Találatok a következő kifejezésre: Ha az előtt (1297 db)

Mennyibe kerül a 2-es tápszer, mikortól adjátok, azt felírják receptre? Melyiket ajánljátok? Az is Ha kell ha azok előtt azt evett?

Legjobb válasz: Szia!mI 6 HÓSAN KEZDTÜK A HA2. azt még felirhatja a doki.Milupát eszünk,1900ft.Nem drágább mintha megveszem a simát,recept nélkül,így maradtunk ennél.

Szia!mI 6 HÓSAN KEZDTÜK A HA2. azt még felirhatja a doki.Milupát eszünk, 1900ft.Nem drágább mintha megveszem a simát, recept nélkül, így maradtunk ennél.
ha eddig is adtál tápszert, maradj ugyan annál a terméknél-pl beba, milumil-, mert gyártón belül az 1es és 2es tápi ízesítése megegyezik, tehát nem lesz szokatlan a babádnak. 2000-2500 ft körül vannak, érdemes dm-be, tescoba megnézni, hátha van akciós. HA-st csak akkor kell venni, ha fennáll az allergia lehetõsége, ezt a doki fel is írhatja
szar
A kérdező hozzászólása: :/
a fiúnak milyen volt az arc kifejezése?
A kérdező hozzászólása: elottem ment 3meterrel szoval nemtudom

Miért van az, hogy ha az Önkormányzat évente feltúrja a házunk előtt a földet, meg kivágja a fáinkat, akkor az közterület, de ha télen havat kell a ház előtt takarítani, meg nyáron füvet levágni, akkor az enyém?

Legjobb válasz: Mert ilyen önkormányzatot választottatok magatoknak. Mi nem tudjuk, miért teszik, de õket megkérdezheted. Hátha válaszolnak. Ha nem, ne tûrd õket, és a ténykedésüket.

Mert ilyen önkormányzatot választottatok magatoknak. Mi nem tudjuk, miért teszik, de õket megkérdezheted. Hátha válaszolnak. Ha nem, ne tûrd õket, és a ténykedésüket.
Nálunk is kivágták a szép akácokat, füvesítettek, amit azóta sem locsonak és kiszáradt, csináltak bekerített ágyásokat, amibe elsõ évben ültettek virágokat, most már üresen áll.

Ha edzés előtt kávét iszok, azt is másfél órával korábban kell meginnom, vagy mehet rögtön előtte?

Természetesen tej és cukor nélkül, csak víz+kávé+édesítő.

Legjobb válasz: szerintem kb fél órával elöte bár majd biztos leirja más aki jobban ért ehez

szerintem kb fél órával elöte bár majd biztos leirja más aki jobban ért ehez
igen, kb 30 perccel elõtte menjen.
Az édesítõ sem jó!
Miért akarsz edzés elõtt kávét inni? Hogy pörgessen vagy a zsírégetés miatt?
A kérdező hozzászólása: Hajnaltól estig nem vagyok otthon, csak késõn tudok edzeni, hulla fáradtan.
Ige gond, miért szégyelled?
A szerelmeskedni az nem a dugás finoman mondva? Azt én sem biztos, hogy csinálnám 30 ember elõtt.
A kérdező hozzászólása: Hát úgy érzem hogy elõttük igen :(
A kérdező hozzászólása: Osztálytársak elõtt nem szivesen kavarok vele pontosabban.
szard le az osztályt és vállald fel az érzelmeid :)
Szerintem 30 ember elôtti smárolást hanyagolhatod. Beszélgetés mehet.Ez nem a szégyellem kategória, hanem tisztelet mások irányába.

Edzés előtt ez jó lesz? Ha azt mondjátok (elég egy rövid válasz)?

