Találatok a következő kifejezésre: Ha az azt mondta minden (169 db)

Szerintetek, ha a prosti, akiel elvesztettem a szüzességemet azt mondta, hogy majd jöhetek máskor is, akkor az azt is jelentheti, hogy talán mégsem vagyok olyan ronda fiú, mint ahogyan gondoltam eddig?

Meg amúgy kérdezgetett is rólam és azt is megkérdezte, hogy nem volt még barátn?m, me hogy-hogy nem volt. Meg tök rendes is volt velem meg minden, én komolyan azt hittem, hogy undorodva fog, gorombán meg utálatosan gyorsan lezavarni, de nem is, tök jól beleadott mindent és tényleg rendes volt velem, pedig én annyira nem vagyok a lányok álma küls?re, sajnos. :S

Legjobb válasz: Azért mondta hogy menj legközelebb is mert akkor fizetsz is, nem a két szép szemedért mondta sajnos. Ha csak iugy lezavar volna undorral akkor tuti nem térnél vissza hozzá. Tudod nem mész abba az étterembe hol bunkó aponcér hiába jó a kaja hanem abba mész ahol a kiszolgálás is jó. Azért volt kedves veled hogy jo élmény legyen és ujra vissaz menj és keressen vele pénzt. Ebböl él.

Azért mondta hogy menj legközelebb is mert akkor fizetsz is, nem a két szép szemedért mondta sajnos. Ha csak iugy lezavar volna undorral akkor tuti nem térnél vissza hozzá. Tudod nem mész abba az étterembe hol bunkó aponcér hiába jó a kaja hanem abba mész ahol a kiszolgálás is jó. Azért volt kedves veled hogy jo élmény legyen és ujra vissaz menj és keressen vele pénzt. Ebböl él.
nem azért mondta mert Adonisz lennél, meg mert titkos szeretõnek óhajtana téged, hanem mert könnyû kuncsaft voltál---> valszeg udvarias, tiszta, nem voltak idióta kívánságaid(mint nekem szokott:DD), pontosan fizettél, nem alkudtál a végén.
Egyik ismerõsöm, aki str..i, mesélte, hogy a qrvák mindig elõadják, hogy mennyire élvezik a szexet a férfival, nagyon kedvesek velük, de amikor a pasi elhúz, röhögnek rajtuk és kibeszélik õket...ennyit errõl, srácok, jó reggelt.
ez üzlet kell neki a pénzed ha kedves veled visszajársz és az neki pénz
Nem akarlak lelombozni, de kérdeznék valamit: Mekkora borravalót adtál neki?
A férfiak ilyen buták? :o
Mit foglalkozol vele? k.urva az k.urva. kurd szanaszét azt szarni bele hogy mi a véleménye.... majd én is így fogok tenni ha lesz kis pénzem, mivel elég szegény vagyok és ez miatt nem lehet rendes csajom. 20 f. Nyugodtan csináld amit elkezdtél legalább nem kell görcsölgetni a sok szaráságon ami a barátnõvel jár.
Az egyetemisták ravaszak. A lány meg nagyon jól tudja mit kell mondani egy fiúnak hogy visszajárjon hozzá és tejeljen. Nem hiszem hogy többet akarna. Esetleg élvezte? Mert ha elélvez egy nõ akkor érez is valamit még ha pillanatnyi is a dolog
A kérdező hozzászólása: Szerintem még olcsón is kijöttem, ahhoz képest meg fõleg, hogy lakásos, igényes, egyetemista bombázóról van szó.
Figyelj: Egyrészt tényleg pénzért csinálja, ha vissza jársz hozzá, az neki csak jó. Másrészt ha olyan ronda lettél volna, lehet el se vállal. Feltehetõleg nem vagy olyan csúnya, mint amilyennek hiszed magad, csak az önbizalmad nagyon kicsi.
az azt jelenti kell a pénzed
Lehet, hogy csak nem akar százezer pasival kúrni pályafutása közben, hanem inkább visszatérõ vendégeket gyûjt, akik nem bunkók, és fizetnek rendesen. Téged is ebbe a "megtisztelõ" kategóriába rakott, örülj neki, de azért ne szálljon a fejedbe, nem jelent semmit. 31F
Ha azt mondta, hogy minden rendben, akkor nyugodj meg!A cisztát látni lehet UH-on!

Mit kell tennem, hogy ne verhessenek át, ha olyan házat szeretnék venni, ami hitelben úszik? A szomszéd ugyanazon a házszám alatt van, mint ez a ház, így ha én gondolom mondták: " kellene A-B-síteni". Még mindig kell adózni, ha az ember házat vesz?

