Találatok a következő kifejezésre: Ha az azt mondta hogy 1 (51 db)

Én 12, fiú, a barátnőm 11. Kb 1 éve vagyunk együtt. Megkérdeztem a barátnőmet hogy akar-e csókolózni. Azt mondta majd ha eljön az az idő. Mikor jön el?

Legjobb válasz: szija. Még nagyon fiatalok vagytok. Akkor jön el az idõ, ha õ a lány akarni fogja! Ne erõltesd, ha boldogok vagytok legyetek csók nélkül is azok :)... én 15 éves voltam amikor elõször csókolóztam a barátommal :)

szija. Még nagyon fiatalok vagytok. Akkor jön el az idõ, ha õ a lány akarni fogja! Ne erõltesd, ha boldogok vagytok legyetek csók nélkül is azok :) ... én 15 éves voltam amikor elõször csókolóztam a barátommal :)
Nem biztos...egyénenként változó.Én 11 évesen csókolóztam elõször!:) Szerintem se kell még erõltetni...lehet hogy õ még nem érzi annyira érettnek magát!(:
Ez tényleg egyénenként változó, én 14 évesen csókolóztam elõször, és valami gyönyörû volt! 11 évesen lehet, sõt biztos, hogy nem lett volna ugyanolyan! Én azt mondom, ne riaszd el a barátnõdet tolakodással, olyan választ adott, ami õszinte, okos, és amin igazán nem lehet megsértõdni :) Érezzétek jól magatokat, maradjon minden úgy, ahogy eddig volt, beszélgessetek, tanuljatok együtt, sétáljatok, menjetek moziba, számítógépezzetek, amihez kedvetek van, és ha jó a kapcsolat, úgyis együtt maradtok addig, míg "eljön az idõ"! :) (Ez szerintem még legalább olyan 2-3 év, ha konkrét számot akarsz. Szájrapuszi persze valamivel hamarabb lehet, de az se most! :) Ha egy idõre félreteszed a dolgot, és jól érzed magad a kapcsolatban úgy, ahogy van, elrepül az az idõ, legyen akármennyi, meglátod! :) )
elsõ válaszadó vagyok. Nem nem... ez egyénként változó pontosan:) ... van aki 11 évesen akarja... van aki 16 évesen se. Mindenki más:)
Hányan vagyunk, akik már oviban elcsattintottuk az elsõ szájrapuszit, pedig még azt sem tudtuk mi az, nincs benne semmi rossz.
ne aggódj, ne is gondolkodj ezen. ha eljön a megfelelõ pillanat, akkor meg fog történni. ne úgy állj a dologhoz, mintha túl akarnál már lenni az egészen és ne zaklasd a barátnõdet ezzel folyton. mert kényelmetlenül fogja érezni magát és estleg megteszi úgy, hogy semmi kedve sincs hozzá. Várj csak, idõd az még rengeteg van nem késtél le semmirõl.
HALI ÉN IS OVIBAN SMACIZTAM ELÕSZÖR ÉS ERRE IS IGAZ HOGY AZ ELSÕT NEM LEHET ELFELEJTENI AKÁRMILYEN BÉNÁCSKÁRA IS SIKERÜL AMUGY MEG NEM KELL SZERINTEM SE ERÕLTETNI A A CSÓK JÖN MAGÁTÓL
Én 10 éves voltam, és isteni volt:) Szegény lány, nem is tudja, mit halogat...pedig nem bonyolult dolog:)
A kérdező hozzászólása: akkor õ is akkor fogja kivánni amikor 15 lessz?

Ha az orvos azt mondta hogy 1 ujjnyira nyitva van a külső méhszáj, attól még lehet szeretkezni, nem fogja beindítani a a szülést?

