Találatok a következő kifejezésre: Ha az ciklusban a (313 db)

Teherbe lehet esni a ciklus 18. napján ha az ovu a 15. napon volt a ciklus.hu szerint? Mennyi az esély?

Legjobb válasz: A ciklus.hu csak egy gép. Ha szerinted nem akkor volt, vagy figyeled magadon a jeleket, akkor persze, hogy lehet. De ha tényleg 15. napon volt, akkor nem túl esélyes.

A ciklus.hu csak egy gép. Ha szerinted nem akkor volt, vagy figyeled magadon a jeleket, akkor persze, hogy lehet. De ha tényleg 15. napon volt, akkor nem túl esélyes.
Szia!Igaza van az elsõ válaszolónak!Én is használom a ciklus. hu-t de nekem nem akkor van ovum amikorra jelzi, hanem 3-4 nappal késõbb!Abból tudom, hogy ovukor nekem nagyon sok tojásfehérjés folyásom van.Úgyhogy még bármi megtörténhet! :)
és elõfordulhat az is h mind2 petefészkedben érésnek indul egy egy petesejt...elõbb lesz a 2petéjû ikrek....használj inkább gumit a számolgatás helyett
Nekem a ciklus 23.-ik napján sikerult teherbe esnem. Meg sem fordult a fejunkben, hogy ez megtörténhet... Most 20 honapos a lányom...

Mennyire pontos ha az ovulációmat a ciklus hu. n számoltam ki?

Legjobb válasz: Szia! A gép automatikusan kiszámolja, ha már elegendõ ciklust felvittél....szerintem...tapasztalat...téved plusz/minusz 1-1 napot. Sok szerencsét

Szia! A gép automatikusan kiszámolja, ha már elegendõ ciklust felvittél....szerintem...tapasztalat...téved plusz/minusz 1-1 napot. Sok szerencsét
Rendszeres ciklusnál jó csak. Ha már rendszertelen, nem mûködik. Akkor jön az ovu teszt.
Rendszeres ciklusnál jó.Nekem rendszertelen, így nem jött be a számolgatás.Ha a hõdet is irogatod, úgy jobb lesz.

Ha az ciklusom 10. napjától 19. napjáig mindennap együtt voltunk, előtte-után 2 naponta, akkor jó esélyeim vannak a teherbeesésre?

Előző ciklusom 29 napos volt. 2. hónapja próbálkozunk. Eddig nem használtam ovu tesztet és nem is hőmérőztem.

Legjobb válasz: Szia,remélem jo esély mert mi is így vagyunk eggyutt.Most kipotoltam ovutesztel meg homérozok.:)

Szia, remélem jo esély mert mi is így vagyunk eggyutt.Most kipotoltam ovutesztel meg homérozok.:)
Persze van. Ha a vérzés elsõ napját veszed 0-nak, akkor a 14-edik napon kell teherbe esni, általában :)
A kérdező hozzászólása: Bízom benne! :) Te mikorra nem várod? Én 01.20. körül.

Ha az inszemináció a ciklus 12. napján volt, akkor onnan kell számolni a második felét?

vagy rendesen mintha a 15-16. napon csinálták volna?Nem tudom honnan kell számolni mert ha onnan akkor ma kellene nem megjönnie ha viszont rendesen akkor hétf?n.Izgulok.Ma amúgy 16 nappal vagyok inszem után,tesztet nem csináltam még várok.Köszönöm a válaszokat el?re is.

Legjobb válasz: Nekem mindig az inszemináció után 14 nappal kellett vérvételre mennem, akárhanyadik napon csinálták. Szerintem 16 nappal utána már teszt is kimutatná. Azt nem tudom, hogy szedsz-e valamilyen gyógyszert. Nekem kellett szedni az inszemináció után utrogestant. Ha Te is szedsz valamit (ilyet, vagy duphastont), akkor elvileg attól sem jön meg, még ha nincs is terhesség. Azt nem értem, hogy ha a 12. napodon csinálták és ez 16 napja volt, akkor ez már a 28. napod, nem? Akkor miért csak hétfõn kellene megjönnie?

