Találatok a következő kifejezésre: Ha az hónapban csak 1 (58 db)

Eléggé...
Nem vagy defektes, csak elõfordulhat hogy téged nem a család alapítás éltet. Meg nem mindenkit köt le a bulizás. Majd lehet, hogy pár év múlva már érdekelni fog az, hogy legyen kapcsolatod.
A kérdező hozzászólása: Ugyan, nem haragszom! :)
Én se járok szórakozóhelyre, nem ez jelenti az életet. De te tényleg 12éves szinten lehetsz bocsi
A kérdező hozzászólása: Hol kértem tanácsot?
A kérdező hozzászólása: Pl. ha nem vagyok egy társasági ember, minek menjek emberek közé, ha ott egyszerûen nem érzem jól magam, egyedül viszont igen? Csak azért mert mások elvárják? Engem meg a szórakozóhelyek untatnak, én meg arra mondhatnám akkor, hogy milyen élet az? :D
Ettõl nem, de attól, hogy 34 évesen noname emberek tanácsára vagy kíváncsi...attól igen.
A kérdező hozzászólása: Honnan tudod, hogy nekem azt jelenti az "élet", mint Neked? :O
Irigyellek.
Lehet ezt csak te tudhatod, de biztos semmi életed nem lehet
A kérdező hozzászólása: Lehet azért van ez, mert belül meg egy 12 éves gyerek szintjén vagyok? :D
Defektes vagy
Jó neked. Én gyakran kívánom, hogy ne hiányozzon a párkapcsolat.
23:03 itt ezen az oldalon. Kiírtad a kérdést, vagyis tanácsot, véleményt kérsz magadról, az életedrõl, a helyzetrõl amiben vagy!

Ha az előző hónapban csak 1 napos volt a mensim, akkor onnan számoljam a köv. Ciklusom? A doki szerint ez nem biztos hogy mensi volt.

Ma vettem ovutesztet, és nem tudom, honnan számoljam?! Ma csináltam egyet, de nem láttam rajat 2. csíkot, pedig néhány számításom mára írta a PÉ-t. Az ovuteszt biztosan kimutatja, hogy mikor van???

Legjobb válasz: szerintem az ovu teszt biztosabb bármilyen számitástol

szerintem az ovu teszt biztosabb bármilyen számitástol

Ha mondjuk 63kg-osan teherbe esnék de így is már duci lennék a 160cmeremhez képest, akkor az első 1 vagy 2 hónapban járhatnék futni vagy sportolni? Baj lenne ha az 1. két hónapban leadnék kb6kgot? Persze nem vok kismama csak kérdem kiváncsiságból!

Legjobb válasz: Normális ember nem pont a terhesség elsõ hónapjaiban fogyózik. Az más kérdés, hogy én pld. 4 kilót fogytam az elsõ 4 hónapban, mert mindent kihánytam, amit csak megettem. Pokoli érzés volt. Többször kórházban voltam, és két-három napig infúziót kaptam, hogy ne száradjak ki. Ugyhogy ha szándékosan csinálnád, hogy az elsõ-második hónapban sporttal fogynál kb. 6 kilót, hát akkor neked még nem való a gyerek.

Normális ember nem pont a terhesség elsõ hónapjaiban fogyózik. Az más kérdés, hogy én pld. 4 kilót fogytam az elsõ 4 hónapban, mert mindent kihánytam, amit csak megettem. Pokoli érzés volt. Többször kórházban voltam, és két-három napig infúziót kaptam, hogy ne száradjak ki. Ugyhogy ha szándékosan csinálnád, hogy az elsõ-második hónapban sporttal fogynál kb. 6 kilót, hát akkor neked még nem való a gyerek.
Semmiképp. Pont akkor vonnál meg mindent a szervezetedtõl, amikor más is függ tõle? Inkább fogyj le elõtte, és terhesen meg járj terhestornára, így szülés után könnyebb lesz visszafogyni. Sportolni is sportolhatsz alatta, de nem versenyszerûen, és szakemberrel konzultálni kell a terveidrõl.
Terhesség alatt nem szabad fogyni. Odafigyelhetsz magadra, és akkor kevesebbet szedsz fel, de fogyni nem szabad.
akkor elég onzo kismama lennél.


Ha az elmúlt 3 évben bejelentett munkaviszonyom csak 15 hónap volt, akkor álláskeresési járadékot tényleg csak 1 hónapig fogok kapni?

:(

Legjobb válasz: A 15 hónap az nagyjából 450 nap. Minden 10 jogosító (munkaviszonyos) nap után 1 járadékos nap jár. A te esetedben kb. 45 nap, ami testvérek között is másfél hónap. A járadék maximuma valóban a mindenkori minimálbér.