Legjobb válasz: ha nyitva a méhszáj szerintem jobb, ha már nem szeretkeztek, nem veszel ülõfürdõt stb. Gondold el, ez az állapot volt amikor megvizsgált az orvos, mire hazaértél kinyilhatott teljesen is! De szerintem már a küldõ része, ha nyitva megnõ a fertõzés veszélye. Orvosod semmit nem mondott?

ha nyitva a méhszáj szerintem jobb, ha már nem szeretkeztek, nem veszel ülõfürdõt stb. Gondold el, ez az állapot volt amikor megvizsgált az orvos, mire hazaértél kinyilhatott teljesen is! De szerintem már a küldõ része, ha nyitva megnõ a fertõzés veszélye. Orvosod semmit nem mondott?
A kérdező hozzászólása: annyit mondott hogy meg csak akülsö van piucit nyitva tehat ez nem jar fertözes veszellyel.de meglatjuk.szeerencsere a baba mar elég nagy 3kilo, és 35hetcsak nem lenne mar gond ha megszuletne nem?
hát, nem tudom. Szerintem a 40 hét az ideális. Még azért van mit fejlõdnie, nem csak a súly számít, ha minden jól megy, akkor fog megszületni úgy is, ha készen áll a "kinti" életre. 5 hét elég sok idõ! és amilyen tempóban fejlõdnek a picik ilyenkor még sokat is számít! fogod látni miután megszületett, hogy 2-3 hét alatt is milyen sokat fejlõdik egy csecsemõ. Boldog babavárást. és sok türelmet :D

Mennyi az a minimum folyadék amit egy kisgyereknek meg kell inni/enni egy nap? Valaki azt mondta, hogy 1 liter. Ha kevesebbet vesz magához akkor mi lehet a következménye? A vesék megsínylik?

Legjobb válasz: Az én lányom 7 hónapos koráig a tápszeren kívül semmilyen folyadékot nem fogadott el, most el jutottunk odáig,hogy napi 2-tõ doboz szívószálas barackos üdítõt iszik meg,azt monta a doktornõnk, hogy a napi 5-6 étkezése meg legyen,mivel a szervezete ebbõl is ki tudja nyerni a folyadékot így nem kevés amit iszik,most 14 hónapos!Egész nap van valami a kezében amit rágcsálhat!

Az én lányom 7 hónapos koráig a tápszeren kívül semmilyen folyadékot nem fogadott el, most el jutottunk odáig, hogy napi 2-tõ doboz szívószálas barackos üdítõt iszik meg, azt monta a doktornõnk, hogy a napi 5-6 étkezése meg legyen, mivel a szervezete ebbõl is ki tudja nyerni a folyadékot így nem kevés amit iszik, most 14 hónapos!Egész nap van valami a kezében amit rágcsálhat!
Bocs az offért, de azt hittem nem jól látok: 2-tõ ?!?!?!?!?
Igen jól látod!2-tõt iszik meg, és másfél 2 óránként eszik valamit!és csak 10-10, 5 kg, 81cm!reggel és este iszik még tápszert 120ml-t!mégis rengeteget pisil!
Az off-oló nem a mennyiségen csodálozik, hanem a helyesíráson.... 2-õt???? hahahahaha :) ))) 2-t, esetleg.
Ha túl keveset iszik, akkor kiszáradhat, de ez fõleg hányás-hasmenéssel párosul, amikor vizet sem tudsz adni neki, mert visszajön. Sztem ez alkati kérdés, sõt függ a fejlõdési szakasztól is. Nálunk van, hogy egész nap iszik, aztán van hogy alig-alig. Szomjan nem hal. Nyáron nagy melegben óránként kínáld, aztán ha egy-egy kortyot is, de iszik. Az ételek is tartalmaznak folyadékot. Ha aggódsz, kínáld 1-2 óránként, de nem kell pánikolni, ha 1 liter helyett csak 7 dl-t iszik egy nap. Meg kell kínálni, ha elfogadja jó, ha nem, nem kell erõltetni.
13:57-es vagyok, még annyit, hogy ez az alap-eset, tehát amikor nem beteg a baba. Ha jókedvû, érdeklõdõ, jól fejlõdik. De ha bármi kétséged van, kérdezd meg inkább a védõnõdet, gyermekdokit.


Most mi legyen? Nemrég kb 1 hete meg tudtam hogy tetszek egy lánynak azóta kb minden nap találkoztunk az egyik nap felhoztam a témát mondtam neki hogy nekem is tetszik ő erre azt mondta hogy örülne ha össze jönnénk de még ismerkedjünk

De már kb 1 éve ismerjük egymást. Légyszíves segítsetek hogy mit tegyek. De azt is tudom hogy haver meg bele van zúgva szóval vele nem akarok össze veszni de viszont nagyon tetszik a csaj.

