Találatok a következő kifejezésre: Ha az hőt (28 db)

Ha az ébredési hőt a hónaljban mérem, akkor is igazat ad?

Legjobb válasz: Felnõtt ember ott méri, nem? :))

Felnõtt ember ott méri, nem? :) )
Szia! A hónaljban mért hõmérséklet nem megbizható. Az alaphõmérsékletet mindig reggel, ébredéskor, lehetõleg azonos idõpontban, azonos helyen /szájban, végbélben/ és ugyanazzal a hõmérõvel 3-5 percen keresztül még az ágyban fekve kell mérni. A mérés legalább 6 órai nyugodt alvás után történjék. A hõmérõt este kell lerázni, és nem reggel használat elõtt! A ciklus elsõ napján kell kezdeni a mérést.
Hónaljban mérésnél nem pontos az eredmény, márpedig itt tizedfokok is számitanak!
Szia.Èn ehhez csak annyit írnék, hoy a száj, és hónalj hörséklete között kb.1 fok az eltérés, és az sokat sza´mít. Próbáld szájban a nyelv alatt mérni.Lehetöleg digitális höme´rövel.Gyorsabban meg van. Sok sikert a próbához. 27hetes kismama.

Az angol nyelvben, ha egy férfira a hot kifejezést használják az ugyan azt jelenti, mint magyarul a meleg?

Legjobb válasz: Nem, a "meleg" kifejezésre rengeteg angol szinonima van, de ez a "hot" olyan, mintha nõre mondanád (dögös, vonzó, észvesztõ, stb jelzõ ami a kinézetét illeti).

Nem, a "meleg" kifejezésre rengeteg angol szinonima van, de ez a "hot" olyan, mintha nõre mondanád (dögös, vonzó, észvesztõ, stb jelzõ ami a kinézetét illeti).
Nem, ahogy az elsõ mondja, a "hot" ugyanazt jelenti nõre és férfira: vonzó, szexi. Angolban a melegekre legáltalánosabban használt szó a "gay", ami eredetileg kb. "vidám, színes"-t jelentett. A magyar nyelvben használt "meleg" a német nyelv "schwul" szavából származik, ami eredetileg fülledt meleget jelentett, de ma már inkább csak a homoszexuálisokra használják.
Meleg férfi angolul "gay".

HOT-PAN sütő nektek sem vált be? A kolbász megint ráégett de a közepe nyers maradt, pedig csak 120- fokra állítottam! Azt hiszem ha lomtalanitás lesz kidobom a francba!

Legjobb válasz: anyukámék minden tv-reklámos cucca ott végzi.Õk a tipikus balekok, amik bedõlnek minden marhaságnak és azonnal megrendelik.aztán kitalálnak ezt-azt, hogy mégsem tetszik nekik, és szeretettel nekem adják:)) én becsületbõl kpróbáltam kiipróbáltam pár dolgot, aztán ment a garázsba, majd a lomisoknak. a hot-pan is pont ilyen volt, sok más vacakkal együtt.

anyukámék minden tv-reklámos cucca ott végzi.Õk a tipikus balekok, amik bedõlnek minden marhaságnak és azonnal megrendelik.aztán kitalálnak ezt-azt, hogy mégsem tetszik nekik, és szeretettel nekem adják:) ) én becsületbõl kpróbáltam kiipróbáltam pár dolgot, aztán ment a garázsba, majd a lomisoknak. a hot-pan is pont ilyen volt, sok más vacakkal együtt.
Nekünk nem a teleshop-os van, hanem ez: http://www.trendibolt.hu/electronics-elektromos-serpeny%C5%9.. Én imádom! Szoktam benne pizzát, natúrszeletet, rablóhúst, pirítóst, zöldségeket, palacsintát, kolbászt, szalonnát és még ezerféle dolgot sütni! Nem tudom a kérdésben említett darab mennyibe került (gyanítom nem volt olcsó) de én ezt 5000 forintért vettem még anno!
*akik bedõlnek...bocsi
A kérdező hozzászólása: T.Tinker Bell. sajna nekem a teleshop-os van, az a szép zöld, igaz én az OBI-ban vettem 9900.ft-ért.de nem baj májusban lomtalanítás lesz.
Pedig ezt nagyon tudom Neked ajánlani! De gondolom ezek után nem fogsz semmi hasonlót sem venni! =o)
A kérdező hozzászólása: T.T. BELL! Hát most egy ideig nem kisérletezgetek, marad a régi jól bevált módszer, hõálló üvegtál, légkeveréses sütõ!

A fagyálló folyadék vezeti az áramot? Számítógépem vízhűtésébe hűtőfolyadék gyanánt remek volna, főleg, hogy sok színben kapható és remekül vezeti a hőt, klassz volna átlátszó csövekben de féljek attól, hogy ha kifolyik tönkrevágja a rendszert?