Ha veszek egy házat mi a teend?m, hogy ne vágjanak át? A hitelt a vételárból egyenlítik ki. Csepel Királyerd? nem jó hely? Este kés?n nem kell félni? Mit kell tennem, hogy ne verhessen át semmiféle szempontból???

Legjobb válasz: Elég lett volna kiemelni a kérdésedet, nem kellett volna kiírni újra ugyanazt. Ahogy korábban többen is írták már, keress egy ügyvédet mindenképpen! A jelenlegi tulaj tartozása nem terhelhet sehogyan sem, mivel csak úgy tudja egyáltalán eladni a lakást, ha ki van fizetve a tartozás. Az A-B-sítés külön pénzbe kerül, errõl is érdeklõdj az ügyvédnél bõvebben. Adózni még mindig kell a lakásvásárlás után. A gyerekekre semmilyen támogatást nem kapsz az államtól (megszûnt a szocpol), maximum a kerültei önkormányzatnál lehet megérdeklõdni, hogy adnak-e esetleg valami támogatást, de ne nagyon számíts rá.

Elég lett volna kiemelni a kérdésedet, nem kellett volna kiírni újra ugyanazt. Ahogy korábban többen is írták már, keress egy ügyvédet mindenképpen! A jelenlegi tulaj tartozása nem terhelhet sehogyan sem, mivel csak úgy tudja egyáltalán eladni a lakást, ha ki van fizetve a tartozás. Az A-B-sítés külön pénzbe kerül, errõl is érdeklõdj az ügyvédnél bõvebben. Adózni még mindig kell a lakásvásárlás után. A gyerekekre semmilyen támogatást nem kapsz az államtól (megszûnt a szocpol), maximum a kerültei önkormányzatnál lehet megérdeklõdni, hogy adnak-e esetleg valami támogatást, de ne nagyon számíts rá.
Olvastam már az elsõ kérdésedet is : 20 millióért én nem vennék Csepelen házat!!! Menj ki Királyerdõre este 9 tájban és magad is meglátod, milyen a közbiztonság... Nézz körül, milyenek a szomszédok?... Milyen a közlekedés?... Vannak a közelben boltok, iskola, óvoda ?... Ha lakást vagy házat akarsz venni és kinéztél egy neked tetszõt, akkor az elsõ lépés : kérd ki a Földhivatalból az ingatlan Telekkönyvi Lapját! (Ezen be van jegyezve a tartozás, a tulajdonos, széljegyzetek, stb.) Második lépés : menj el egy ügyvédhez!!! A cserépkályhás fûtést házilag max. olajkályhás fûtésre tudod korszerûsíteni... Szakember 2 hét alatt központifûtést tud építeni 300-400ezer Ft-ért... (Kérj árajánlatokat fûtésszerelõktõl.) Ezt érdemes szakemberrel csináltatni, mert a gázzal nem lehet barkácsolni!
A kérdező hozzászólása: Oké, elnézést! Adózni kell a lakásvásárlás után? Nemcsak az eladás után? 20 millióért miért nem vennétek Csepelen házat? A közbiztonság valóban nem olyan, mint Békásmegyeren. Békásmegyeren sajnos csak panelek vannak, amibe ha nincs fûtés, akkor is magas a fûtésszámla, de Békás azért tetszik, mert a 12 éves Fiam egyedül tud jönni-menni az iskolából és olyan kis kisvárosi. A medencés szomszédok a luxus villákkal és luxus autókkal Csepel Királyerdõben sem rosszak.
Nem teljesen adó, lakásvásárlási illetéknek hívják. Egy 20 milliós ingatlan után 720.000 Ft lesz kb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.
Ha Te is hitelbõl szeretnéd megvásárolni ezt az ingatlant, akkor nem elég, hogy ügyvédhez fordulsz, mert ettõl még sajnos sok buktatója lehet ennek a vásárlásnak. 1. A tulajdoni lapról még egyáltalán nem fogod megtudni, hogy mennyi jelenleg a teher az ingatlanon, az csak irányadó érték. A banki tartozást úgynevezett tartozás kimutatással lehet kimutatni, amit a hitelt nyújtó banktól lehet kikérni. Egy ilyen kimutatásban benne van az aktuális tartozás forintban kimutatva a hitel lezárásának díjával együtt, ami lehet 2-4% is! 2. Ha végrehajtás is van az ingatlanon, akkor nem árt körbejárni, ennek lezárása mibe kerül, és azt is lényeges lenne megtudni, egyéb tartozásokat halmozott-e fel a tulaj, amit szintén ráterhelhetnek menet közben az ingatlanra. (Közüzemek, adótartozás) 3. Az egyik legfontosabb, hogy a saját hitelképességedet kellene megvizsgálni