Legjobb válasz: Elõzõ, ne is haragudj, de miben más, ha a lány érzéseit bántja meg vagy ha a barátét? Ha már egyszer belement a találkozósdiba, tudta, hogy bejön a lánynak, mondta, hogy õ is bejön neki és ezek után cserbenhagyja, az õ érzéseit ugyanúgy megsérti, mint ahogy a barátjáét már eleve megsértette, ha a háta mögött találkozgatni kezdett vele. Szerintem beszélnie kéne a haverral, hogy mi a szitu, mert ha már barátok, akkor gondolom ebbe beleférne az õszinteség. Egyébként ebben a helyzetben nyilván választania kell valahogy, ha a haver megharagszik, közte meg a lány között, és csak a kérdezõ tudja, melyik éri meg neki jobban.

Elõzõ, ne is haragudj, de miben más, ha a lány érzéseit bántja meg vagy ha a barátét? Ha már egyszer belement a találkozósdiba, tudta, hogy bejön a lánynak, mondta, hogy õ is bejön neki és ezek után cserbenhagyja, az õ érzéseit ugyanúgy megsérti, mint ahogy a barátjáét már eleve megsértette, ha a háta mögött találkozgatni kezdett vele. Szerintem beszélnie kéne a haverral, hogy mi a szitu, mert ha már barátok, akkor gondolom ebbe beleférne az õszinteség. Egyébként ebben a helyzetben nyilván választania kell valahogy, ha a haver megharagszik, közte meg a lány között, és csak a kérdezõ tudja, melyik éri meg neki jobban.
Azt várja, hogy kezdj neki udvarolni. Légy férfi és vedd a kezedbe az irányitást. Lepd meg apró figyelmességekkel, küldj neki virágot, vidd el vacsorázni stb, stb....
"De azt is tudom hogy haver meg bele van zúgva " Ronda dolog hogy tudod, hogy a haverod oda-meg vissza van a leányzóért, és te belemész ebbe a játékba. Ronda dolog.
Ha fontos a barátod, akkor férfiként lépj vissza, és kérj elnézést a lánytól, és fejezd be ezt az egészet. A nõ nem tûnik egy akkora ásznak, hogy egy barátot veszitsél miatta.
A kérdező hozzászólása: Tudja haverom hogy mi van elsõnek nagyon felhúzta magát.. aztán nem is nagyon beszéltünk és tegnap megkérdeztem hogy haragszik-e rám azt mondta hogy rám nem ha nem a lányra... és hiába utasítom vissza a lányt amiket mondott haveromról ledöbbentett elkezdte ócsárolni haveromat... Ha én vissza is utasítom a lányt akkor se jönne össze haverommal :(
A kérdező hozzászólása: Ja és haverom azt mondta hogy ha neki nem sikerült legalább nekem össze jöjjön... de ezt nem hiszem hogy így is gondolja
Ha tényleg a barátod, akkor beszélj vele, hogy te szeretnél a lánnyal boldog lenni, és úgy érzed, hogy kölcsönös lenne. HA a haverod civilizált élõlény, meg fogja érteni, és el fogja fogadni a helyzetet. Ha pedig lelécel ez miatt a haverod, az valószinûleg nem is igazi haver. a Lányról. az, hogy elmondtad neki, hogy tudsz arról, hogy nagyon odavan érted, ezt totális öngólnak tartom :) ( legközelebb ha lesz ilyened, nem kell tudtára hozni, csak simán le kell rá csapni! :P ) a csaj azt akarta mondani "tudatalatt", hogy talizzatok többször. elsõ tali mindig natúr. a második talin jöhet valami fagyi, a harmadikon meg hivd el moziba :) -Sok popcornnal, és colával fûszerezve ^^ ... Randi végén meg kérdezd meg, hogy jó volt-e? aztán adj neki egy csókot! ez totálisan tarol :) Nálam mindig bevált. Persze kihagyhatod a fagyit is, és hivhatod egybõl moziba, de azért figyelj rá, hogy a hódításod finom legyen, és ne lerohanás szerû :) ) nézd csak meg, a tatárokat még mindig emlegetik :DD sok sikert, kezdj csak bele! ha hasznos voltam, zölden integess (y) :P

Igaz ez a vízipipáról? Apám orvos és ő azt mondta hogy ha túl meleg a pára amit beszívsz annak súlyos következményei lesznek. Mind 1 milyenek csak lesz tőle. Ez igaz?

