Találatok a következő kifejezésre: Ha az alkalommal (326 db)

Járni tudó babánál milyen gyakran mossátok ki az overálját? Ha minden alkalommal összekoszolja, akkor minden alkalom után kimossátok?

Mert az enyémeknek mindig koszos,mert a földön hemperegnek,elesnek benne,stb.(ha játék van,ha vhova megyünk,akkor nem)Akkor sztetek kimossam mindig?Mert félek,hogy úgy meg ronggyá válik..

Legjobb válasz: Én nem. POnt amiatt, amit írtál: szezon végére, még ha ki sem növi szétmegy a sok mosástól. Ezért választottam olyat, ami nem igényes szín és letörölhetõ (orkán) anyag. Az igényesebb színût és anyagút ritkábban adom rá, csak igazán nagy hidegben!

Én nem. POnt amiatt, amit írtál: szezon végére, még ha ki sem növi szétmegy a sok mosástól. Ezért választottam olyat, ami nem igényes szín és letörölhetõ (orkán) anyag. Az igényesebb színût és anyagút ritkábban adom rá, csak igazán nagy hidegben!
Nem mostam ki, hisz nem vettem 3-4 overált. Ha saras volt, hagytam megszáradni, és lekeféltem, a cipõrésznél is, nem csak a térdénél. Ha valami makacsab folt volt, vizes szivacccsal átdörzsöltem, és még valami nagyon jó, a nedves popsitörlõ, azzal áttörlöd, ahol nagyon szutykos, és kész is. Hetente váltottam az overálokat.

Kiskorú veszélyeztetésének minõsül-e a Btk szerint, ha az anya a gyerekek elõtt több alkalommal is pofon vágja, megrugdossa, mocskolja az apát?

Saját tapasztalat?

Legjobb válasz: 208. § (1) A kiskorú nevelésére, felügyeletére vagy gondozására köteles személy - ideértve a szülõi felügyeletet gyakorló szülõ, illetve gyám élettársát, továbbá a szülõi felügyeleti jogától megfosztott szülõt is, ha a kiskorúval közös háztartásban vagy egy lakásban él -, aki e feladatából eredõ kötelességét súlyosan megszegi, és ezzel a kiskorú testi, értelmi, erkölcsi vagy érzelmi fejlõdését veszélyezteti, bûntett miatt egy évtõl öt évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.

208. § (1) A kiskorú nevelésére, felügyeletére vagy gondozására köteles személy - ideértve a szülõi felügyeletet gyakorló szülõ, illetve gyám élettársát, továbbá a szülõi felügyeleti jogától megfosztott szülõt is, ha a kiskorúval közös háztartásban vagy egy lakásban él -, aki e feladatából eredõ kötelességét súlyosan megszegi, és ezzel a kiskorú testi, értelmi, erkölcsi vagy érzelmi fejlõdését veszélyezteti, bûntett miatt egy évtõl öt évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.
A kérdező hozzászólása: Ezt én is olvastam, de ebbõl nem derül ki konkrétan. Más az elmélet és más a gyakorlat.
"aki e feladatából eredõ kötelességét súlyosan megszegi, és ezzel a kiskorú testi, értelmi, erkölcsi vagy érzelmi fejlõdését veszélyezteti, " Ennél egyértelmûbben ezt nem lehet leírni. A gyerek azt látja, ahogy a szülei testileg és lelkileg alázzák egymást. Ez egyértelmûen hátrányosan hat az értelmi és erkölcsi fejlõdésére.
Mit tettél?
Mit csináltál?
A kérdező hozzászólása: Egyszerû nézeteltérés következményeképpen szokta ezt tenni. Ha vitámba szállok vele és érzi, hogy igazam van, és nem engedek az igazamból, fõleg akkor támad. Én nem bántom fizikálisan soha. Sõt, vigyázok, hogy ne fajuljon el a dolog. Csak annyit mondtam legutóbb is a gyerekeknek, hogy ez nagyon csúnya dolog, ilyet nem szabad csinálni. Persze védtem magamat és próbáltam csitítani, hogy a gyereke elõtt ne csinálja.
Kérdezõ, abszolút nem életszerû amit írsz:)
A kérdező hozzászólása: Mert mi lenne életszerû?
Azért, mert egy egyszerû nézeteltérésnél emberek igy nem szoktak viselkedni illetve ennyire nem szoktak kikészülni.

