Találatok a következő kifejezésre: Ha az ciklusban a hőm (24 db)

Ha az adott ciklusban a hőm nem esik le és utána mindjárt nem emelkedik meg akkor nincs is a ciklusban peteérésem?

Az elmúlt hónapokban volt h?métsékletingadozásom, most nem.

Legjobb válasz: Elképzelhetõ, hogy most nem volt peteérésed, nincs mindig minden hónapban. De ha biztosra akarsz menni, érdemes ovu tesztet venni!

Elképzelhetõ, hogy most nem volt peteérésed, nincs mindig minden hónapban. De ha biztosra akarsz menni, érdemes ovu tesztet venni!

Ha az első a 3. , és a 4. ciklus napon alacsony a hőm utána magas akkor nem lehetek babás? (7 napos menszesz)

Legjobb válasz: szerintem fogalmazd át a kérdést mert lehet én hülye vagyok de nem értem!

szerintem fogalmazd át a kérdést mert lehet én hülye vagyok de nem értem!

Lányok! Az normális, ha a ciklus alatt szinte végig magas a hőm?

Sajnos, csak a 10. naptól mérem, de azóta 36,9-37 fok között ugrál a h?m. Egyedül a 17. napon mértem 36.7-et. Most tartok a 22. napnál.

Legjobb válasz: 12 nap mérésébõl még semmire nem lehet következtetni. Mérj legalább 1-2 ciklust végig, utána már lehet látni, van-e peteérésed, vagy mennyi az alaphõd.

12 nap mérésébõl még semmire nem lehet következtetni. Mérj legalább 1-2 ciklust végig, utána már lehet látni, van-e peteérésed, vagy mennyi az alaphõd.
nos, ennek több oka is lehet. Lehetett akár egy korai ovulációd még a 10 nap elõtt. lehet öszgrogénhiány (javítsatok, ha ezt rosszul írom) és lehet alapból ennyi az alaphõd, ami pajzsmirigy túlmûkõdésre utal. várd meg, míg megjön a menszeszed, hogy akkor mennyi a hõd. ha ilyen magas marad, akkor csináltass egy pajzsmirigy vizsgálatot.
de lehet sok a progeszteronod, szóval, azért jó, hogy mérd, ez nagyon segítség. Ha nem változik, akkor hormonvizsgálat is szükségessé válik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az infokat! Tudom, hogy ebbõl a két hetes mérésbõl nem lehet mindenre következtetni, csak furcsa, hogy nálam ilyen magasan van. A múlt hónapban is mértem egy ideig, menzesz elõtti nap esett le 36.7-re. Babát szeretnénk, félek, hogy baj van akkor. Mérem továbbra is, aztán meglátjuk.


Ha a ciklus első felében (10. napon) felugrott a hőm 3, 6.8-ra, majd újra visszament 36.3-ra, az jelent valamit, vagy nincs jelentősége? Egyébként 13-18 nap között szokott lenni pé-m.

Legjobb válasz: ciklus elsõ felében nincs ennek jelentõsége. viszont ha a 36,3után most majd emelkedni kezd és fent is marad, akkor a 36,3-as nap volt a legtermékenyebb.

ciklus elsõ felében nincs ennek jelentõsége. viszont ha a 36, 3után most majd emelkedni kezd és fent is marad, akkor a 36, 3-as nap volt a legtermékenyebb.
Szerintem erre így nehéz választ adni, NE HARAGUDJ...vannak tüneteid???
A kérdező hozzászólása: sajna nincsenek tüneteim 2 napja barnás folyásom van ez mondjuk minden hónapba van mensi elõtt annyi hogy most kevesebb, és talán annyi hogy jobban megduzzadt a mellem de nem fáj tudom hogy meg fog jönni:-( csak úgy szeretnék már babás lenni
Szia, jajj de aranyos vagy, csak tudod az ide írogatók többsége ezzel a "problémával" kûzd hosszú ideje, többek közt én is sajnos, és hát Te is :( Ehez sok türelem kell, és kiartás, nekem most 12 napja késik és nem merek tesztelni, mert félek az újabb csalódástól :(((
A kérdező hozzászólása: ú én annyi napot biztos nem várnék megölne a kíváncsiság, de remélem, hogy babás vagy sok sikert kívánok:-)
Köszönöm szépen, de sajna volt már ilyen, és ahogy megcsináltam a teszte(ke)t másnap, vagy azután 1-2 nappal hoy felfogtam itt bizony nem lesz bébi elmúltak és meg is jött. Én is drukkolok Neked :)
szia!erree én is kíváncsi lennék, mert nemkem sem megy soha 36, 8 fölé.....soha...és ha baba van sztem akkor sem neked, sem nekem nem megy feljebb, max 1, 2 tizedet még, de az is lehet, hog ymarad 36, 8-36, 7 és nem esik le... az a lényeg, hogy maradjon meg a 36, 8 körül és aha nem esik le akkor lehet baba átlaghõd mennyi?ciklus elsõ felében mennyi szokott lenni?
A kérdező hozzászólása: megmondom õszintén most kezdtem a hmérõzést és nem néztem meg pontosan hogy hogy is kell csinálni és hónapljba mértem akkor 36, 5 körül volt. szerintem most se lettem terhes mert két napja esik a hõm 36, 8 36, 7és fél 36, 7 és szombaton kell megjönnie három napja meg sárgás barna folyásom van ugyhogy jöhet még egy hónap.... csak félek hogy egyáltalán van-e peteérésem

Szerintetek ha a ciklus 19. napjától folymatosan PÁFRÁNYOS A TESZTEM + a hőm is emelkedik az jelenthet kisbabát?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/205881a03f05648c0bd8e5..

