Találatok a következő kifejezésre: Ha az hüvelyi UH-n a doki (3 db)

Ha az első hüvelyi UH-n a doki 2 petezsákot lát, előfordulhat, hogy a következő UH-n már felszívódik az egyik?

8 hetes kismami

Legjobb válasz: Ez nem szokatlan jelenség. Nagyon sok terhesség kezdõdik ikerterhességgel, majd egy-két hét elteltével az egyik petezsák felszívódik.

Ez nem szokatlan jelenség. Nagyon sok terhesség kezdõdik ikerterhességgel, majd egy-két hét elteltével az egyik petezsák felszívódik.
igaza van az elõzõ hozzászólónak, ez így van
Szia ! Nálam is kettõ petezsákot látott, és az egyik láthatóan szabálytalanabb konturú volt mint a másik. Ráadásul vérömleny is volt felette....Nem szedtem rá gyógyszert, nem pihentem többet, nekem is azt mondták spontán felszívódik. Jelenleg 34 hetes problémamentes ikerterhes vagyok !!!!!
Igen, gyakran elõfordul. Nem tudom miért kérdezed. Talán a második ultrahangon már nem látták, vagy csak félsz? Úgy gondolom , hogy ennek ellenére sok iker születik, és a 8. hét után már kisebb az esélye, hogy felszívódjon.
Nekem szintén ugyanez volt 9 hetesen, de az egyik petezsák kisebb és halványabb volt. Doki mondta, valószínû felszívódik. Amikor mentem a 12 heti UH-ra, már csak egyedül volt. Valóban felszívódott, egy csepp vér is volt, szerintem akkor ment el. Ilyenkor, ha nem életképes az egyik, akkor felszívódik. Azt is szokták mondani, hogy a természet megoldja. És ha beteg lenne az egyik, akkor jobb így. Ne aggódj, rendben lesz minden. Egy vagy kettõ mindegy, csak egészség legyen. Boldog babavárást. Üdv.: 19hetes kismama
ezt általában nem is szokták közölni, míg nem biztos az ikerterhesség, pont a felszívódás miatt :(
Férjem és bátyj is ikernek indult, szülésnél derült ki (31 éve) hogy két méhlepény volt. sok ilyet lehet hallani. Még akármi is lehet, készülj fel erre is, arra is:-) A lényeg, hogy egészséges legyen, ha meg felszívódik, akkor nem volt életképes.
Nekem is kettõ volt és az egyik felszívodott, elég szépen véreztem az orvos be is fektett a körházba amíg elnem múlt a vérzés. Akkor nagyon rossz volt, de most már minden oké és boldogan várom a kisfiamat! 29 hetes kismama

Ha 5 hetesen még nem látott semmit hüvelyi UH-n a doki, akkor már ne is reménykedjek? Ilyenkor ha méhenkívüli, akkor azt már észre kéne venni az orvosnak?

12 (!) tesztem pozitív. A 4. és 5. héten voltam UH-n. Semmit sem látott, petezsákot sem. Nagyon el vagyok keseredve és félek.

Legjobb válasz: ne idegeskedj, mert azzal nem oldasz meg semmit. gondolom visszarendelt a doki, várj türelmesen. ha méhenkívüli lenne, szerintem iszonyat görcseid és fájásaid lennének, véreznél is akár. szóval ezt felejtsd el. lehet, hogy késõbbi fogantatásról van szó és nem is 5 hetes vagy. nyugodj meg és várj. a teszt pozitív :D ja, és napról napra nagyon sokat fejlõdnek ezek a csöppségek.

ne idegeskedj, mert azzal nem oldasz meg semmit. gondolom visszarendelt a doki, várj türelmesen. ha méhenkívüli lenne, szerintem iszonyat görcseid és fájásaid lennének, véreznél is akár. szóval ezt felejtsd el. lehet, hogy késõbbi fogantatásról van szó és nem is 5 hetes vagy. nyugodj meg és várj. a teszt pozitív :D ja, és napról napra nagyon sokat fejlõdnek ezek a csöppségek.
A kérdező hozzászólása: De aranyos vagy! Köszi, kicsit megnyugodtam... :)
Én elõször 5 hét 6 naposan voltam dokinál, akkor még csak petezsák volt. 2 hét múlva, mikor mentem, már volt szívhang is. Túl korán mentél dokihoz, azért nem látott semmit. Lehet késõbb fogant, vagy egyszerûen csak lassabban fejlõdik most az elején, aztán õ késõbb fog belehúzni. Az elején az én babám mindig le volt maradva pár nappal, de a 12.heti uh-n pl már nagyobb volt 1 héttel az átlagnál. Ne izgulj, de szerintem legyél türelemmel a 7-8.hétig.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Neked is, így kicsit pozitívabbak lettek a gondolataim. Csak sajna még petezsák sem volt:( Ez a várakozás szörnyû. Fõleg, hogy már 18 hónapja várunk Rá.
Nekem 5+5 naposan még nem látott semmit. Egy héttel késõbb már volt petezsák. Lehet rosszabb volt a gép és azért nem látta, vagy pár nappal késõbb fogant. Most én is várom a következõ uh-ot, hogy már hallhassam a picim szívhangját is. Biztos rendben lesz minden! Nyugi!
Bocsi 4-5 naposan voltam elõször.
A kérdező hozzászólása: Köszi Neked is a bíztatást!:) A 4-5 napot az elmaradt mensi utánra érted? Akkor nálatok már szívhang is lesz! De jó:) Gratulálok!!!
4+5 hetet akartam írni. Tehát majdnem 5 hét.
A kérdező hozzászólása: Ja, értem! Köszi! Nekem közben meglett az új eredményem: 863 lett 129-rõl 1 hét alatt. Talán holnap az uh-n kiderül valami...

Ha a méhfal vmi miatt károsodik, azt látja a doki a vizsgálaton (hüvelyi uh-n, vagy sima vizsgálatkor)?

Vetélés okai: "...Károsodott méhfal, a méhen végzett korábbi m?tétek és sérülések hegesedést okozhatnak, ami akadályozhatja a terhes méh zavartalan növekedését." Kétszer volt már elhalt terhességem, amit be is kellett fejezni m?szeresen, a kontrollon a doki azt mondta minden rendben. De a fentieket is látja? Látná?

Legjobb válasz: Hacsak nincsen súlyos elváltozás akkor sima uh-n nem látszódna ilyesmi.

Hacsak nincsen súlyos elváltozás akkor sima uh-n nem látszódna ilyesmi.
Szerintem látja. Lehet jó lenne egy 4D uh.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!