Legjobb válasz: Nem tom hogy ez fontos e a válasz adásban de õ ezt úgy mondta hogy én azt mondtam hogy ásvánnyal szívom majd. Tehát ásvánnyal vagy dohánnyal vagy mind a kettõvel lehetnek bajok a túl forró vízpára beszívásakor (mikor lemegy a tüdõnkbe)

A kérdező hozzászólása: Nem tom hogy ez fontos e a válasz adásban de õ ezt úgy mondta hogy én azt mondtam hogy ásvánnyal szívom majd. Tehát ásvánnyal vagy dohánnyal vagy mind a kettõvel lehetnek bajok a túl forró vízpára beszívásakor (mikor lemegy a tüdõnkbe)
A tüdõ a legérzékenyebb a hõváltozásra, ez tény. De apád most téved, mert: Egy átlag vizipipa (ha csak nem egy olyan minipipa) kb 20-akár 120 cm hosszú. Ezen át a füst eléri a vizet, ami szûri és hûti, valamint a pipa testében áll egy kicsit a füst, ekkor is hûl. Ezután még arányosan egy 30-200 cm hosszú csövön beszívod a füstöt. Összegzés: minimum fél méteren át halad a füst, addig hûl, a vízben meg "radikális" mértékben hûl a füst. Zárószó: nem lehet gond a hõmérséklettel.
A forró a gõz tényleg nem használna a hörgõknek, de vízipipa gõze éppen csak langyos. A cigi füstje sokkal melegebb, nem beszélve például egy szauna gõzérõl. De jól mondta édesapád, "ha túl meleg a pára", az veszélyes.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszotokat

13 leszek idén, és a haverom mondta hogy próbáljam ki a cigit, de csak 1. szívnák el. Nem szeretnék rá szokni mert nekem nagyon fontos az egészség, és a cigit is hülyeségnek tartom, de ha csak 1. elszívok nem lesz semmi bajom?

Azt mondták hogy le kell tüdõzni...mi van ha nem tüdõzöm le?