13 évesen egy kis alapozót használok ( van pár pattanásom es csak azokra teszek meg a kornyekukre) szerintetek ez baj? Nem korai még meg néha tényleg csak nagyon ritkán szempilla spirál ha valamilyen alkalom van meg szájfény ugye ez nem baj?

Legjobb válasz: Szia:) nem baj egyáltalán, hogy csinos vagy es adsz magadra! A fontos alapelv legyen elõtted: a kevesebb több! A fiatalságod önmagában is szép, ne csúfitsd sok es harsány festékkel ! A pattikat nyugodtan fedd le vékonyan, "láthatatlanul"! Ja és fontos, hogy csak akkor tedd, ha s suliban nem teszik szóvá! Szép hétvégét:). 35 éves anyuka vagyok, 2 gyerkõccel, harmadik még pocakban.

Szia:) nem baj egyáltalán, hogy csinos vagy es adsz magadra! A fontos alapelv legyen elõtted: a kevesebb több! A fiatalságod önmagában is szép, ne csúfitsd sok es harsány festékkel ! A pattikat nyugodtan fedd le vékonyan, "láthatatlanul"! Ja és fontos, hogy csak akkor tedd, ha s suliban nem teszik szóvá! Szép hétvégét:) . 35 éves anyuka vagyok, 2 gyerkõccel, harmadik még pocakban.
Szerintem egyáltalán nem baj, amíg tudod, hogy ne vidd túlzásba :) 16 vagyok, és én is használok alapozót, púdert, szemhéjtust, spirált. Odafigyelek, hogy jó minõséget vegyek, utánanézzek a véleményeknek a kinézett termékrõl, és minden este alaposan lemossam, aztán ápoljam az arcbõröm.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)
nem baj ha csak alapozót vagy korrektort használsz..De mint az elõzõ hozzászóló is írta, a kevesebb néha több...:) szempillaspirált ráérsz akkor használni ha majd gimibe jársz :) szájfény helyett meg használj szõlõzsírt.Szerintem olyan természetellenes tud lenni a szájfény..ráadásul nem is tartós..
Én ugyan pasi vagyok, de szerintem a szájfény mindenhogy ronda. Olyan, mint ha nyálas lenne tõle a szád. Idétlen hatást kelt.
szerintem nyugodtan használhatsz alapozót hogy eltûntesd a pattiaid és csak akkor használj szempillaspirált ha fontos helyre mész de gondolom olyan helyekre nem nagyon mész max sulibuliba.....:)
Szerintem szájfényt ne használj még, az olyan természetellenesen hat egy 13 évesen :) a többi nem gond, viszont én az alapozó helyett nagyon ajánlanám a BB krémet, ápolja a bõrödet, fed is és sokkal természetesebben hat, én is ezt használom :) 14/L
Szerintem egyáltalán nem baj!:) Egy kevés alapozó, szempillaspirál és szájfény szerintem kell a mindennapokra.:) De ennél több nem nagyon!:)

Mit csináljak ha az elmúlt néhány alkalommal csapvízzel mostam át a kontaktlencse tartó tokomat?