Legjobb válasz: Vagy a ciklusoddal van valami probléma, vagy nem jól csinálod a tesztelést. Egy hónapon belül kizárt hogy ennyi pozitív ovu teszted legyen, hacsak nincs valami hormonális problémád. Normál esetben középidõben max két nap a pozitív ovulációs teszt, és ovulációkor páfrányos az ovumikroszkóp is, de az is csak addig amíg ovulálsz! A hõd egyébként egész jó! Az ovulációs tesztjeid mennyire voltak pozitívak? Mit értesz pozitív alatt? Mind a két csík erõsen egyforma volt?

Vagy a ciklusoddal van valami probléma, vagy nem jól csinálod a tesztelést. Egy hónapon belül kizárt hogy ennyi pozitív ovu teszted legyen, hacsak nincs valami hormonális problémád. Normál esetben középidõben max két nap a pozitív ovulációs teszt, és ovulációkor páfrányos az ovumikroszkóp is, de az is csak addig amíg ovulálsz! A hõd egyébként egész jó! Az ovulációs tesztjeid mennyire voltak pozitívak? Mit értesz pozitív alatt? Mind a két csík erõsen egyforma volt?
Nekem is páfrányos volt ovu után is végig a tesztem, még mensi alatt is és sosem lettem babás. :( Nem szabad hinni a páfrányoknak, becsapnak :(
Ja, és a hõm is végig 37, 2 volt :( mégsem lettem babás
Én a hõmérsékletem sosem mértem, csak a páfrányokat vártam. sokáig nem volt, majd Norcolut és Closty után lett egyszer egy hónapban kb 2 napig, de nem lettem terhes, majd utána a köv hónapban 1 napig és utána rá 3 nappal lettem terhes...egyébként terhesség alatt is megnéztem többször kíváncsiságból, hogy mit mutat és tényleg páfrányos volt...úgyhogy miért ne lehetnél terhes....de egy teszt többet mondana.
a beágyazódástól mutatná, ha mutatná a páfrányokat, de ehhez a 19-ik ciklusnap még kevés, a megtermékenyítéstõl kb a 9-10-ik naptól látszódna. Elméletileg ugyanúgy lehet ezzel is "jósolni" mint az ovutesztekkel.

Ha nincs peteérés is megemelkedik a hő? A ciklusom 13. napjától a hőm 36, 8 fok felett van, azonban az ovuálciós mikroszkóp még a ciklus 16 napján sem mutat peteérést. mi lehet ennek az oka?

Legjobb válasz: Biztos hogy nincs peteérésed? Nézték uh-al? Mert nekem is emelkedik a hõm, de a petéim nem igazán akarnak megérni és megrepedni.Lehet hogy valami gond van velük. Beszéld meg az orvosoddal.

Biztos hogy nincs peteérésed? Nézték uh-al? Mert nekem is emelkedik a hõm, de a petéim nem igazán akarnak megérni és megrepedni.Lehet hogy valami gond van velük. Beszéld meg az orvosoddal.
szerintem inkább tesztet vegyél, ovu tesztet, az megbízhatób, mint a mikroszkóp, igaz, hogy drágább, de megéri. És én úgy tudom, hogy a hõ, ha nincsen pé nem emelkedik meg, hiszen ezért találták ki a hõmérõs módszert, hogy így is tudd magadat ellenõrizni.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Ha még nem volt 37. 0 a hőm az jót jellent 27. ciklusnapon? (29-33 napos ciklusok)

tudom hogy ez még nem biztosíték a terhességre,csak kíváncsi lennék a véleményetekre.2 hónapja mérem a hőm.

Legjobb válasz: ha folyamatosan fent van, az jó. mennyi volt az elmúlt napokban?

ha folyamatosan fent van, az jó. mennyi volt az elmúlt napokban?
A kérdező hozzászólása: 36.3-ról 36.75-re nõtt 4 nap alatt

Az normális, ha a ciklusom 7. napján, (miközben ma van az utolsó mensi napom) nagyo vissza esik a hőm?

Eddig 36,8-37,3 között mozgott,(tegnap előtt 37,3-teganp 37,2) és ma 36,4 lett! Most ez mitől van? Peteérés lehet? Vagy csak most megy le alap állapotba?

Legjobb válasz: most van alapállapotba

most van alapállapotba
A kérdező hozzászólása: Köszi! Hát remélem nem is fog már feljebb menni, csak peteérés után! :)

Az nem baj ha a ciklusom 19. napján már 37re felment a hőm 20 napon 36.9 és ma reggelre meg 36.7lett?

A ciklusom 16. napján volt a tüsz?repedésem, ovutesztet is használok azért tudom. Kérlek válaszoljatok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!