Találatok a következő kifejezésre: Ha az hőt a (25 db)

Az angol nyelvben, ha egy férfira a hot kifejezést használják az ugyan azt jelenti, mint magyarul a meleg?

Legjobb válasz: Nem, a "meleg" kifejezésre rengeteg angol szinonima van, de ez a "hot" olyan, mintha nõre mondanád (dögös, vonzó, észvesztõ, stb jelzõ ami a kinézetét illeti).

Nem, a "meleg" kifejezésre rengeteg angol szinonima van, de ez a "hot" olyan, mintha nõre mondanád (dögös, vonzó, észvesztõ, stb jelzõ ami a kinézetét illeti).
Nem, ahogy az elsõ mondja, a "hot" ugyanazt jelenti nõre és férfira: vonzó, szexi. Angolban a melegekre legáltalánosabban használt szó a "gay", ami eredetileg kb. "vidám, színes"-t jelentett. A magyar nyelvben használt "meleg" a német nyelv "schwul" szavából származik, ami eredetileg fülledt meleget jelentett, de ma már inkább csak a homoszexuálisokra használják.
Meleg férfi angolul "gay".

Görbeszakértől! Ha nem alszom nyugodtan éjszaka (főleg hajnalban), tehát éber állapotban alszom, akkor az befolyásolja a reggeli hőt?

Lehet ettől alacsony a reggeli hőmérsékletem? Igaz, éjszaka nem mentem ki a fürdőbe, nem is keltem fel, de iszonyat sokat forgolódtam. Arról nem is beszélve, hogy állandóan járt az agyam minden hül*eségen.

Ha szájban méritek a hőtöket, akkor mennyi az alaphőtök?

Nekem 35.6 fok,nem alacsony ez egy kicsit?Hüvelyben 1fokkal több,36.5fok.

Legjobb válasz: Egy picit alacsony, de mindenkinek teljesen más. Nekem szájban 36,5.

Egy picit alacsony, de mindenkinek teljesen más. Nekem szájban 36, 5.
A kérdező hozzászólása: és te csipogásig méred?Vagy nem digitális a hõmérõd?
nekem nyelv alatt 36, 2-36, 3
Nekem 36, 5 szájban, de én nem digitálissal mérem.
Elsõ vagyok. Nem digitálissal mérem, hanem higanyossal. A digitális sokszor csal.
Nekem ebben a ciklusban 36, 6, de az elõzõ ciklusomban 36, 4 volt. Én sem digitálissal mérem.
Én digitálissal mérem, 36.5 a hõm, és nem csipogásik hanem 5 percig.
Szájba az alaphõm 36, 3. Hüvelyben pedig 36, 5.

Ha az ébredési hőt a hónaljban mérem, akkor is igazat ad?

Legjobb válasz: Felnõtt ember ott méri, nem? :))

Felnõtt ember ott méri, nem? :) )
Szia! A hónaljban mért hõmérséklet nem megbizható. Az alaphõmérsékletet mindig reggel, ébredéskor, lehetõleg azonos idõpontban, azonos helyen /szájban, végbélben/ és ugyanazzal a hõmérõvel 3-5 percen keresztül még az ágyban fekve kell mérni. A mérés legalább 6 órai nyugodt alvás után történjék. A hõmérõt este kell lerázni, és nem reggel használat elõtt! A ciklus elsõ napján kell kezdeni a mérést.
Hónaljban mérésnél nem pontos az eredmény, márpedig itt tizedfokok is számitanak!
Szia.Èn ehhez csak annyit írnék, hoy a száj, és hónalj hörséklete között kb.1 fok az eltérés, és az sokat sza´mít. Próbáld szájban a nyelv alatt mérni.Lehetöleg digitális höme´rövel.Gyorsabban meg van. Sok sikert a próbához. 27hetes kismama.

Befolyásolja az utrogestan a hőt, ugye? Szóval, ha hőmérőzők mellette a ciklus második felében, akkor az értékek nem lesznek "reálisak"?

Legjobb válasz: Utro mellett nem esik le a hõ, ha van baba, ha nincs. Legalábbis nekem ugyanúgy fent maradt. És igen, emeli.

