héten kötelezõen el kell menni anyóshoz, akkor ne menj. A pasid menjen ha akar, de neked miért kell? Miért kell neked egyáltalán beszélgetned velük? milyen helyzetben? nem értem..
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A szülõk válásáig hetente haza kellett járni, 3 hónapja költöztünk csak fel, elõtte a szüleinél voltunk. Azért tudok róla, mert szóba hozzák, ismerõsöktõl is hallom. A kapcsolatot azért kell még ilyen szorosan ápolni, mert a páromnak volt egy vállalkozása (amit májusban az én bíztatásomra be akart zárni, teljes veszteség volt az egész). De anyuka akkor is bejött a képbe és azt mondta, majd õ csinálja tovább (igaz a haszonból, már amikor volt, a párom egy ft-ot nem látott). Ebbõl az lett, hogy most , hogy anyós elköltözött, mindent a fiára hagyott a veszteséggel együtt, még a telefont sem veszi fel, ránk szakadt az egész. Mint kiderült azért nem akart bezárni, mert ott titokban tudott találkozni a szeretõjével. Májusban még jól jöttünk volna ki pénz ügyileg, most meg a gatyánk is rámehet. Így valamilyen szinten képtelenség elkerülni a kapcsolattartást, mert minden napos téma itthon is, hogy mikor fogunk pl éhen halni. Reménykedek csak, hogy gyorsan lezajlik ez az egész! De én ezzel a családdal nem kívánom tartani a kapcsolatot azután.
Én is szinte hasomló helyzetben voltam. Én nem bírtam sokáig, inkább leléptem.
Akkor itt elég súlyos problémák vannak. 1 éve vagy együtt egy hapsival, és ha jól értelmezem, a te kereseted is rámegy az õ anyukájának a szeretõsdiére és nemtörõdömségére. Ez a kapcsolat semennyire sem biztos, nem vagy a felesége, senkije sem vagy, így én nem ajánlom hogy bármennyivel is finanszírozd az õ veszteségeit. A kapcsolatod simán tönkre mehet, aztán ott állsz, hogy mennyi pénzt beleöltél a semmiért. Annyival tudod segíteni, hogy nem mentek drága helyekre, meg szórakozni, így õ tudja fizetni a tartozásokat amit az anyja csinált. Aztán jobb esetben elõbb utóbb elfogy. A saját pénzedet meg külön tedd félre és ne az anyját pumpold. Komolyan mondom. Majd ha elvesz feleségül, akkor lesztek igazán egy gazdasági közösségben. addig semmi sincs. 35/N

(Munkavégzés szempontjából) jó-e az, ha az ember legjobb barátja egyben a munkatársa is? Mindketten alkalmazottak valami nagyobb vállalatnál.

Érdekelnek elméleti vélemények is, és gyakorlati tapasztalatok is, Írjatok! Indokokat is, hogy miért! Köszi!

Legjobb válasz: Én dolgoztam együtt a legjobb a berátnõmmel egy varrodában. Alapvetõen jó volt,mert gyakran kiesgítettük egymást,ha valamelyikünk nem gyûzte a munkáját és nagyon jó hangulatban telltek a napok együtt,mert rengeteget beszélgettünk,nevettünk. Viszont hátránya is volt a dolognak,mert a fõnökök nem nézték jó szemmel,hogy folyton viháncounk és mindig megkaptuk,hogy a teljesítményünk nem ielégítõ,mert több idõt fordítunk a beszélgetésre,hülyéskedésre,mint a munkára. Mi persze ezt nem így láttuk,mert annak ellenére,hogy sokat beszélgettünk,mindig rendesen megcsináltuk amunkánkat is. Igazából ha a saját szemeszögembõl nézem,akkor mindenképpen pozitív,hogy a barátnõmmel dolgoztam,ha viszont a munkaadó,fõnök szemszögébõl vesszük a dolgot,akkor valószínûleg negatívum és általában nem nézik jó szemmel az ilyet.

Én dolgoztam együtt a legjobb a berátnõmmel egy varrodában. Alapvetõen jó volt, mert gyakran kiesgítettük egymást, ha valamelyikünk nem gyûzte a munkáját és nagyon jó hangulatban telltek a napok együtt, mert rengeteget beszélgettünk, nevettünk. Viszont hátránya is volt a dolognak, mert a fõnökök nem nézték jó szemmel, hogy folyton viháncounk és mindig megkaptuk, hogy a teljesítményünk nem ielégítõ, mert több idõt fordítunk a beszélgetésre, hülyéskedésre, mint a munkára. Mi persze ezt nem így láttuk, mert annak ellenére, hogy sokat beszélgettünk, mindig rendesen megcsináltuk amunkánkat is. Igazából ha a saját szemeszögembõl nézem, akkor mindenképpen pozitív, hogy a barátnõmmel dolgoztam, ha viszont a munkaadó, fõnök szemszögébõl vesszük a dolgot, akkor valószínûleg negatívum és általában nem nézik jó szemmel az ilyet.
Jó, ha nincs alá-fölé rendelt viszony. Ki tudtok állni egymásért, és kisegíteni is, és nem lesztek olyan kiszolgáltatottak.