Hosszú idő óta nem futottam, holnap akarom elkezdeni, mert feljött pár kiló, lusta voltam az utóbbi hónapokban. Mit egyek előtte: - tk kenyeret/rozsos, korpás vagy magvas kiflit zsömlét - vagy zabkását? Természetesen ezeket sovány fehérjével + rengeteg zöldséggel enném, vagy gyümölccsel. Melyik ad több energiát edzés előtt, melyik tart "hosszabban" hogy legyen energiám? (tapasztalat: a zabkása eltelít engem jobban) szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem a korpás kenyér hatásos lenne edzés elött

Szerintem a korpás kenyér hatásos lenne edzés elött
feherje energiat nem ad.. az edzes utan mehet a zoldseggel elotte a zabkasa tokeletes:)
de edzés után minimum 1 orát ne egyél:)
CSAK oktatás elõtt lehetséges
Csak csak.
Nem probléma, van érvényességi ideje, ameddig érvényes addig érvényes, ha fiatal vagy és minden rendben személygépkocsihoz 10 évet kapsz.

Miért van az, ha valakinek van egy titka, állandóan felemlegeti az előtt, aki előtt titok a dolog? !

Biztosan van ennek valami pszichológiai magyarázata, a felt?nési viszketegségen túl...

Legjobb válasz: Vannak emberek akik szeretik nagyon fontosnak es jol informaltnak hinni magukat. Okos ember elkeruli azt a temat ami nem publikus. Szoval itt a kellokeppen alacsony vagy eppen a megfelelo szinvonalu intelligenciara lehet kovetkeztetni. Szerintem.

Vannak emberek akik szeretik nagyon fontosnak es jol informaltnak hinni magukat. Okos ember elkeruli azt a temat ami nem publikus. Szoval itt a kellokeppen alacsony vagy eppen a megfelelo szinvonalu intelligenciara lehet kovetkeztetni. Szerintem.
Szerintem, hogy kinozza, azt akinek nem mondja el. " Nem mondom el, de furdaljon csak a kívánság !"
Én épphogy nagy ívben kerülöm a témát, ahol a titkom szóba jöhetne.
Ha nem Raszkolnyikovnak hívnak.

Az normális ha mesi elött felugrik a hömérséklet?

Mesi elött vagyok 3 nappal és délután megmértem és 37,4 volt a hömérsékletem.Soha nem mértem még meg,csak most kiváncsiságból,mert mindenki erröl ir,hogy hömérséklet alapján nézi,h mikor van peteérése.Amugy ha megjön a mesi akkor leesik igaz?Fogamzásgátlót szedek amugy

Legjobb válasz: Igen,mensi elött felmegy a hõmérséklet...

Igen, mensi elött felmegy a hõmérséklet...
A kérdező hozzászólása: de inkább reggel kell mérni nem?Mert ez délutáni adat, remélem nem vagyok terhes:(
fogamzásgátló mellet felesd el hõmérõzést! Bennem csak a pánikot keltette. Nyugi megfog jönni :)
A fogamzásgátló azt hiteti el a szervezettel, hogy terhes. Tehát semmiféle hõmenet nem lesz a papírodon, mert nincs peteérésed. Felesleges hõmérõznöd.

Ha menszes előtt kb másfél héttel kicsit kipattogtam az csak annak a jele? Múlt hónapban is hasonlóan voltam sajnos meg is jött:- (

Legjobb válasz: Szia. Jellemzö a menses elötti ingerlékenység,bör-zsírosodás-ezáltal pattanások megjelenése. Tinédzser korban föleg,bár nekem még a mai napig zsírosabb a böröm menses elött és néha még most is felbukkan egy-egy pattanás :( Kezelhetö mindenesetre.

Szia. Jellemzö a menses elötti ingerlékenység, bör-zsírosodás-ezáltal pattanások megjelenése. Tinédzser korban föleg, bár nekem még a mai napig zsírosabb a böröm menses elött és néha még most is felbukkan egy-egy pattanás :( Kezelhetö mindenesetre.
A kérdező hozzászólása: sajnos nekem is igy van pedig már nem vagyok tini:-( Szóval ez csak annak a jele? Akkor tuti nem baba.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!