Legjobb válasz: Minél nagyobb pH értékû a folyadék annál kevésbé vezeti az áramot. (viznek 7es az értéke, annál lúgosabb kellene) Remélem ha hülyeséget mondtam akkor idõben kijavit valaki, lehet nem csak ezen múlik de a lúgosság csökkenti a vezetõképességet.

Minél nagyobb pH értékû a folyadék annál kevésbé vezeti az áramot. (viznek 7es az értéke, annál lúgosabb kellene) Remélem ha hülyeséget mondtam akkor idõben kijavit valaki, lehet nem csak ezen múlik de a lúgosság csökkenti a vezetõképességet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megtaláltam a megfelelõt, trafóhûtõolaj lesz benne, jól vezeti a hõt, nem vezeti az áramot és nem korrodálja az alkatrészeket.
Éreztem, hogy hülyeséget mondok :D tessék: http://hu.wikipedia.org/wiki/Elektrolit Gondolom akkor a pH 7 -es a legkevésbé áramvezetõ folyadék, mivel az a semleges értékû. Kb azt lehet leszûrni, hogy igen, vezeti az áramot. (a legtöbb hûtõfolyadék amit találtam neten ph 7-9 vagy afeletti)
Mit számít, hogy vezeti-e az áramot? A vízhûtéses körben a folyadék nem érinkezik közvetlenül az elektronikával. Ettõl függetlenül nem próbálnám ki, mert nem tudom, hogy a fagyálló viszkozitása megfelelõ-e, vagyis pl a vízpumpához megfelel-e. Illetve a benne lévõ kémiai adalék-hoz mit fognak szólni az alkatrészek.
Olajat a vízhûtéses körbe? Sok sikert!
A tiszta víz (H2O) egyáltalán nem vezeti az áramot, a vízben oldott anyagok vezetik, ezért jó vezetõ a csapvíz. Tehát a desztillált víz nem fog rövidre zárni semmit. Viszont az már más kérdés, hogy ha por rakódik le az alaplapon, és azt mossa rá az alkatrészek lábára, az vezeti-e. Egyébként meg a vízhûtést úgy kell megcsinálni, hogy ne szivárogjon és akkor nincs ilyen gond.
A kérdező hozzászólása: Persze nyilván úgy kell megcsinálni, hogy ne szivárodógjon, de bármikor elõfordulhat szivárgás egy idõ után neadjisten és ha vezetõ a folyadék, akkor para, ha nem akkor nem, igen itt a viszkozitással lehetnek gondok, szerintem megbirkózik a viszkózusabb olajjal a pumpa, persze olajálló csõvezetékrendszert is be kell szereznem.

Befolyásolja az utrogestan a hőt, ugye? Szóval, ha hőmérőzők mellette a ciklus második felében, akkor az értékek nem lesznek "reálisak"?

Legjobb válasz: Utro mellett nem esik le a hõ, ha van baba, ha nincs. Legalábbis nekem ugyanúgy fent maradt. És igen, emeli.

Utro mellett nem esik le a hõ, ha van baba, ha nincs. Legalábbis nekem ugyanúgy fent maradt. És igen, emeli.
Igen, ilyenkor nem érdemes hõmérõzni, fals eredményt mutat.
A kérdező hozzászólása: Szia Manka68! Köszi a választ! Ha ma elkezdtem reggel használni 2x1-et, akkor már a holnap reggeli eredményem is fals lesz, vagy 1-2 napig még kell, hogy attól felmenjen a hõ?
Attól függetlenül érdemes mérni a hõt, hogy a ciklusod végén lásd, hogy fennmarad-e vagy leesik, amibõl aztán lehet következtetni a továbbiakra.
A kérdező hozzászólása: Az utro mellett is leeshet a hõ?
08:17 vagyok. Nekem meg sajnos leesett a hõm és meg is jött a vérzésem. Bár én konkrétan nem Utrogestant szedtem, hanem Duphastont, de tulajdonképpen ugyanazzal a céllal. Remélem, te sikerrel jársz! :)
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Köszi a jókívánságot! :) Remélem, neked is összejön hamar a baba! :) Tegnap elkezdtem használni, és ma már sokkal magasabb volt a hõm? Már attól lehetett?

Ha nem tudtam minden nap mérni a hőm, a peteéréskor 36, 6 volt, most 37' (7-re várom) akkor mi van? Az enyhe megfájás (rekedség és orrfolyás) befolyásolja az ébredési hőt?

