Találatok a következő kifejezésre: Ha az azt mondta (1515 db)

Én 12, fiú, a barátnőm 11. Kb 1 éve vagyunk együtt. Megkérdeztem a barátnőmet hogy akar-e csókolózni. Azt mondta majd ha eljön az az idő. Mikor jön el?

Legjobb válasz: szija. Még nagyon fiatalok vagytok. Akkor jön el az idõ, ha õ a lány akarni fogja! Ne erõltesd, ha boldogok vagytok legyetek csók nélkül is azok :)... én 15 éves voltam amikor elõször csókolóztam a barátommal :)

szija. Még nagyon fiatalok vagytok. Akkor jön el az idõ, ha õ a lány akarni fogja! Ne erõltesd, ha boldogok vagytok legyetek csók nélkül is azok :) ... én 15 éves voltam amikor elõször csókolóztam a barátommal :)
Nem biztos...egyénenként változó.Én 11 évesen csókolóztam elõször!:) Szerintem se kell még erõltetni...lehet hogy õ még nem érzi annyira érettnek magát!(:
Ez tényleg egyénenként változó, én 14 évesen csókolóztam elõször, és valami gyönyörû volt! 11 évesen lehet, sõt biztos, hogy nem lett volna ugyanolyan! Én azt mondom, ne riaszd el a barátnõdet tolakodással, olyan választ adott, ami õszinte, okos, és amin igazán nem lehet megsértõdni :) Érezzétek jól magatokat, maradjon minden úgy, ahogy eddig volt, beszélgessetek, tanuljatok együtt, sétáljatok, menjetek moziba, számítógépezzetek, amihez kedvetek van, és ha jó a kapcsolat, úgyis együtt maradtok addig, míg "eljön az idõ"! :) (Ez szerintem még legalább olyan 2-3 év, ha konkrét számot akarsz. Szájrapuszi persze valamivel hamarabb lehet, de az se most! :) Ha egy idõre félreteszed a dolgot, és jól érzed magad a kapcsolatban úgy, ahogy van, elrepül az az idõ, legyen akármennyi, meglátod! :) )
elsõ válaszadó vagyok. Nem nem... ez egyénként változó pontosan:) ... van aki 11 évesen akarja... van aki 16 évesen se. Mindenki más:)
Hányan vagyunk, akik már oviban elcsattintottuk az elsõ szájrapuszit, pedig még azt sem tudtuk mi az, nincs benne semmi rossz.
ne aggódj, ne is gondolkodj ezen. ha eljön a megfelelõ pillanat, akkor meg fog történni. ne úgy állj a dologhoz, mintha túl akarnál már lenni az egészen és ne zaklasd a barátnõdet ezzel folyton. mert kényelmetlenül fogja érezni magát és estleg megteszi úgy, hogy semmi kedve sincs hozzá. Várj csak, idõd az még rengeteg van nem késtél le semmirõl.
HALI ÉN IS OVIBAN SMACIZTAM ELÕSZÖR ÉS ERRE IS IGAZ HOGY AZ ELSÕT NEM LEHET ELFELEJTENI AKÁRMILYEN BÉNÁCSKÁRA IS SIKERÜL AMUGY MEG NEM KELL SZERINTEM SE ERÕLTETNI A A CSÓK JÖN MAGÁTÓL
Én 10 éves voltam, és isteni volt:) Szegény lány, nem is tudja, mit halogat...pedig nem bonyolult dolog:)
A kérdező hozzászólása: akkor õ is akkor fogja kivánni amikor 15 lessz?

Ha én azt hazudom, hogy letagadom, hogy te azt mondtad, hogy ő nem hazudik, akkor ki mond igazat?

Legjobb válasz: Ha azt hazudom, hogy tagadom, akkor valójában nem tagadom. Nem tagadom, hogy te azt mondtad, hogy õ nem hazudik. Ha te igazat mondtál, akkor õ nem hazudik, tehát igazat mond. Ha te is hazudtál, mint én, akkor valójában úgy gondolod, hogy õ nem mond igazat, tehát te egyszerre mondasz igazat, vagy hazudsz vele. Mivel kell, hogy valaki igazat mondjon, ezért, ha azt hazudom, hogy tagadom, hogy te azt mondtad, hogy õ nem hazudik, akkor te vele együtt igazat mondott, és csak én hazudtam.