A 15 hónap az nagyjából 450 nap. Minden 10 jogosító (munkaviszonyos) nap után 1 járadékos nap jár. A te esetedben kb. 45 nap, ami testvérek között is másfél hónap. A járadék maximuma valóban a mindenkori minimálbér.
Igy van, kb 45 napig fogod kapni, de te is ki tudod számolni. Számold össze a napjaidat és oszd el 10zel...
igen
Igen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :( Hát ez rossz hír. :( És bruttó 350ezres havi fizetésnél sem lehet a járadék összege magasabb a minimálbérnél, ugye? :(

Az 1 hónapos kontaktlencsék felbontás után csak 1 hónapig használhatóak, vagy 30 napnyi hordásra vannak "kalibrálva", így ha csak pl.3 naponta teszem be, 3 hónapig is elég ugyanaz a lencse?

Legjobb válasz: 30 napig hordhatod a lejárati idõn belül. Tehát nem felbontástól harminc nap hanem számolni kell. Amikor csak áll a folyadékban, az nem számít.

30 napig hordhatod a lejárati idõn belül. Tehát nem felbontástól harminc nap hanem számolni kell. Amikor csak áll a folyadékban, az nem számít.
Ha nem használod is csak 1 hónap...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Miert ilyen keves a menszim, ha fogamzasgatlot kellet szednem 1 honapig ciszta miatt, leci magyarazzatok mar el nekem hogy ilyenkor ez menszi? Mert azt hallotam hogy fogamzasgato utan nem jon meg rendesen, hanem csak valamilyen verzes van

Legjobb válasz: ma jott meg es elkezdetm szedni a baratcserjet! ha egy honapig szedtem fogamzasgatlot,nem kell varni ilyenkor 2-3 honapot mig neki kezdunk megint a baba projektel?vagy ez csak azokra ervenyes akik evek ota fogamzasgatlot szedtek?

A kérdező hozzászólása: ma jott meg es elkezdetm szedni a baratcserjet! ha egy honapig szedtem fogamzasgatlot, nem kell varni ilyenkor 2-3 honapot mig neki kezdunk megint a baba projektel?vagy ez csak azokra ervenyes akik evek ota fogamzasgatlot szedtek?

Ha az első babát csak 1 hónapig tudtam szoptatni, a másodiknál is így lesz?

Legjobb válasz: Nem. Én az elsõt két hónapig tudtam, a másodikat pedig 11 hónapig. (akkora már nem voltam olyan stresszes, hogy úristen, mi lesz, ha nem lesz tejem, mert láttam,hogy az elsõ sem halt éhen,sõt, igen életerõs kis lurkó lett belõle a tápszer "ellenére" is. Szóval miután rájöttem, hogy nem tragédia, ha megint nem lesz tejem, így lett is...) :)

Nem. Én az elsõt két hónapig tudtam, a másodikat pedig 11 hónapig. (akkora már nem voltam olyan stresszes, hogy úristen, mi lesz, ha nem lesz tejem, mert láttam, hogy az elsõ sem halt éhen, sõt, igen életerõs kis lurkó lett belõle a tápszer "ellenére" is. Szóval miután rájöttem, hogy nem tragédia, ha megint nem lesz tejem, így lett is...) :)
Nem biztos. Lehet, hogy addig sem, ha a baba nem szív erõsen, vagy nem érzi a dolgot jól. Vagy lehet, hogy sokkal tovább sikerül, ha erõsebben szív, te biztos nyugodtabb leszel tapasztaltabb, hátha az is segít majd !
Nem valószínû. Fontos az is, hogy miért nem sikerült tovább. Valószínû nem orvosi oka van, inkább szoptatástechnikai kérdés lehet. Ha így van, akkor minden esélyed megvan a hosszan tartó szoptatásra, ha utánaolvasol a témának, és nehézségek esetén szoptatási tanácsadóhoz fordulsz. Mindenesetre jó lenne, ha legalább magadban végiggondolnád az elsõnél mi lehetett a probléma, hogy ne ismétlõdhessen meg újból.

1, 5 hónapja megcsinaltattam az orvosi látleletet, ha most mennek csak be a rendőrségre hogy megtegyem a feljelentést, nem -e csúsztam ki az időből?

Legjobb válasz: Köszönöm a segítséget!Valószínû ,hogy nem fognak foglalkozni vele ,mert a tanuk állításai nem lesznek elegek (1,5 hónap után) bizonyíték is kell,kézzelfogható.Szóval bizonyíték hiányába valószínû lezárják az ügyet és kész....

