Találatok a következő kifejezésre: Ha az alkalommal vérzik, akkor (3 db)

Ha az első alkalommal vérzik, akkor mennyire? Mire számítsak? Mi szükséges?

Legjobb válasz: Elfelejtettem beleírni a kérdésbe, hogy.. viszont ha valaki például szûzhártya nélkül születik, akkor nem is vérezhet elõször, ugye? No és, el tud egyáltalán vmikor úgy szakadni a szûzhártyám, hogy nem veszem észre?... Mondjuk bármikor, sport közben... vagy csak baleset. Azt észrevettem volna, nem?

A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem beleírni a kérdésbe, hogy.. viszont ha valaki például szûzhártya nélkül születik, akkor nem is vérezhet elõször, ugye? No és, el tud egyáltalán vmikor úgy szakadni a szûzhártyám, hogy nem veszem észre?... Mondjuk bármikor, sport közben... vagy csak baleset. Azt észrevettem volna, nem?
nem születik senki szûzhártya nélkül. Viszont van akinek erõsebb és van akinek gyengébb, van akinek csak pici nyílás van rajta és van akinek nagy. Van olyan, aki csak pár csepp vért hullajt és van aki erõsebben vérzik. Van olyan, akinek nagyon fáj és van aki észre sem veszi. Ez mind alkati kérdés. Igen elveszítheted sportolás baleset közben és nem biztos, hogy észreveszed. Mondjuk megütüd magad, fáj és esetleg van pár csepp vér is. Nem feltétlenül veszed észre. Ha arra készülsz, hogy elveszítsed, akkor praktikus egy nem fehér türülközõt magad alá rakni. Tény, hogy nem túl romantikus, de a vért egy fehér lepedõbõl nem olyan egyszerû kimosni. Fõleg akkor nem, ha nem akarod mások (mondjuk anyuci) orrára kötni, hogy mi is történt veled.
A kérdező hozzászólása: De ez olyan cikinek tûnik.. :S Most egy törülközõ... értem, h mit miért, tök logikus és praktikus, köszi, csak...Szóval nem tom, hogy fogom megoldani. Talán nem lesz majd kínos.
nem biztos hogy verezni fogsz! lehet hogy nem lesz belole semmi ez attol fugg milyen vagy, ha menstrualsz hogyan, gorcsolsz-e...mivel nekem semmi bajom sincs meg ha menstrualok sem igy ugy veszitettem el hogy a 3.nap utanna nagyon kicsit vereztem de szinte semmit se! ha nem faj 1.szex kozben nem hiszem hogy verezni fogsz utanna!
Én 21 voltam és amikor történt, gondoltam, huha, most biztos vérezni fogok, de gond nem lett volna, hiszen a párom is tudtam, hogy nekem az elsõ és felkészültünk a kellemetlenségekre. Aztán én lepõdtem meg a legjobban, amikor egy csepp sem volt, nem mondom, hogy nem fájt. lehet, hogy köze van ehhez annak, hogy 2-3 napig menstruálok általában. Szoval nem bizti, hogy vérezni fogsz, de készülj föl rá és a törülközõ tényleg jó ötlet, nem kell, hogy kínos legyen, ha mindketten tudjátok, h neked az elsõ. Ja és védekezzetek.

Ha az elsö alkalomkor nem vérzik akkor másodszor még lehetséges?

Legjobb válasz: Akkor lehetséges,ha az elsõnél nem szakadt át a szûzhártya,de viszont is lehet,hogy nem vérzik.Nem vagyunk egyformák. 17/L

Akkor lehetséges, ha az elsõnél nem szakadt át a szûzhártya, de viszont is lehet, hogy nem vérzik.Nem vagyunk egyformák. 17/L
Van, olyan akinek abszolút nem vérzik.Amúgy ha elsõnél nem vérzett, valószínû második alkalomkor sem fog.
A kérdező hozzászólása: köszi sokat segitett:)
annyira vékony volt a szerszám? Mert akkor egy vastagabb szerszámnál lehet hogy fog még vérezni.
ha nem vérzik, akkor meg kell oldanod a problémát, nem menekülhetsz el a kötelességed elõl! át kell szúrnod máshogyan, olló hegye, hosszabb pengéjû zsebkés, kötõtû...mindegy csak addig nyomd be amíg nem spriccel kicsit a vér. na akkor megkönnyebbülhetsz, szûzoltó lettél.
Még jó, kedves utolsó, hogy fingod sincs, hogy néz ki a szûzhártya. Nem kör, hanem körgyûr alakú, nem lehet átszúrni -.-"
teljesen egyénfüggõ, nekem pl. a negyedik volt az elsõ alkalom, amikor már egyáltalán nem véreztem, de lehet hogy neked már másodszorra se fog.
elõfordulhat igen
Attól, hogy én átszakítom a te szûzhártyádat és vérzek is utána, attól még nekem nem fog kevésbé fájni az elsõ alkalom. ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!