Ha azt hazudom, hogy tagadom, akkor valójában nem tagadom. Nem tagadom, hogy te azt mondtad, hogy õ nem hazudik. Ha te igazat mondtál, akkor õ nem hazudik, tehát igazat mond. Ha te is hazudtál, mint én, akkor valójában úgy gondolod, hogy õ nem mond igazat, tehát te egyszerre mondasz igazat, vagy hazudsz vele. Mivel kell, hogy valaki igazat mondjon, ezért, ha azt hazudom, hogy tagadom, hogy te azt mondtad, hogy õ nem hazudik, akkor te vele együtt igazat mondott, és csak én hazudtam.
mindenképpen én;D
Senki
Ez sok mindentõl függ, pl a helyzettõl is:D
A kérdezõ hazudik, hiszen nem is tagadja le!

Szerintetek, ha a prosti, akiel elvesztettem a szüzességemet azt mondta, hogy majd jöhetek máskor is, akkor az azt is jelentheti, hogy talán mégsem vagyok olyan ronda fiú, mint ahogyan gondoltam eddig?

Meg amúgy kérdezgetett is rólam és azt is megkérdezte, hogy nem volt még barátn?m, me hogy-hogy nem volt. Meg tök rendes is volt velem meg minden, én komolyan azt hittem, hogy undorodva fog, gorombán meg utálatosan gyorsan lezavarni, de nem is, tök jól beleadott mindent és tényleg rendes volt velem, pedig én annyira nem vagyok a lányok álma küls?re, sajnos. :S

Legjobb válasz: Azért mondta hogy menj legközelebb is mert akkor fizetsz is, nem a két szép szemedért mondta sajnos. Ha csak iugy lezavar volna undorral akkor tuti nem térnél vissza hozzá. Tudod nem mész abba az étterembe hol bunkó aponcér hiába jó a kaja hanem abba mész ahol a kiszolgálás is jó. Azért volt kedves veled hogy jo élmény legyen és ujra vissaz menj és keressen vele pénzt. Ebböl él.

Azért mondta hogy menj legközelebb is mert akkor fizetsz is, nem a két szép szemedért mondta sajnos. Ha csak iugy lezavar volna undorral akkor tuti nem térnél vissza hozzá. Tudod nem mész abba az étterembe hol bunkó aponcér hiába jó a kaja hanem abba mész ahol a kiszolgálás is jó. Azért volt kedves veled hogy jo élmény legyen és ujra vissaz menj és keressen vele pénzt. Ebböl él.
nem azért mondta mert Adonisz lennél, meg mert titkos szeretõnek óhajtana téged, hanem mert könnyû kuncsaft voltál---> valszeg udvarias, tiszta, nem voltak idióta kívánságaid(mint nekem szokott:DD), pontosan fizettél, nem alkudtál a végén.
Egyik ismerõsöm, aki str..i, mesélte, hogy a qrvák mindig elõadják, hogy mennyire élvezik a szexet a férfival, nagyon kedvesek velük, de amikor a pasi elhúz, röhögnek rajtuk és kibeszélik õket...ennyit errõl, srácok, jó reggelt.
ez üzlet kell neki a pénzed ha kedves veled visszajársz és az neki pénz
Nem akarlak lelombozni, de kérdeznék valamit: Mekkora borravalót adtál neki?
A férfiak ilyen buták? :o
Mit foglalkozol vele? k.urva az k.urva. kurd szanaszét azt szarni bele hogy mi a véleménye.... majd én is így fogok tenni ha lesz kis pénzem, mivel elég szegény vagyok és ez miatt nem lehet rendes csajom. 20 f. Nyugodtan csináld amit elkezdtél legalább nem kell görcsölgetni a sok szaráságon ami a barátnõvel jár.
Az egyetemisták ravaszak. A lány meg nagyon jól tudja mit kell mondani egy fiúnak hogy visszajárjon hozzá és tejeljen. Nem hiszem hogy többet akarna. Esetleg élvezte? Mert ha elélvez egy nõ akkor érez is valamit még ha pillanatnyi is a dolog
A kérdező hozzászólása: Szerintem még olcsón is kijöttem, ahhoz képest meg fõleg, hogy lakásos, igényes, egyetemista bombázóról van szó.
Figyelj: Egyrészt tényleg pénzért csinálja, ha vissza jársz hozzá, az neki csak jó. Másrészt ha olyan ronda lettél volna, lehet el se vállal. Feltehetõleg nem vagy olyan csúnya, mint amilyennek hiszed magad, csak az önbizalmad nagyon kicsi.
az azt jelenti kell a pénzed
Lehet, hogy csak nem akar százezer pasival kúrni pályafutása közben, hanem inkább visszatérõ vendégeket gyûjt, akik nem bunkók, és fizetnek rendesen. Téged is ebbe a "megtisztelõ" kategóriába rakott, örülj neki, de azért ne szálljon a fejedbe, nem jelent semmit. 31F