Utro mellett nem esik le a hõ, ha van baba, ha nincs. Legalábbis nekem ugyanúgy fent maradt. És igen, emeli.
Igen, ilyenkor nem érdemes hõmérõzni, fals eredményt mutat.
A kérdező hozzászólása: Szia Manka68! Köszi a választ! Ha ma elkezdtem reggel használni 2x1-et, akkor már a holnap reggeli eredményem is fals lesz, vagy 1-2 napig még kell, hogy attól felmenjen a hõ?
Attól függetlenül érdemes mérni a hõt, hogy a ciklusod végén lásd, hogy fennmarad-e vagy leesik, amibõl aztán lehet következtetni a továbbiakra.
A kérdező hozzászólása: Az utro mellett is leeshet a hõ?
08:17 vagyok. Nekem meg sajnos leesett a hõm és meg is jött a vérzésem. Bár én konkrétan nem Utrogestant szedtem, hanem Duphastont, de tulajdonképpen ugyanazzal a céllal. Remélem, te sikerrel jársz! :)
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Köszi a jókívánságot! :) Remélem, neked is összejön hamar a baba! :) Tegnap elkezdtem használni, és ma már sokkal magasabb volt a hõm? Már attól lehetett?

Okozhat 1 napra megemelkedett hőt, ha csak "próbálkozik" a szervezet az ovulációval?

Pl. 36,5-r?l ugrik 36,8-ra. Aztán újra 36,5-re esik. Ezután 36,5-r?l megugrik 37-re! Vélemény???

Legjobb válasz: tedd be a görbéd, könnyebb lenne

tedd be a görbéd, könnyebb lenne
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/ab428f4bde4619e73d5d98..
A kérdező hozzászólása: Na? Valaki tudja a választ???
http://babatervezok.otthona.net/ Szia itt kérdezd meg, ott van kérdezz-felelek õ jobban ért hozzá Szerintem próbálkozik a tested
A kérdező hozzászólása: Na talán sikerült is neki végül, és meglehetett, ugyanis így állok ma: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/ab428f4bde4619e73d5d98..

A fagyálló folyadék vezeti az áramot? Számítógépem vízhűtésébe hűtőfolyadék gyanánt remek volna, főleg, hogy sok színben kapható és remekül vezeti a hőt, klassz volna átlátszó csövekben de féljek attól, hogy ha kifolyik tönkrevágja a rendszert?

Legjobb válasz: Minél nagyobb pH értékû a folyadék annál kevésbé vezeti az áramot. (viznek 7es az értéke, annál lúgosabb kellene) Remélem ha hülyeséget mondtam akkor idõben kijavit valaki, lehet nem csak ezen múlik de a lúgosság csökkenti a vezetõképességet.

Minél nagyobb pH értékû a folyadék annál kevésbé vezeti az áramot. (viznek 7es az értéke, annál lúgosabb kellene) Remélem ha hülyeséget mondtam akkor idõben kijavit valaki, lehet nem csak ezen múlik de a lúgosság csökkenti a vezetõképességet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megtaláltam a megfelelõt, trafóhûtõolaj lesz benne, jól vezeti a hõt, nem vezeti az áramot és nem korrodálja az alkatrészeket.
Éreztem, hogy hülyeséget mondok :D tessék: http://hu.wikipedia.org/wiki/Elektrolit Gondolom akkor a pH 7 -es a legkevésbé áramvezetõ folyadék, mivel az a semleges értékû. Kb azt lehet leszûrni, hogy igen, vezeti az áramot. (a legtöbb hûtõfolyadék amit találtam neten ph 7-9 vagy afeletti)
Mit számít, hogy vezeti-e az áramot? A vízhûtéses körben a folyadék nem érinkezik közvetlenül az elektronikával. Ettõl függetlenül nem próbálnám ki, mert nem tudom, hogy a fagyálló viszkozitása megfelelõ-e, vagyis pl a vízpumpához megfelel-e. Illetve a benne lévõ kémiai adalék-hoz mit fognak szólni az alkatrészek.
Olajat a vízhûtéses körbe? Sok sikert!
A tiszta víz (H2O) egyáltalán nem vezeti az áramot, a vízben oldott anyagok vezetik, ezért jó vezetõ a csapvíz. Tehát a desztillált víz nem fog rövidre zárni semmit. Viszont az már más kérdés, hogy ha por rakódik le az alaplapon, és azt mossa rá az alkatrészek lábára, az vezeti-e. Egyébként meg a vízhûtést úgy kell megcsinálni, hogy ne szivárogjon és akkor nincs ilyen gond.
A kérdező hozzászólása: Persze nyilván úgy kell megcsinálni, hogy ne szivárodógjon, de bármikor elõfordulhat szivárgás egy idõ után neadjisten és ha vezetõ a folyadék, akkor para, ha nem akkor nem, igen itt a viszkozitással lehetnek gondok, szerintem megbirkózik a viszkózusabb olajjal a pumpa, persze olajálló csõvezetékrendszert is be kell szereznem.

