Találatok a következő kifejezésre: Ha az ciklusban (329 db)

Ha az ciklusom 10. napjától 19. napjáig mindennap együtt voltunk, előtte-után 2 naponta, akkor jó esélyeim vannak a teherbeesésre?

Előző ciklusom 29 napos volt. 2. hónapja próbálkozunk. Eddig nem használtam ovu tesztet és nem is hőmérőztem.

Legjobb válasz: Szia,remélem jo esély mert mi is így vagyunk eggyutt.Most kipotoltam ovutesztel meg homérozok.:)

Szia, remélem jo esély mert mi is így vagyunk eggyutt.Most kipotoltam ovutesztel meg homérozok.:)
Persze van. Ha a vérzés elsõ napját veszed 0-nak, akkor a 14-edik napon kell teherbe esni, általában :)
A kérdező hozzászólása: Bízom benne! :) Te mikorra nem várod? Én 01.20. körül.

Szerintetek, ha a ciklus 23-24. napján történt volna az esemény rá 13 napra lenne átlag 13 mm-es petezsák, szikhólyaggal? Az korábbi teherbeesésre utal nem? Átlag 28-as ciklusaim vannak.

Legjobb válasz: Nem akarok hülyeséget írni, de ha 28 naposak a ciklusaid, akkor a felénél 14.napon volt peteérésed. Ha akkor együtt voltál a pároddal és találkozott a petéd a spermájával, akkor onnan még ha jól tudom 10 nap a beágyazódás. Tehát a 23-24. napon történt az esemény akkor már terhes lehettél. Szerintem korábbi teherbeesésre utal. Miért nem mész el orvoshoz õ biztos megtudja mondani biztosra.

Nem akarok hülyeséget írni, de ha 28 naposak a ciklusaid, akkor a felénél 14.napon volt peteérésed. Ha akkor együtt voltál a pároddal és találkozott a petéd a spermájával, akkor onnan még ha jól tudom 10 nap a beágyazódás. Tehát a 23-24. napon történt az esemény akkor már terhes lehettél. Szerintem korábbi teherbeesésre utal. Miért nem mész el orvoshoz õ biztos megtudja mondani biztosra.
A kérdező hozzászólása: Voltam 12-én, de õ nem erõsítette meg mert csak 7 napja késett akkor. Uh-on mondták a 13 mm-es petezsákot. Orvos csak 22-én fog látni. Csak biztosra akartam menni, mert irigylem azokat akik annyira pontosan tudják mikor történt meg a nagy esemény. Félidõben is voltunk együtt, többször is. És mikor meg kellett volna jönnie volt egy barna pöttyöm, gondolom akkor ért véget a beágyazódás, és ha a ciklus 23-24.napján lett volna sikeres az együttlét akkor még nem ágíazódott volna be. Gondolom.

Ihatom a ciklus második felében a palástfű teát, ha az elsőben nem ittam a cickafarkot?

Két hónappal ezelőtti ciklusnál a 21. napi hormonlabor eredményem alacsony progeszteron szintet mutatott (6.1) Mutattam az eredeményem orvosnak, ő csak annyit mondott, hogy abban a hónapban valószínűleg nem volt peteérésem; előfordul az ilyen... Nem adott rá semmit, viszont engem azóta sem hagy nyugodni a dolog. Gondoltam, legalább a palástfű teát kipróbálnám... (1 éve próbálkozunk sikertelenül.)

Legjobb válasz: Nyugodtan idd,ha 28 napos a ciklusod,akkor a 15. naptól!Aztán majd folytatod a cickafarkfû teával,ami amúgy szerintem fontosabb a ciklust illetõleg,szóval a palástfû teával nem tudsz bajt csinálni,ha elötte nem ittad a másikat!

Nyugodtan idd, ha 28 napos a ciklusod, akkor a 15. naptól!Aztán majd folytatod a cickafarkfû teával, ami amúgy szerintem fontosabb a ciklust illetõleg, szóval a palástfû teával nem tudsz bajt csinálni, ha elötte nem ittad a másikat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsot!

Teherbe lehet esni a ciklus 18. napján ha az ovu a 15. napon volt a ciklus.hu szerint? Mennyi az esély?

Legjobb válasz: A ciklus.hu csak egy gép. Ha szerinted nem akkor volt, vagy figyeled magadon a jeleket, akkor persze, hogy lehet. De ha tényleg 15. napon volt, akkor nem túl esélyes.

A ciklus.hu csak egy gép. Ha szerinted nem akkor volt, vagy figyeled magadon a jeleket, akkor persze, hogy lehet. De ha tényleg 15. napon volt, akkor nem túl esélyes.
Szia!Igaza van az elsõ válaszolónak!Én is használom a ciklus. hu-t de nekem nem akkor van ovum amikorra jelzi, hanem 3-4 nappal késõbb!Abból tudom, hogy ovukor nekem nagyon sok tojásfehérjés folyásom van.Úgyhogy még bármi megtörténhet! :)
és elõfordulhat az is h mind2 petefészkedben érésnek indul egy egy petesejt...elõbb lesz a 2petéjû ikrek....használj inkább gumit a számolgatás helyett
Nekem a ciklus 23.-ik napján sikerult teherbe esnem. Meg sem fordult a fejunkben, hogy ez megtörténhet... Most 20 honapos a lányom...
Szerintem a ciklust nem befolyásolja.Igaz, nekem egy hónap szedés után nem jött meg, de azért, mert terhes lettem.