Ha én azt hazudom, hogy letagadom, hogy te azt mondtad, hogy ő nem hazudik, akkor ki mond igazat?

És lehet rá válaszolni... :)

Legjobb válasz: mindannyian igazat mondtok. ÉN-tagadás tagadása= állítás tehát én azt állítom hogy... te mondtad (feltételezvén hogy igazat mondasz) Õ nem hazudik,tehát õ is igazat mond.

mindannyian igazat mondtok. ÉN-tagadás tagadása= állítás tehát én azt állítom hogy... te mondtad (feltételezvén hogy igazat mondasz) Õ nem hazudik, tehát õ is igazat mond.
hát õ, és én, mert én elmondtam hogy nem hazudik, de te azt hazudod, hogy letagadod, hogy én azt mondtam, hogy õ nem hazudik. :)
szerintem igen!
Köszönöm, nem! Eltévedtem a 3. vesszõnél xD
szerintem 42!
Sszóval Õ nem hazudik... És én ezt is állítom--> szóval Õ és Én nem hazudunk..! Te viszont azt hazudod (feltételezem nekem)hogy letagadod. ebben az esetben asszem Te hazudsz (inkább csak füllentesz)... de mi van akkor ha Te nem Te vagy hanem Én...Én meg nem Én hanem Te esetleg Õ... És mivan akkor ha ez a három tudathasadásos elmebeteg dilibogyó nem is Mi vagyunk hanem Õk...
Az, aki azt állítja, hogy nem vagy ép, apám xD
a sánta kutya
A franc sem tudja, nem vagyok én képviselõ a parlamentben:) )
te biztos nem, mert azzal kezded, hogy hazudsz:D a többit nem lehet eldönteni:D mert én azt mondom, hogy õ nem hazudik, de lehet, hogy hazudik és akkor én is hazudok
Hmm nézzük csak ha 48 egész négy tized pluszba áll a kilencmillio hatszáz hetven héttel akkkor a válasz NEMTUDOOOOOOM de egyébként ebben az esetben (Ha én azt hazudom, hogy letagadom, hogy te azt mondtad, hogy õ nem hazudik, akkor ki mond igazat) akkkor én hazudok, te igazat mondasz és ö hazudik.egyszerü!vagy nem? nah jo belezavarodtam ti csak mondjátok h jo vagy nem!

Utoljára 5 hetesen voltam ultrahangon. Az orvos mondta, h élő embrioról van szo, de szívhang még nem volt, és mondta h jöjjek a 12 hetesi ultrahangra! Ha valami baj lenne a babocával (ha nem lenne szívverés, nem növekedne) megérezném?

Lenénnek tünetek v még az sem?Most nagyon félek h valami baj van!Görcsök se vérzésem nincs!Tüneteim amik voltak idáig még mindig vannak:érzékenyebb mellek,szúrkálások,hányinger(de nem mindig)...

