Találatok a következő kifejezésre: Ha az azt mondta hogy (1002 db)

Szerintetek, ha a prosti, akiel elvesztettem a szüzességemet azt mondta, hogy majd jöhetek máskor is, akkor az azt is jelentheti, hogy talán mégsem vagyok olyan ronda fiú, mint ahogyan gondoltam eddig?

Meg amúgy kérdezgetett is rólam és azt is megkérdezte, hogy nem volt még barátn?m, me hogy-hogy nem volt. Meg tök rendes is volt velem meg minden, én komolyan azt hittem, hogy undorodva fog, gorombán meg utálatosan gyorsan lezavarni, de nem is, tök jól beleadott mindent és tényleg rendes volt velem, pedig én annyira nem vagyok a lányok álma küls?re, sajnos. :S

Legjobb válasz: Azért mondta hogy menj legközelebb is mert akkor fizetsz is, nem a két szép szemedért mondta sajnos. Ha csak iugy lezavar volna undorral akkor tuti nem térnél vissza hozzá. Tudod nem mész abba az étterembe hol bunkó aponcér hiába jó a kaja hanem abba mész ahol a kiszolgálás is jó. Azért volt kedves veled hogy jo élmény legyen és ujra vissaz menj és keressen vele pénzt. Ebböl él.

Azért mondta hogy menj legközelebb is mert akkor fizetsz is, nem a két szép szemedért mondta sajnos. Ha csak iugy lezavar volna undorral akkor tuti nem térnél vissza hozzá. Tudod nem mész abba az étterembe hol bunkó aponcér hiába jó a kaja hanem abba mész ahol a kiszolgálás is jó. Azért volt kedves veled hogy jo élmény legyen és ujra vissaz menj és keressen vele pénzt. Ebböl él.
nem azért mondta mert Adonisz lennél, meg mert titkos szeretõnek óhajtana téged, hanem mert könnyû kuncsaft voltál---> valszeg udvarias, tiszta, nem voltak idióta kívánságaid(mint nekem szokott:DD), pontosan fizettél, nem alkudtál a végén.
Egyik ismerõsöm, aki str..i, mesélte, hogy a qrvák mindig elõadják, hogy mennyire élvezik a szexet a férfival, nagyon kedvesek velük, de amikor a pasi elhúz, röhögnek rajtuk és kibeszélik õket...ennyit errõl, srácok, jó reggelt.
ez üzlet kell neki a pénzed ha kedves veled visszajársz és az neki pénz
Nem akarlak lelombozni, de kérdeznék valamit: Mekkora borravalót adtál neki?
A férfiak ilyen buták? :o
Mit foglalkozol vele? k.urva az k.urva. kurd szanaszét azt szarni bele hogy mi a véleménye.... majd én is így fogok tenni ha lesz kis pénzem, mivel elég szegény vagyok és ez miatt nem lehet rendes csajom. 20 f. Nyugodtan csináld amit elkezdtél legalább nem kell görcsölgetni a sok szaráságon ami a barátnõvel jár.
Az egyetemisták ravaszak. A lány meg nagyon jól tudja mit kell mondani egy fiúnak hogy visszajárjon hozzá és tejeljen. Nem hiszem hogy többet akarna. Esetleg élvezte? Mert ha elélvez egy nõ akkor érez is valamit még ha pillanatnyi is a dolog
A kérdező hozzászólása: Szerintem még olcsón is kijöttem, ahhoz képest meg fõleg, hogy lakásos, igényes, egyetemista bombázóról van szó.
Figyelj: Egyrészt tényleg pénzért csinálja, ha vissza jársz hozzá, az neki csak jó. Másrészt ha olyan ronda lettél volna, lehet el se vállal. Feltehetõleg nem vagy olyan csúnya, mint amilyennek hiszed magad, csak az önbizalmad nagyon kicsi.
az azt jelenti kell a pénzed
Lehet, hogy csak nem akar százezer pasival kúrni pályafutása közben, hanem inkább visszatérõ vendégeket gyûjt, akik nem bunkók, és fizetnek rendesen. Téged is ebbe a "megtisztelõ" kategóriába rakott, örülj neki, de azért ne szálljon a fejedbe, nem jelent semmit. 31F

Ma mondta a doki, hogy el lehet kezdeni számolni a magzatmozgást, de az nem mondta, hogy ha a pici nem rúg, hanem kinyomja magát, az is mozgásnak számít-e?