Nem rég óta van kontaktlencsém és mikor vettem ezeket a havi lencséket, akkor szerintem félre értettem az orvost vagy illesztőt (nem tudom mi pontosan), mert azt hallottam hogy azt mondta hogy a tokot, ha reggel beteszem a lencsékét akkor kiöblíthetem csapvízzel és aztán haggyam megszáradni lefele fordítva tiszta törlőpapíron. Azóta olvastam hogy ezt nem szabad. Kb 3 alkalommal az elmúlt reggeleken biztosan volt hogy így öblítettem el, de azzal az öblítőszerrel is kiöblítettem a vagy két alkalommal előtte még. Most eléggé félek hogy fertőzött lett mert olvastam erről. Mit csinaljak? Elég drága volt a lencse is meg ez az egész nem volt olcsó mulatság. Kérlek nyugtalanok meg hogy nem kell új lencsét elkezdenem hordani és tokot venni. Elég ha csak alaposan kifertőtlenítem? Köszi előre is

Legjobb válasz: Semmi baja nem lesz, ha hagyod kiszáradni magától. De most már ne csináld :D a víz teli van mindenféle bacival.

Semmi baja nem lesz, ha hagyod kiszáradni magától. De most már ne csináld :D a víz teli van mindenféle bacival.
A kérdező hozzászólása: Jaj köszi szépen, nem tudod hogy hogy mennyit segítettél!:) Amúgy még jó hogy olvastam errõl, mert ki tudja meddig csináltam volna így
Nem hiszem, hogy hatalmas probléma lenne, a lencséket alaposan mosd át a folyadékkal, szerintem a tokot is elég ennyivel, de ha nagyon izgulsz, akkor vegyél egy új tokot, rossmannban is találsz pár száz forintért.

Fiúk Az gáz, ha az első alkalom előtt le akarom cumizni a srác farkát?

Legjobb válasz: okés de lehetek én az a srác? Akkor okés, nem gáz, de ha akivel utána le akarsz feküdni, hátsz, az szerintem eléggé gázos dolog.

okés de lehetek én az a srác? Akkor okés, nem gáz, de ha akivel utána le akarsz feküdni, hátsz, az szerintem eléggé gázos dolog.
A kérdező hozzászólása: Tudod, én nyíltan kérdezek, azért vagyok itt...vagy talán zavar? :)
azért nem semmi vagy kérdezõ. most szerintem nem elsõször csinlod, tudod kell, hogy hogy kell bánni a bránerrel, hogy miért írod le ezeket? Tombol benned úgy látom a vagina. :) CSináld úgy ahogy jónak látod, cuppanj rá, cumizd le de keményen, úgy, hogy a szeme ketté álljon. DE vigyázz, szembe ne köpjön. De a faxa sem majd. :)
Én benne lennék, volt is már ilyen nem is egyszer, hogy elöbb oráloztunk!! ;)
A kérdező hozzászólása: Hát...pl hogy kezdjem? Rögtön bevegyem, vagy elõször kicsit csak a tetején izgassam... ilyesmi. :)
Nem gáz. Milyen tippekre gondolsz?
A kérdező hozzászólása: Esetleg tippeket tudnátok adni? Olvasgattam, de...az nem olyan, mint egy IGAZI vélemény... :)
A kérdező hozzászólása: Elsõ közös szex elõtt gondoltam... persze, jó pár randi után! :) köszi a válaszokat! :)
Ha az elsõ randi elõtt és r*bancnak készülsz akkor nem gáz. Ha az elsõ szex elõtt, az természetes. Petting közben szinte mindenkinél megtörténik.
valaki nagyon szerencsés :D
Mármint miféle elsõ alkalom? Neked elsõ szex vagy elsõ közös szex? Amúgy csináljátok, ha jól esik.
ügyes vagy baby. kár, hogy nem az enyémet fogod cibálni. :)

Lányok! Ti nagyon csalódottak lennétek ha az első alkalommal a párotok nem okozna orgazmust?

Már egy ideje együtt vagyok a barátn?mmel. Fontolgatjuk ugye a dolgot. De eléggé félek, mert nagyon kívánom. Félek , hogy hamar menne a dolog ha értitek.