az ingatlan hitelezhetõségével együtt a mostani hitelezési szabályok szerint! (Ebben ügyvéd nem tud segíteni, mert nem ez a szakterülete.) Célszerû megérdeklõdni a tulajtól, hogy mennyire becsülte anno a bankja az ingatlant, mert ez jó kiindulási alap egy új hitelhez. Érdemes kikérni több bank véleményét is a tulajdoni lap, a régi becslés és a saját adataid alapján, hogy adnának-e hitelt neked a vásárláshoz és kb mennyit. Az, hogy jelenleg is hitel van a házon, nem biztosíték arra, hogy most is adnának ugyanannyi hitelt rá, mint amennyi tartozás van ráterhelve az ingatlanra. Ha valóban meg szeretnéd tudni, hogy mik az esélyeid ennek az ingatlannak a megvásárlásához, akkor szívesen segítek. Egy ingyenesen dolgozó hiteltanácsadó.
Az elõzõ válaszoló vagyok (a hiteltanácsadó) Ha a Tulajdoni lapon osztatlan közös tulajdon van bejegyezve a szomszéddal, akkor amikor a mostani tulaj hitelt vett fel, (csak úgy kapott hitelt) készítettek a szomszéddal egy úgynevezett használati megosztást, megállapodást, amit feltétlenül kérj el. Ez a megállapodás rád nézve is érvényes, de a hitel miatt újat célszerû írni, amiben már Te állapodsz meg a szomszéddal. Neked lakóingatlan szerzésénél illetéket kell fizetni (4 mill ft után 2%, az afölötti rész 6%-a), amit az illetékhivatal szab ki, az eladónak meg jövedelemadót, ha nem felel meg a mentességi szabályoknak.
Nézzük sorjában: Ha 2 éve eladtatok egy ingatlant, akkor az adóbevallásodban fel kellett volna ezt tüntetni. Adózás szempontjából számít, hogy mióta volt a tulajdonotokban ez az ingatlan és hogy ki az a "mi", kivel volt közös a tulajdon. Ezeket a dolgokat és az utolsó kérdéseidet is egy adószakértõvel érdemes lenne tisztáznod, mielõtt az APEH megbüntet. Buktatója lehet pl ennek a vásárlásnak, ha Te kiadod a vételárra szánt pénzt az eladónak, aki viszont nem teljesít és nem fogja kifizetni a tartozásait. Ez ellen nem véd téged az adásvételi, mert hiába írod neki elõ, ha megteheti, hogy nem tehermentesíti az ingatlant. Kizárólag te járhatsz rosszul, mert a pénzt már odaadtad, viszont Õ esetleg másra költi, mint amiben megállapodtatok Én a helyedben nem adnék ennek az eladónak egy fillért se a kezébe, inkább mennék vele mindenhová, ahol tartozik, vagy megbíznék egy normális személyt/ügyvédet, aki ezt vállalja és mindenhol kifizetném a tartozást egy-egy tartozás megszüntetõ okirat fejében. A banki tartozás kimutatást csak a hitelt felvevõnek adják ki, de Te ragaszkodj hozzá, hogy kikérje és bemutassa. (Pár ezer forintba kerül.) 20 milla hitel nem kevés, nem mindegy, milyen devizanemben kapta. Ha CHF, akkor sajnos a tartozása sok millával több is lehet, mint amit felvett az erõs árfolyam emelkedés miatt. Ezekre nagyon oda kell figyelni. Sajnos az ingatlanközvetítõk zöme a hitelekkel egyáltalán nincs tisztában, nem tudják a buktatókat. A lezárási díjat hiába kellene az eladónak fizetni, ha pl a tõled kapott vételár ezt nem fedezi, mert esetleg a 20 millás tartozás jelenleg már 25 mill ft-ra ment fel. A régi használati megosztást mindenképpen kérd el az eladótól és nézesd meg egy ügyvéddel. A helyedben újat íratnék, amiben már Ti állapodtok meg a szomszéddal. Osztatlan közös tulajdon esetén a Használati Megállapodás nem feltétlenül érdekli a Földhivatalt. Ilyesmit bejegyeztetni pénzbe kerül és pl társasházzá lehet nyilváníttatni elõtte az ingatlant és csak akkor történik meg a tulajdonrészek arányában történõ bejegyzés. Kérdezz rá az ügyvédedre, de még jobb, ha a Földhivatalban érdeklõdsz. Gondolom egy vagyonjogi szerzõdéssel ki lehet kötni, hogy az élettársad ne tarthasson se most, se késõbb jogot az ingatlanra, de ebben az ügyvédek tudnak segíteni. Nem tudom megmondani, hogy Csepel Királyerdõ jó hely-e, mert nem ismerem.