Mert a 34. hétben vagyok, és már nem igen rugdal, hanem inkább csak kinyomja magát.

Legjobb válasz: Az is mozgás ha kinyomja magát! Bele számít ahányszor csak megmozdul. Egészséges kisbabát!

Az is mozgás ha kinyomja magát! Bele számít ahányszor csak megmozdul. Egészséges kisbabát!
A mozgás az mozgás, mert álmában is mozog, ahogy mi is. Gondolom mondta hogy feküdj az oldaladra, oda fog helyezkedni a kicsi és akkor meglesz a mozgás. Sok sikert a szülésnél!

AZALIA fogamzásgátlót hogyan szeditek, a tájékoztatója semmire sem való? Az orvosom mondta hogy a használati utasításnak megfelelően szedjem, de ez semmit nem ír hogyan kellene azt ha nem menstruálok . Pl. Szoptatok.

Beszedtem egy levél AZALIA ,most folytatnám a következőt ... csütörtök van ,de a levél ugye a hétfővel kezd ,értelem szerűen a cs szedném ,és mennék végig ... majd V befejezőleg ,folytatom előröl a megmaradtakkal?Ezután a következő levéllel folytatva? 28 tabletta ,nem kell szünet folyamatosan kell szedni ? 30 éves elmúltam diplomáso értelmes nő vagyok de eeeezzz , ez az első betegtájékoztató amin nem tudok elmenni :O

Legjobb válasz: Lassan egy éve szedem. Értelem szerûen beveszed minden nap az aznapit. Nem kell szünetet tartani,csak folyamatosan szeded. Ha pl. az egyik levél vége szerda,akkor a következõ levélen megkereresed a legközelebbi csütörtökit és szépen folytatod. Szóval jól érted,folyamatosan kell szedni.

Lassan egy éve szedem. Értelem szerûen beveszed minden nap az aznapit. Nem kell szünetet tartani, csak folyamatosan szeded. Ha pl. az egyik levél vége szerda, akkor a következõ levélen megkereresed a legközelebbi csütörtökit és szépen folytatod. Szóval jól érted, folyamatosan kell szedni.
A kérdező hozzászólása: "Az elsõ levél Azalia elkezdése Amennyiben jelenleg nem szed hormonális fogamzásgátló tablettát Várja meg, amíg menstruációja elkezdõdik. A menstruációs ciklus elsõ napján vegye be az elsõ tablettát. Ekkor készítmény szedésének elsõ hetében kiegészítõ, barrier elvû fogamzásgátló módszer (pl. gumi óvszer, hüvely pesszárium) alkalmazása nem szükséges. Ha a tabletta szedését a menstruációs ciklus 2-5 napján kezdi el, kiegészítõ, barrier-elvû fogamzásgátló módszer alkalmazása szükséges a tabletta szedésének elsõ 7 napjában. Ha a közelmúltban szült, vagy vetélése volt A készítmény szedését az elsõ trimeszterben elvégzett terhesség-megszakítás után közvetlenül kell elkezdeni. Szülés vagy a második trimeszterben elvégzett terhesség-megszakítás után a menstruációs vérzés elsõ jelentkezésekor kell elkezdeni. Amennyiben több mint 21 nap telt el a szülés, vagy a második trimeszterben elvégzett terhesség-megszakítás és a tablettaszedés elkezdése között, ki kell zárni az esetleges újabb terhesség lehetõségét, és kiegészítõ, barrier-elvû fogamzásgátló eszköz használata ajánlott a tabletta szedésének elsõ hetében. Amennyiben Ön egy kombinált tablettáról tér át Az Azalia szedését kezdje el a következõ napon, ahogy a jelenlegi fogamzásgátló készítmény utolsó tablettáját bevette (ez azt jelenti, hogy nincs tablettamentes szünet), ebben az esetben kiegészítõ fogamzásgátló módszer alkalmazása nem szükséges. Ha egy másik mini-pillrõl tér át Bármelyik nap abbahagyhatja az elõzõ tabletta szedését, és elkezdheti rögtön az Azalia szedését. Ha fogamzásgátló injekciós készítményrõl, implantátumról vagy hormonális méhen belüli eszközrõl tér át Az Azalia alkalmazását elkezdheti akkor, amikor a következõ injekció lenne esedékes, vagy azon a napon, amikor az implantátum vagy hormonális méhen belüli eszköz eltávolításra került."
A kérdező hozzászólása: És vagyok olyan ideges hogy Cs vettem be pedig éjszaka szedem és az még Sz aminek a jelzése D míg ennek 75 .Utálom ezt a vackot, kétségbe ejt .áhhh
Így van ahogy az elõttem válaszoló írja. Folyamatosan, szünet nélkül kell ezt szedni!
Én is ezt szedem már egy éve. Nekem a doki mondta, hogy folyamatosan szedjem, ne hagyjak szünetet. Csütörtökön kezdtem így amikor az utolsót vasárnap beszedem ugyanazon folytatom mert még van rajta 3 szem a következõ levelet megint cs-n kezdem és tul.képp szerdán fogy el.