Legjobb válasz: olyan nincs hogy nincs orgazmusa. ott a nyelved meg a két kezed, használd is õket. Ha már vagy háromszor elment a lány akkor elõkerülhet a lompos is

olyan nincs hogy nincs orgazmusa. ott a nyelved meg a két kezed, használd is õket. Ha már vagy háromszor elment a lány akkor elõkerülhet a lompos is
Az ilyen pasiknak nem való nõ.
miért lenne csalódás? mi több mint egy éve együtt vagyunk a párommal, és most sincs mindig tõle orgazmusom, hiába jó vele a szex, az elsõnél meg szerintem nagyon ritka hogy a csaj elmenjen, ez nem egy olyan nagy dolog
A barátommal elsõk voltunk egymásnak nemrég. Tisztában voltam vele, hogy össze kell csiszolódnunk.. Nekem eleinte kellemetlen, õ meg hamar elmegy. Ezzel semmi probléma nincs, miután elment utána még maradt keze és szája, folytatta azokkal :DD Aztán majd idõvel tovább fogja bírni :) """"Sajnos""" sokat kell majd gyakorolnunk :DDDDD 18L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat ! :)
Az elsõ nem jó, nekem legalábbis unalmas volt.Figyelj oda rá, légy vele gyengéd.És a szex nem csak a ki be rakosgatásból áll...Ha hamar el is mész attól kézzel szájjal is lehet még folytatni.Bele kell ebbe is jönni, én olyanról nem tudok akinek az elsõ alkalommal orgazmusa is lett volna.Biztosan nem fog csalódni.
A kérdező hozzászólása: Szüzesség elvesztésérõl van szó . Ezért félek. Mert nem akarok neki csalódást okozni. Szeretem és nem akarom hogy rossz emlék legyen neki az elsõ.
Ha a szüzesség elvesztésérõl van szó, akkor már annak is örülni fog a lány, ha rendes elõjátékot kap és nem fáj neki nagyon. A szexet is tanulni kell, nem valószínû, hogy már az elsõ alkalommal elélvez. Az meg, hogy gyorsan elmész... fiatalkorban természetes, a lánynak meg nincs viszonyítási alapja. BTW, ha jó volt, csak rövid, akkor jöhet a második menet, az már tovább fog tartani.
A kérdező hozzászólása: Igazad van. Mármint a három orgazmusosnak.
A kérdező hozzászólása: Ezek kicsit megnyugtató válaszok. De ha nem is tart sokáig a szex? Például 5-6 percig maximum?
Az elsõ alkalom sohasem jó, ezt jegyezd meg, és ezért ne legyetek csalódottak. Igazábol két esélyes, mert vagy két perc alatt elélvezel vagy annyira félsz hogy fel sem áll. A barátommal együtt vagyunk már három éve, és most nemrég csináltuk elõszõr, nagyon kívántuk egymást, de totál beparáztunk, és így nem volt a legjobb az elsõ alkalom. Hogy õszinte legyek csalódott voltam, de szerencsére a második alkalommal bebizonyította, hogy jó. Igaz nem mentem el, de attól még élveztem. :)
Egyet értek az az elsõvel. Ha szeret akkor már attól felhõtlen boldog lesz hogy végre teljesen együtt vagytok ;)
"Az elsõ alkalom sohasem jó" Cáfolom :D nagyon kicsit kellemetlen volt az elején, és nem mentem el, de élveztem, és nagyon jó emlék :D

Ha az elsö alkalomkor nem vérzik akkor másodszor még lehetséges?