Legjobb válasz: Ha hõ emelkedésed van akkor igen. Nekem is volt olyan hogy megfáztam hõemelkédesem volt és magasabb volt az ébredésim is. De honaljban is hõ emelkedésem volt.

Ha hõ emelkedésed van akkor igen. Nekem is volt olyan hogy megfáztam hõemelkédesem volt és magasabb volt az ébredésim is. De honaljban is hõ emelkedésem volt.
A kérdező hozzászólása: ma reggel már 36, 7 volt a hõm.-tehát várhatom a mensit?ok.
szia mi a helyzet van baba?
A kérdező hozzászólása: Köszi az érdeklõdést! Volt, a 7. héten barnázni kezdtem, a nõgyógyásznak nevezett ... vérszaporítót írt ki, és még az nap el is ment a baba. Ez már a 2. eset volt. 2 lány már, az elsõ 1 éves volt, amikor megtörtént az elsõ vetélés, most a második csak 11 hónapos volt, amikor elvetéltem. Sajnos ez van. Majd 1, 5 év múlva megpróbálunk összehozni egy kisfiút.
Nekem se sikerül. Kérlek szólj, ha megtudsz valamit. Én is irok ha rájöttem!!!
A kérdező hozzászólása: hát még nem sikerült :S

Van egy RGH-zott 4GB-os slim Xbox-om. Rengeteg játék mentéséhez kéri hogy jelentkezzek be Xbox Live-ra. Pl. : NFS Hot Pursuit, Sims 3, stb. De azt mondta a szerelő hogy ha bejelentkezek akkor letiltják a gépet. Hogy csináljam meg a mentést?

Legjobb válasz: Ha nincs rádugva internet a boxra és a wifije sem megy akkor bejelentkezhetsz a profilodba. Ki fogja írni, hogy nem tudott csatlakozni a live-hoz bla-bla és már tudsz is menteni.

Ha nincs rádugva internet a boxra és a wifije sem megy akkor bejelentkezhetsz a profilodba. Ki fogja írni, hogy nem tudott csatlakozni a live-hoz bla-bla és már tudsz is menteni.
Máglyára! Amúgy nem.
Milyen hót? Havat? Vagy hót embert?
Nem, az clairevoyance. A boszorkányság, ha békából, varjúhájból meg gyíkfarokból levest fõzöl.
jó hülye vagy :D
A kérdező hozzászólása: -.- aha szerinted... pedig létezik a mágia !!!!!!4
mi az a más amit még tudsz?
A kérdező hozzászólása: nem mondom inkább :P esetleg privibe :)
akkor küldj privit, érdekel miket tudsz, boszi)
Ez nem boszorkányság, hanem meteorológia. Teljesen hétköznapi.
A kérdező hozzászólása: :DD de már azis a mágiához kapcsolódik
Tisztánlátás te banyus... :)
A kérdező hozzászólása: mit jelent ez? az clairevoyance. :D
A kérdező hozzászólása: :DDD xD havat am ja...
egy kisboszikától ezt el is várjuk
A kérdező hozzászólása: -.- ... :( tudok én mást is....
Meg még frontérzékeny is vagy:DD
Nem az.
Inkább frontérzékenynek mondanálak! xD De amúgy vannak emberek, akik megérzik a halott lelkeket, sõt, akár kapcsolatb is tudnak lépni velük, de ma már viccet csinálnak belõlük az ezo-s mûsorokkal. -.-

A menzesz első napjától kell mérni a hőt, vagy elég akkor kezdeni, ha elmúlt, kb. az 5 napon?

Legjobb válasz: Célszerû az elejétõl, de az 5. nappal sem késel le valószínûleg semmit.

Célszerû az elejétõl, de az 5. nappal sem késel le valószínûleg semmit.
Az ébredési hõt a ciklus elsõ napjától kezdjük mérni. Így kapunk teljes képet. Persze nem baj, ha elõször csak az 5. napon kezded mérni, a lényeg, hogy onnastól minden nap, közel egy idõben, ugyan ott mérd.
Én mensi alatt nem is szoktam mérni, mert hüvelyben mérem egyébként. Persze amikor már csak "maszatka" van, akkor már mérem... Ha kimarad az a néhány nap, attól még reális képet fogsz kapni a változásokról. ...Jól gondolom a kérdésedbõl, hogy te is hüvelyben mérsz?
A nyelv alatt is lehet, van aki a hóna aljába mér... Én a nyelv alatt.
A hónaljban történõ mérés nem javasolt erre a célra, inkább valamelyik testnyílásban célszerû alkalmazni.
A kérdező hozzászólása: Én hüvelyben mérek az elõzõ ciklus ötödik napjától, ma kezdõdött a köv.ciklusom, de akkor újra csak az ötödik naptól mérek.Köszi mindenkinek:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!