Legjobb válasz: Ne félj, ez a természetes menete a dolgoknak. Én is 5 hetesen voltam, és utána csak 12 hetesen. De közben van 7 hetesen egy vérvétel is. Én is akaratlanul sokat gondoltam arra, hogy lehet, nem is él a babám, de nem szabad ilyenen gondolkodni!!.-)Minden rendben lesz. A vetélés általában görcsökkel és vérzéssel jár, de van kivétel is. De mint mondtam, ne gondolj erre. Nagy öröm lesz a 12 heti uh, hidd el, elröpül az idõ!4.-))

Ne félj, ez a természetes menete a dolgoknak. Én is 5 hetesen voltam, és utána csak 12 hetesen. De közben van 7 hetesen egy vérvétel is. Én is akaratlanul sokat gondoltam arra, hogy lehet, nem is él a babám, de nem szabad ilyenen gondolkodni!!.-)Minden rendben lesz. A vetélés általában görcsökkel és vérzéssel jár, de van kivétel is. De mint mondtam, ne gondolj erre. Nagy öröm lesz a 12 heti uh, hidd el, elröpül az idõ!4.-))
A kérdező hozzászólása: Külföldi vagyok és csak magánrendelõbe tudok járni mert itt nincs egészség.bíztosításom!Ebbe a magánrendelõbe meg sajna nincs ultrah!Azt a vizsgálatott otthon végeztem de olyan sûrûn nem tudok hazautazni!Jellenleg pécsen éllek!
Ha nem vérzel és nincsenek erõs görcseid, akkor biztos rendben van minden a babáddal! Ne aggódj!
Szia! Ha jelenleg pécsen élsz és nincs biztosításod és ennyire aggódsz akkor elmehetsz a Citrom utcába ultrahangra. Hozzáteszem 15.000 Ft! Ha nincsenek görcseid sem vézrésed akkor nincs min aggódni. ha lenne valami gond vele akkor azt úgyis megéreznéd, észrevennéd. Mondjuk elég érdekes hogy csak a 12.-ik heti ultrahangra hivott vissza és nem 2 hét múlva. Kihez jársz orvoshoz? Üdv: 22 hetes pécsi kismama

Ha valaki az Oszták-Magyar Monarchiából származott, hogy mondták a származását? Monarchiabeli?

Pl. Egy Németországból jött mai (mondjuk francia) ember németországi, akkor egy, a Monarchiából jött (pl. sváb) embernek mi volt a helyes a megnevezése?

Legjobb válasz: Hogyan mondták, magyarul ? Itthoni, hazai stb. Egy német pedig azt mondta: aus Österreich-Ungarn...

Hogyan mondták, magyarul ? Itthoni, hazai stb. Egy német pedig azt mondta: aus Österreich-Ungarn...
Simán úgy mondták, hogy magyar, osztrák, cseh, horvát stb...(ha a nemzetiségre gondolsz), ha arra, hogy mondjuk megkérdezték melyik országból jöttél, akkor azt, hogy az Osztrák-Magyar Monarchiából, de mondhatták simán, hogy a Magyar Királyságból, vagy Morvaországból például.

Ha én azt hazudom, hogy letagadom, hogy te azt mondtad, hogy ő nem hazudik, akkor ki mond igazat?

Legjobb válasz: Ha azt hazudom, hogy letagadom, akkor a letagadásom hazugság, tehát voltaképpen nem tagadom. Te azt mondtad, hogy õ nem hazudik. Ha hihetünk neked, akkor õ sem hazudik; ha nem hihetünk neked, akkor azt hazudtad, hogy õ nem hazudik, tehát a nem hazudása hazugság, tehát õ is hazudik. Ha van, aki igazat mond a történetben, akkor te és õ is igazat mondtatok, viszont nekem be kell ismernem, hogy hazudtam.

Ha azt hazudom, hogy letagadom, akkor a letagadásom hazugság, tehát voltaképpen nem tagadom. Te azt mondtad, hogy õ nem hazudik. Ha hihetünk neked, akkor õ sem hazudik; ha nem hihetünk neked, akkor azt hazudtad, hogy õ nem hazudik, tehát a nem hazudása hazugság, tehát õ is hazudik. Ha van, aki igazat mond a történetben, akkor te és õ is igazat mondtatok, viszont nekem be kell ismernem, hogy hazudtam.
én semmi esetre sem. mert ezt az egészet hazudom.