Nekem mindig az inszemináció után 14 nappal kellett vérvételre mennem, akárhanyadik napon csinálták. Szerintem 16 nappal utána már teszt is kimutatná. Azt nem tudom, hogy szedsz-e valamilyen gyógyszert. Nekem kellett szedni az inszemináció után utrogestant. Ha Te is szedsz valamit (ilyet, vagy duphastont), akkor elvileg attól sem jön meg, még ha nincs is terhesség. Azt nem értem, hogy ha a 12. napodon csinálták és ez 16 napja volt, akkor ez már a 28. napod, nem? Akkor miért csak hétfõn kellene megjönnie?
A kérdező hozzászólása: Mert nekem 31-32 naposak a ciklusaim egyébként.Utrogestant szedek azt írták fel.csak azért nem értem mert ugye norm.esetben ciklus közepén van peteérés, én gonal-f injekciót és clostylbegitet szedtem ettõl nõttek meg akkorára a peték hogy tüszõrepesztõ szurit kaptam 11.napon, 12.napon pedig inszem volt.Nem merek még tesztelni.
Én is ezeket a gyógyszereket kaptam. Onnantól kezdve, hogy stimulálnak szerintem értelmezhetetlen a ciklus fogalma. Nincs olyan, hogy mikor kellene megjönnie. Ha terhes vagy folytatni kell az utrogestant, ha nem vagy terhes akkor abba kell hagyni, lesz egy megvonásos vérzésed és kezdõdik minden elölrõl. Nem kell vérvételre visszamenned? Szerintem tesztelj nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: Nem kell vérvételre mennem.Pont az elõbb olvastam a következõt: stimulált ciklusnál nem szabad figyelembe venni a normál ciklust, a tüszõrepesztõ beadása után 24-36 órával megreped a tüszõ, onnan 14 napra nem kéne megjönnie.Hát nem tudom hogy teszteljek-e.Félek 4 éve próbálkozunk, 2.inszeminációnk volt.
Tesztelj! Megértelek. Nekünk 6 év után sikerült a 3. inszemináció. Akkor neked az elsõ inszemináció után megjött úgy, hogy még szedted az utrogestant?
A kérdező hozzászólása: Az elsõ inszemináció után duphastont kaptam, de rendesen megjött.Most nem tudom mi lesz.Hát lehet ráveszem magam és veszek tesztet.Nekünk ha ez nem sikerül nem lesz több inszeminációnk, mert nem vár a dokim.Az egyik petevezetõm teljesen el van záródva, így kapásbóól lecsökken az esélyünk.ha ez sem sikerül, akkor kaáli-lombik program :((
Akkor szorítok. Majd írd meg mi volt.

Honnan számoljam a ciklusom 3. napját, ha az nem a megszokott módon jön meg? Vizsgálathoz kellene! Fontos!

5napig barna folyásom volt. 5.nap este kis piros vérzés váltotta fel. Ma: a második nap, hogy néha vérzek barnát, elég gyengén.

Legjobb válasz: Nekem is ez volt a gondom. Vérzés elõtt 3 napos barna paca volt csak. Én is feltettem ezt a kérdést és azt írták, a piros nap számít elsõ napnak. Nagyon sürgõs a vizsgálat? Ha nem , akkor próbáld ki a premens tablettát 1-2 hónapig. Vény nélkül kapható. Nekem utána rendesen megjött és nem volt több barnázás. Hormonvizsgálatra küldtek engem is - PCO-m van. Az eredmény használhatatlan lett, mert közben terhes lettem.

Nekem is ez volt a gondom. Vérzés elõtt 3 napos barna paca volt csak. Én is feltettem ezt a kérdést és azt írták, a piros nap számít elsõ napnak. Nagyon sürgõs a vizsgálat? Ha nem , akkor próbáld ki a premens tablettát 1-2 hónapig. Vény nélkül kapható. Nekem utána rendesen megjött és nem volt több barnázás. Hormonvizsgálatra küldtek engem is - PCO-m van. Az eredmény használhatatlan lett, mert közben terhes lettem.
A kérdező hozzászólása: Köszi, remélem ma már megkezdõdik a piros. Akkor mától számolom a napokat. Nagyon gratulálok, hogy sikerült a baba :D Nagy adag reményt adott a kis történeted nekem is! Úgy is szörnyû álmaim vannak mostanában. A talált babámat félek, hogy ellopják. Az örökbe fogadott már az elsõ nap meghal, mert nem vagyok képes vigyázni rá... Köszi a választ, minden jót!