Konditerembe járok. Eddig minden nap mentem, de a haverom azt mondta ha pihenek egy napot mindíg, akkor hatásosabb lesz. ( mert pihenés közben lesz nagyobb az izom) mit tegyek?

én nem értek hozzá ezért örülnék ha valaki aki jobban otthon van a dologban segítene.

Legjobb válasz: Nem akkor nõ az izom, de igen kell a regeneráció. Felesleges mindennap lejárni fõleg ha kezdõ vagy. Ilyenkor azt szokták, hogy csak minden másnap járnak az emberek edzeni...

Nem akkor nõ az izom, de igen kell a regeneráció. Felesleges mindennap lejárni fõleg ha kezdõ vagy. Ilyenkor azt szokták, hogy csak minden másnap járnak az emberek edzeni...

26 hetesen voltunk 4d-s uh-on, és nagyon szép a kislányunk, mindent megmutatott, sőtt vigyorgott és integetett is. Azt mondta az orvos, hogy minden rendben. Ha nem lenne egészséges kimutatta volna a 4d?

Legjobb válasz: Ha olyan volt a 4D, hogy nem csak babamozi, hanem megnézett a doki mindent, akkor igen, minden rendben. Azt hiszem legtöbb helyen ilyen 4D-t csinálnak. 4 hós kislány anyukája.

Ha olyan volt a 4D, hogy nem csak babamozi, hanem megnézett a doki mindent, akkor igen, minden rendben. Azt hiszem legtöbb helyen ilyen 4D-t csinálnak. 4 hós kislány anyukája.
Szerintem nyugodj meg, ha nem mondott semmi problémát a doki, akkor a babád egészséges! Én a 27.héten voltam 4D-n, és ugyanez mint neked: kislány, mosolygott, integetett :D :D Üdv 29 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: A 4d-n ezeket írták: ritmusos szívmûködés, szív négyüregû, arteriáskiáramlási pályák a magozat fekvése miatt pontosan ábrázolódnak, köldökzsinórban 3 ér azonosítható, köldökgyûrû ép, hasüreg, hasfal mellkas ép, végtagokon durva, kórós eltérés nem látható, hosszú csöves contok 50% percentilbe esnek, agyi finom structura visulisalható, oldalkamra tágulat nem látható, agyköpeny normális, belelkben híperechogenitas nincs, subcután réteg normális, gyomortelõdés, hólyagtelõdés normális, szabályos gerincvonal, ép vese és rekeszkontúr, vesékben pyelectasia nincs. Elvileg ez minden jó, nem?
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolótól kérdeznék, neked mennyi volt a súlya? Nekem 886gr.
Nekem 26 hetesen 780 gramm volt a kislanyom.Es igen az ultrahang kimutatja, a doki jol atvizsgalt mindent.Elvezd tovabra is a babavarast!
Minden rendben van vele, ne aggódj!
Elsõ válaszoló vagyok. 27+2 hetesen volt a babám 1, 15 kg. Üdv

Ha az orvos azt mondta minden oké, akkor nincs okom az aggodalomra?

Eddig mindig 3000 volt a kiskönyvbe írva,most meg olyan mintha 2000-t írt volna, de vizsgálatkor azt mondta minden oké.Szerintetek én olvastam félre, vagy tényleg minden ok.Ha rövidült a méhnyak, akkor aggódhatok?