Felhívtam a Budapesti toborzóirodát, és az mondták hogy nincs üres hely 1 hónap múlva hívjam őket. Ha bemegyek az irodába, ott lehet regisztráltatni magam, érdemes?

Legjobb válasz: Államigazgatási létszámstop van. Ez azt jelenti, hogy a megüresedõ helyeket se lehet betölteni az államigazgatás szerveinél. Ez még a rendõrség "polgári" munkáira is vonatkozik, hacsak nem vagy rendõr végzettségû. Az egy hónapot valószínûleg azért mondták, mert akkor lesz a választás, és ha megbukik az MSZP-SZDSZ kormány, akkor lehet, hogy feloldják az államigazgatási létszámstopot.

Államigazgatási létszámstop van. Ez azt jelenti, hogy a megüresedõ helyeket se lehet betölteni az államigazgatás szerveinél. Ez még a rendõrség "polgári" munkáira is vonatkozik, hacsak nem vagy rendõr végzettségû. Az egy hónapot valószínûleg azért mondták, mert akkor lesz a választás, és ha megbukik az MSZP-SZDSZ kormány, akkor lehet, hogy feloldják az államigazgatási létszámstopot.
regisztráltasd magad mindenképp én pont most voltam ugyanezért Kecskeméten attól még hogy létszámstop van, legalább bekerülsz a nyilvántartásba és ezzel is gyorsítod a folyamatot
A kérdező hozzászólása: Akkor bemegyek regisztráltatni, köszönöm.
Ha megszûnik a létszámstop, akkor kb. 3 hónaponta lesz felvételi eljárás?

Mi legyen? Készítettem pár fotót amiről azt mondták, hogy nagyon jók lettek és azt is mondták írjam oda ezt"All Rights Reserved ˆ" és a nevem a kép címe mellé, ha a Facebookra is ki akarom tenni.

Szerintetek van értelme? Mert én úgy tudom csak bejegyzett terméknél vagy márka névnél szokás. Most én mint egy mezei ember hiába íróm oda. Vagy van értelme? A válaszokat előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Többet ér, ha levágod a kép szélét (elég nagyon kevés is), és azt megtartod magadnak, azzal bizonyítható, hogy a kép a tiéd.

Többet ér, ha levágod a kép szélét (elég nagyon kevés is), és azt megtartod magadnak, azzal bizonyítható, hogy a kép a tiéd.
Vízjelezd be oszt' kész. Mást úgy sem tehetsz. Amit facebookra feltöltesz pedig "közkincs", ott pláne nincs értelme jogvédelemrõl beszélni.
Egy facebook minõségû képet soha sem fog normális helyen felhasználni...
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm a válaszokat.
A Facebook jelenlegi szabvány felbontása 2048px srgb jpeg. Ez egy újsághoz is elég. De amúgy teljesen lényegtelen, ha valaki el akarja lopni, el is fogja. :)
A kérdező hozzászólása: Tettem rá vízjelet van egy halvány meg egy rejtett amit csak én látok mert olyan helyen van amit csak akkor látni, ha én meg mutatom (leteszteltem) valamint meg csináltam amit az elõzõ kommentelök írtak.Nagyon köszönöm a segítséget. :)

A pasim azt mondta, hogy ha lenyelem az ondóját akkor attól fogyok, igaz ez?

Legjobb válasz: A pasid egy idióta és azt akarja, hogy lenyeld, valószínû ezért mondta, biztos nagyon szeret ha hülyeségekkel tömi a fejed a saját öröme miatt...

A pasid egy idióta és azt akarja, hogy lenyeld, valószínû ezért mondta, biztos nagyon szeret ha hülyeségekkel tömi a fejed a saját öröme miatt...
Ha nem akarsz szellemi fogyatékos gyereket akkor küldd el a pasidat.
Ha mást nem eszel csak a spermát, akkor igen. Fogysz.
Hülye a pasid, bocs.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!