Mit gondoltok? Az orvosom mondta hogy ha fogyni szeretnék akkor a napi kalória bevitelemnek 1500 körül kell lennie.

Az lenne a kérdésem hogy ha ebben az 1500 kcal ban nem csak egészséges ételeket eszek hanem mondjuk egykis nápolyit vagy kekszet eszek az baj-e szerintetek?

Legjobb válasz: az a baj, hogy már a kiskapukat keresed. ha fogyni akarsz akkor legalább nagyjából mellõzd az ilyen dolgokat. heti egyszer egy pár darab nápolyi belefér de ne erre építsd a diétát.

az a baj, hogy már a kiskapukat keresed. ha fogyni akarsz akkor legalább nagyjából mellõzd az ilyen dolgokat. heti egyszer egy pár darab nápolyi belefér de ne erre építsd a diétát.
ha kevesebb kalóriát viszel be , mint amennyit elégetsz akkor fogyni fogsz , akár mit is ettél. de pl a narancsbõrtõl meg egyéb csúnyaságoktól nem tudsz így megszabadulni :/
Szerintem te az edes izekrol nem tudsz lemondani, nem a napolyirol. Hogy ha gondolod le tudok neked irni privatban(ha engedelyezed ezt a lehetoseget) par olyan ‘‘nasi‘‘ receptet, ami edeskes, de jo alapanyagokbol keszul.
Meg menj le edzeni...
A kérdező hozzászólása: Igazatok van tényleg le kéne mondanom ezekrõl.Nagyon köszönöm a válaszokat!:)
A bokámat lefosom, hogy az orvos kalóriaszámolgatást javasol....Úristen bzmeg... 30 kilót fogytam és nem diétáztam és nem számoltam a szénhidrátot meg a kalóriákat.Csak lesek, hogy mindenki villámgyorsan akar sokat kis erõfeszítéssel. Könyörgöm...

Vidéki vagyok és az itteni nőgyógyász Székesfehérvárra küldött be ultrahangra (6 hetes)! De azt nem mondta hogy az az sztk. -ba menjek vagy az ambulanciára! Ti hova mentetek először ha nem volt fogadott dokitok?