Gyengébb gimnáziumok Budapesten? Jó az, ha egy jó tanuló gyenge iskolába szeretne járni?

Legjobb válasz: Nagyapám mondta mindig, hogy az életben senki sem fogja megkérdezni hogy kitõl meg hol kaptad a jegyeket. Nem az a jó ha nagyon keményen és sokat tanulsz. Az se jó ha nagyon laza tanítást kapsz mert hülye maradsz. Itt a lényeg hogy jó tanárai legyenek akik élvezõk kedvesek, fiatalok és nem SS tisztként rohangálnak a teremben. Ez szerencse kérdése is, hogy jóindulatú tanárokat kapj. Egy jò tanács: mindig az elsõ padban ülj középre és jegyzetelj, ne dumalj. Így már megvan a hármasod. Sose mondj Rosszat tanarokròl mert visszaút és te szívódik meg. Ne bízza rögtön senkiben. Minden tanárral légy kedves és nem kell szart gimibe menned. A suli pedig Leövey Klára gimnazium legyen a 9. kerületben. Közel van a metrò. És nagyon jó suli megvalogatott tanárokkal. Persze vannak rossz tanárok de sosem az erettsegizos tantárgyakból. Ha megfogadod a tanacsaimat laza gondtalan eveid lesznek.

Nagyapám mondta mindig, hogy az életben senki sem fogja megkérdezni hogy kitõl meg hol kaptad a jegyeket. Nem az a jó ha nagyon keményen és sokat tanulsz. Az se jó ha nagyon laza tanítást kapsz mert hülye maradsz. Itt a lényeg hogy jó tanárai legyenek akik élvezõk kedvesek, fiatalok és nem SS tisztként rohangálnak a teremben. Ez szerencse kérdése is, hogy jóindulatú tanárokat kapj. Egy jò tanács: mindig az elsõ padban ülj középre és jegyzetelj, ne dumalj. Így már megvan a hármasod. Sose mondj Rosszat tanarokròl mert visszaút és te szívódik meg. Ne bízza rögtön senkiben. Minden tanárral légy kedves és nem kell szart gimibe menned. A suli pedig Leövey Klára gimnazium legyen a 9. kerületben. Közel van a metrò. És nagyon jó suli megvalogatott tanárokkal. Persze vannak rossz tanárok de sosem az erettsegizos tantárgyakból. Ha megfogadod a tanacsaimat laza gondtalan eveid lesznek.
ha utána egyetemre akar menni, nem pedig fõsulira, akkor nem jó. kevesebbet tanulsz a jó jegyekért. nehezebb lesz az érettségi. erõs suliban voltam 4.2 átlagú. lazán kitûnõre érettségiztem. igaz, így sem vettek fel elsõre egyetemre.
A Széchenyirõl hallottam azt, az a 11. kerületben van. A Than Károly az kifejezetten gyenge.
Bár nem Budapesten jártam gimibe, hanem Miskolcon, de szerintem nem baj, ha gyengébb iskolába jársz.Én folyamatosan kitûnõ voltam az általánosban, és egy gyengébb gimibe mentem utána.Mivel nem volt olyan követelmény, simán kitûnõre végeztem a sulit, és az érettségim is kitûnõ lett.Így pontokkal bekerültem állami támogatottra a Miskolci Egyetem Jogi Karára.Egyáltalán nem bánom, hogy nem mentem egy kõkemény gimibe, ahol a 4 évem csak a tanulásról szólt volna. Sok szerencsét!
Én is miskolci vagyok. És nem szeretem a kemény gimit. /Földes/ Szeretném, ha lenne idõnk pihenni is egy kicsit. 2. válaszoló
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

Elso szeretkezesnel ha a pasi elelvez es en nem erzek semmit az jo vagy roszz? Orulok hogy jol erzte magat velem de en nem sokat erztem. Ez baj?