Legjobb válasz:
Na aranybogaram, a felhasználónevedbõl az szûröm le, hogy lány vagy. Szóval foglaljuk össze: 13 éves lány aki nem tudja eldönteni, hogy kipróbálja-e a cigit vagy sem, csak mert a haver megkérte rá. Drága csillagom, egy száltól még nem leszel függõ, s nem kapsz szájrákot. Ha nem tûdözõd le, az nem baj, csak csökkented az esélyét annak, hogy rosszul legyél. Vagy undorodni fogsz tõle, vagy azt mondod, hogy: hé ez elég jó, de semmiképpen sem leszel tõle elájulva. Ahhoz folytatni is kéne, többet kéne szívnod, hogy megszeresd... És most jön a prédikálós rész: NE CIGIZZ ENNYI IDÕSEN! Gondolj már bele: fontos az egészséged, hülyeségnek is tartod, akkor meg minek kipróbálni? Ha a haverod azt mondaná, ugorj kútba, akkor te megtennéd? Persze, hogy nem. Mivel csak 13 vagyok, nagyobb az esélye, hogy rosszul leszel a cigitõl, émelyegni, kavarogni fogsz, s mivel állítólag csak ezt az egyet akarod elszívni, akkor semmi értelme annak, hogy csillagokat lássál bagózás közben. Plusz ha ilyen hamar kezded el, akkor nagy az esélye, hogy függõ leszel. Tudom, fent azt írtam, hogy egy száltól még nem lehet az ember függõ, de most rólad, egy 13 éves lányról beszélünk. Én azt mondom, hogy ne cigizz még ilyenkor, ha meg a kíváncsiság hajt, várjál vele 3 évet. Ha addigra elmúlik a kíváncsiság, rájössz, hogy még annyit se ér a cigi, s ezt úgy mondom, hogy 17 éves lány vagyok, méghozzá láncdohányos ( bár már 12 napja nem cigiztem és egész jól bírom, s nem leszokásból teszem, hanem csak szüneteltetem ), s noha szeretek cigizni, hidd el elég para, hogy tesiórákon kifulladva futom végig a köröket, mert nem bírja a tüdõm, plusz állandóan parfümöznöm kell magam, hogy anyám ne jöjjön rá. Egy szó mint száz: NE CIGIZZ, LEGALÁBBIS 13 ÉVESEN SEMMIKÉPPEN SE!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Na aranybogaram, a felhasználónevedbõl az szûröm le, hogy lány vagy. Szóval foglaljuk össze: 13 éves lány aki nem tudja eldönteni, hogy kipróbálja-e a cigit vagy sem, csak mert a haver megkérte rá. Drága csillagom, egy száltól még nem leszel függõ, s nem kapsz szájrákot. Ha nem tûdözõd le, az nem baj, csak csökkented az esélyét annak, hogy rosszul legyél. Vagy undorodni fogsz tõle, vagy azt mondod, hogy: hé ez elég jó, de semmiképpen sem leszel tõle elájulva. Ahhoz folytatni is kéne, többet kéne szívnod, hogy megszeresd... És most jön a prédikálós rész: NE CIGIZZ ENNYI IDÕSEN! Gondolj már bele: fontos az egészséged, hülyeségnek is tartod, akkor meg minek kipróbálni? Ha a haverod azt mondaná, ugorj kútba, akkor te megtennéd? Persze, hogy nem. Mivel csak 13 vagyok, nagyobb az esélye, hogy rosszul leszel a cigitõl, émelyegni, kavarogni fogsz, s mivel állítólag csak ezt az egyet akarod elszívni, akkor semmi értelme annak, hogy csillagokat lássál bagózás közben. Plusz ha ilyen hamar kezded el, akkor nagy az esélye, hogy függõ leszel. Tudom, fent azt írtam, hogy egy száltól még nem lehet az ember függõ, de most rólad, egy 13 éves lányról beszélünk. Én azt mondom, hogy ne cigizz még ilyenkor, ha meg a kíváncsiság hajt, várjál vele 3 évet. Ha addigra elmúlik a kíváncsiság, rájössz, hogy még annyit se ér a cigi, s ezt úgy mondom, hogy 17 éves lány vagyok, méghozzá láncdohányos ( bár már 12 napja nem cigiztem és egész jól bírom, s nem leszokásból teszem, hanem csak szüneteltetem ), s noha szeretek cigizni, hidd el elég para, hogy tesiórákon kifulladva futom végig a köröket, mert nem bírja a tüdõm, plusz állandóan parfümöznöm kell magam, hogy anyám ne jöjjön rá. Egy szó mint száz: NE CIGIZZ, LEGALÁBBIS 13 ÉVESEN SEMMIKÉPPEN SE!
Teljes mértékben egyet értek az elõttem hozzászólóval. Én még nem voltam 16 mikor rászoktam és azóta is cigizek (21). Nem jó az semmire, pedig én szeretek is cigizni. Nagyapám mindig mondta "A dohányzás két dolognak árt és egynek használ: árt az egészségednek és pénztárcádnak, és hasznos az államnak." Summa summarum NE PRÓBÁLD KI!
elsõ válaszoló vagyok, nem azt akartam írni, hogy 13 vagyok, hanem, hogy 13 vagy :D
A kérdező hozzászólása: Rendben, nem fogom kipróbálni.:D
Az elsõ válaszadótól kérdezném, 17 évesen hogy lehetsz láncdohányos? Az napi 3 doboznál kezdõdik, de inkább 4. Nem hinném, hogy te ennyit elfüstösz/elfüstöltél. Vagy mégis?
Plusz azt is írtad, hogy anyád nem tudja, gondolom még suliba jársz, akkor úgy saccolom, hogy napi 15 szálat szívhatsz max, ami még elég messze van a láncdohányzástól.
Napi egy dobozt elszivok, 19 szallal. Masnak ez mar azert a lancdohanyos kategoria, neked az a 3 vagy 4 doboznal kezdodik. De oszinten grat ha most ezert belemkotsz itt gyakorin :ddd
16 évesen már cigiztem, 19 évesen meg már rendszeresen ittam, most meg már kiverem, hogy jól keresek, mellette meg szerintem nyugdíjas koromat se fogom elérni. reggelente köhögöm fel a fekete slejmes szart. Te is ezt szeretnéd ?
Ezt most kinek is szantad?