Legjobb válasz: hány hetes vagy én 15 voltam mikor legútóbb 2000írt a doki de ha õ azt mondja hogy minden renbe akkor nem kéne aggódni az is lehet hogy nem lehet kivenni pontosan mit írt na én nem sokat értek az írásukból :)boldog aggódás mentes baba várást

hány hetes vagy én 15 voltam mikor legútóbb 2000írt a doki de ha õ azt mondja hogy minden renbe akkor nem kéne aggódni az is lehet hogy nem lehet kivenni pontosan mit írt na én nem sokat értek az írásukból :) boldog aggódás mentes baba várást
A kérdező hozzászólása: Köszi, amúgy 15 voltam amikor ezt írta.Hát igen elég "szépen "írnak.Neked is boldog babavárást!
A 2000 még zárt méhszáj, semmi okod az aggodalomra, fõleg ha a doki is azt mondta, hogy minden rendben. Miért nem bízol meg benne? Úgyis mondaná, ha valami gond lenne... Nem szabad minden apróságon ennyire aggódni, az nem jó a babának sem..
A kérdező hozzászólása: Bízok én, csak szeretek bolhából elefántot csinálni:-(Meg elég sokat van nem normális folyásom, amit kezel, és félek , nehogy ez gond legyen késõbb.
Simán csak kihasznált... Unatkozott, és "leakasztott" Téged a polcról, mint a kabátot... Ennyi... :P
Azt jelenti hogy 2:58 perc van
Velem is ez van :D hetente 1x max 2x beszélünk is akkor is h mit csinálunk a hétvégén xD lehet h nincs ideje.. tanul.. de te is ráírhatnál :D
Sütemény kérdésre sütemény válaszok.
Írj rá, és kérdezd meg tõle, hogy mi történt!
õszintén??? Noss! Szerintem õ szerelmes volt beléd de legalább is beléd zúgott, DE! lehet h ez most már elmúlt! Vagy úgy érezte vagy olyan dolgok történtek amitõl az jött le neki, hogy akkor ti csak szigorúan haverok, és le kell mondania rólad! ------> az esetek 70%-ban ez a gond ilyenkor. a maradék 30%-ban pedig az lehet a gond, hogy te sosem írtál rá és azt hiszi hogy ha õ nem ír neked akkor te nagy ívben [email protected] RÁ! 27/f
Figyelj! Ne törõdj a "sütemény" válaszokkal! Megpróbálom elmagyarázni... 1.Õ keresett eddig mindig... 2.Te nem szeretsz chatelni, és ezt õ is tudja! 3.Elég ciki neki, hogy folyton õ ír rád, azt hiheti, hogy nem is érdekled, ezért nem ír rád, mert nem akar zavarni, hisz tiszteletben tartja azt is, h te nem szeretsz chatelni. Talán arra vár, hogy te írj rá...ha van hozzá kedved... 4.Legközelebb írj rá te! Mégsem teheted meg vele, hogy te semmi érdeklõdést nem mutatsz iránta, ne hagyd kétségek között, mert azt nem szeretik a férfiak, és lelépnek...ha eddig nem tette meg, most még talán nem ment el, szóval legközelebb próbáld te keresni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ezen az oldalon már csak egy sütemény írt:D De a többi hasznos. Kösz-kösz:) )
Figyelj, nem sütemény az ha valaki nem azt írja, ami neked nem tetszik... És hidd el benne van a pakliban, hogy csak unatkozott...
Én sosem fogynék ki az ötletekbõl, de azért az szerintem nagyon parás egy idõ után, hogy mindig egy valaki kezdi a beszélgetést. Ha õ nem ír, nem is beszélnétek. Ez nem jó dolog.
A kérdező hozzászólása: Néha olyan sütemény válaszokat lehet csak kapni hogy csak na! -.-
A kérdező hozzászólása: A kihasználás, sztem más formában nyilvánulhat meg.. A beszélgetés az nem kihasználás! xD
A kérdező hozzászólása: Mivel eddig mindig õ keresett, lehet h most azt várja h én írjak rá? Mert én még egyszer se írtam rá... xD
azt, hogy jó voltál neki beszélgetni hajnalban mikor más nem volt elérhetõ a cseten. de élõben nem akar találkozni, mer nem jössz be neki, a sok beszélgetés után már nem jössz be neki vagy félénk
A kérdező hozzászólása: Fúú de értelmes válaszok... -.-
nalam 2 bocsiiii:)
Mással beszél, elfoglalt, barátnõje lett etc.
Inkább 1:58
A kérdező hozzászólása: Igazad van! Nem sütemény, hanem sekélyes válasz! Talán én sem poénból írkáltam ki ezt a kérdést elhiheted...

33 hetesen lehet még látni UH. N a kicsi arcát? Már a 17. héten kifizettem a 3D-t és még mindig nincs meg, azt mondta mindig a doki, nem lenne jó, mert takarja magát a baba. Nem szeretném ha elveszne az a pénz

Legjobb válasz: én úgy gondolom, hogyha nem csinálják meg, akkor az a pénz visszajár. nem azért fizettél, hogy megpróbálják, hanem azért, hogy legyen róla felvételed...