Az gond lehet teherbeesés szempontjából, ha a ciklus 9-10. napján van peteérés és 28-29 napos a ciklusom?

Legjobb válasz: Nekem már 23 éve 28-29 naposak a ciklusaim, és van két gyerkõcöm, mind a kettõ a 9-10.napon fogant :) Nem gond!!! :)

Nekem már 23 éve 28-29 naposak a ciklusaim, és van két gyerkõcöm, mind a kettõ a 9-10.napon fogant :) Nem gond!!! :)
A kérdező hozzászólása: eddig soha nem próbálkoztunk akkor, mindig megvártuk a 13. napot, de múltkor pl. a 8. napomon volt. de nagyon furcsa, hogy épp, hogy csak elmúlik a mensi és már peteérés jön.
Szerintem nem baj, sõt, sokkal jobb, mint akinek a második felében van, mert ott túl kevés az idõ a beágyazódásra. Nekem pl. a 17. napon volt 28 napos ciklusokkal, és aggódtam, de szerencsére nem volt gond...
Igen vannak rendkívüli peteérések és ugyanugy teherbe lehet esni
Igen, lehet. Èn ovu tesztelek és nekem a mùlt hònapban volt a ciklusom 6.-ik napján egy spontán és a 15-16. Napon a normàl peteérésem :-)

Az ugye nem baj, ha a ciklus elején ugrál a hő?

Ciklusom 7. napján vagyok, és most úgy indult a ciklusom, hogy kicsit ugrál: egyik nap 36,5, másik nap 36,7. Tegnap este kis ideig szurkálós érzésem volt, meg most is az van még néha meg feszít is kicsit. Ovulációnak még nagyon korai lenne, mert kb. a 15. nap környékén szokott lenni mindig. Ugye nem baj, hogy most ilyen ugrálóson indul?

Legjobb válasz: egyáltalán nem baj, nekem is ilyen a hõm a ciklus elején az a lényeg, hogy a ciklus 2. felében már ne ugráljon (1-2 tized változás belefér) és az alaphõnél magasabb legyen, akkor biztos lehetsz benne, hogy volt ovud

egyáltalán nem baj, nekem is ilyen a hõm a ciklus elején az a lényeg, hogy a ciklus 2. felében már ne ugráljon (1-2 tized változás belefér) és az alaphõnél magasabb legyen, akkor biztos lehetsz benne, hogy volt ovud
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. És amúgy az normális, hogy már kb. 1 héttel ovuláció elõtt vannak szurkálások néha meg hasonlók?
elsõ vagyok: nekem ovu elõtt kb. 4-5 nappal szokott kezdõdni a szurkálás, bár olyan is van, amikor csak elõtte 1-2 nap... szóval nálam változó, de volt ilyen is- olyan is már
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Hát ha minden igaz, nekem még 1 hetem van az ovulációmig, nagyon remélem, hogy nem fog hamarabb megtörténni...mert szeretném ha nem késnénk le!

Hormonvizsgálathoz vérvételre a 3-ik és a 21-ik napon kell mennem! Egy cikluson belül kell mennem? Vagyis elöször a 3-ik napon? És ha az szombat akkor jo ha pénteken megyek?

Legjobb válasz: Igen, egy cikluson belül kell. Én úgy gondolom, hogy a 21.napnál nem probléma ha elõbb mész, de a 3.napot kérdezd inkább meg, mert ott lehet, hogy azt mondják, hogy menj az 5.-en (ha a 3. az szombat).

Igen, egy cikluson belül kell. Én úgy gondolom, hogy a 21.napnál nem probléma ha elõbb mész, de a 3.napot kérdezd inkább meg, mert ott lehet, hogy azt mondják, hogy menj az 5.-en (ha a 3. az szombat).
Igen, egy cikluson belül kell, mert például így derül ki a progeszteron értékedbõl (a kettõbõl), hogy volt-e abban a ciklusban peteérésed. Egész pontosan így vannak a vérvételek: az elsõt 3-5. napig levehetik, a másodikat 21-24-ig.
Ja, azt kifelejtettem, hogyha szombatra esik a 3. napod, akkor inkább hétfõn, azaz az 5. napon menj.
Bocsánat, hogy kérdezek, de milyen hormonokat néznek neked most?
A kérdező hozzászólása: Bocsi, nem voltam net közelben.Szoval, nekem a 21-ik nap szombat!Akkor elötte péntek, vagy utánna hétfõ?A 3-ik napon:TSH, LH, FSH, PROL, E2, PGN, TTE, SHBG, DHEAS, a 21-ik napon:PROL, PGN
Utána, hétfôn menj. 21. napon szoktak progeszteront is nézni.
Bocs, most nézem a PGN gondolom a progeszteron :) Nem szóltam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!