Legjobb válasz: Szerintem nagy baj. Ha igazán odafigyelt volna Rád, akkor érezned kellett volna. Sõt, akkor meg is kérdezte volna, hogy jó- e Neked, és ha megmondod, hogy nem érzed nagyon (mivel gondolom szerelmes vagy, és bízol benne, így elvileg megmondtad volna), akkor próbált volna tenni érte, hogy érezd, és élvezd. Ha a barátod nem így tett/ tesz, akkor nem valószínû, hogy nagyon szeret... Amúgy csak egyféle pózban csináltátok? Miért nem próbálkoztatok többféleképpen, hogy olyat találjatok, ami Neked is jó? Nálunk alapból a barátom folyamatosan kérdezte (mondjuk az 1. 10-15 percben, mikor már az aktus folyt), hogy jó e nekem úgy, és bár az elején nagyon fájt, kis idõ múlva elkezdtem nagyon élvezni, mert nagyon gyengéden és figyelmesen csinálta. És sokféle pózban ki is próbáltuk, és így abban csináltuk legtöbbször, ami nekem tetszett. Egy szeretõ fiú miért ne kérdezné meg a barátnõjétõl, hogy jó e neki, egy szeretõ barátnõ miért nem mondaná meg õszintén, hogy abban a pózban nem olyan jó, és ez esetben miért ne próbálkoznának máshogy? Szerintem ezen kicsit gondolkozz el. 20/L

Szerintem nagy baj. Ha igazán odafigyelt volna Rád, akkor érezned kellett volna. Sõt, akkor meg is kérdezte volna, hogy jó- e Neked, és ha megmondod, hogy nem érzed nagyon (mivel gondolom szerelmes vagy, és bízol benne, így elvileg megmondtad volna), akkor próbált volna tenni érte, hogy érezd, és élvezd. Ha a barátod nem így tett/ tesz, akkor nem valószínû, hogy nagyon szeret... Amúgy csak egyféle pózban csináltátok? Miért nem próbálkoztatok többféleképpen, hogy olyat találjatok, ami Neked is jó? Nálunk alapból a barátom folyamatosan kérdezte (mondjuk az 1. 10-15 percben, mikor már az aktus folyt), hogy jó e nekem úgy, és bár az elején nagyon fájt, kis idõ múlva elkezdtem nagyon élvezni, mert nagyon gyengéden és figyelmesen csinálta. És sokféle pózban ki is próbáltuk, és így abban csináltuk legtöbbször, ami nekem tetszett. Egy szeretõ fiú miért ne kérdezné meg a barátnõjétõl, hogy jó e neki, egy szeretõ barátnõ miért nem mondaná meg õszintén, hogy abban a pózban nem olyan jó, és ez esetben miért ne próbálkoznának máshogy? Szerintem ezen kicsit gondolkozz el. 20/L
a fiúk szex közben hamarabb élveznek el, mint a lányok, szóval ez részben normális. :) )
A pasid nem figyelt oda rád, csak saját magára. Azért valamit érezned kellett volna, ha csak egy kis figyelmet is fordít a csiklódra, pl. Tudja egyáltalán, hogy mi az, hol van és mire való?
Az elsõ alkalommal nem kell csodákat várni szerintem. Kell 2-3 alkalom, hogy egymáshoz csiszolódjatok. Ha ezután sem érzel semmit, akkor már tényleg gond lehet.
hány éves a barátod 12? miért nem kényeztet? miért csak magára gondol? az hogy abba hagyjuk-e nem jó kérdés elsõ szexnél? :D mivan neki is elsõ volt? :D elsõ szexnél a lánynak érzékien odafigyelve (a fiu adóvevõivel érzékelni-) hogy mi jó neked és mi nem.. gyûlölöm az ilyen pasikat elmegy aztán helószevasz neked meg semmi kényeztetés, sztem elég [email protected]@sz lehet már bocsi
Nem sitty sutty megy. Van akinél egy hónap is megvan az összeszokási idõ. Szerintem semmi gond csak maradjon meg a figyelmessége és oszd meg vele ha érzed hogy hogy jobb.
A kérdező hozzászólása: Hat probaltuk tobbfele pozban is, es kerdezgette h joe nekem igy meg minden, es tenyleg probalt ram figyelni mindig kerdezett h faje abbahagyuke meg minden.szoval nagyon figyelemes, es megsem igazodok el magamon...
utolsó hozzászólónak üzenem, hogy ez nagyon nem így van. A barátnõm harmadszorra megy el, amikor én elõször...
Szia. Szerintem semmi baj nincs azzal, ha elsõre nem éreztél semmit. :) Én csak szörnyû fájdalmat éreztem, és reménykedtem, hogy minél hamarabb elmegy! Idõvel majd egyre többet és jobb dolgokat érzel. :)
van egyátalán farka?
Vagy az is lehet hogy túl sokat masztiztál, vagy valami miatt érzéktelenebbé vált a csiklód. És ha már elment benned és még ki se nyyalt legalább utána akkor nagyon szerethet... nem menõzésbõl akartatok ti kefélni? 00:51 pont fordítva! a lánynak kell többet menni, amíg a fiúnak csak eggyet szabad :-)

Mit kell tennem ha az USA-ban szeretnék tanulni? Milyen jó orvosi egyetemek vannak ott, ahol ösztöndíjra is van esélyem?