Van egy RGH-zott 4GB-os slim Xbox-om. Rengeteg játék mentéséhez kéri hogy jelentkezzek be Xbox Live-ra. Pl. : NFS Hot Pursuit, Sims 3, stb. De azt mondta a szerelő hogy ha bejelentkezek akkor letiltják a gépet. Hogy csináljam meg a mentést?

Legjobb válasz: Ha nincs rádugva internet a boxra és a wifije sem megy akkor bejelentkezhetsz a profilodba. Ki fogja írni, hogy nem tudott csatlakozni a live-hoz bla-bla és már tudsz is menteni.

Ha nincs rádugva internet a boxra és a wifije sem megy akkor bejelentkezhetsz a profilodba. Ki fogja írni, hogy nem tudott csatlakozni a live-hoz bla-bla és már tudsz is menteni.

HOT-PAN sütő nektek sem vált be? A kolbász megint ráégett de a közepe nyers maradt, pedig csak 120- fokra állítottam! Azt hiszem ha lomtalanitás lesz kidobom a francba!

Legjobb válasz: anyukámék minden tv-reklámos cucca ott végzi.Õk a tipikus balekok, amik bedõlnek minden marhaságnak és azonnal megrendelik.aztán kitalálnak ezt-azt, hogy mégsem tetszik nekik, és szeretettel nekem adják:)) én becsületbõl kpróbáltam kiipróbáltam pár dolgot, aztán ment a garázsba, majd a lomisoknak. a hot-pan is pont ilyen volt, sok más vacakkal együtt.

anyukámék minden tv-reklámos cucca ott végzi.Õk a tipikus balekok, amik bedõlnek minden marhaságnak és azonnal megrendelik.aztán kitalálnak ezt-azt, hogy mégsem tetszik nekik, és szeretettel nekem adják:) ) én becsületbõl kpróbáltam kiipróbáltam pár dolgot, aztán ment a garázsba, majd a lomisoknak. a hot-pan is pont ilyen volt, sok más vacakkal együtt.
Nekünk nem a teleshop-os van, hanem ez: http://www.trendibolt.hu/electronics-elektromos-serpeny%C5%9.. Én imádom! Szoktam benne pizzát, natúrszeletet, rablóhúst, pirítóst, zöldségeket, palacsintát, kolbászt, szalonnát és még ezerféle dolgot sütni! Nem tudom a kérdésben említett darab mennyibe került (gyanítom nem volt olcsó) de én ezt 5000 forintért vettem még anno!
*akik bedõlnek...bocsi
A kérdező hozzászólása: T.Tinker Bell. sajna nekem a teleshop-os van, az a szép zöld, igaz én az OBI-ban vettem 9900.ft-ért.de nem baj májusban lomtalanítás lesz.
Pedig ezt nagyon tudom Neked ajánlani! De gondolom ezek után nem fogsz semmi hasonlót sem venni! =o)
A kérdező hozzászólása: T.T. BELL! Hát most egy ideig nem kisérletezgetek, marad a régi jól bevált módszer, hõálló üvegtál, légkeveréses sütõ!
Máglyára! Amúgy nem.
Milyen hót? Havat? Vagy hót embert?
Nem, az clairevoyance. A boszorkányság, ha békából, varjúhájból meg gyíkfarokból levest fõzöl.
jó hülye vagy :D
A kérdező hozzászólása: -.- aha szerinted... pedig létezik a mágia !!!!!!4
mi az a más amit még tudsz?
A kérdező hozzászólása: nem mondom inkább :P esetleg privibe :)
akkor küldj privit, érdekel miket tudsz, boszi)
Ez nem boszorkányság, hanem meteorológia. Teljesen hétköznapi.
A kérdező hozzászólása: :DD de már azis a mágiához kapcsolódik
Tisztánlátás te banyus... :)
A kérdező hozzászólása: mit jelent ez? az clairevoyance. :D
A kérdező hozzászólása: :DDD xD havat am ja...
egy kisboszikától ezt el is várjuk
A kérdező hozzászólása: -.- ... :( tudok én mást is....
Meg még frontérzékeny is vagy:DD
Nem az.
Inkább frontérzékenynek mondanálak! xD De amúgy vannak emberek, akik megérzik a halott lelkeket, sõt, akár kapcsolatb is tudnak lépni velük, de ma már viccet csinálnak belõlük az ezo-s mûsorokkal. -.-

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!