Ha az első a 3. , és a 4. ciklus napon alacsony a hőm utána magas akkor nem lehetek babás? (7 napos menszesz)

Legjobb válasz: szerintem fogalmazd át a kérdést mert lehet én hülye vagyok de nem értem!

szerintem fogalmazd át a kérdést mert lehet én hülye vagyok de nem értem!

Ha azt mondja a doki, hogy várjak a következő ciklusig, akkor már a 22. napon védett vagyok? Beveszem a 21. szemet, 22. nap már lehet gumi nélkül szeretkezni? Lindynette20

Legjobb válasz: Szia! Szedd be a 21 szemet, hagyj ki egy hetet, ahogy kell. Ezalatt nyilván megjön a vérzésed. Utánna kezd el a következõ levelet. Ha abból legalább egyet már bevettél, tutira mész. :)

Szia! Szedd be a 21 szemet, hagyj ki egy hetet, ahogy kell. Ezalatt nyilván megjön a vérzésed. Utánna kezd el a következõ levelet. Ha abból legalább egyet már bevettél, tutira mész. :)

Ha valakinek rövidebb a menstruációs ciklusa az kevésbé termékeny?

21 nap

Legjobb válasz: Nem, miért lenne kevésbé termékeny? Ha van ciklusa, akkor vélhetõen peteérése is, sõt, neki eszerint még gyakrabban, mint a 28 vagy 32 napos ciklussal rendelkezõ nõknek. A teherbe esés viszont annyi mindentõl függ még ezen kívül, hogy biztosat mondani nem lehet.

Nem, miért lenne kevésbé termékeny? Ha van ciklusa, akkor vélhetõen peteérése is, sõt, neki eszerint még gyakrabban, mint a 28 vagy 32 napos ciklussal rendelkezõ nõknek. A teherbe esés viszont annyi mindentõl függ még ezen kívül, hogy biztosat mondani nem lehet.
Igen vannak rendkívüli peteérések és ugyanugy teherbe lehet esni
Igen, lehet. Èn ovu tesztelek és nekem a mùlt hònapban volt a ciklusom 6.-ik napján egy spontán és a 15-16. Napon a normàl peteérésem :-)

Ha egész ciklus alatt csak a cickafark teát iszom az baj?

Azért mert nem tudom mikor van peteérésem és ha elkezdem inni a palástf? teát(lehet hogy peteérés el?tt)azzal bekeverek és nem tudok teherbe esni utána.Mert hallottam hogy a palástf? tea összehúzza a méhet és nem tudja feljuttatni a katonákat.

Legjobb válasz: de ha mérnél hõt és lh tesztelnél vagy elmennél ciklus monitorra tudnád mikor van pé.

de ha mérnél hõt és lh tesztelnél vagy elmennél ciklus monitorra tudnád mikor van pé.
Megkérdezhetném, hogy miért nem tudod mikor van pé.-d?
mérd a hõdet az nagyon sokat segít
a kérdésedre a válasz: (én úgy tudom, hogy) nem baj. Fito-ösztrogént tartalmaz, ami a ciklus elsõ felének a hormonja, de ha rendben van a progeszteron termelés, akkor nem kavar be. ha meg terhes leszel, akkor a tested is elkezdi ezerrel megit termelni az ösztrogént (is). az én véleményem az, hogy idd kb. két hétig, aztán nyugodtan hagyd abba, akkor is, ha nem kezdesz el mást inni (én is így csinálom, mert nem mérem a hõmet ebben a ciklusban, tehát a palástfûvel nem akartam bekeverni. mellesleg a doki azt mondta, hogy így is rendben van a nyálkahártyám :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!