Matekbol 2, 2re allok, tehat a 2esem meg van. De valamiert a matek tanar azt mondta hogy megfog buktatni. De meg mondtam neki hogy a 2esem meg van de akkor is. Az ugy meg oke lenne ha 1, 9. Tudnek valamit tenni ellene? Vagy joga van igy is megbuktatni?

Legjobb válasz: nem túl etikus, az tény de egyrészt, a tanárok nem mindig számszerû átlagot számolnak másrészt, ha úgy gondolja, hogy igazából hülye vagy hozzá, csak mákod volt hogy az átlagod ilyen, akkor is buktathat... ezt majd a tanári konferencián még megvitatja a többi tanárral, de általában a többi tanár nem sokat változtat rajta... szóval van joga hozzá, hiába utálják érte... szerintem húzz bele, szerezz egy 4est, oszt megvan a kettes:)

nem túl etikus, az tény de egyrészt, a tanárok nem mindig számszerû átlagot számolnak másrészt, ha úgy gondolja, hogy igazából hülye vagy hozzá, csak mákod volt hogy az átlagod ilyen, akkor is buktathat... ezt majd a tanári konferencián még megvitatja a többi tanárral, de általában a többi tanár nem sokat változtat rajta... szóval van joga hozzá, hiába utálják érte... szerintem húzz bele, szerezz egy 4est, oszt megvan a kettes:)
akkor sok sikert:D ha négyszer íratta meg guyanazt, hogy a fenébe nem tudtál összeszedni valamit, ami görbül?:D (és nem a kanyar-ó t:D)
A kérdező hozzászólása: Vesziteni valom nincs!:) Nem flegma stilusban adom elo! A matekot sosem szerettem....nekem boven eleg belolle a kettes! Rendesen nekem is 2felevben 4db jegyem van...tehat 2, 20ra alltam. de mit mondtam azta a dolgozatot amit mar 1x megirtam meg iratta velem 4x! es ez miatt lett 8jegyem...es ezert romlott le ennyire az atlagom!:S eddig se vartam tolle hogy kedves legyen! csak a 30diakbol ne 1-el kivetelezzen! Es hat azert proba szerencse az igazgatonal! hozza teszem normalisan beszelek a tanarokkal, mert hat 'kedvesnek' kell lenni!:)
hát 4 jegybõl az 1.7 nem olyan durva, mint 8ból az 1.9, ezt elmondanám:D és végülis ha úgy gondolod nincsen veszíteni valód, akkor menj és hõbörögj az igazgatónál, de én személy szerint megjegyezném, hogy amennyire én látom, neked lövésed sincs a matekról.. esélyes, hogy utál, de amilyen stílusban ezt elõadtad, nem feltétlen lepõdnék meg... am a helyesírásod sem az igazi:D egy kis alázattal és heti 1 óra odafigyeléssel meg lehet csinálni a matek 3ast.. azért ez nem olyan brutális... de mint említettem, végül nincs vesztenivalód, szólj a dirinek, de ezután ne várd, hogy a tanár valaha is szépen szóljon hozzád:D
A kérdező hozzászólása: +2.Felevben 3temakorbol irtunk. Igy maximum mindenkinek csa 4jegye lehet. De nekem van a legtobb 8db!!! Szoval en akkor is ugy erzem hogy egyedul velem kivetelezik, velem szurtki, csak nem akarja meg adni a 2est, es csak engem utal...! Ha a rosszabb tanulonak meg tudta adni 1, 7 meg 1, 6 akkor nekem 1, 9re miert nem tudja?!:) )