Legjobb válasz: Akkor lehetséges,ha az elsõnél nem szakadt át a szûzhártya,de viszont is lehet,hogy nem vérzik.Nem vagyunk egyformák. 17/L

Akkor lehetséges, ha az elsõnél nem szakadt át a szûzhártya, de viszont is lehet, hogy nem vérzik.Nem vagyunk egyformák. 17/L
Van, olyan akinek abszolút nem vérzik.Amúgy ha elsõnél nem vérzett, valószínû második alkalomkor sem fog.
A kérdező hozzászólása: köszi sokat segitett:)
annyira vékony volt a szerszám? Mert akkor egy vastagabb szerszámnál lehet hogy fog még vérezni.
ha nem vérzik, akkor meg kell oldanod a problémát, nem menekülhetsz el a kötelességed elõl! át kell szúrnod máshogyan, olló hegye, hosszabb pengéjû zsebkés, kötõtû...mindegy csak addig nyomd be amíg nem spriccel kicsit a vér. na akkor megkönnyebbülhetsz, szûzoltó lettél.
Még jó, kedves utolsó, hogy fingod sincs, hogy néz ki a szûzhártya. Nem kör, hanem körgyûr alakú, nem lehet átszúrni -.-"
teljesen egyénfüggõ, nekem pl. a negyedik volt az elsõ alkalom, amikor már egyáltalán nem véreztem, de lehet hogy neked már másodszorra se fog.
én nem bánnám ha valaki nekem megtenné :D
elsõ, én sem :DD F
Némileg izgató :) ) Habár kicsit rossz érzés, amikor egy pasinak nincs semmi tapasztalata, és jó tudni, hogy *te* vagy neki az elsõ.Újra megtenném :) )
Ne reménykedjetek már egy olyan világban, ahol a nõk 80%-a majdhogynem nimfo... Amelyik férfi 20 felett szûz, élete végéig garantáltan úgy is marad.
4. ez hülyeség, sok ellenpélda van rá. 20 felett legalább ért kicsit a dolgokhoz, nem úgy mint a "terhes lehetek?" kérdéseket indító kislányok kispasija.

Igaz, hogy ha az első randin nem teremtődik alkalom, hogy legalább megcsókold a csajt, akkor már el sem érdemes menni a másodikra mert már úgyis lőttek az egésznek?

Ma volt randim egy 18 éves csajjal... 3 óráig jól elvoltunk, de csókra egyszer?en nem volt nyitott, nagyon hülyén jött volna ki ha megpróbálom vhogy megcsókolni. Akkor szerintetek már hagyjam is az egészet? (21/F)

Legjobb válasz: francokat. ha normális a csaj még örül is neki, hogy nem rohanod le. nehogy úgy tûnjön, hogy csak arra kell neked. haladj a saját tempódban.

francokat. ha normális a csaj még örül is neki, hogy nem rohanod le. nehogy úgy tûnjön, hogy csak arra kell neked. haladj a saját tempódban.
ilyen nincs, az elsõ randin megcsókolni valakit elég nyomulósra sikerülne, talán még a masodikon is, jobban jött így ki
én utálnám, ha az elsõ randin rögtön csókolni akarna, bár én eleve nem megyek vadidegenekkel randizni. de elsõ látásra ne akarjon túl sokat, utálom, ha lerohannak.
Nekem nem tetszene, ha már az 1. randin rögtön ezt erõltetnénk. Lehet, hogy félénkebb, vagy egyszerûen kicsit jobban meg akar még ismerni, mielõtt bármi lenne. Én is ilyen vagyok. 21L
Nem. Akkor lõttek az egésznek, ha a harmadik randin nem történik csók.
Lõttek. Hagyd. Lúzer vagy.
Komolyan az ilyen gondolkodású emberek miért nem akasztják fel magukat? Mennek a bamba tömeg után, és nem maguknak akarnak örömet hanem a tömegnek. Fogyatékos mind!
Ez nem így mûködik!Nincs megszabva hogy az elsõ, második vagy akár harmadik randin kell elcsattanjon az a bizonyos elsõ csók! Ha jól éreztétek együtt magatokat miért ne randizhatnátok még?Ne tervezd el az elsõ csók idõpontját..egyszerûen várd ki amíg eljön az a bizonyos pillanat.Ha veszett ügyed van az abból derülhet ki a leghamarabb ha a csaj nem akar veled többet találkozni, kifogásokkal áll elõ!Sok sikert!
"Tudod mit, ßazmeg a fûnyíródat. Nem is kell.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!