Legjobb válasz: Én az sztk-ba. De mehetsz az ambullanciára is, de ott többen vannak, ahogy észrevettem, meg oda inkább olyanokat hívnak, akiknek van dokijuk, csak oda rendeli be õket... Ha odamész mégis, akkor ne felejts el sorszámot húzni. :)

Én az sztk-ba. De mehetsz az ambullanciára is, de ott többen vannak, ahogy észrevettem, meg oda inkább olyanokat hívnak, akiknek van dokijuk, csak oda rendeli be õket... Ha odamész mégis, akkor ne felejts el sorszámot húzni. :)
Üzenem mindenkinek hogy nmegkérdeztem anyukámat, és mehet vidéki is, ha valakit elküldtek az nem tudja mért volt, utolsó válszolónak örülök hogy jó volt a véleménye.
Azt tudom, hogy nem tehetnek róla, de a hangnemrõl igen. :) De túléltem. És megtaláltam Blaskó Ervint, úgyhogy sínen a sorsom. :)
Õk nem tehetnek róla ha el kell zavarniuk, és nem mindenki olyan durva.Hát akkor nekem protekcióm van.Ennyi kijár.Ha már a dolgozóknak nem sok jár....
1. vagyok. A nõvédelmibe nem mehet vidéki. Engem egyszer elég "illedelmesen" elzavartak emiatt...
Én a Nõvédelmibe jártam elõtte is(bár azt hallottam nem mehet vidéki, de nekem ott dolgozik anyukám, úgyhogy ezt nem tudom pontosan)De akkor az sztk.32 hetes
1. vagyok. Az sztk-ba elõre nem kell idõpont, hanem mikor odamész, akkor jelentkezel be a kartonozónál, és mire sorrakerülsz már benne leszel az aznapi listában, és így név szerint hív majd be a nõvér.
szia ÉN AZ SZTK-ba mentem, és oda is járok.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Egyébkén az Sztk-ba kell idõpontot kérni?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek, remélem jól fogok dönteni hogy hova menjek!! :)

Én 12, fiú, a barátnőm 11. Kb 1 éve vagyunk együtt. Megkérdeztem a barátnőmet hogy akar-e csókolózni. Azt mondta majd ha eljön az az idő. Mikor jön el?

Legjobb válasz: szija. Még nagyon fiatalok vagytok. Akkor jön el az idõ, ha õ a lány akarni fogja! Ne erõltesd, ha boldogok vagytok legyetek csók nélkül is azok :)... én 15 éves voltam amikor elõször csókolóztam a barátommal :)