A kérdező hozzászólása: Es most miert? egyedul velemszurt ki evvegen! es egy dolgozatot nem irathat meg 4x! amit mar meg irtam 2fel ev elejen. Es csak nekem van 3db temazarom amikor csak 1 nek kellene lenni. Es mar akkor ki jelentette hogy megbuktat amikor 2, 0ra alltam!
Szerintem nemigazan
A kérdező hozzászólása: SZERINTETEK JOL TESZEM?
A kérdező hozzászólása: Tudod az a legrosszabb hogy meg mondta ha megirom a temazarot 2esre akkor at enged! meg is irtam 2esre ugy alltam 2, 20ra! aztan ki talalta h nekem van egy potdolgozatom amit mar meg irtam 2felev elejen 1esre! de most az utolso heten meg iratta velem meg 3x! Igy allok 1, 9. Azt mondta hogy akkor is meg buktat, de akkor is kijelentette amikor 2, 0ra alltam. De az osztalyombol 3gyereknek 1, 7 megadta 2est. Na tehat amit most meg iratott abbol 2piros jeggyel irt be temazaronak amikor ebben az evben csak 1db temazaronk van. Tehat mig nekem 3db tzmvan a tobbieknek meg csak 1! Igy holnapi napokban igazgato urhoz kell fordulnom ezzel!
ha nincs meg második félévre a 2.00 akkor simán meghúzhat.
A kérdező hozzászólása: De most ugy is azon leszek, hogy meg adja a 2est! Mar mint megprobalom elerni, befolyasolom meg stb!:) Igerek en neki mindent, de hat ha egyszer nem bir, bar en se ot!:D Meg amugy is utalom a matekot! Szepen szoktam en beszelni vele! Ugy ahogy o en velem!:)
hát igen, az elõfordul... szintén nem a tanári etikett szerint... de az írásodból nekem úgy tûnik, hogy nem is törekedtél nagyon a szimpátiára.. konkrétan.. "megmondtam neki, hogy a 2esem megvan".. hát ez nem az a stílus, ahogy egy tanárral illik beszélni.. hunyászkodj meg és ígérj fûtfát:D
A kérdező hozzászólása: Egy ket dolgozatom jol sikerult! 4, 3, 2, 2, 3, 1, 2, 1 A temazarokat 3, 2, 2 szoval ezek piros jegyesek amik (2db szamitanak)! Javitani mar nem enged azt mondta! amugy utal engem, ugy hogy tuti hogy azert akar megbuktatni!
A kérdező hozzászólása: Meg evelejen iratta meg azt a dolgozatot...! mar nem emlekeztemra!:// es pont az az egy amit 1esre irtam a tobbi temat volt mikor 4esre, 3asra megirtam..! csak hat...pont azt iratta meg amelyiket nem tudtam! Es igy ez lett belolle...de azert megprobalok valamit tenni!:) es koszi...:DD
Hat biztos csak trefabol mondta, hogy ne allj ra 10 napig...
A kérdező hozzászólása: de a 10-bõl már 7 letelt és rendesen is tudom mozgatni fájdalom nélkül :)
Ne állj rá! Elrepedhet aztán megent fekhetõl!
Ne próbáld ki, ha azt mondta, hogy 10 napig várj, akkor várd ki, nincs értelme reszkírozni.
Akkor sem állnék rá.
Akkor azt 3 napot már kibírod, inkább, mint újra gipsz.

