Találatok a következő kifejezésre: Ha az hőmérsékletemet reggel (3 db)

Ha a hőmérsékletem elég alacsony, 36, 5 °C körül, reggel is, de elvileg most hétvégén (azaz 4-5 nap múlva) kellene megjönnie, az azt jelenti, hogy nem volt peteérésem? S. O. S. !

Félid?ben rendesen feszült a hasam, meg azóta is érzek odalenn furcsa dolgokat. Tudom, hogy a hétvégén minden kiderül, de 7 hónapja, amióta abbahagytam a gyógyszert, minden hónapban mensi el?tt már 37 körül volt a h?m, akkor is, mikor pedig kb. 45 napra jött meg...:-(

Legjobb válasz: Én is alacsony hõs voltam... de nálam ez a hõ, már mensit jelzett! Sajnálom, hogy nem tudok sok jót írni!!! Mennyi volt peteéréskor? De láttam görbét, ahol ez volt a terhesgörbénél a max hõ, és egészséges baba volt! Ne szomorkodj, várd meg azt a pár napot! Drukkolok! és majd írj! Dory

Én is alacsony hõs voltam... de nálam ez a hõ, már mensit jelzett! Sajnálom, hogy nem tudok sok jót írni!!! Mennyi volt peteéréskor? De láttam görbét, ahol ez volt a terhesgörbénél a max hõ, és egészséges baba volt! Ne szomorkodj, várd meg azt a pár napot! Drukkolok! és majd írj! Dory

Ha az ébredési hőmérsékletemet reggel 7kor, másnap hét előtt 5 perccel, és volt mikor 7. 30kor mértem, jó eredényt mutat?

Mindig ahogy felébredtem h?mér? és mérés.

Legjobb válasz: Fél óra ide vagy oda nem számít, biztos hiteles a mérési eredményed.

Fél óra ide vagy oda nem számít, biztos hiteles a mérési eredményed.
Szia! Én is mérem a hõmérsékletemet genetikai tanácsadáson javasolták. Eddig még soha nem sikerült ugyanakkor mérnem. Azért a számokból kitünik, hogy mikor volt a legalacsonyabb és mikor érte el a 37 C-t. A lényeg, hogy ébredés után mielõtt kikelnél az ágyból mérd meg.
A kérdező hozzászólása: Remélem érthetö a kérdésem.
Erre en is kivancsi lennek, mert velem is sokat van ilyen, majdnem minden ejjel.
A kérdező hozzászólása: Háát no, nemsokan tudják :)
Szia! Szerintem nem, nagyon maximum 1 tizedet oda vissza. Ami megváltoztatja, vagyis fals értéket ad, az az, hogy ha lázmérés közben dörzsölöd a hónaljadhoz a lázmérõt. Tehát csak a mérés közbeni az, ami változtatja a lázmérõ által mutatott értéket.
A kérdező hozzászólása: Akkor a hüvelyi mérésnél nemigen kéne, hogy fals legyen az eredmény, nem?
Szerintem függ attól , h mennyit sikerül aludj.
A kérdező hozzászólása: Hát a 6ora tuti megvan.
Minden reggel mérem, még a másik oldalamra fordulás elõtt. Néha megmérem kicsit késõbb is, amikor már mozgolódtam kicsit az ágyban, esetéeg miután kimentem pisilni. Van, hogy fél fok eltérés is van. Alvás közben nagyon lemegy a hõ, hiszen a teljes anyagcsere tartalékon, minimumon van. Amint felébred az ember, ez szépen visszaáll a normális, nappali anyagcserére. Legalábbis nálam így van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!