én úgy gondolom, hogyha nem csinálják meg, akkor az a pénz visszajár. nem azért fizettél, hogy megpróbálják, hanem azért, hogy legyen róla felvételed...
Ha még nincs befordulva láthatjátok, szerintem.De ez nem szép dolog elõre elkérni a pénzt...
Mi majdnem 34. hetesen voltunk, mert korábban nem volt tiszta a kép, vastag volt a hasfalam...kissé dundi vagyok:-) Szóval nagyon szép profil képet tudott a szonofrágus csinálni, szerencsénk volt, mert nem takarta a teljes arcát csak a felét. Mindenképpen próbájátok meg még ekkor is. Minden jót! (35. hetes mami)
A 4d babamozira gondoltál? Mi 32 hetesen voltunk és tökéletes képeket csináltak a kislányomról. Mosolygott, grimaszolt, nyitogatta a szemét, szopogatta a köldökzsinórt errõl mindrõl van kép! Fantasztikus volt! Egyébként nálunk 45 perces volt, addig csak nem takarja magát! Néha csak elõbukkanna! Nem értem a dokidat! Ha nem csinálja meg kérd vissza a pénzt!
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek, majd délután vissza jelzek, most megyek fürödni és irány kiscsaj nézõbe :)

Az eddigi barátaim mind mindig mondták, hogy nekik az a fontos, hogy nekem jó legyen de ha elélveztek, mégsem törődtek vele, hogy tovább izgassanak vagy valami. Miért csak jár a szájuk?

ez másnás is el?fordul?

Legjobb válasz: Azt nem írtad, hány éves a barátod...fiatal korban ez gyakran elõfordul. Idõ kell mire belejönnek...

Azt nem írtad, hány éves a barátod...fiatal korban ez gyakran elõfordul. Idõ kell mire belejönnek...
én megmondom a frankót: addig nem kérek az orgazmusból, akár a repetából sem, amíg a csajt minimum ki nem elégítem, ha csak csiklói orgazmussal is....szerintem ez a tuti. Ha már egyszer kapok valamit, adjak is érte, nem?
Mindenkinek más a ritmusa, az én barátom, miután õ elment, már nem tudja annyira beleélni magát, így inkább úgy csinálja, hogy mindig én legyek az elsõ... Nem biztos, hogy nem szeret és nem akar neked jót. Próbáljátok ki ti is így, úgy mindkettõtöknek jobb, ha te is élvezed. Ha így sem fordít rád elég energiát, az már nem túl jó jel...
Ha a fiú szeret, akkor fogalakozik veled az után is, hogy õ elment. De azért, ha erre nem jön rá magától, akkor megkérheted. Elég, ha megragadod a kezét, és odaviszed, ahova szeretnéd... ha ebbõl se ért, ott gond van.
2. hozzászóló vok. Hát igen jó neki :P ez van én nagyon szeretem öt és ö is engem nagyon boldogok vagyunk együtt remélem nem minden srác olyan mint a barátod(barátaid) Vagy csak nekem fontos ez ?
Szerintem nem szeret ill nem elégé én nagyon jóba vagyok a brátnõmmel mindent megbeszélünk és ha elõbb élvezek el mint ö akkor tovább izgatom hogy neki is meglegyen nálam ez alap szerintem annak semmi értelme hogy csak az egyik fél élvezi a dolgot ... (én is mindig mondom neki h fontos nekem hogy jó legyen neki de ezt nem csak mondom hanem meg is teszem ... )
Szerintem sem korfüggõ. Én is így jártam, mint te pedig idõsebb vagyok. Egyetlen egy fiú volt - az elsõ - akit érdekelt hogy nekem is jó-e.
A kérdező hozzászólása: mindig idõsebb barátaim voltak 20 felett, mostani 28.az utolsó hozzászólóra meg büszke lehet a barátnõje:) )
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat :) )
Hm... Én sem szeretem ha elõbb (sokkal elõbb) elmegyek mint a barátom, mertutána már nincs hozzá kedve az embernek úgy mint elõte, legalábbis akivel beszéltem ilyenrõl, az így volt vele. Azért csak a szájuk jár mert farok feláll, agy leáll, aztán meg 2 perc múlva már a meccsen / focin / gépen / akármi másonjár az eszük.
A kérdező hozzászólása: így van utolsó válaszadó. majd rávezetem a dolgokra. köszi szépen


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!