Ez normális? Kislányom 10 hónapos, már vagy másfél hónapja hogy tapsikolt, pá-pát is intet néha sőt ha mutattam és mondtam Neki megsimogatta a baba arcát meg az enyémet is. De most 1-2 hete nem csinálja.

Hiába mondom neki vagy éneklem a tapsikálos dalt, nem csinálja egyiket sem!Elfelejtette vagy csak nincs kedve csinálni?

Legjobb válasz: Szia Kislanyom is ugyan ezt csinalja!! Nem tapsol nem pa-pazik mar 1 honapja.Ujdonsagot tanult es egesz nap csak felterdel es leul es mutatja, hogy mit csinal a kisnyuszi (allathangokat tanitgattam neki es nem tudtam mit mond a kisnyuszi erre felhuztam az orrom, hogy ugy szuszog.Ezt csinalja egesz nap ha kerem ha nem.Huzogtja fel a kis pisze orrat). Lehet a Te babad is mutatni fog 1-2 heten belul valamit amire most keszul :) A lanyomnal a forgassal is ez volt.MEg tanulta a hasraol hatara valo forgast 4.5 honaposan aztan vissza.Utanna honapokig csak a heterol a hasara fordult.Egyszer csak ujra el kezdte mind a 2 iranyba. :)

Szia Kislanyom is ugyan ezt csinalja!! Nem tapsol nem pa-pazik mar 1 honapja.Ujdonsagot tanult es egesz nap csak felterdel es leul es mutatja, hogy mit csinal a kisnyuszi (allathangokat tanitgattam neki es nem tudtam mit mond a kisnyuszi erre felhuztam az orrom, hogy ugy szuszog.Ezt csinalja egesz nap ha kerem ha nem.Huzogtja fel a kis pisze orrat). Lehet a Te babad is mutatni fog 1-2 heten belul valamit amire most keszul :) A lanyomnal a forgassal is ez volt.MEg tanulta a hasraol hatara valo forgast 4.5 honaposan aztan vissza.Utanna honapokig csak a heterol a hasara fordult.Egyszer csak ujra el kezdte mind a 2 iranyba. :)
Nincs kedve csinálni szerintem. Biztosan hamarosan újra kezdi. Az is lehet, hogy most valami újjal fog elõrukkolni.
Az én kisfiam is ilyen! Ha van kedve csinálja ha nincs kedve akkor nem! Ne aggódj!
Szia! Az én lányom is most volt 10 hónapos. Õ is van hogy nem csinál olyat amit már csinált vagy mondott. Egyszer kibõkte hogy anya de többet nem akarja apá sem emlegeti már pedig azt többször mondta. A pá-pá málunk is kimaradt egy idõre de elkezdte magától ujból és a tapsikolást is magától kezdte. Az állatokat (vau-vau, háp-háp) egyszer mondta de többet nem pedig eltelt már két hónap, de ha én mondom neki rámutat, tehát tudja.
Az én fiam 18 hónapos, de még mindig nem lehet "hatni rá" Ha nem akar valamit akkor hiába mondjuk neki, nem csinálja. Szinte már mindent tud, táncol, pápázik, stb és ha mondjuk neki, hogy csinálja akkor rittig nem akarja. Lehet majd késõbb újra érdekes lesz a kislányodnak és akkor majd csinálja. Nekünk a gyere-gyere mutogatása volt ilyen. Az elején nonstop mutatta utána ráunt és egy ideig nem csinálta hiába kértük, de most megint újra csinálja. Kicsit kiszámíthatatlanok. :)
Szerintem normális, az én kislányom már 7 hónaposan integetett, ha kértük. Most 8, 5 hónapos, de mióta elkezdtett mászni, kb. 3 hete, reggeltõl estig kérhetném, akkor sem integetne, most a mászással van elfoglalva.

Felhívtam a Budapesti toborzóirodát, és az mondták hogy nincs üres hely 1 hónap múlva hívjam őket. Ha bemegyek az irodába, ott lehet regisztráltatni magam, érdemes?

Legjobb válasz: Államigazgatási létszámstop van. Ez azt jelenti, hogy a megüresedõ helyeket se lehet betölteni az államigazgatás szerveinél. Ez még a rendõrség "polgári" munkáira is vonatkozik, hacsak nem vagy rendõr végzettségû. Az egy hónapot valószínûleg azért mondták, mert akkor lesz a választás, és ha megbukik az MSZP-SZDSZ kormány, akkor lehet, hogy feloldják az államigazgatási létszámstopot.

Államigazgatási létszámstop van. Ez azt jelenti, hogy a megüresedõ helyeket se lehet betölteni az államigazgatás szerveinél. Ez még a rendõrség "polgári" munkáira is vonatkozik, hacsak nem vagy rendõr végzettségû. Az egy hónapot valószínûleg azért mondták, mert akkor lesz a választás, és ha megbukik az MSZP-SZDSZ kormány, akkor lehet, hogy feloldják az államigazgatási létszámstopot.
regisztráltasd magad mindenképp én pont most voltam ugyanezért Kecskeméten attól még hogy létszámstop van, legalább bekerülsz a nyilvántartásba és ezzel is gyorsítod a folyamatot
A kérdező hozzászólása: Akkor bemegyek regisztráltatni, köszönöm.
Ha megszûnik a létszámstop, akkor kb. 3 hónaponta lesz felvételi eljárás?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!