szija. Még nagyon fiatalok vagytok. Akkor jön el az idõ, ha õ a lány akarni fogja! Ne erõltesd, ha boldogok vagytok legyetek csók nélkül is azok :) ... én 15 éves voltam amikor elõször csókolóztam a barátommal :)
Nem biztos...egyénenként változó.Én 11 évesen csókolóztam elõször!:) Szerintem se kell még erõltetni...lehet hogy õ még nem érzi annyira érettnek magát!(:
Ez tényleg egyénenként változó, én 14 évesen csókolóztam elõször, és valami gyönyörû volt! 11 évesen lehet, sõt biztos, hogy nem lett volna ugyanolyan! Én azt mondom, ne riaszd el a barátnõdet tolakodással, olyan választ adott, ami õszinte, okos, és amin igazán nem lehet megsértõdni :) Érezzétek jól magatokat, maradjon minden úgy, ahogy eddig volt, beszélgessetek, tanuljatok együtt, sétáljatok, menjetek moziba, számítógépezzetek, amihez kedvetek van, és ha jó a kapcsolat, úgyis együtt maradtok addig, míg "eljön az idõ"! :) (Ez szerintem még legalább olyan 2-3 év, ha konkrét számot akarsz. Szájrapuszi persze valamivel hamarabb lehet, de az se most! :) Ha egy idõre félreteszed a dolgot, és jól érzed magad a kapcsolatban úgy, ahogy van, elrepül az az idõ, legyen akármennyi, meglátod! :) )
elsõ válaszadó vagyok. Nem nem... ez egyénként változó pontosan:) ... van aki 11 évesen akarja... van aki 16 évesen se. Mindenki más:)
Hányan vagyunk, akik már oviban elcsattintottuk az elsõ szájrapuszit, pedig még azt sem tudtuk mi az, nincs benne semmi rossz.
ne aggódj, ne is gondolkodj ezen. ha eljön a megfelelõ pillanat, akkor meg fog történni. ne úgy állj a dologhoz, mintha túl akarnál már lenni az egészen és ne zaklasd a barátnõdet ezzel folyton. mert kényelmetlenül fogja érezni magát és estleg megteszi úgy, hogy semmi kedve sincs hozzá. Várj csak, idõd az még rengeteg van nem késtél le semmirõl.
HALI ÉN IS OVIBAN SMACIZTAM ELÕSZÖR ÉS ERRE IS IGAZ HOGY AZ ELSÕT NEM LEHET ELFELEJTENI AKÁRMILYEN BÉNÁCSKÁRA IS SIKERÜL AMUGY MEG NEM KELL SZERINTEM SE ERÕLTETNI A A CSÓK JÖN MAGÁTÓL
Én 10 éves voltam, és isteni volt:) Szegény lány, nem is tudja, mit halogat...pedig nem bonyolult dolog:)
A kérdező hozzászólása: akkor õ is akkor fogja kivánni amikor 15 lessz?
Ne csináld.
Az orgazmus, az orgazmus lényegtelen, hogy sikerül összehozni. Ne tegyétek, ha nem akarjátok kockáztatni az elvetélést.
Ha az orvos megtiltotta, annak oka van.
a szexet tiltotta meg, azt dugásra érti amúgy jó lenne a párodnak mondani, ha mond neki valamit az orvos, merjen már kérdezni, ha nem érti, nem harapja le a fejét N
A hetes hüvelyi ultrahangon nagyon erõsen vérezni kezdtem. Kiderült, hogy nagyon alacsonyan van a méhlepény, és az orvos megszúrta. Most vagyok hetes, a szex még mindig nem engedélyezett, de a pettinggel szerintem semmi baj. A behatolást azért tiltják, mert elérheted a méhlepényt, ami vetéléshez vezethet. Nem magával az orgazmussal van probléma!
Errõl talán az orvost kéne megkérdezni! És nem az orgazmus lesz itt a probléma, hanem a fizikális behatás. De ezt tényleg az orvossal beszéljétek meg. Ne innen várd a csodát. Vagy addig marad a cumi és kiverés, neki meg a semmi. :(
Szia! 5-ös vagyok. Most olvastam vissza a hozzászólásomat, nem volt bekapcsolva a Num Lock billentyû. Szóval a 12 hetes ultrahangon történtek miatt engem is eltiltottak a szextõl. Most vagyok 27 hetes, és még mindig nem engedélyezték. De ez csak a behatolásra érvényes, az orgazmusnak köze nincs a dolgokhoz. A behatolás azért veszélyes, mert ha annyira alacsonyan van a méhlepény, hogy "eléred", megsértheted annyira, hogy vetéléshez vezet vagy éppen le is szakadhat.
Nee..szerintem. Nem vigyáznak eléggé az állataikra. :S
A kérdező hozzászólása: Huu nagyon köszönöm :) amint tudok megyek is, kár, hogy ma nincs nyitva :(
hable, nekem is most jutott eszembe a kisteki, nagyon jó bolt, értene hozzá. szerintem mindenképpen ott vedd