Legjobb válasz: Ösztöndíjra csak akkor van esélyed, ha részleges ösztöndíjra gondolsz, mert teljes ösztöndíjat csak akkor adnak, ha van felmutatható kutatómunkád és PhD-t akarsz szerezni kint. Részleges ösztöndíjak vannak, általában úgy, hogy felvettek már az egyetemre és az ottani tanulmányi átlagodért kaphatsz, de ez egyetemenként elterõ, járj utána. Milyen jó orvosi egyetemek vannak? Az USA-ban általában baromi nagy egyetemek vannak, nincs külön orvosi egyetem, csak az egyetemek orvosi részei, szakjai. Sok jó egyetem van az USA-ban, de az igazán elit egyetemekre (Harvard, Yale, Stanford, UCLA, MIT, CIT, CSU) baromi nehéz bejutni. Általában itt a tandíjak évi 50-60.000$ körül mozognak és orvosin még ennél is drágábbak. Amit én ajánlok, hogy szúrj ki egy egyetemet és az Admissions menüpontban nézz utána mindennek. Egyébként még kell TOEFL-nyelvvizsga (min középszinten) és rendkívül jó SAT-teszt. Ha van még valami kérdés, írj. Keeping my fingers crossed :)

Ösztöndíjra csak akkor van esélyed, ha részleges ösztöndíjra gondolsz, mert teljes ösztöndíjat csak akkor adnak, ha van felmutatható kutatómunkád és PhD-t akarsz szerezni kint. Részleges ösztöndíjak vannak, általában úgy, hogy felvettek már az egyetemre és az ottani tanulmányi átlagodért kaphatsz, de ez egyetemenként elterõ, járj utána. Milyen jó orvosi egyetemek vannak? Az USA-ban általában baromi nagy egyetemek vannak, nincs külön orvosi egyetem, csak az egyetemek orvosi részei, szakjai. Sok jó egyetem van az USA-ban, de az igazán elit egyetemekre (Harvard, Yale, Stanford, UCLA, MIT, CIT, CSU) baromi nehéz bejutni. Általában itt a tandíjak évi 50-60.000$ körül mozognak és orvosin még ennél is drágábbak. Amit én ajánlok, hogy szúrj ki egy egyetemet és az Admissions menüpontban nézz utána mindennek. Egyébként még kell TOEFL-nyelvvizsga (min középszinten) és rendkívül jó SAT-teszt. Ha van még valami kérdés, írj. Keeping my fingers crossed :)
Kicsit késik a válaszom de remélem még aktuális a dolog. :) Én az USA-ban élek de majd ha eljön az ideje mindenképp Magyarországon vagy egyéb uniós országban szeretnék egyetemre menni. Azt javaslom tedd ezt te is! Még ha sikerülne is kapnod ösztöndijat a megélhetés nehéz lenne.
Sokkal olcsóbban megúszod, ha itthon elvégzed aztán külföldi fizetéssel visszafizeted. Tulajdonképpen az egész itthoni képzésed, tandíjjal, albérlettel kajával mindennel együtt kevesebbe kerülne, mint kint egy évi tandíj, és akkor még a megélhetésrõl, utazásról nem is beszéltünk. Teljes ösztöndíj tulajdonképpen nem létezik, akkor lenne esélyed bármiféle kedvezményre, ha diákolimpiát nyernél, de feltételezem, nem vagy ilyen szinten. :) Ha itthon elvégzed és baromi jó vagy, akkor phd-ra kimehetsz akár ingyen is.
oda kéne születni
IU Indiana University n belul az orvosi nagyon eros, Nezd utana.
Nem muszáj itt maradni, csak vissza kell fizetni a képzés árát, ami külföldi fizetéssel azért nem olyan vészes, meg van jó pár külföldi kórház, ahol ki is fizetik (legalább is tavaly láttam egy azt hiszem svájci kórházat). Sok sikert :)
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak pedig nagyon köszönöm :) írni fogok ha kérdésem van.
A kérdező hozzászólása: Szívesen tanulnék itthon is, de az egyetem után kötelezõ Magyarországon maradni, legalább annyi idõre, amennyit az államilag finanszírozott karon töltöttél. Tehát ha orvosi, akkor még 6 évig itt kellene maradnom... :/
Ha orvos akarsz lenni, maradj itthon, mert itt nagyon jó a képzés, és nagyon sok külföldi jár itt az orvosira, mert olcsó nekik, és a képzés is magas színvonalon mûködik. Persze nem Amerikából, csak annyiból jó, hogy gyakorolhatod az angol tudásod, orvosi szempontból.
Az ösztöndíjak nagyon sokszor nemcsak a tandíjat, hanem a kollégiumot is fedezik. És a megélhetés annyira nem drága.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!