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!Valószínû , hogy nem fognak foglalkozni vele , mert a tanuk állításai nem lesznek elegek (1, 5 hónap után) bizonyíték is kell, kézzelfogható.Szóval bizonyíték hiányába valószínû lezárják az ügyet és kész....
Az egy hónapos határidõ, csak a magánindítvány elõterjesztésének határideje, tehát csak a magánindítványra üldözendõ bûncselekményeknél érvényes. A hivatalból üldözendõ bûncselekményeknél a bûncselekmény elévüléséig ( több év ) meginditható az eljárás.
De igen, Én úgy tudom, egy hónapig van lehetõséged feljelentést tenni.
hát szerintem menj be a rendõrségre, hátha felveszik. Ha bûncselekmény történt, akkor kötlességük cselekedni. ha nem tesznek semmit, polgári peres úton bámikor elindulhatsz.. nekem amikor kutyatámadásos esetem volt, másnap mentünk a rendõrségre, mert aznap egész nap a kórházba jártunk ki be... hosszú történet. És a rendõrségen azzal kezdték, hogy "hogyhogy csak most jövünk, ha tegnap történt az eset?" persze az egy nap késés azzal indokolható volt, hogy aznap még ömlött a lábamból a vér. sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Akkor ezek szerint a rendõrség el se kezdi a nyomozást mert a bizonyíték (orvosi látlelet) elévült?
Am mitörtént? Semmi közöm hozzá, csak érdekel. Ha nem irod le, megértem.

Kisfiam 6, 5 hónapos. Kb.1, 5 hónapja 5-6x felkel az éjszaka, csak úgy alszik vissza, ha a cicin van egy kicsit, és ilyenkor már nem tudom visszatenni a kiságyba. Mit tegyek?

Valószín?leg jön a foga is, azért kel többet. Meg állandóan forgolódik.. Nem csoda, hogy felébred.

Legjobb válasz: Fogzás lehet az egyik oka a sok ébredésnek. Másik meg a mozgásfejlõdés. Ilyenkor éjszaka gyakorolnak a kis izmai, és egy-egy ilyen nagyobb mozgásra felébredhetnek. Mi másfél-két hónapig óránként keltünk éjszaka. Amint fel tudott állni, elmúlt. Állítólag az "idegesíti" õket, hogy még nem tudnak felállni! A harmadik ok a szeparációs szorongás, valószínû emiatt nem akar továbbra nélküled maradni a kiságyban. Ha titeket nem zavar vegyétek magatok mellé a nagyágyba. Akkor talán megnyugszik, hogy mellette vagy és nem riad fel annyiszor. Meg így könnyebb cicire is tenni, nem kel felkelned és odamenni a kiságyhoz, hanem minden egyhelyen van:) Kitartás, el fog múlni! Ja és ha magatok közé veszitek akkor ne félj, hogy hozzászokik, mert ha abbamarad a gyakori kelés, akkor ezt is el fogja hagyni!

Fogzás lehet az egyik oka a sok ébredésnek. Másik meg a mozgásfejlõdés. Ilyenkor éjszaka gyakorolnak a kis izmai, és egy-egy ilyen nagyobb mozgásra felébredhetnek. Mi másfél-két hónapig óránként keltünk éjszaka. Amint fel tudott állni, elmúlt. Állítólag az "idegesíti" õket, hogy még nem tudnak felállni! A harmadik ok a szeparációs szorongás, valószínû emiatt nem akar továbbra nélküled maradni a kiságyban. Ha titeket nem zavar vegyétek magatok mellé a nagyágyba. Akkor talán megnyugszik, hogy mellette vagy és nem riad fel annyiszor. Meg így könnyebb cicire is tenni, nem kel felkelned és odamenni a kiságyhoz, hanem minden egyhelyen van:) Kitartás, el fog múlni! Ja és ha magatok közé veszitek akkor ne félj, hogy hozzászokik, mert ha abbamarad a gyakori kelés, akkor ezt is el fogja hagyni!

Ezelott 3 evvel(akkor 14 voltam) jartam egy sraccal (o volt az elso), de csak 1 honapot voltunk egyutt mert nem mukodott a kapcsolat. Van esely arra, hogy ha megint osszejovunk, hogy mukodjon? Azota sok ido eltelt es sokminden megvaltozott.

Legjobb válasz: Nem túl sok mindent írtál le... így a semmibõl megállapítani nehéz... Egyébként meg esély persze hogy megvan rá, bár azt mondják nem jó a melegített káposzta :)) Konkrétan miért csak egy hónapot voltatok együtt, mi vezetett a szakításhoz? Miért nem mûködött a dolog?

Nem túl sok mindent írtál le... így a semmibõl megállapítani nehéz... Egyébként meg esély persze hogy megvan rá, bár azt mondják nem jó a melegített káposzta :) ) Konkrétan miért csak egy hónapot voltatok együtt, mi vezetett a szakításhoz? Miért nem mûködött a dolog?
Szerintem viszont van rá esély ha mindketten akarjátok.de tiszta lappal kell kezdeni és nem a 3 évvel ezelöttire épiteni, folytatni.Milyen okból szakitottatok??Mert ha valami olyasmi hogy nem jöttetek ki akkor nem biztos hogy nagy esély van rá.De egy probát megér


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!