Tényleg, errõl még eszembe jutott a kisteki állatkereskedés. Ne a dohány utcában keresd, mert ott nem fogod megtalálni. Ez a Deák tér és az Astoria között, van azon a széles úton, a zsinagógával szemben, és van neki egy kiálló táblája a bolt fölött a falon. A táblán egy nagy teknõs figura van. http://kisteki.andocsi.hu/teknosok.php
Hi, én a Bocskai úton a Kosztolányihoz közel vettem a tekiket. Ez egy kis állatkereskedés, nagyon jól tartják a tekiket, és már eleve egészségeseket adnak csak el. Amelyik beteg, azt õk külön gyógyítják, hogy a többi el ne kapjon valamit... Az eladó nagyon készséges, és segítõkész. Bátran ajánlom...
Ez az Árkádban volt? Hallottam róla rosszakat, de még nem jártam ott. Én itt a nyugati pu környékén szoktam járkálni, itt ilyen boltok vannak: - Vadon díszállat (Podmaniczky utcában a 72-es trolimegállónál). - Altantisz díszállat (VI. Eötvös u. 28.). - Kutsera díszállat (a Westendben, de ezt nem tudom most melyik emelet, mert mindig költöznek a westenden belül ide-oda). Szerintem hívd fel mindegyiket telefonon, hogy melyiknél van teknõs, milyen fajta és mennyiért, mert gondolom fölöslegesen nem akarsz 3/4 órát metrózni.
Tudom ajánlani pl a Lurdí házat Tudom, kissé messze van, de nekem tetszik, ahogy ott tartják az állatokat :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm lehet megnézem a westendben akkor. különben az Örs vezér tere felé lakom
A lényeg hogy ott ne vegyél. Egyébként ha leírnád hogy merre felé laksz talán tudok mondani egy jó helyet. Egyébként fõvárosban elég sok állatkereskedés van, még a plázákban is érdemes megpróbálni venni nekem 6 éve van egy ékszerteknõsöm a westend es állatkereskedõtõl plusz a tesómnak meg szintén onnan van tengerimalaca is.
Én inkább bejelenteném, max akkor vennék ott állatot hogy ne szenvedjenek tovább.
A kérdező hozzászólása: Valami jó tipp, hogy merre lehet megbízható állatot venni jó áron???
semmiképp
Igen a Kisteki tényleg egy nagyon jó bolt! Az talán az egyik legtutibb hely...
Miért te rendszeresen csinálod ?:D
Sose loptam még de nem is fogok.
Soha nem loptam sehonnan. Csokit sem. Szerintem nagyon égõ dolog. És ha ismerosi körömben kiderülne valakirõl, hogy lop, hát õt is égõnek találnám és nem barátkoznek vele tovább. Szerintem ne lopj. Aljanép szokás. Fúj.
sosem loptam és nem is fogok.
Ha te ezt csinálod akkor gyorsan fejezd be, mert egyszer minden kiderül.. és az nagyon ciki lesz, nem csak neked, hanem a szüleidnek is, és soha nem mosod le magadról, hogy büntetett elõéletû vagy (ha rendõrségi ügy lesz belõle).
hát elég erõsen gondolkodtam már, hogy ellopom... Voltam vásárolni, vettem kettõ melltartót, bementem a cundába, és átvettem az egyiket és a régit betettem a szatyorba. és a cunában is próbáltam, és azon nincs ilyen fehér szar... tudod amit leészednek a pénztárnál, csak rávolt rakva ilyen müanyaggal az ára, azt meg letépem, eldobom valahol, és kisétálok... Elég drága volt amúgy, de féltem, hogy lebukom, mégis van rajta valami... Meg nem szép dolog a lopás :S
Anno kisgyerekként elloptam egy radírt. Nem tudom miért, de megtettem. Azóta természetesen nem tettem ilyet és nem is szándékozom. 20L
A kérdező hozzászólása: A barátnõm a lopós nem én. Nem tudom róla õt lebeszélni..
A kérdező hozzászólása: amugy én sose lopnék.
Ne barátkozz vele. Még a végén téged is meglop.
Mond meg neki, hogy az új törvény miatt már le is ültethetik, ha rajtakapják.
Nekem volt lopós oszt. társam...mindenki tudta, hogy lop, mert az osztályban is lopott, de nem volt kiközösítve.Csak mindenki sokkal jobban figyelt a cuccaira. Viszont amiért nagyon megharadudtam rá...boltban voltunk, és a kishúga táskájába pakolta az édességet a szemem láttára...ilyet csinálni egy kislánnyal...ráadásul a hugi még mondta is, hogy "addig nem szabad a táskába rakni, amíg ki nem fizettük"...a csaj elhallgattatta, és beállt a pénztárhoz egy joghurttal, a kislány táskájában meg legalább 2000 Ft-nyi lopott cucc volt...
nem de nem is fogok soha.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!